43023
  • alma2
    Sajnos a gyari palyakat mutatja csak az rsr livetime a honalpon, de ezeken a custom mapokon is mukodik, lehet latni a legjobb idot legalabb, be tudja loni az ember, mit celozzon be. Fent a link "rsr hotlap livetiming"

Tenyleg Racz Gergo ha olvasod, nem tennetek be ezeket a kesz palyakat is a listaba? Tok jo lenne.
  • alma2
    na most be is jelentem, kikapcsolom ezt a fos visszapillantot, amig nem jatvitjak
    Ketszer buktam el az elso helyem, mert Tyuki mester ugy tolja a seggembe, hogy ugy erzem mar az anuszomban van 5 centire...

Viszont javasolnam mindenkinek kapcsolja be a terkepet, hogy lassa, ha visszajon a furol, van e valaki a palyan mellette, mert igy is kiloktek ma.
    Koszi.
  • SimaSuna #15699
    hát az mp4 nekem szenvedés volt...

egy Nürburgring E30 DTM-el kiadósabb lett volna :D
  • Ratrak
    nekem meg azzal ment a legjobban... :)

• Gadfly13
    Jaa jó volt! Nekem a kormányom (DFGT) is teljesen felizzott (jött vmi műszaki szag is belőle), így az mp4 után inkább pihenőre tettem. :D
  • alma2
    Ez a korcsolyapalyazas ezzel am mp4 utcaival a grand aostan, igazi elmeny volt. mar-mar rbr-ben kepzeltem magam. Meg is izzasztotta a nepet :)
  • Hegyipapa
    Sajnos még nincs kész.

I need help with physics because now the car is unplayable o_O
    this is the model for those who want to create a decent physics and sound for the car
    http://www.filedropper.com/lanciadeltaevoii
  • Szabi #15694
    van pc-re ps emulátor, gt 1-2-3 tökéletesen megy :D
  • barcalaci84
    lehet jönni
  • Toby0501
    Uhh ezt a vasat utoljára valamelyik Gran Turismoban hajtottam.. Régi szép idők.
  • Szabi #15691
  • b-type
    kár hogy éjszakás vagyok, most jó lenne egy kis gyógyír :(
  • barcalaci84
    én is úgy emlékeztem h nem pattogott ennyire..de most tényleg már zavaró és idegesítő volt...lehet ez az 1.2-es verzió lett ilyen??? vagy csak ez a +sikános nyomvonal? nem tudom , majd valaki összehasonlíthatná...
  • lac coo
    Én az élveztem, hogy picit pattog :)
  • barcalaci84
    én is ott voltam, de most h próbáltuk a normálisabb modok után egyszerűen gáznak tűnt...fáj a kezem:)és teljesen élvezhetetlen volt a nagyszerű vonalvezetése ellenére...
  • lac coo
    Annyira azert nem pattog, mi multkor marha jot mentunk gtc vel. :)
  • barcalaci84
    többen jelezték h nagyon pattog a pálya, úgyhogy változik a haditerv :)

este 20:10
    Aosta 2.0 letöltés: http://www.racedepartment.com/resources/aosta-grand-sport-v2-0.2521/download?version=3711

server:barcalaci84

freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
    10 perc q ,5 kör verseny
    autó:1. lotus240s3 ,2.bmwe30groupA 3. utcai mclaren mp4
  • barcalaci84
    na közben teszteltük egy kicsit a pályát és rohadtul pattog úgyhogy Aosta lesz inkáb este... mindjárt kiírom az új haditervet
  • Dietrich
  • lac coo
    Legyen 5 perc idomero 10 kor verseny....
  • Gadfly13
    lehet benézek
  • barcalaci84
    ja és a sikános nyomvonallal megyünk majd...
  • barcalaci84
    a végén még lehet nem is lesz elég a 15 férőhely:)
  • barcalaci84
    most a vb bekavar azért:)
    pénteken viszont ahogy ráleltem erre a freejoin-os dologra (és mostmár van esély h szépen összegyűljünk magyarok)megint beszippantott...
  • barcalaci84
    pályát a assettocorsa/content/tracks mappába...
    freejoin.t pedig simán a játék főkönyvtárába (assettocorsa mappa)
  • Dietrich
    Mit hova kell másolni? :)
  • alma2
    AI nincsen a multiban. Aki megmozdul, az hus-ver ember :) Max csak elore foglalt slotok, amiket nem vezet senki, vagyis a pitben maradnak a kocsik.

Ezt a freejoin hulyeseget azert kapcsold ki a szuroknel, ha nem epp olyanra vagysz, azert vannak teli szerverek estenkent.
  • SimaSuna #15674
    2-3 napja van meg, azóta próbálok "versenyezni"

Sikerült egy 15 fős szerverre felmenni, voltunk kb 7-en a többi AI...
    de csak ilyen 1-2 fős szerverek vannak csak..
  • alma2
    Mindent lehet, sot ugy kell rimankodni, hogy legyenek a szervereken. Bezzeg 1-2 honapja, akkor élte aranykorat a multi, sok-sok teli szerverrel.

Aztan a puhak elmentek gridezni, meg focit nezni :)
  • SimaSuna #15672
    3-an jönnénk este, ha lehet :)
  • barcalaci84
    tényleg:)a CTRL+V megtréfált:)
    http://www.racedepartment.com/downloads/mid-ohio-sports-car-course.2499/download?version=3677 ez lett volna
  • SimaSuna #15670
    pálya link nem jó :(

talán ez működik.
  • barcalaci84
    10 perc q ,5 kör verseny
    autó:1. lotus240s3 ,2.lotusgtc 3. bmwe92s1
  • barcalaci84
    akkor este 20:10-től
    Mid Ohio 1.2 letöltés:http://www.racedepartment.com/downlo...d?version=3677
    server: barcalaci84
    freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
  • precise
    én voltam laszlo janos, alapvetoen gyorsabb voltál de ezzel az autóval tökéletes kört nem igen lehet menni.
  • barcalaci84
    na a délutáni versenyekből pár részlet:

• barcalaci84
    Holnapra Mid Ohio-ra gondoltam...de havan jobb ötlet akkor bátran írjátok meg...
  • Tyuki80
    Jó volt ez a délutáni kis csapatás!
    Igen velem csatáztatok,ha lehetett azt csatázásnak nevezni,hogy mindenki csak keresgélte az íveket..de nagyon jó kis pálya és szép is!
    Holnap is mehetnénk 2 meccs között!!
    Remélem napról-napra össze tudunk verődni!
    Jó lenne.
  • barcalaci84
    igazából a pályát akartam tesztelni egyre gyorsabb autókkal...én is most tanultam a pályát...de ha kértek valamit előre akkor berakom azokat vagy azokat is ...2mp-be telik kb:)
    nem írtatok így beraktam ezt a 3 kombót...magától csinálja utána automatikusan
  • oneal1
    köszi próbálom:)