418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• maniac78
    OK. Kösz a választ.
    Gyerekek lakat alatt :)
  • Dean108
    Még csak annyi hogy:
    - Feltárcsázod
    - Beütöd a kódot majd #
    - Leteszed a telefont a szekrény tetejére hogy a gyerek se érje el
    Ők majd megszakítják a vonalat ha kész a tranzakció.
    1 havi prémium ára kb 3-4 perc szokott lenni.
    A Löwénél fél órára tettem fel a mobilt a szekrényre, a gyereket pedig bezártam a szobájába hogy ne tudjon semmit sem ügyködni a gépen!
  • VanDaal
    Stock jármű? Majd 500 csatát ment vele. Ez alatt egy tie9 tankkal 133 killre futotta neki, és csatánkénti átlag 500 sebzésre. Ezt te sem gondolhatod komolyan, hogy az MM hibája. Egyébként mindennel hasonlóan gyér, csak épp ez volt a legszembeötlőbb, és ezzel volt top tankunk, és ki is kaptunk miatta, mert nem mert lerohanni egy T29-et.
  • ollie
    Ha pont annyi súly van a tankon, amennyit épp elbír a felfüggesztést, akkor már egy tollpihét sem tudsz rátenni. Megoldás, tedd rá a fejlesztett felfüggesztést, vagy ha már rajta van, akkor szopás.
  • maniac78
    Meg kell várni a végét?
  • Dorgal
    Szerintetek hány tonna lehet egy álcaháló?Ugyanis sem azt,sem a periszkópot nem engedi felrakni,mondván nagyobb teherbíróképesség kell.
    Viszont egy száz lóerővel erősebb motor simán ráment.
    Ezt alighanem csak a ruszkik értik.
  • flashpointer
    úgy majdnem 2x annyiba kerül az arany mint kártyás fizetéssel
  • Dean108
    Igen, így vettem a Löwét kb 1-2 hete.
    500 ft-ot ha buksz vele.
  • Dean108
    Az egész család benyalt valami erősebb náthát vagy influenzát.
    Este 9-kor már alig tudtam az ágyig elkúszni.

Bezzeg előtte 2 nappal, meg hajnali 03:30-ig toltam a WoT-ot, aztán 9-re mentem dolgozni.
  • maniac78
    Telefonos aranyrendelésben vki tud segíteni?
    A mikéntje érdekel oké, hogy feltárcsázom, beütöm a kódot és kész?
  • pointer4
    Olyan fáradt nem lehet az ember :D
    Milyen lightos függőség ez nálad ? :D
  • Random work
    na azt én is utálom
  • Dean108
    Akkor mindjárt indulok haza és belehúzok.
    2 napja nem játszottam semmit olyan fáradt voltam.

No de most! :)
  • patchaou
    Igen.
    Igen.
    Igen.
  • Dean108
    Ezt olvastátok?

3-szoros XP a napi első csatára 1 hétig?
    Ha jól látom mától?
  • Attiska
    Amúgy mi a faszér' kell össze-vissza lövöldözni induláskor? Ennyire sok creditje van egyeseknek, vagy ingyen van a lőszer?
  • Attiska
    Gally Úr?
  • Ry0K3N
    A panther is hogy néz ki már azzal a szívószállal :D "nein longer"
  • Dean108
    Én megtartottam!
    El nem adnám semmi pénzért! :)
  • noname23
    Platoon nélkül elég gyér az e75 mert könnyű oldalba támadni nem csak egy ember hibája és az mm se valami jó meg kíméletes a stock járművel onnan meg nem nehéz -os köröket beszerezni.
  • Ry0K3N
    Legjob tier 8 tank én megtartanám.
  • Looserke
    szerintetek érdemes megtartani a TigerII-t he megvettem az E75öt?
  • VanDaal
    Újabb gyöngyszem:

Lassan kénytelen leszek nyilvántartást vezetni róluk, mert különben nem hinném el, hogy ennyi retardált van, és arra gondolnék, mindig ugyanabba futok bele.
  • mordawn
    0.7.0-ban nem lesz bent, de ha már kifejleszted a T34-et, ajánlott megvenni a 0.7.1 előtt, mert prémium tank lesz.
    0.7.1 meg majd csak lesz valamikor.
  • ropi88
    már olyan is van a játékhoz? sztem az nagy hülyeség!!!
  • sad1976
    hali!
    azt szeretném tudni ,hogy a 0.7 ben már benne lesz a T.9 M 103 heavy tank? csak azért mert alig pár ezer xp és meg van a T 34. de azt kihagyom akkor ,és megvárom az M103 tankot.
  • ollie
    Gally. Tudod letörik az ág a fáról, aztán az utcán hever. Na az a full time bot. :D
  • femate
    thnx
  • ropi88
    mi az, hogy full time bot?
  • DarkHorSe
    tuvok te csalsz?
  • Tuvok #75648
    Természetesen nem, csak igényelt 1-2 mondat magyarázatot
  • Oddball29
    Nincsen ronda tank, csak túl kevés pia.
  • Szakesz
    Több fajtájuk is van ráadásul. Olyan, mint közeli, távoli, vagy alapfelületre fesse fel, esetleg feketére. Fekete vagy fehér a jelzés a színes helyett. Nagyon népszerű lehet a játékosok körében, ha ennyire nagy a választék.
  • ilsalon
    Hát én feltettem egyszer egy ilyen skin packet, de sírva röhögtem, amikor megláttam az első sárga, piros, zöld maust. Pár menet után le kellett szednem, mert túl komolytalan lett a játék.

Egyrészt párezer csata után úgyis tudod, hogy hova kell lőni, másrészt 200-300 méternél nagyobb távolságnál már akárhogy célzok ritkán találom el az adott pontot. Tízből egy csatánál van az, hogy létrejön egy olyan szituáció, ahol ammo racket kellene lőni, vagy Szergejt kilőni a kis ablakon keresztül és pár tíz méterre vagyok. Szergej az meg szokott lenni, de az ammo rack még ilyenkor is ritkán sikerül, pedig tudom hova kellene lőni.

Egy valami mindig megy, a láncolás. Ez még akkor is megy, ha nem is akartam láncolni.
  • Tuvok #75644
    Súlyát tekintve a két dolgot nem hoznám párhuzamba . :P
  • gseldon
    Tudom, hogy ezt poénnak szántad, de igazából igazat írtál.
    Ha az egyetlen cél a gyereknemzés, akkor igazából mindegy milyen rusnya dögöt dugsz meg, csak pinája legyen :)
  • ollie
    Olyan nagy titok, hogy honnan szedted le? :D
  • Tuvok #75641
    Priv ment
  • Adjunktus
    Akkor ha gyerekeket akarsz,megdughatod Susan Boyle-t is.
    A cél szempontjából a kinézet lényegtelen....
  • Oddball29
    Biztos emlékeket idéz, a homokozóban is így voltak a színes, műanyag kacatjai elszórva:).