30713
TES
-
#941 A Skyrim-nél nagyon belejátszik ebbe az árba, hogy azt a sárkányt valami iszonyat költséges legyártani, aztán az artbook sem olcsóság ahogy a minőségét elnézem, persze a sárkányt meg sem közelítheti...nélküle csak töredéke lenne a kiadás ára. :) A Death Island cuccosokat ahogy elnézem ellenben, a legtöbbjük létezik eleve, csak rányomtak egy DI logót...bár ott van az a 19,20 amelyet valszeg nem a sarki boltból szerezhettek be...érdekes az ára mindezek fényében. Az egyik valaha létezett leggazdagabb spec kiadás az biztos, érdekes hogy ennyiből kihozták. -
sirdond #940 -
#939 Egyértelmű, hogy lesz úszás ... nincs olyan, hogy Elder Scrolls úszás nélkül!
Hozzá tartoznak a világhoz a víz alatti barlangok, dungeonok, stb.
Nem kérdéses. -
morzsi555 #938 QuakeCon video
"please don't record the demo" . -
#937 A fodrozódás ugyanolyannak tűnt mint az Oblivion-ban, ha ezen nem változtattak nyilván marad az úszás is... :) -
#936 de hogy mi is van a gyűjtői változatban:
In addition to including the eagerly awaited game, this premium version of The Elder Scrolls V: Skyrim also includes:
Alduin Statue. Created in conjunction with the IP Factory, this collector’s only statue stands 30.5cm tall and is made of high quality PVC. Modelled from actual in-game 3D digital files, it showcases Alduin, the World Eater. He stands perched atop one the game’s many dragon walls that teach the player the lethal language of dragons.
‘The Art of Skyrim’ Official Art Book. Featuring over 200 pages of striking, full-colour illustrations, sketches and models, this stunning 23.8cm x 30.8cm coffee table book showcases the characters, creatures, environments and weaponry of Skyrim. With a foreword by game director Todd Howard and commentary from Bethesda Game Studios artists, readers will be guided through the game’s iconic visual style.
‘The Making of The Elder Scrolls V: Skyrim’ DVD. This documentary DVD contains exclusive, behind-the-scenes footage, including interviews with the Bethesda Game Studios team as they take you from concept to creation and provide insights into the story, gameplay, setting, legacy of the Elder Scrolls franchise, and much more.
“We always say that we make the games we want to play. We can also say we create the collector’s editions we’d want to own,” said Pete Hines, VP of PR and Marketing for Bethesda Softworks. “We all want one of these!”
The extremely limited Collector’s Edition will be available through pre-order and retailers for $149.99 (US), €149.99 (Europe), £129.99 (UK) and A$199.99 (Australia).
mocskos amcsik mikor szoknak le az 1$=1€ -ról? Szánalmas. -
#935 Ezt csak azért írtam, mert konzolos verziót teszteltek. és ki tudja, sandbox lévén lehet nem lehet majd átúszni a területeket:D de ez valóban elég hülyeség lenne, ha igazam is lenne :) -
ratgab #934 Van ráció abban, amit mondasz! Igaz kicsit rosszindulatú elgondolás, de abszólut benne lehet a pakliban a dolog! Remélem, hogy nem neked lesz igazad és lesz úszás! -
heady #933 Király, nekem is magasan az a kedvencem :) -
#932 Na a wateres rész is humbuk lehet, épp csak megmártózott benne. ki tudja, lehet nem is lehet úszni benne, meg stb. azért ment csak a partjára az okos fejlesztő bá :D ciki lehet volna ha vmi ilyesmi kiderült volna élőben xd -
ratgab #931 Farkas fejberúgás, mert lecsapása tényleg látványos volt, na meg a fagyasztásos szívátdöfés is! DE a többi tényleg nem érdemelt ekkora ovációt!
Van aki ennyire tud lelkesedni... (vagy kapott valami pénzmagot, hogy lelkesedjen).
Egyébként meg ez egy Quake Con volt.... ID software célközönsége nyilvánult meg szerintem (nem voltak valami nagy agytrösztök: Folyamatos Water!Water!WAter! Meg a Rape Her, Kill Them ordítások is ezt támasztják alá... -
#930 ezekre a nézők elkezdtek élvezni. éljenezték, mintha sosem láttak volna kivégző animációt. istenem, de hülyék :s -
ratgab #929 Jah és hivatalosan is megerősítve, hogy lesz Dark Brotherhood frakció (személyes kedvencem!) -
ratgab #928 Kinyír egy farkast (valamilyen speckó kivégzéssel)
Belemegy a vízbe (fodrozódás nagyon hangulatosnak és realisztikusnak tűnik)
És tovább nem láttam, mert letiltották addigra a videót! -
morzsi555 #927 Ugyanazokon a helyszíneken mászkál, mint az e3-as videókban. Unalmas. -
#926 Elég fizetett statiszta jellegűek az tény, nekem is tetszik a game, csak azért ilyenek valahogy nem jönnek elő belőlem...főleg nem azért mert fúúú meglengetnek egy kardot. :D -
morzsi555 #925 A közönség mindenen röhög, lol. -
#924 Bővebben? :) -
hapi #923 tévedsz
-
#922 Ezért felesleges volt meríteni a kamerát, kikapcsolhatta volna amikor kérték, E3-as, lejárt anyag. :) -
#921 Gameplay a QuakeConrol.
-
#920 Tamagochi? Coool! -
#919 Csak sárkánytojás, neked kell felnevelned. Vagy lesz egy finom nagy rántottád. -
#918 óóó én is ilyet akartam, de 40Kért..háttt. Attól függ mi van a könyvben, meg hogy élő sárkány jár-e hozzá! -
#917 Úgy néz ki nagyon a presztízsre mennek ezzel a kiadással, az árat úgyis megfizetik akiknek erre a kiadásra szükségük van... -
#916 Magyaroknál ha lesz nem tudom mennyibe fog fájni de kint 150 eurót írtak rá! -
sirdond #915 40k? atyaég :O -
ratgab #914 Szép szobor ... tényleg! Megnézni 1x, 2x jó, de ki nem raknék egy ilyen giccses dolgot a polcra! A másik dolog meg az ára.... -
#913 Nagy divat mostanában hogy 40 ezreket elkérnek egy collectorsért csak mert beleraknak egy szobrot,sajnálom mert collectorst akartam venni,de nekem ennyit nem ér meg -
#912 40ezer ft lol ,miből van az a szobor ezüstből? -
#911 -
#910 Engem is érdekelne,de inkább a vérfarkasok,oblivionból jól ki lettek hagyva. -
Kallahiosz #909 Szerbusztok!
Vámpírízmusrol nem tudunk valamit?
pl. lesz nem lesz? -
steweee #908 tetszett ahogy a zebrával elgázolja a gyalogost. nem tudja vki hogy mi annak a modnak a neve ? betenném a sajátomba is... -
#907 Hihetetlen ahogy van, sírva nevetős... :D -
Madi92 #906 Hát ez kúva nagy:D Zene annyira gagyi, hogy az már jó, és így együtt:D Áhhh néhol hangosan felnevettem:D 0:55 hogy menekül a csávó xD Meg mikor festenek, hát késsz...:D -
ratgab #905 Ez tény... Elmebeteg a zene is és a karater is.... -
sirdond #904 nem azt mondom,hogy tetszett a zene,de szerintem tökéletesen beleillik abba a szatírikus képbe :) -
ratgab #903 Nemtudom, hogy a karakter, a tevékenysége vagy a zene a zavaróbb (szerintem az utóbbi, de a kari se gyenge ebben a tekintetben).
Ui.: szerintem ettől a zenétől pár percen belül bárki felköti magát, vagy minimum gumiszoba... -
sirdond #902 van, aki már nagyon unatkozik Cyrodiil-ban :D