43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Na elindítom a stervert hamarosan, jelszó nem lesz, entrybe berakomaki megvan. Akinek a neve előtt ? jel van az nincs a szerveren nem is bookingolta be magát !
Mid Ohio ( letöltés a bennerban az AC Files alatt ...) Lotus Evora GTC .
5 perc booking, 8 perc időmérő, 7 kör verseny, utána ugyanez, addig a booking alatt lehet cigizni-kakilni . -
van egy rendszeretek amivel gyakorlatilag autómatán meg tudjátok oldani h minden nap más kombó legyen...
elmondtam már h szerintem ha nincs időd rendesen meghirdetni , akkor ne ezt a kényelmesebb utat válaszd hanem kicsi előretervezés, vagy ha ez nem megy akkor egy akkor a képek linkek stb nélküli pongyola FB -os hirdetés közlemény is jobb mint a semmi...mert ezt így se ússzátok meg h ugyanaz a kombó van...ha nem hirdetsz nem mennek...
megértjük ha csak egy rövid tőmondatra van időd egész nap...
a közösség majd segít az eltévelyedett lelkeknek a pontos szerverinfókkal stb ha szükség van rá... -
Én sem bonyolítom, ami tetszik oda megyek :)))
És akkor én meg kitérnék a tegnapi esetemre ....!
-
neilszab #14898 Látom nem érted, hogy mi egy koncepciót próbálunk felépíteni és egy olyan rendszert megvalósítani, ami folyamatosan működik, ha esik ha fúj és nem azon múlik az esti közös szórakozás, hogy Lacinak, Szabinak, vagy bárkinek éppen van-e aznap ideje/lehetősége szervert indítani, meg a szervezéssel bajlódni.
Tehát a cél, hogy a dolog teljesen automatikus legyen és mindenki pontosan tudja előre mikor mi lesz, hova kell menni, mit kell csinálni, ahhoz hogy tudjon este többedmagával egy jót szórakozni anélkül, hogy azt előtte minden egyes nap 28 helyen szét kéne külön-külön kürtölni és az egyéb szervezői teendőkkel pepecselni, meg kilométer hosszú fórumokat bújni ahhoz, hogy követni lehessen éppen mi van.
Ennek persze ára van, meg kell hozni némi kompromisszumot is, hogy be tudjon állni és minimális ráfordítással szinte magától működni. Sztem ezen cél mellett teljesen eltörpül, hogy vkinek az a legnagyobb problémája, hogy jajj tegnap is ez a kombó volt, hű de uncsi... nem gondolom hogy ez olyan hű de sorsdöntő kérdés lenne, amin ennyit érdemes problémázni, mint amennyire te rá vagy cuppanva...
Amennyiben szimpatikus nektek a fent vázolt elképzelés, akkor megköszönnénk némi rugalmasságot a részetekről is és ha felül tudnátok emelkedni az apróságokon és kezdeti gyerekbetegségeken, amiknek a finomításán még dolgozunk. -
En nem bonyolitom tul.
En nem tudok szervert inditani (szar a gepem, szar a net-em, es amugy sem ment valamiert), nem is nagyon van kedvem/idom szervezkedni, igy ha van valami, teszszik, erdekel, raerek, akkor megyek. Ha nem nem;)
Tegnap az osszes szimezesem, autozasom az az egy verseny volt. Ossszeraktam a cuccot, mentem 1 kor idomerot, letoltam egy versenyt, aztan szetszedtem a cuccot;D
Persze en is amelett vagyok, ha mar ugyanaz az auto, akkor legalabb masik palya. Annyira "egyszeru" a program es hianyos (pl. szelarnyek), hogy mar 1 kor utan vonatozas van. Persze, aki uridoket fut es szamit neki a helyezes, foleg a gyozelem, annak valszeg izgalmas. De az engem nem erdekel:D
Vagyis tiszteletben tartom a dontesuk, nincs vele semmi gondom, de en ma inkabb megyek Mid-Ohio-ra Laccoo-hoz:P Ha ketten leszunk, azzal sincs gondom, mert a BMW-s kombo most nem erdekel, es Mid-Ohio-n egyedul is nennek az autoval:) -
ez rendben is van és minden szavaddal egyetértek...
azért aki rendszeres látogató a masters esti fun-jain azért látja h bizony a legtöbben nem Mastersesek esténként...1-2 ember max
egy olyan ember a fejébe vette h a rendszeresen járóknak többet kell gyakorolni aki soha se volt részvevője az eseményeknek...
jó megadom magam és gyakoroljunk....hirdesse serényen és akkor ember is lesz...de h komolyan elhiggye h akkor ma minőségibb lesz a futam mert mentem rajta 5 kört már tegnap az azért vicc számomra...tegnap nem lökött ki senki ,mert normális pilóták voltak fenn , ettől függetlenül nem látom h ma nagyobb biztonságban lennék...
csak azok véleménye nem számít akik élettel töltik meg az esti szervereket...
persze sokan nem szólnak, de tartom h jelenleg még olyan korai fázisban vagyunk a játék tesztelését illetően, h az emberek inkább próbálgatnának
esténként új élményeket...mert még mindig újdonság egy csomó kombó... -
Kilenc korul mar senki nem ul oda, ne izgulj .:) -
Azert azt erdemes figyelembe venni, hogy a GTRM, MASZIM es a VSR mar regota egy kulon-kulon liga, kozosseg es forum. Sajat eroforrasokkal es "koltsegvetessel" (web, szerver, ember, ido).
Az hogy idejarnak es probaljak itt is felmerni az igenyeket, itt is szerveznek, latogatnak, olvasnak, hozzaszolnak eleg extras dolog.
OK, talan meg nincs eleg sajat ember mennyiseguk az AC-ra, de elobb utobb leszha lesz:) Es akkor mar nem fogjak eroltetni az itteni boxolast:)
A VSR az elejen sajat, password-os SG szervert inditott, csak annyit kellett volna tenni, hog atnezni abba a forumba, es beirni az itt megbeszelt aznapi igenyeket. Nem volt kihasznalva...
Nem kotelezo azokat hasznalni, de a minimalis kompromisszumot megeri, mert megiscsak valodi szerverek. Ha csak az SG-re kellene hagyatkozni, akkor maradnanak a home-net-ek es a csaladi gepek;)
Lacccoo szokott iditani, megy is rendesen. De arra nem lehet alapozni, csaladi gep, ha a gyerekek kozben leulnek a gephez, akkor vege a bulinak, akar meg menetkozben is:DDDDD -
Tyuki80 #14893 Megyek este természetesen én is!Remélem ma nem fog senki kiforgatni az első kanyarokban.De az igazság az hogy tegnap is jó volt a 9.helyről feljönni a 2-3. helyig. -
ugyanúgy mantrázod a véleményedet mint én...:)
csak itt 3-an írtuk h már annak is örülnénk ha pályát váltanátok...
rohadt idegesítő h te eldöntötted h nekünk jobban be kell gyakorolni egy pályát... pedig szerintem sose volt gond azokkal akik tényleg elég sűrűn járnak...mert igen 2 nap után se lesz begyakorolva teljes mértékben egy pálya , de egy hét múlva sem...
de a változatosságot szeretném akkor legalább...
na én is befejeztem... -
végre összeállt újra a gépem, ha minden igaz jövök este -
neilszab #14890 Ma este is lesznek Assetto Corsa Fun futamok, ma a tegnapi gyakorlás után ismét a BMW M3 E92-es hajtjuk meg, ahol is a már megszerzett rutinnak köszönhetően remélhetőleg még szorosabb és kiélezettebb csatákban lehet része a versenyzőknek!
Holnap pedig egy vérbeli GT pályagép, a [/b]Scuderia Glickenhaus P4/5 Competizione kerül sorra, gyertek, minden este [b]21:00-tól indul a buli! További infók itt! -
Nalam vegyes az erzes.
Szimes szempontbol tul egyszerusitett, kicsit driving game jellege lett a jateknak, de sok szempontbol meg kellemes meglepetes hogy megoldotta es osszejott neki;) -
Szabin kívül még egy embertől nem hallottam h örülne h napokig ugyanazzal megyünk...:) (esetleg olyantól aki nem jár:) de hát ő a főnök és kit érdekel a résztvevők véleménye...
persze az erőszakkal egy idő után lehet részsikereket elérni...
csak savanyú a dolog , h lehetne jobb is...
-
neilszab #14887 Vazze Laci, vmi gyógyszert kell lassan szednem már rád, mert mindig felhúzol. 
Hogy a francba tudsz analógiát vonni egyetlen 1 hét eseményei után, amikor még csak rendesen ki se voltak hirdetve a dolgok? Folyamatosan hangoztatod itt a szimpla magánvéleményedet mintha az vmi egyigazság lenne, amikor egy rendszer rendes beállásához hosszú hetek kellenek és legalább vmi minimális kezdeti esély adás, hogy egyáltalán kiderüljön jó-e, működik-e.
7 éve szervezek futamokat, pontosan tudom, hogy 1 autó/kocsi kombó rendes kiismeréséhez napok kellenek, 1 nap alatt csak a felszínt tudod karcolgatni. Ha pályát váltasz, akkor is újra kell tanulni a rakás dolgot és fele annyit nem fejlődsz. Illetve személyes meggyőződésem, hogy aki 1 nap alatt képes megunni egy pálya/kocsi kombót az topikot és egyben szoftvert is tévesztett, ezt itt nem a TDU meg a Gran Turismo, ahol a casual gamer-eknek 1200 autó kell a boldogsághoz...
Bocs a kirohanásért, kihirdetem a mai általunk szervezett Fun-t, és többet nem szólok hozzá. Pályát ha akartok válthatunk, ide írjátok meg kérlek, mert az SG-ét már nem lesz időm ma követni. Sorry, ha erős volt... -
No este csinalok szervert Mid Ohio - Lotus GTC vel.
Most rohanok, 8-fel9 fele mar el tudom inditani. -
Igazabol engem nem zavarnak a benasagok, rosdz megoldasok, erre voltam felkeszulve :)))
Sot megmondom oszinten rosszabbra szamitottam. -
assetto-corsa-early-access-review -
AC "reklamszovegek":) Ha meg nem jelent volna meg, es a v0.9 utan ismet nem a v0.15-nel tartana, el is hinnem:DDD
"Assetto Corsa is without question the best simulation racing game produced over the last 10 years on PC."
"Assetto Corsa is groundbreaking and sets a new benchmark for racing games on the PC." -
Azert odaig mar ne jussatok el, ha valaki nem megy vagy mashova megy az gyoker :))))Alapvetoen jatek, mindenki oda es akkor megy amikor kedve van es azzal ami tetszik neki..... -
már ezer éve felvetettem mikor kezdett behalni a masters funrace, h legalább a pályát változtassák, mert nem jön másnap harmadnap már a kutya sem...legalábbis a rendszeresen jövő pár emberrel inkább mentünk a tiotális érdektelenség miatt közösen inkább külföldi szerverre...
Szabi azt mondja minőséget javít ezzel, csak közben meg az emberek nem voltak partnerek ebben...
én azt látom h akik járnak azok fun-olni járnak és tesztelni esténként a millió lehetőséget amit a játék ad...
volt egy működő rendszer amiból annyi lett a nagy minőségjavításból , h a 0 jelenlét a leggyakoribb...
a másik érv pedig ugye az h nincs ideje szervert állítani , kihirdetni stb...
ha nincs ideje és nem ismer ilyen embert a 3 másik ligában sem aki ki tudná ilyenkor segíteni akkor jöhet ide is... én is , lacco is olykor Ákos is tud szervert indítani akkor amikorra megbeszéljük...
egy nyúlfarknyi FB kiírással pedig tudna besegíteni is...
és igen az a baj h mindenkinek megvannak a saját kedvencei , meg utált pályái, autói..."régen" akkor is mentem mert úgy voltam vele h majd holnap lesz másmilyen ...most mivel tudom h nem szeretem pl Silverstone-t így ha ilyen kiírás lesz pár napra elveszi a kedvem a masters serverek látogatásától és inkább nézek más lehetőséget..."régen" meg győzködtem Tyuki-t h jöjjön most is , majd holnap lesz más és jó lesz...:) -
Ezt annyiban támogatom hogy a pályákat jó lenne csereberélni én tegnap voltam Nürburgringen is pedig utálom, valami máson szívesebben mennék, de az autó határait még, meg beállítását nem érzem teljesen szóval, az maradhatna;) -
Tyuki80 #14879 Sziasztok!Nem hiszem hogy össze kéne veszni bárkinek bárkivel.Egyet nem szeretnénk sztem mindannyian Ne vesszen el a gyerek a sok bába között!
Véleményem szerint a fun futamoknak pont az lenne a lényege,hogy kipróbáljunk autókat pályákat.De a mellett is szól érv,hogy az autókat próbáljuk meg kiautózni s több napig menjünk egy tipussal.
A lényeg srácok próbáljunk kompromisszumot kötni és csatázzunk esténként nagyokat egymással,ismerős arcokkal.Látom hogy sokan játszanak a játékkal,de nem vagyunk egyre többen esténként.Ezen a dolgon a ligás szervezőknek is el kellene gondolkodni miért van.Ezeket az embereket be lehetne vonni ,ha nem is a ligás versenyzésbe,de az aktív fun esti futamokba mindenképp.Valami oka csak van hogy inkább máshol játszanak.
Száz szónak is egy a vége.Ki kéne közösen találni egy formulát ami irányában elindulnának az esti futamok:Én arra szavaznék,hogy az autókat nyüstöljük azért 1-2 napig,de minden nap más pálya legyen,mert az unalmassá tud válni,hogy 2-3 napig ugyanazt a pályát nyüstöljük.(Eret is vágnék 3 nap silverston után:)
Próbáljunk meg összehozni és együtt is tartani egy jó kis csapatot. -
Így van...szimplán múlt héten rajottem h így "masnapokon" ha játszani is akarok akkor jobban járok ha pl az itteniekkel összebeszelunk... És nem a csodát várom a masters servert nézegetve...:) -
Ezen higy tudtok vitatkozni ? :)
Mindenki olyan stervert csinal amibez kedve van, es mindenki oda megy ami tetszik neki.Olyan sose lesz ami mindenkinek jo :) -
Az egy heti 0 jelenlét nekem megadtlennékaszt h hiába görcsölok rajta h másnap is hátha lesznek :) nem voltak.. Míg mindennap más volt,addig siman voltunk elegen....
Ha nincs kapacitasod új szervert indítani, akkor semmi gond... Tudunk csinálni magunknak is...azoknak akik játszanak a játékkal...Egy közvélemény kutatásra kíváncsi lennék:) a tegnapiakat ha megkerdezned h szívesebben menne-e mással vagy maradjon a tegnapi...Most csak gyanítom az eddigi probalkozasaitok alapján:) -
Gtc az annyira nem valo szerintem oda.
Amugy minek kell pont pillangovaltos ? :) -
neilszab #14874 Hát ha állandóan mindenhol azt hangoztatod, hogy hű de milyen borzalmas egymás után két nap ugyan azzal az autóval menni, akkor persze hogy nem fognak jönni. Kérlek ne vetítsd ki a személyes véleményed mindenkire, pláne hogy ez amúgy sem egy sordöntő kérdés..
Ha meg a többiek jönnek, akkor jönni fogsz te is...
-
Nekem azok is jól hangzanak, mert azokkal se mentem:)
Talán csak akkor kiprobaltam őket mikor kiadtak. Mid-Ohio -t meg leszedem akkor onnan ha hazaerek -
Jackal #14872 Gtc az teljesen szerethető, kellően jól csúszkál, nem az a tipikus sín gt autó. -
Mondjuk a scura nem pillangos.Ami pillangos Lotus az a nyitott, a valamilyen gte, a gtc tgx de azok kb gt autok mar.....Mid ohio fennt van a bannerban is, a filesban..... -
Amúgy ez honnan jött h szorosabb csatákat akartok?
Én is, csak ha a maroknyi mezőny több mint fele inkább újat probalna akkor nemhogy szorosabb nem lesz,de még csata se...mert elmarad szokás szerint... :) -
neilszab #14869 Az a terv a jövőre nézve, hogy minden este lesz ilyen FunRace, az hogy 8-ra, vagy 9-re írjuk ki a fő gyülekező időt, az csak rajtatok múlik.
Illetve egy kombót 2 (max 3) napi szeretnénk megtartani, mert akár mennyire is spíler vki a nap nem elég egy autó korrekt kiismerésére é rendes kihajtására, ezért azt reméljük, hogy a második napon sokkal profibb és szorosabb csaták lesznek.
Szóval ma este marad a BMW/Nürburgring kombó, holnap este meg váltunk a P4/5-re... én Imola-ra gondoltam, de mondjátok meg Ti, mi legyen!
-
A Scura jó lesz...még nem vezettem szerintem, úgyhogy éppen itt az ideje...
Mid-Ohio -t honnan szedjem?... -
Mid ohio az jo. Auto valami nem tul gyors kene.Akar a roadster akar mondjuk a Scura stb...Kisfiat is jo oda, de az mar volt sokszor.
Valamit valasszatok..... -
Szerintem én benézek ma is 2 verseny erejére. Ha gondolod Laci folytathatjuk a tegnap félbeszakadt csatározásokat. :D -
MooneyR #14865 Lotus Evora GTE jó gép, bár felőlem a bömbis is maradhat, csak kellene egy használhatóbb setup :) -
Nekem tetszikaz ötlet ...
Amit felraktal itt a bannerban azok a pályákat szedjem? -
Szerintem kezd el promozni valami mod palyat (pl. Mid-Ohio) es virgoncabb pillangos Lotus-t, hata leszunk nehanyan;)
Ha nem, megyunk BMW-zni;P -
Innen megy valaki újra ezzel?
Mert én akarnék ma is versenyezni, de oda mennék ahol legalább páran vagyunk...