418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tessellia #245487 60% körüli winrate + 2.0-s killrate töködet lógatva is meg lesz:) -
Nickel77 #245486 Ma is sikerült összehozni.
Victory!
Battle: Prokhorovka 2013. július 30. 20:44:54
Vehicle: T-54
Experience received: 1 164
Credits received: 38 016
Mission completed! Award:
Premium days added: 1 -
Sir Charles #245485 Múlt héten elküldtem egy replayt a Myreplays.ru-ra.
Kb. mennyi idő míg visszaküldik a videót?
1-2 hét vagy több? -
foxbat88fx #245484 mindenki ezt mondja :)
na ezért megyek rá :D de én megtartom, jó lesz dísznek max. vagy ha van vele vmi akció akkor farmolni -
Kronos79 #245483 Az elég ha azt mondom, hogy körbetáncolom vele a Tigrist és egyedül leszedem fullról? Persze ez egy gyengusz Tigris volt. Nagyon mozgékony és baromira jól fordul. A tűzerő is teljesen megfelel a gyorsaság miatt. Én élveztem minden csatát vele. -
foxbat88fx #245482 akkor már csak azt mond meg hogy szerinted jó tank? tetszik neked? :) -
Kronos79 #245481 A torony a lövegek sorában van és igen nem megy fel az alapra. Viszont a top motor kétszer akkora tömegű, mint a stock. Úgy már fel tudod rakni a tornyot és a löveget. -
foxbat88fx #245480 de ha jól nézem neten akkor rámegy 80k creditért egy felfüggesztés növelő modul :) szal no para :D
Cromwell here i come XD -
TomDantes #245479 Tudom, de ha már megígérték? Nem olyan fontos végülis.
Viszont a dupla csővel ellátott KV prototípust, KV-7 talán bekerülhetne, na nem ajándékként, vicces tier 5-ös prém lenne.
-
foxbat88fx #245478 ahh ne már :D
stock tannak összeszedni 5k exp-t a talpra? :S minden motor nélkül szívás
gondolom alap toronyra meg nem megy rá a legjobb gun mert az meg megvan a churchill-ről :)
megköszönném ha vki felvilágosítana, mert most még tesztre sem tudok felmenni mert letöröltem :D
megszoktam nézni mi mire megy rá és felírom, csak ez a Cromwell egy hirtelen ötlet volt :D -
Kronos79 #245477 Jelen pillanatban, ha vissza akarnám rakni a stock talpat, túlsúly miatt nem engedné. Csak a fogyócikkek vannak rajta pluszban, de anélkül sem bírja. -
Oddball29 #245476 Mondjuk azok is BT-k pepitában. -
Kronos79 #245475 A válasz egyértelműen nem. A kártya adatait nem a wotos acc tárolja. Ráadásul minden utalásnál meg kell erősíteni a tranzakciót. -
Szerintem biztos hogy nem, a WoT-ban nem marad nyoma semminek, ha meg töröltél minden e-mail-t akkor ott sincs semmi. -
TomDantes #245473 De ha már ajándék, eredetileg volt róla szó bekerülnek a Christie tankok az USA ágon. Mivel azóta se kerültek be, ennek örültem volna. Jó lenne velük száguldozni. -
Bangaro #245472 

-
foxbat88fx #245471 Lehet rámegyek a Cromwell-re h legyen egyel több medem....
szinte még senkit nem hallottam aki szidta volna :)
viszont azt áruljátok el lécci hogy jól néztem/számoltam h a talpat ráérek a végén kifejleszteni? -
Malarki #245470 Vagy ha már úgy is lesz multi torony: KÉP
Ehhez képest még a TOG II is Kispolski
-
Rathrol #245469 Akkor leírom még egyszer érthetően:
Van egy haverom akinek a bánkártyáján vásároltam prém tankot (paypal és bankártyásan), később eladtam a Wot accountom+emailt. Arra volnék kíváncsi hogy a srác akinek eladtam a Wot accountomat vissza tud e élni azzal, vagy legalábbis olyan adatokhoz jut e így hogy a bankárkáról leszívja a pénzt és ezt a Wot fekteti bele? Tudomásom szerint email címről mindent töröltem.
-
foxbat88fx #245468 muhahaha
pedig nyomhattunk volna egy T18 buziszakaszt
-
Oddball29 #245467 Dehogy megyek én Tier2-be a sok statbuzi T18 közé szendvicsbe. -
lexlutor #245466 ez lett volna az igazi ajandek :DDD
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/159940-german-agrimotor/ -
Ezen nincs mit javítani,az egész egy zagyvaság.Teljesen értelmetlen a fogalmazásod.Nem a szavakat nem írtad le helyesen,hanem a mondatok értelmetlenek.(és értelmezhetetlenek) -
TomDantes #245464 De, figyelj, megértem ha valaki olyan miatt problémázik, amitől neki a játékban rosszabb lesz. De ettől rosszabb lesz? Mi az ami történik? Ha nem lesz vele jó menni, eladod és lesz pár kredited. Rosszul nem jársz.
Amúgy meg, majd kiderül milyen a tank a csatában. Ki kell próbálni, aztán megítélni.
Nos, azt is írtam, hogy szerintem egy alacsony tier-es tank a megfelelő ajándék. Vagy lehetne még egy-két nap prémium mellé, valami ilyesmi.
De maga a tank, legyen alacsony tier-ű, mert ott nem zavar sok vizet. Ha magasabb tierű lenne, a sok a teljesen hülye felborítaná vele a játékot. Tier III-ban meg nem oszt nem szoroz, max annyi, móka vele játszani, de hogy mókás lesz-e, ezt meg lehet előre tudni? Szerintem nem, majd kiderül.
Nem kell minden miatt elégedetlenkedni, és minden miatt szidni a fejlesztőket. -
Én biztos nem. Kipróbálom, megyek vele 2-3 kört és utána +1 garázshellyel és 340.000 credittel leszek gazdagabb:) -
foxbat88fx #245462 nem a legszebb.... de majd egyszer megritkul és akkor értékes lesz :)
menj le most tier2be, alig van már Tetrarch :) -
Oddball29 #245461 De még ronda is a csórikám. -
foxbat88fx #245460 tényleg nem lesz benne olyan ütőképes cucc mint a Tetrarch-ban (gun) vagy a T1E6-ban (táras) de akkor sem adom el :) -
lexlutor #245459 mindenfele lekezelo vagy arrogans stb hangnem nelkul:
rossz nem latok benne, csak ez a korabbi tankokhoz kepest szamomra egy kutyakozeonseges atlagos tankocskanak tunik.
ha mar 15 evfordulorol van szo, valami extra kivancsi lettem volna, mert az eddigi ajandektankok jol ellettek talalva: tetrach (jo agyu, gyors), t127 (jo pancel, jol kiegyensulyozott), t1e6 (gyors, autoloader)
az ertekek alapjan ez kb mindenben kozepesnek tunik szamomra. ezert erzem csalodasnak, mert ilyen tankbol premben mar van egy par mar a garazsomban. es ha egy ev mulva eloveszem, es megkerdik ez honnan van es benyogom h ez a 15. efordulos tank, el tudom kepzelni reakciot :) -
Malarki #245458 Persze semmi rossz nincs benne, csak olyan mint a többi T3 tank,a mivel csak addig játszol míg nincs meg a T4. Akkor mégis ki fogja megtartani?
Egyébként ha már igénytelenségről beszélsz: szerinted nem igénytelen, hogy ha már itt a 15. születésnap, adnak egy senkit sem érdeklő, haszontalan tankot adnak? Nem mi kértük hogy adják, ők találták ki. És ha kitalálták, akkor legalább vették volna a fáradságot, hogy legyen benne valami érdekes. -
Oddball29 #245457 Blehhh... Szemétbe való. -
TomDantes #245456 Elnézést, nem tudtam, hogy van már róla adat is. Azért is kérdeztem mert nem tudtam. Nem kell mellé a lekezelő hangnem, mellesleg szerintem sok embert érdekelne az ajándék tank, tehát jó ötlet belinkelni.
Így adatok alapján, én semmi rosszat nem látok benne. -
Rathrol #245455 Na itt az alkalom hogy javítsd! ;) -
Ha lexlutor hozzászólására úgy reagáltál ahogy, akkor erre (#245449) mit mondasz? Ebben van nyelvtani hiba, nem is egy. -
lexlutor #245453 teged ugysem erdekel, nem?:))) -
TomDantes #245452 Mi az igénytelen benne? -
lexlutor #245451 vannak adatok rola.
de csak neked, mert en legalabb megneztem:
http://worldoftanks.com/encyclopedia/vehicles/ussr/ltp/
-
lexlutor #245450 latom nem erdekel, megis masodszor kotsz bele. jobb erved nincs, igy probalsz folenyeskedni, de egy forumban ez eleg... :)))
ezt megis honnan veszed? megkritizaltam egy igenytelen pr fogastukat. a fejlesztok igenytelenseget azt viszont valoban utalom, es azt h ha valaki szovateszi, azert minimum kereszthalal jar.
nem koteles adni, nem si vartam, kaptam mar eleg ingyenajandekot toluk, es koltottem is elegeta jatekra. egalban vagyunk ugyerzem. de ha mar ad legalabb legyen igenyes es ne csak kotelessegbol a tankopedia harmadik oldalat felutve boffentse ki valamit a nepnek.
ahha, igen lattam mindket forumban:))) mert te vagy a partatlansag es huvos elegancia szobra :)
ha meg ilyen szinten nem erdekel, hadd legyen meg mar a velemenyem a dologrol, mert engem meg igen es kimelj meg a okoskdo, "en megmondtam, es ezeknek a tier8 sem eleg" dumaktol.. koszonom. -
Rathrol #245449 OFF:
Szerintetek lehet olyan hogy valaki paypal vagy simán bánkártyásan is fizetett Wot-nál (tehát mind2 egyszerre) bár az előbbi 100% biztonságos (gondolom én), és közben eladta az accout+email (magát a Wot bejelentkezést),később húzták le a már fizetett bánkártyáról a lóvét? Persze email címen semmi info nincs a bánkártya számáról, csak gondolom az jön meg rá hogy xy gold fizettél!
Csak azért mert haverom akinél intéztem a dolgot (akié a bankáratya), "állítólag" húztak le róla pénzt a Wot-nál. Mert nem hiszem hogy akinek eladtam a wot hogy ő majd hozzáférhetett a bánkártyájához!?:D -
TomDantes #245448 Milyen rakás szarról beszélsz? Kötelező használni az ajándék tankot? Nem értem. Ha nem lesz jó, eladod, és kész. Nem kell megtartani ha szar lesz, mellesleg honnan tudod, hogy szar lesz? Te már próbáltad? Fent volt már tesztszerveren? Vannak adatok róla?