418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stork13 #75598 Múltkor a platoontársam fullos IS-3-t oneshottolta egy JT. Aztán pár perc múlva még egy szintén fullos IS-4-en is sikerült neki ezt bemutatni. Egy meccsen belül 2 ilyen, menjen inkább lottózni. :D -
redsting #75597 Na azt hiszem estig nem játszok többet!Már a töbsége a játékosoknak megint bolond!Reggel még olyan jó csaták voltak.Az sem zavart ha kilőttek(na jó egy kicsit).Az előbb volt egy igen csak fura dolog.Mégpedig.Megyünk Redshire-n vagy öten és egyszer csak köztünk terem egy tank a semmiből.De valóban köztünk!Hogy hogy kerülhetett oda semmiből?Hogy hogy nem látta senki?Az arty rögtön engem szedett le mert én volam szélen.Másik.Himmelsdorf-on Én IS-sel,szembe egy Tiger II.Egy lövéből leszedett.Lehetséges ez?Szoktam az artyval(Hummel)is menni,de már engem is zavar mikor 6-an vagy többen vagyunk! -
Gunslinger #75596 Nem rossz, nekem is volt hasonló agyfasz élményem, Malinovka, E-50-el voltam, felmentem a hegyre egy IS-3 társaságában és szemből jött egyszerre három T29, platoonban, én kettőt kilőttem, a harmadikat az artynk, de az IS-3 is besegített egy-egy lövéssel, ekkor írtam, hogy jó lenne még ha feljönnének a kemperek, a 3 top tankunk két E-75 és egy IS-4 voltak, még mindig a hegyfelé félúton a templom mögött bujkáltak, egy lövést nem adtak le, de pofáztak vissza hogy nem mennek, mert mi van ha ellentámadnak. Ekkor egyébként már 7-4-re vezettünk, írtam, hogy tuti nem fognak jönni, még van 3 TD-jük, 2 artyjuk a 8 tankjukból. Ekkor az egyik E-75 elindult, de a platoontársa, az IS-4 valamiért nem jött, pedig nem volt AFK. E-75 ment egyedül a mocsárban mint egy barom, írtam, hogy nem ott kéne egyedül támadni, erre kaptam egy STFU-ot. 2 perc múlva szarrálőtték, erre beírja nekem, hogy most boldog vagyok-e és a platoontársa (IS-4) írt valamit ork nyelven és full hp-ról kilépett.
Egyébként nélkülük is simán megnyertük, 4 killel zártam, túléltem, viszont az összes AP lőszerem elfogyott, már HE-vel lőttem a végén :-D -
Adjunktus #75595 Namost a JagdTiger és a Ferdinánd kritikán aluli álcázhatóságát,azzal magyarázták,hogy azok ugye nagy testű gépek.
Az előbb 24 azaz huszonnégy méterre álló SU-14,népiesen sikoal busz,csak akkor lett látható amikor one shotolt.
Kérdem én,az nem nagy??
Hogy hulljon ki az összes foga,csak egy maradjon,az is fájjon!
Az összes artybuzi,álbokszoló,műmájer,pótnindzsa verébnek! -
Nem mellesleg az afk magyar klánban van... -
A tököm kivan, löwe a két top tankunk, az egyik kezdésnél elpukkan, a másik meg afk
-
Ez a 3x XP csata volt ugye? De amúgy ahhoz képest is szép eredmény, gratulálok! -
Az average XP meg a hit ratio nagyon baráti. :D -
Elkezdtem az Orosz med ágat csak unalomból. Kicsit a német ágon megcsömörlöttem.
Nagyon élvezetes volt újra Tier 3-ban játszani. :) -
VanDaal #75589 Ennyi xp-t egyben még csak tesztszerveren láttam :) Gratula! Bár őszintén szólva kicsit furcsálom, hogy top tier pozícióban az ellen játékosai ennyire negligáltak, hogy 29 lövést volt lehetőséged leadni, amíg ők téged összesen 5-ször találtak el. Ez persze semmit sem von le a teljesítményből. A franc se gondolta volna, hogy azzal a tankkal ilyet lehet :) -
bgabor #75588 Miért nem lőtted azonnal szénné az disznót? Miért hagytad dirigálni? Mit képzel magáról, ki ő? Typeosok úgy érzik, külön kasztot alkotnak. -
kiskami #75587 Nem bántásból: Szerintem már nem egészséges, ahogy ehhez a játékhoz viszonyulsz. -
virkir #75586 Én már eljutottam arra a szintre, hogy az ilyen hüjjéket nemes egyszerűséggel szarrá lövöm azt ha bekékülök akkor hanyagolom a játékot 1-2 napig.
Tegnap is azért mentem már éjfél tájban csak artyval mert egyszerűen nem idegesítem feleslegesen magam. -
ilsalon #75585 Tegnap találkoztam egy igazi büntető, fegyelmező, domina gépállattal.
Lakevillen megyek középre T32-vel, mert szeretek arra menni. Arra indul egy Type59 is és amint kiderül, hogy egy felé megyünk, belémlő egyet. Majd mondja is, hogy azért kaptam, mert erre heavy nem jöhet. Mondom ok, te tudod.
Beérünk középre a kis lukba és kezdem oldalba lövöldözni a szemközt a városba igyekvőket. Kétszer besebeztem, majd a harmadik lövés elmenet a levesbe, erre megint oldalba lő a type és már mondja is, hogy megmondta ne jöjjek erre, de ha már erre jöttem, akkor legalább tanuljak meg lőni. Minden hibás lövésért belém fog lőni egyet. Ezen kénytelen voltam elgondolkodni, mert az ellenfél még csak lepattogott a tornyomról, ellenben egy baráti tank már egy ötszázast leharapott rólam, merthogy köcsög vagyok. Gyorsan kiszámoltam, hogy minden harmadik lövés félremegy, akkor minusz 250hp. Még lőhetek párat.
Szerencsére lőttem még kettő sikereset, majd kezd a csapat nyerésre állni, ezért nyomulok előre középen. Már lő is seggbe a muki és mondja, hogy folyton velem kell foglalkozni és nem tud a csatára figyelni. Mi a büdös francnak támadok ott, amikor úgyis szétlőnek. Szöveg helyett én azért támadtam tovább, kilőttem egy artyt, meg egy isu-t és vége is lett a meccsnek. Az eredményhirdetés előtt még gyorsan kaptam tőle egy noob T32 üzenetet.
Eredmény: 10/10 találat, én kaptam 7 lövést, amiből négyet a Typetól kaptam, lelőtt rólam nyolcszázvalahány hpt. 1431xp 53665 credit (17312 creditet kaptam, mert a saját csapattársam sebezett)
Na ez a hülye. -
Gunslinger #75584 Már én is raktam be az ipsét, mikor platoonban voltunk egyszer te lőtted ki M4-el, mert be volt kékülve. Azért ilyen szar a statja sztem mert full time bot user a gyerek.
-
Nazarov77 #75583
-
Desmodromic #75582 Azért, mert jön egy IS-7 még ne lődd rögtön háton magad!
-
janika77 #75581 Ok.Köszi
-
Írd be amit akarsz és utána nyomj ctrlentert. -
Nazarov77 #75579 ctrl+enterel küld az üzenetet -
janika77 #75578 Sziasztok.Találkoztatok már azzal a problémával,hogy csata közben nem tudtok írni az ellenek.Hiába nyomjátok a ctrl enter gombot?A sajátnak engedi a másik oldalnak viszont nem tudok írni.Az zöld marad és nem fehér. -
Nazarov77 #75577 Az a 7,5ös rof sokat segített. -
Ohyner #75576 Amúgy köszönöm szépen a képeket, komolyan már azt hittem, hogy valamit csak én baszok el, és nem a csapat a hülye, de most megnyugodtam.
Amúgy mire ment el a T29el az első 3*os csatám? ez összesen 1941 xp körre. Megyek lakevillen a városban egy tiger p vel, előttünk két tiger és egy is. Na mondom mekkora mák, a jagdtigerek is7ek nem erre jöttek. Fent a város mellett ment 3 top tnakunk, mondom szabad a vadászat, igazán jó kör lesz. Mire lőttem kettőt, kihalt a fenti csapat, és az is7 már a hátamat lőttem. -
Ohyner #75575 ÚR isten! Gratulálok! Fele ilyen jó köröket tudnék menni T29el már örülnék. Mondjuk ahogy elnézem, ellenem is iylen tnakok jönnek, de jhát 2tier az két tier. -
Az igen! Gratula :) Készülhetsz is a szopóágra
-
Nazarov77 #75573 Stock T34!
Epic csata volt :D
-
Nazarov77 #75572 Fel kéne raknom 64 bites win7et, 32 bitesen nem engedi a magas textúrát, már vagy 1 éve van jogtiszta kódom 64 bites win7hez de semmi kedvem újrarakni :D -
Adjunktus #75571 lol
szerintem ez csak elindítja a csatát,aztán hagyja,hogy a tengeri malac rohangáljon a billentyűzeten.
redsting. A Hummel"célzórendszere"benne van az alap árban.SHIFT-et kell nyomni csata közben. -
virkir #75570 Azt a kill-t is úgy szerezte ezek szerint, hogy valaki nekiment és elpukkant.
Gyönnyörűűűű...
-
hellokitty92 #75569 Mi az a célzórendszer? Már a noobok is annyira elbutultak, h be kellett építeni a wg-nek ilyen cuccost?:) És olyan terminátoros féle, vagy fallout-os célzórenszer?:) -
hellokitty92 #75568 Igen, van! Ha azt gondolod h te kapod ki az igazán rossz csapattársakat, csekkold ezt... Mindig van lejjebb.
Nagy vonalakban 2150 plus csata, 185 kill, 3%-os hit ratio! A tankjainak nagy részénél a találati aránya 1 és 3% közt van. T-82-vel lement 140 csatát és 1 killt szerzett, 0%-os(!!!) találati arány mellet!
-
virkir #75567 Jézusom.
Szerintetek van még lejjebb? Ja és természetesen velem volt egy csapatban.
-
Na ilyen soha nem volt még ezzel a tankkal, többet nem is lesz, előre látom :D
Győzelem!
Csata: Murovanka 2011. november 17. 0:20:15
Jármű: PzKpfw 38 nA
Szerzett tapasztalat: 1 732 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 13 543
-
redsting #75565 A hummel-ra lehet cézórendszert venni?Mert én nem láttam,hogy lenne a boltban! -
Adjunktus #75564 Tájékoztatásul közlöm,hogy Jeges nevű accom elkelt.
Innentől kezdve,ha találkoztok vele,hiába baszogatjátok,nem fogja érteni!
Mostantól Sarlatan nevű accomat lehet baszogatni.
Köszönöm! -
Oddball29 #75563 Szu-100-al még jókat lehet menni, viszont jobban meg kell vele a jó meccsekért harcolni, a 100-asig a grind meg szopóálarc. Viszont nem oneshotolják olyan könnyen, viszont azt észre lehet venni, hogy gyakran kap ammo racket.
Nekem azzal volt egyszer 9 killem. Nincs ugyan akkora stoppolóereje, mint a Szu-85-nek a saját tierjében, és TD-hez képest nem is valami pontos, viszont az átütése T8-ig elég, és kellemesen gyorsan tölt újra (100 mm D-10S-t használtam többnyire). Rammert le is vettem róla, és raktam rá extra optikát a periszkóp mellé. Egy T5 medet vagy T6TD-t pl. gyorsabban megöl, mint a Szu-85 a 107-essel.
A Szu-100 a rekorderem eddig kitüntetésekben, átlag 28 meccsenként egy Top Gun. -
virkir #75562 Tudod... "Use your horn for team damage" -
redsting #75561 Nem hagyott nyugodni a dolog és csak megcsináltam még éjfél előtt a duplázást!A gépemen csináltam egy töredezetsémentesítést,bekapcsoltam a game boostert is.És érdekes modon nagyon szépen ment a játék.Lehet hogy korábban kellet volna?Ez a pár kör amit mentem igen érdekes volt!Az IS-mröl igen sok lepattanó volt.Eddig akárhányszor rámlőttek minimum a fele hp-m lement,de most csoda történt! Mindíg így legyen! -
Bmsrt #75560 Nincs mit.
-
bgabor #75559 Köszi.