418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Még mindig női hang után kutakodok, ha valaki ilyenbe botlana feltétlen közölje. :) -
Pár hang köztük kínai hogy filinges legyen a Type :)
(bár a kínai hang letöltésénél mért írja hogy várjak 2 hetet és 4 kínai hozza házhoz ?:))))
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/30238-tank-crew-voice-sound-russian-ukrainian-german-chinese-and-english/ -
Nazarov77 #75756 Halasztották. -
Az extra crew skillek nem most jönnek ? -
Mennyit hoz egy átlagos csata a T59-nek? -
virkir #75753 Jóvanna, megint felbaccták az agyamat :D
Nem a játék mielőtt... -
A hatos előtt még mindig ott egy 0. :D -
virkir #75751 Valahogy nem egyforma 7.0-ról tudunk
Tracer NEM LESZ BENNE csak egy korcs valami /csak onnan lesz tracer ha felspottolták az ellen akkor meg már minek/
HE átdolgozás yeah!!! HUMMEL POWA eddig is volt vele T7 oneshot most már lesz legalább t8-9
"jobban fognak pattogni az AP lőszerek" na ez is megváltás minden tankosnak főleg az orosz 122-es az eddig ugye egylövés-egyátütés volt, valóban jó, hogy jön.
cammo/klánlogo/minimap pont azok a faszságok amik a legfontosabbak nem a MM a bugos láthatóság, áááá.... ezek senkit nem érdekelnek ráérnek
Az eddigi legfeleslegesebb patch a 7.0 és még van a pofájukon bőr verziószámot ugrani holott ez jó ha 6.7.0.1 lehetne.
-
Lehet felkéne kérniük a TomTom csapatát felvenni pár hangot:)
-
???
3x-os xp van, mit kell amúgy nézni ? -
Gunslinger #75748 Én is a Duke Nukemes voice packot használom, nagyon adja, még így néhány hét után is néha hallok új szöveget, nagyon sokfélét eltároltak benne, nem mindig ugyanazt ismétli. :-) -
Egerwin #75747 Sokkal erősebb a p frontja, sima tigrisét panzer IV is átviszi, p-ről meg van mikor az is7 is pattan. :)
Parancsnoki kupola a gyenge pontja szemből a p-nek. -
Oddball29 #75746 Nem egy epic game, de most jólesett. Egy lövés csak azért ment félre, mert valamit hamarabb kilőttek, mielőtt az én skulóm odaért volna. Sima acc.
Victory!
Battle: Komarin 2011. november 17. 18:43:31
Vehicle: M36 Slugger
Experience received: 3 405 ()
Credits received: 34 158
Battle Achievements: Defender, Confederate, Sniper
-
Nazarov77 #75745 Én maradok a Company of Heroes német extended voice packnál, az a kemény.
"We are the armor fist of the fatherland!"
"Let's go show them the meaning of terror!"
"Don't shoot let him burn!" ( ellenség felgyújtásánál :D ) -
Ájj ez a szinkron :S dobhártyám szétszakad úgy el van torzítva, hiányos is. Ráadásul miután kilőttek azt mondta hogy : "kivégeztünk, járművet elhagyni!"
Rakom vissza Duke Nukem-est :D -
Ohyner #75743 HÁt nmem igaz, csak szívok a t29el, top tnak vagyok egy leevel áttörök az egyik oldalon, CSak ketten voltunk azon az oldalon, mire kilőjük az ott lévő három tankot, már csak két arty maradt a csapatból. És csak az a 3 tank volt kilőve.
-
Nazarov77 #75742 Azért a Pnek a tornya se olyan gyenge, ha löveget talál a gránát akkor pattan, a lövegpajzsa meg néha elnyeli a lövést, és semmit se sérül. -
Hiába tudja az ember hova kell lőni, és hiába céloz oda, 100+-os legénységgel összeszűkült célkörrel sem mindig oda megy a bogyó ahova szeretnénk. -
Company lesz kissebb tírben ... ezek érdekelnek majd engem is :) -
Nazarov77 #75739 "erősítik a repesz lőszert (yeah!!! TROLLGUN POWA)"
meg arty táp fuuuuuuuuuu
Amúgy nem egészen erősítés, ha jól értettem olyasmi lesz hogy függ a sebzés a páncélvastagságtól vagy mi, tehát az artyk télnyeg táposabbak lesznek ha a tank tetejét lövik el. -
Ohyner #75738 Van olyan magyar klán aki kisebb tierben akar majd csatázni? MErt ha jól tudom, egy klán csak egy térképen lehet! -
Nem erősítik ... átdolgozzák ... Márpedig ha picit is a valósághűség (pfüjj ... körbeköpködtem most magam ... ) felé kanyarodnak, akkor gyengítik őket ...
Rage quit semmit sem változik, csak azoknak lesz jobb akik bent vannak a csatában ...
Ezektől eltekintve én is várom! Viszont én félek az "átdolgozott" hitboxoktól az AP normalizálás változtatásától és a HE "átdolgozásától" ...
Ki tudja mennyi új bugot sikerül vajon beleprogramozni a gémbe? -
Nazarov77 #75736 Én a 7.1et várom nagyon, új tech tree sokat fog dobni a játékon. -
brasco84 #75735 volt vmi váltotás a pályákkal? pár napja nem játszottam, msot lépek be és látom h mountain passon csomó víz van, wtf? :D -
foxbat88fx #75734 én eddig a 7.0-t várom a legjobban az összes patch közül, pedig indulás óta gamelek :D
ebben lesz végre t4-t6-t8 szakasz, lesz benne camo, lesz benne feljelentő rendszer, erősítik a repesz lőszert (yeah!!! TROLLGUN POWA), átdolgozzák a hitboxokat, erősítik az IS3-mat, tankomon rajta lesz a klán jelzése, a háború ködje, azaz nem tudod mik ellen mész ameddig nem spotoltad őket, visszatér a tracer (VÉGRE!!!!), új minimap, nemlehet majd dezertálni, vagyis lehet de a tankod ott marad.... jobban fognak pattogni az AP lőszerek....
Na tényleg semmit nem hoz a 7.0? :D -
Glo #75733 "Ki lyukasztjuk azt a szép nagy füledet"
Főleg mikor becélzod a T29 tornyát :D -
Glo #75732 Ok, köszi mindenkinek!
-
Kipróbáltam mintha valami orbitális műholdról recsegő hangon egy agrár manager üvöltözne
nincs jobb verzió? Még valami poénkodós is megtenné mert úgyis hazudik
Lehetnének ilyen S.W.I.N.E-os elemek is benne pl:kezdésnél "Gyerünk kapjuk el a disznókat" meg ha ki van lőve "Megint egy koporsó töltelék" "Egy disznóval kevesebb" átlőve "Ki lyukasztjuk azt a szép nagy füledet" stb... -
R3nton #75730 de kb már azért várjuk ezt a semmit mondó patchet, hogy mielőbb jöjjenek már 7.1ben a tankok, jó aláírom CW-ben lesznek változások, de kb ennyi is a 7.0 -
foxbat88fx #75729 Aki nem tudja hova kell lőni szemből az ellen jó a Tiger P.
Aki meg tudja, hogy a tornyot kell lőni szemből mert az papír, az ellen csak kicsivel ér többet mint a sima Tiger :D -
Nazarov77 #75728 Igen a P nagyon brutális, páncélon kívül az előnye még a mérete, nem olyan nagyon széles mint a Tigris és alacsonyabb, érdemes arra menni, meg a hab a tortán hogy ki lehet belőle fejleszteni a Tigrist. -
bgabor #75727 Esetleg mert a tanktest páncélzata elől éppen kétszer olyan vastag a P-nél, mint a sima Tigernél? :D
A sima Tigernél 100 mm, ami nevetséges és semmire se elég Tier7-ben (T5 Sherman lazán átlövi), a P-nél pedig 200 mm, ami messze a legmagasabb Tier7-ben, de fölötte is. Nagyon kevés tank van a játékban, ami 200 mm frontpáncélzattal rendelkezik. Az már a Maus és barátai szintje. -
Az a +100mm frontpáncél sokat javít a megítélésén ... -
Még egyikkel sem mentem, de P-ről sokkal több a lepattanó. -
Glo #75724 Szevasztok'
A Tiger(P) miben jobb, mint a sima Tiger? Mindkettő 7-es tier, de valamiért itt a P verziót istenítik :) -
Dorgal #75723 Nem akarok én veled vitatkozni,de délelőtt már fenn volt mindkettő,amugy ujraindítás után fel tudtam rakni.
-
bgabor #75722 Pedig tök egyszerű, az egy tankba rakható motorok súlya többnyire azonos. Tehát ha kiveszed az egyiket, és berakod helyette a másikat, a tank súlya ugyanannyi marad. Az álcaháló súlya viszont 100 kg, azaz ennyivel lesz nehezebb a tankod ha felrakod. Van olyan tank, főleg az alacsony tierű TDk, amiknél az alap felfüggesztés nem bírja el azt a +100 kilót. Ezért kell az erősebb felfüggesztés. -
Nazarov77 #75721 Régen nálam csinálta, de kb release után már csak ctrl+print screennel volt jó
-
Ry0K3N #75720 WG-nél a szerverek vodkával működnek. Azért ilyen a spotting system és a matchmaking.
Amúgy legutóbbi meccsen megint ment a szokásos cap-dont cap-more xp ami szép kis vitává alakult a végére :D
Kicsit díjazhatná a WG a kapott XP mennyiséget foglalásért a játék kezdetétől eltelt idő függvényében egy picit jobban. -
Gunslinger #75719 Nálam sima printscreennel nem csinálja.