43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Veszélyes játék - az olcsóbb ár van akinek azt is jelentheti, hogy "biztos mert gagyi(bb)" ... mindegy, ezt végülis nem tudjuk.
De hogy a játékkal kiadott tartalom miért nincs integrálva a karrierbe, nos arra nincs mentség. És ha még elolvasok 5 rivjut az eddigi háromhoz, boritékolom, hogy mindenkinek ez lesz a gondja...
(amellett, hogy nincs százalékos csuszka a nehézségre se konzolon - és az easy-t elég nehézre lőtték be, pláne a kontisokhoz képest.........) -
En a DLC-kre ertettem, hogy nem kerult bele minden.
Az lehet az uzleti huzas is. Igy talan tobbet adnak el a programbol kedvezobb ar miatt, de kesobb tobb jon be a DLC-kbol; mig ha most bekerul minden, talan kicsivel tobb eladas van, tobb bevetellel (~2 DLC ara), de kimaradnak a DLC-k.
De a DLC-knel felmerult a licenszek es a szerzodeses dolgok is, nem tudni hogyan allapodtak meg a cegekkel, eleve sok honapos csuszas volt, talan hivatalosan nem is lehet resze az alap programnak az utolso X DLC. -
Iagazabol 3 kijelzon is auto fuggo melyiket lehet szelvedoig elore tolni , altalaban a muszerfal eleje latszik azert. -
Nem kell, ahogy irtam felesleges, de erosen jatek es auto fuggo a beallitas. Ha lenne kozelre egy nagy monitor vagy rendes 3, akkor tuti mindig ki lenne kapcsolva vagy lathatatlanra allitva. Ilyen beallitasokkal/lehetosegekkel (ami igazabol tavoli es rossz), hianyzik vagy nem j ha nincs ott;))
Amugy ilyen, ha eppen be lehet loni ugy-ahogy jora (persze, ez sem az igazi a nagy FOV miatt:P): https://www.youtube.com/watch?v=RyUrcZ7gkeU -
Srácok off téma. Nem tudja valaki pontosan milyen mikrokapcsoló kell a g27 füles váltójjához?Nem vált néha, néha meg kettőt vált felfele Találtam konrad-nál de nem tudom melyik lenne jó?
Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2016.08.26. 13:21:31 -
Akkor ma lesz valami frissites ? -
Nem tudom.
Azzal együtt, valahogy teljesebb. Így szoktam meg. Fogalmam sincs. De ha nem lenne, akkor hiányozna.
-
Mi a fenenek kell a virtualis kez, meg akar a kormany ? Nem eleg az igazi kezetek ? :) -
Na, kábé az ami a videón van, úgy néz ki nálam is. Egy picit így is nagyobbak a kezek, de a távolság miatt a kormányon lévő kezem pont kitakarja és nem olyan, mintha ketten vezetnénk azt a gépjárművet. 
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.26. 12:46:22 -
Assetto most 45 eur, 2(3) dlc hiányzik belőle.
A legtöbb konzoljáték 60 eur.
Assetto 60 eur-ért lehetett volna a mai napig megjelent tartalmakkal "teljesebb" élmény és akkor kifogják a szelet a tartalom miatt JOGOSAN fanyalgók vitorláiból :) És ettől még lehetett volna dlc/season pass - a MOSTANTÓL megjelenő tartalmakra. -
Neviccelj, a tartalom ott van a játékban - a karrierbe nem tették bele! (ha jól értem a rivjúk sirámait)
Sima nemtörődömségnek tűnik... és hogyne jelentene sokat +3-4 pálya és 20-30 autó! Hiszen a trélerekben is megemlékeztek a mennyiségekről, szal Kunos is tudta/tudja, hogy számít ... (pl: a Black Cats county se került be, amugy... ennyit a konzolra azkellről :( )
Az endzsin, a karrierszerkesztő tudja, hogy minden event/sorozat előtt videot játszon le - ezt se tették be, holott a hangulathoz NAGYON kellene. És tudjuk, hogy nagyon ügyes trélereket, teasereket, videokat tudnak összerakni Kunosék, számtalan van a youtuben bizonyítékul - játékba miért derogált gyártani párat (akár minden széria elejére egy a szériában szereplő kocsikat, pályákat bemutatót?)
Esetleg a verseny/széria megnyerése után valami ünnepélyesebb kép....?
Láthatjuk, hogy bár a játékosoknak ki tudja kell-e, a rivjúk jó pontszámához ezek elengedhetetlenek lennének :( -
Meg nalam a "kis" monitoron is nagyok voltak a kezek, nalad gondolom akkor legalabb felmeteresek:D
Nalam ez altalaban az 1:1-es beallitas: https://www.youtube.com/watch?v=I5guMti_3vY
(Hirtelen ezt talaltam sajat videok kozott, itt meg rF2-styte felhokkel:DDDD)
De sajnos ez sem az igazi.
Nekem durvan 1 meterre van a fejem a monitortol (ilyen az asztal, elsosorban munkara van), igy hulyen nez ki, hogy 1 meterre van tolem a kormany (a virtualis, kikapcsolva is szar). Az lenne az igazi, neha osszejon a beallitas, ha a monitor sikjaban az a kepsik latszodna, mint a valosagban (autotol fuggoen, kb. a szelvedo alja). De mivel "kicsi" a monitor es "messze" van, a valos latoszog ~30 fok lehet.
Ha tuti valos nezetekere es meretekre allitom be, akkor olyan, mint ha igazabol egy WC-gurigan keresztul nezve probalnek autozni:D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.08.26. 12:32:15 -
Nekem egy 32"-on megy és kb. 80 centire ülök tőle. Úgy szoktam belőni, hogy kormányom takarásában legyen a játékban lévő. Ezért kicsit furák voltak a hatalmas mancsok.
-
Ugyan, konami ezt csinálja évek óta a pessel és megéri nekik... -
Hat meg azert jol opti alizalt meg jol is fut !! ;) Ne mons ma , hogy nem ! :) -
1db 24" monitor, 1280x720px ;)
Kicsit tultoltam, 1,5 akkora mint kellene, ennyire azert nem szoktam ramaszni a kormanyra, friss install volt a gep, eloszor inditottam AC-t, csak gyorsban odatologattam a nezetet:D -
Valszeg ok is tisztaban vannak vele, mi mindent kellett volna meg lefejleszteni es belerakni, hogy sikeres(ebb) legyen konzolon (es PC-n is).
De ilyen kis csapatnal, "nullarol" indult fejlesztesnel, foleg ugy, hogy Kunos ezelott sose irt AI-t, karriert, single race-t, az elozo 15 ev hobby programjaiban sose volt semmi igazi jatekos korites, mar az is csoda, hogy elso probalkozasra idaig eljutottak, azonnal 3 platformra.
Itt azert lesznek fejlesztesek boven.
Tegnap irkaltam az AI-rol, ami jo, hasznalhato, mukodik, de egyelore "csak" arra jo, foleg konzolos szinten, hogy van;) Es amig nincs jol parameterezheto AI, addig nem is lehet ra alapozni (single race, karrier).
Vagy a felhok (:P). Persze sokadlagos, de az osszkepbe azert megis beleszamit. Eredetileg rF2-style felhok voltak, erosen lightos megoldassal. Aztan "megtetszett" neki a CARS felho, beletette, de ha ez is csak van, kicsit barkacs gagyi megoldassal. Bovitgettek, finomitottak, de messze van a 2016-os szinttol.
Vagy az ejszaka, napszakvaltas. Arra irta is, nem lett felkeszitve ra az engine. Ott nem csak a bevilagitas, arnyekok es a shaderek valtoznak, kellenek reflektorok is. Amit moost nem tud (fenyforrsok, bevilagitas, arnyekok, tukrok, tukrozodesek stb.). Nem egyszeru.
Van "realrod" is, mert kellett, de igazabol meg az rF1 alapu Automobilista megoldasanal is szerenyebbre sikeredett;) rF2 vagy foleg iR-szintu realroad-hoz ne is hasonlitsuk, teljesen mas vilag. Es nem a kinezet a fontos, hanem a brutal technikai hatter, a szamitasok, a shaderezes, es persze az online szinkron.
Gyors az AC engine, es meg szep is, de elsosorban nem azert, mert annyira profi es jol optimalizalt, hanem mert annyira "keveset" vagy "egyszeruen" tud. -
Ezt mekkora monitoron tolod? Mert nálam olyan, mintha egy óriásnak a keze jelenne meg mindig. 
-
Szerintem kiokoskodtak mivel tudnak hosszutavon (!) tobet nyerni.
Ha "dragan" adjak (ami nem feltetlenul draga egy komolyabb/atlagosabb konzolos cimhez kepest), ami 50EUR-nal nem lehetne sokkal tobb, mert ok is tudjak, "nem er vagy nem tud annyit", es beleteszik az a nagy konzolos cimekhez kepest elenyeszo, most kimaradt nehany tartalmat, attol nem lesz jobb a helyzet, nem amiatt fogjak szeretni vagy nem szeretni. Attol meg ugyanugy lehuzzak a szolgaltatas es vezetesi reszet.
Igy logikusabb olcsobban adni, igy talan tobben beprobalkoznak vele, es a tobb felhasznalobol talan tobb marad meg kesobbre.
Tobbet lehet nyerni a hosszutavu DLC-kkel, foleg ha jol rakjak ossze a tartalmakat es jol arrazzak be.
Az AC hivatalosan 1,5 eve jelent meg, ossze lehet szamolni, ki mennyit koltott ra eddig (program + DLC-k). Meg akcios arakon is kijon szerintem 2 teljes aru jatek, es meg van fel ev (ha kitoljak a Porsche-kat is, az meg ebben az evben +20-40EUR). -
Nincs nagy difi.
PC 85 vs Konzol 79
( persze a 7essel kezdőd játékok manapság rosszak ) -
ahogy nézem, ac konzol máshol se kap nagy pontokat... kevés kontent a karrierben, repetitiv is és "lapos" is (meg persze nehéz, nincs auto-fék, stb, de ezt inkább hagyjuk, mert csak felidegelem magam :D )
kunos megkérdezhetett volna akár engem is, hogy mit és hogy csináljon/alakítson át, ha "sikert" szeretne elérni ;) (vagy bárkit, aki évek óta élvezetét leli autósjátékok szingli karrierjének kiaranyozásában...)
ráadásul ott a kontent, hiszen sok dlc jött ki - csak b*sztak betenni a karrierbe is (álá pécé...), maradtak a special eventekre, kizárólag :(
és 40 eur ? miért nem 60 és akkor benne lett volna MINDEN dlc... persze tudom miért: bejelentették a season pass-t!!!! :(
eh, kunos, nem lesz ennek jó vége és szinte meg is érdemlitek :(( -
goldboy #37838 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rf2-"ctrl=" -
Hat en nem talaltam, pedig mindent atturtam a vezerloben... -
Hasselhoff72 #37836 Elvileg van mar, akartam is kérdezni milyen:D -
Hasselhoff72 #37835 Mondtam hogy joj:) -
El Gigante #37834 AI-al az a baj hogy a kanyar előtt 5 km-el fékez, ráesek ezután úgy gyorsít ki ahogy én sosem fogok! -
Egy kis nosztalgia;)
-
Nem tudom, akkor lehet azért nem találom ? :) -
Miert, az mar van!? Azt nem csak bejelentettek/terveztek? -
Viszont azt a 3 monitoros szögbeforgatós okosságot azt nem találom sehol ... -
Én kergetni szoktam őket, online is csak az jut nekem, szóval tök jó ! :) -
Mentem 3 rovid versenyt a klasszik kombon (Lotus Elis / Magione), eloszor egy fix 100%-os es 80%-os AI-val, aztan a sajat 80–100% random-mal. De sehogy sem jo;)
A fix 100% libasor-AI, sose erem utol.
A fix 80% is libasor, de 1 kanyar, 1 elozes;)
A random a verseny elejen kicsit kavarodos, sok elozessel, aztan a szetrazodott mezony libasor, esetleg neha elozes es az elejet sose erem utol;D
Ha izgalmas, valtozatos offline versenyre vagynak, akkor ertheto (lesz) a nemtetszes.
Erosre allitva az AI-t sose erik utol, max kergetes. Gyengere egyszeruen korbeautozhatok, semmi kuzdelem. Ha sikerul beloni a sajat tempora (minusz egy kicsi:P), es mindegyik palyan ugyanugy mukodik, akkor talan lesz 2-3 elozes (versenyhossztol fuggoen), de mivel az egyforma AI a jatekos koridejet tudja, az eklozesekkel elvesztett ido es megnott tavolsag miatt libasor es game over;)
Amugy az AI azert most is erdekes: ha egy hosszu, egyenes szakaszon az "idealis iven" megyek, es egyre lassabban, akkor mogottem ugyanugy belassulnak, es ha mar eleg lassu a tempo (szinte allok), akkor kilepnek:DDDD -
Ugy konfigold be a grafikat, ahhol eddig volt es megfelelt, es akkor +2 evig jo lesz ez a kartya is:DD
Bar nalad a 3 monitor az szuk keresztmetszet, az alapbol sokat zabal.
Es attol fuggoen, milyen sorrendben szereted a "Van egy jo hirem es van egy rossz hirem..." kezdetut, probald ki az rF2-ot is 3 monitorral fullosan:D
-
Jo par honapja sporolok uj videokartyara, most vettem egy 1070-est, rettenet draga, de dolgozik mint a barom, es alig melegszik. AC csutka fullon, de minden fullon benchmarkban 58 fps. Icipicit lecsipve a tukrozodesbol, meg a fubol es stabil 110 fps, 5700-ban. Es meg szep szines zseblampaizzok is vannak rajta . -
Nem erre kell alapozni, mert ez egy kizarolag konzolos, jatekgyujto, mindent hasznalo site. Itrt az a lenyeg hogy minnel tobb info legyen, a nagyatlag jatekosok szamara. Persze ilyen is kell, tajekoztatni kell a nepet, es ha realisan nezem, hasonlitva a nepszeru es profi autos jatekokhoz, akkor az AC valoban a 50-60% kozott mozog.
Majd a komolyabb, a foleg autos cucokkal foglalkozo konzolos site-ok lesznek az erdekesebbek, azoknal is a GT/Forza reszleg. Valszeg ott is 70-80% kozott lesz, a korites lehuzza, de a vezetesi elmenyben szerintem dicserni fogjak. -
te ne csinálj semmit :))
vegyék észre az igényt és csinálják meg ők -
Ha az AI elleni versenyekre alapoznak, legyen az single vagy foleg karrier, ami sok versneybol all, akkor valoban gazos lehet a helyzet. Legalabbis frusztralo. Jobb lett az AI mint korabban volt, de azert egy konzolos stilusu AI-tol meg merfoldekre van. Egy elvezetes offline versenyhez azert nagyon kellene, hogy ne egyformak legyenek es legyen benne catchup/limiter.
Ezzel nem keszult el, pedig a random es a limiter resz nem lenne olyan veszes programozas. A random-ot azt megcsinalom 5 perc alatt, szerintem nalam most is ugy mukodik:D -
croatianus #37822 A hozzászólásokban széjjelszedik. Csak mekegni tud, meg összevissza ötölni-hatolni. Messziről üvölt, hogy fizetve van a csávó. (De ezt is tudni lehetett előre - ilyen ez a pop-szakma. Remélhetőleg Kunosék is különítettek el pénzt ilyesmire.) -
na, ezen viszont meg vagyok lepve... HA tényleg szim-szerető.
amúgy érdekes lett volna, hogy egy "laikus" konzolos hogy látja, de szerintem ez a csávó nem egészen mérvadó... szeretném hinni, hogy nem az :/ vagy tényleg van baj az assettoval (nehéz a karrier, nincs 100%-os AI állítás?), amit mi már nem érzékelünk... pontosabban TI nem, én megszenvedtem, volt pecs, ami után abba kellett hagyni, mert nem tudtam nyerni :D -
Timbu #37820 A cikkben ezt írja:
"Assetto Corsa also disappoints. This game is hard. Really hard. It's the kind of game that punishes you so severely that mistiming a corner by even a split second is enough to wreck an entire championship weekend"
Utána a hozzászólásokban (szintén a cikk szerzője) így folytatja:
"Actually, I love racing sims and I'm very good at them usually."
"But I do like racing simulators. Believe it or not, there are people who like racing simulators and play with a controller. Sure, they're not as "hardcore", but they're by no means irrelevant, and they make up the majority of the racing community. I think a good racing sim works well with a controller as well as a wheel, though."