30713
TES
  • Although
    Legalábbis nekem a HD4870-hez nagyon jól jött e nélkül egyszerüen fel se tudtam rakni ultra-ra. Evvel viszont szaggatás mentesen fut a kicsi :)
  • Although
    Másold be és érteni fogod :) Össze se lehet hasonlítani avval ha nélküle nyomod :) A fű is más a színek is és szaggatni se szaggat. :) De ezt szavakba nem tudom elmondani. Megcsinálod bemásolod a főkönyvtárba és rajta :)
  • ratgab
    Witcher 2-höz.... természtesenen x patch utáni állapotra vonatkozik... 0 day katasztrófa volt az optimalizáltság (10-12 fps)
  • ratgab
    Witcher 2 egy közepes gépen high-ban simán elfut, ubersampling nélkül!

Sose értettem ezt az FNV-s ati dll-t, nekem is ati kártyám van és simán fut folyamatosan mindenféle DLL-ek nélkül az FNV...
  • Although
    Sajna félek, bár nem rossz 2 magosom van ehhez lehet csak minimumon lesz elég bár remélem az említett optimalizált dll-el közepes teljesítményen is futni fog :)
  • Although
    Össze se lehet hasonlítani annyival jobb lesz.
  • Although
    :)
    Skyrim Ign preview
  • mike01010101
    Ez ugyanannak az engine-nek a tovább fejlesztése. Mondjuk Gamebryo 2.0 de semmiképpen sem teljesen új technológia.
  • Although
    A képek alapján ez erősebb lesz mint a Fallout New Vegas. A vegas még a gamebryo motort használta ez meg egy újat ez a képek alapján is látszik már. Hasonlóra számítok mint a witcher2-nél. Talán közepesen elfut majd :D Bár az optimalizáltság is számít meg sok minden teht igazad is van. Az biztos ha meghagyják a rendszert és lehet hozzá szerezni ati dll-t-mint a FNW-hez, ami iszonyún sokat dobot a teljesítményen, akkor az jó lesz :) Egyébként GT-re lesz optimalizálva? Mert akkor baromira kelleni fog a moderek ati dll-je. :)
  • grebber
    Örülök hogy ennyire bízol ezekben a leírásokban ez sem szent írás mint már az évek alatt bebizonyosodott!
    Majd akkor elmondom hogy jól optimalizált ha látom futni!
    Bár fikázni fogom úgyis mert szottyos 2 magos szarommal akadni fog!
  • broman191
    Azokat nem Skyrim-nek hívják. :)
  • broman191
    Akkor lenne igazán ok szörnyűlködni, hogy mennyire megeszi majd a gépet jujj, ha mindenféle DX11-es erőforrás zabáló fícsör menne, tesszelláció orrba-szájba, mindenféle környezeti elemen, szabadteres barangolás közben - mint a Crysis 2-ben, a nem látható járdaszegély is tesszellált...

" Minimum System Requirements

* CPU: Core 2 Duo 2.0 GHz or Althon X2 2.0 GHz
    * RAM: 3 GB
    * HDD: 15 GB
    * Graphics: 512 MB card
    * Sound Card: DirectX 9 Compatible
    * DirectX: Version 9.0c

Recommended System Requirements

* CPU: Core 2 Quad 3 GHz
    * RAM: 3 GB
    * HDD: 15 GB free disk space
    * Graphics: 512 MB Graphics Memory
    * Sound Card: DirectX 9 Compatible
    * DirectX: Version 9.0c

* Supported Graphics Cards:

Minimum – 8800 GT
    Recommanded – Geforce GTX 460/Radeon 5850 "

* RAM: Egy manapság átlagosnak tekinthető gamer gépen szépen fog ez menni bárki bármit mond. 3 GB RAM...4 GB van már minden tesco-s instant PC-ben is. Ha nincs így, és gond lenne mégis, RAM-ot bővíteni pár ezer Ft.

* CPU: CPU igény tesztekből kiderül, hogy gyakorlatilag minden eddig kiadott, korszerűnek tekinthető PC-s játék, amelyhez 4 magos CPU-t ajánlanak, lényegében 2 magot használ ki fokozottabban hajtva, a 3. mag félkézzel dolgozik, a negyedik pedig szinte alszik, olyan elhanyagolható load %-kal mérhető a kihasználtsága. Ezt bizonyítja hogy egy 4 magos processzoron, a 4. magot lekapcsolva mérhető különbség szinte nem észlelhető. Szóval itt a minimumban írnak 2 Ghz-es, 2 magos procikat...fogjuk rá hogy egy mai elterjedt processzor 2 magos és 3 GHz környékén (esetleg felette) üzemel mindkét mag. A Fallout New Vegas alatti engine 2 magot nem tudott 3.0 GHz-en teljes load-ra kihasználni, az 1. mag 70%-on, 2. mag 60%-on üzemelt átlagosan (vagy ennyin sem). A Skyrim alatt lehet fog pörögni 70 & 60 helyett 85 & 75-öt. Paff neki. Nyilván nem pontosan ugyanaz az engine lesz, de az alapjuk megegyezik, és korszerűségben felhúzott szintén mint a Skyrim-é. A 4 maghoz görcsösen ragaszkodók pedig vehetnek egy Phenom II X4-et ~20 ezer forint körül.

* Graphics: 512 MB-os még az ajánlott vga is. Beszédes, és furcsa számomra egyben, a nagy terek miatt - ez is azt jelzi hogy a motor megfelelően optimalizált és nem eszi az erőforrásokat túlzottan. Egy mai átlagos 1 GB-os középkategóriás VGA tulajának nem lehet félnivalója. Az ajánlott vga felén, egy jelenleg ~20 ezer Ft környékén megvehető HD 5770-en/GTS 450-en szép és gyors lesz ez.

Összegezve: A Skyrim is fog olyan jól futni egy átlagos PC-n DX9-ben, mint például a Crysis 2 szintén DX9-ben - amely az első részével ellentétben egy említett "átlagos gépnél" régebbi konfigon is nagyon szépen muzsikált (8800GT-vel is, ami itt is, ott is minimumnak lett kikiáltva). Persze DX9-ben is lehet fingatni, szó se róla, hogyne lehetne, csak azt nem Skyrim-nek és nem is Crysis 2-nek hívják, hanem majd Rage-nek.
  • grebber
    Neked kell igazat adjak nem egy dx9-es game van ami képes nagyon fosul menni!
  • bardocz
    Ó, hát persze, a DX9 biztosan nem tudja megfingatni a gépeket. Hagyjukmár.
  • Jocisan
    Sziasztok!

The Elder Scrolls V: Skyrim – Demo Teszt, Karakterek, a Fejlődés Képekben

Skyrim-demo-teszt-karakterek-a-fejlodes-kepekben
  • broman191
    Sokmindenhez, ez még nem jelent semmit... :)
  • Although
    Az ajánlott konfig 4 magos gép a Skyrim-hoz.
  • lalakov
    A Steam nem gond, de a DRM-ből nem kérek. Kár.
  • broman191
    Mitől kellene olyan brutál gép ehhez? DX9, semmi extra, művészi érték van itt nagyrészt, nem technikai... :)
  • Although
    Folyamatosan teszik fel a képeket a Facebook oldalra, most épp a fajokról, egyszerüen szavakat nem találni olyan brutális lesz. De ehhez a game-hez nég a Witcher 2-höz képest is erődítmény kell szerintem. Sajna ez biztos, a fullhoz borzasztó kemény gép kell.
  • grebber
    The Elder Scrolls V: Skyrim - Steamworks DRM-mel!

A Bethesda bejelentette a Twitteren, hogy a játék számítógépes verziója a Valve népszerű rendszerének védelmét fogja élvezni.

A Twitteren jelentette be a Bethesda, hogy a Valve által készített Steamworks DRM védelmével, valamint a Steam rendszerének teljes integrálásával fog érkezni a The Elder Scrolls V: Skyrim című RPG játék PC verziója. Ez várhatóan azt is jelenti, hogy a dobozos változat autentikációjához is szükségünk lesz egy Steam fiókra.

A bejelentésben nem tértek ki részletekre, azonban annyi biztos, hogy a PC-s játékosok kedvelik a Steamworks szolgáltatásait, csekély erőforrásigényük, valamint a Steam rendszerével való teljes integráltságuknak köszönhetően.

info: Gamepod
  • broman191
    GC 11: Playable Races Slideshow HD
  • koschwarz
    komolyan, még most sem hiszem el, hogy ráadásul mindez dx9. így összehasonlítva a karaktereket, az csodaszép oblivion mennyire baltával faragottnak tűnik. én pl. orkkal soha nem voltam, mert egyszerűen az a fajta karakter nem tetszett, de a skyrmben lehet hogy kipróbálom, nem kicsit cool a külseje.
  • Marcee166
    végre lehet szakálluk is :D
  • grebber
    Oblivion vs Skyrim karakter összehasonlítás
  • Teppik Amon
  • morzsi555
    G4tv The Elder Scrolls 5: Skyrim QuakeCon 2011 Preview
  • Teppik Amon
    Érdekes mód most meg látom.
    DI azért odab*sz :o Korrekt kis pakk!
  • ratgab
    Witcher 2 CE-ben volt a szobor, ami igazán extra (ami penészesedik, mohásodik, barnul... jah és még ronda is mint a bűn!)

Prémium editionhöz meg kaptam a játékot, audió cd-t a soundtrackkel, Érmét, Papírhajtógatós figurát 2-t, Térképet, Teljes mindenre kiterjedő végigjátszást, kézikönyvet és mindezt egy ízléses tokba szépen elhelyezve! Így kéne minden alap kiadásnak érkezni, mint ez (más kérdés, hogy a DVD1 nem nagyon akart először működni...)
  • ratgab
    Igen erről leszokhatnának már... Bónusz itemek a gyűjtőibe (amik egyéb, egyébként normális nem milliomos földi gémereknek elérhetetlenek a kis alap kiadásukho!)
  • ratgab
    Nekem ami feltűnt az a Dead Island tartalma... Tényleg ennyi minden lesz benne ennyi pénzért? Mert akkor az azért nem gyenge!
  • Although
    Azért nem annyira rossz. De kb az alap witcher 2 szint. A witcher 2 collectorst nem néztem meg de el tudom képzelni milyen lehet mikor az alap volt ez a szint mint ez kb. Tehát nem kell hanyatt esni tőle. De nem is olyan rossz. Azért a Bethesda még bőven üti a EA szintjét.
  • broman191
    Annak azért örülök hogy a játékmenetet nem befolyásolja a CE, nem lett bugyuta egyedi armor de erős karddal mellé stb...
  • sirdond
    az a baj,hogy nem abba ment a sok pénz, hanem ennyire túlárazták. sajnos már úgy vannak vele,hogy a gyűjtői kiadásért úgy is kifizetnek az emberek egy csomó pénzt,csak legyen mellé még valami "szar".
    ugyanúgy lehúzás már ez is, mint a dlc-k. tisztelet a kivételnek persze
  • broman191
    Egy értelmetlen de pofás szoborba ölték a sok-sok pénzt, annak a költségein tényleg lehetett volna ilyen Witcher-es használhatóbb tartalmakat betenni...bár a fanatikusok ígyis-úgyis megveszik bármennyiszer tízezer forint...
  • grebber
    Ilyen jó lenne de magyaroknál tuti nem lehet majd kapni :(
  • wedge31
    Egy Witcher 2 CE-hez képest kévés a tartalma ennyi pénzért meg föleg.

A könyvtámaszt meg inkább nem minösitem annál már a kártyáktól kezdve a tegezig minden jobb szvsz.
  • broman191
    ha nem jönne be a direktlinkkel sem
  • sirdond
    http://i.imgur.com/0qEN4.jpg
  • Teppik Amon
    nekem nem jelenik meg semmi :o csak egy üres hozzászólás.