418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• PWDThunlaca
    De tőlünk kérdezd meg, oké, talán lesz valaki aki leirja, elmeséli hogy milyen, részletsebben is. Te meg képzeld el. Bár tuti nem fog menni, mer látom addig nem terjedt el a határtalan fantáziád hogy pl beird youtube-ra hogy AMX 50B, vagy google-be hogy AMX 50B wot wiki. Nagyon jó oldal össze van szedve minden tanknak a részletes leirása, + pro és kontra táblázat. Te lehetsz egy a sok agyatlan közül aki meccsek elején benyögi hogy: "Is the IS-7 good?" vagy "is the e-100 good?" De meg miez? Elmész kilencik azon az ágon, és akkor elkezdesz rajta gondolkodni hogy jóe a tizes? Nem amiatt kezdted el húzni az ágat? Eddig úgyis elszórtál arra az ágra több mint 6 milliót, de ez a kiadás most fájna?
  • lammaer
    nézelődj itt
  • darkwraith
    az előző neki szólt: PWDThunlaca
  • darkwraith
    te mekkora paraszt vagy!
    inkább ne válaszolj, ha nem tudsz kulturáltan. Minek adjak ki rá 5 millát, ha a többség szerint a T10 alja pl. Mondjuk erre lennék kíváncsi. a cső kitéríthetősége lefelé jobb -e, de tudom, nézzem meg bammeg.
    meg ilyesmi, bammeg
  • Desmodromic
    Nemrég vettem meg, még csak 10 meccset mentem vele. Sokkal jobb lesz meglepett, hogy mennyivel fürgébb!
  • yossarianHUN
    Megváltoztatták a WG-s personal rating számolási módját? Csak mert egy ezressel több nekem most, mint tegnap.
  • Master91
    engem is érdekel az összesé!

Is7 eléggé sz.r....már több mint 1 hónapja agyalok hogy meg vegyem e vagy sem :D
  • PWDThunlaca
    Próbáld ki bammeg mit mondjunk rá? Minden tank jó csak tudni kell velük játszani. De leirom, medium szerű annak ellenére hogy heavy, mozgékony, revolveres jó átütés, jó sebzés, kicsit pontatlan és lassan szükül, olyan gelesztázó tank...
  • darkwraith
    az 50B kérdésemre valaki válasz?

illetve megint feljönnek a számok, ha kínait lövök. Valaki egyszer feltette ide a konfigját, azzal jó volt. Megtenné megint?

köszi

• Angelus1991ster
    Kíváncsi vagyok én is, hogy a torony lerepülés animáció bekerült-e a játékba.
  • PWDThunlaca
    De jó neked :D Legalább választhatsz. Nekem kajakra úgy van hogy lenyitom azt a fület, 2 lehetőségem van, vagy ki, vagy FXAA. :D Aztán legyek vele boldog.
  • R3nton
    Nem tudom lehet már volt, akkor elnézést.

Egyébként baromi érdekes:

OP tankok vs Skilles tankok

Ahogy sejtettük a foch és a KV-1s totál OP, mint ahogyan a WT-E-100 és az rhm is.

A batchat pedig csak skilles player kezében OP.

Érdekes cikk jó lenne, ha több tankra kibővítenik a grafikonokat.
  • yossarianHUN
    Nekem eddig standardon lehetett választani 2x, 4x, 8x, és 16x-os közül, de most valahogy össze lettek vonva, és az improved lehetőségei is ott vannak. CSAA 8x, CSAA 16x. Egy, hogy fogalmam sincs ez mi, kettő, hogy semmi különbséget nem látok se a régi, se az új beállítások között, mindegyiknél "recés" némileg a kép, ami eddig nem volt.
  • PWDThunlaca
    Anti-aliasing számomra WoT-ban mindig is kérdéses volt. Jópár patch óta nekem 2 lehetőséget ad, vagy off, vagy FXAA. Mi a jóistenért nem lehet úgy mint más játékoknál? Hogy érthető legyen? Mármint számomra az lenne a normál hogy lehet választani hogy 2x, 4x vagy 8x es. Ez az FXAA meg talán a mintavételezés módját jelölné? De honnan tudjam hányszorosra rakja így?
  • yossarianHUN
    Ja egyébként a lerepülő torony ammo racknál végülis be lett téve? Mert pár hete a patch notesban még azt olvastam.
  • yossarianHUN
    Leszedtem a modokat, ez megoldotta. Aztán eladtam a búsba a japót, és visszatettem őket.

Más: Hogy nyafogjak még egy kicsit; másnál standard grafikán nem tűnik... szemcsésebbnek a kép, mint eddig? Mintha az Anti Aliasing nem működne rendesen.

El Halluf meg fényévekkel jobb lett ezzel az átalakítással.
  • ToCsEk
    pasz gondolom úgy mint eddig csak nem 8.9be hanem 8.10be, de már wontinfon is fentvannak modok
  • voivod32
    Szevasz! Nincs kedved szakaszozni lowtierben? A japó ágat kellene húzni. T3-nál járok
  • Malarki
    Ahh végre tudok játszani. 5 nap után már tiszta elvonási tüneteim voltak.

Viszont visszább vettem a modokat, mert sokkal jobban fut nélkülük a játék. Most csak az XVM, egy minimpa, 2 zoom mod meg egy damage panel van felrakva.

Apropó XVM: másnak nem csinál olyat, hogy betöltésnél csak az legfelső játékost mutatja mindkét oldalon? A csata betölt, semmi baja sincs, csak ez. De mintha az előző patchnél is ilyen lett volna, csak csinálni kellett vele valamit.
  • csagataj
    Hova kell kibontani? Nincs hozzá használati utasítás.
  • voivod32
    Nyilvánvaló, hogy nem vész el a hely, mert mi lenne akkor, ha kifejleszted a következőt, a régit eladod, akkor mindig újra kellene garázshelyet venned?
  • xotyi
    Ugyan ez a probléma, csak nekem a Tiger I-nél, legénység frissítése felirattal. Japánból meg csak tier 2 van,szal nem biztos hogy az a bugos. Célkereszt mod, max zoom out, és minimap mod van fent.
  • stoppos
    Lődd ki a francba az exe-t. Volt már ilyen nekem is.
  • yossarianHUN
    Már vagy fél tucatszor megcsináltam, de nem hatja meg.
  • PWDThunlaca
    ALt+F4, aztán próbáld elinditani újra
  • yossarianHUN
    Ilyet még nem éltem... Pörög ez a fos, és képtelenség bármire is rákattintani. Ez most komoly?
  • PWDThunlaca
    Tudod a bug-ok olyanok mint az oroszok a II VH-ban. Kilősz egyet, jön helyette 3 új :D
  • Master91
    "dont buy tier 3 japan"
  • yossarianHUN

Na most ez mi a fos? Megvettem a T3-as japánt, erre beakadt az "Updating tankers..." feliratnál a játék, és azóta sem mozdul meg. Ha kilépek, következő indításnál megint ez fogad. Nem hiszem el, hogy minden egyes verziónál tudnak valami új bugot produkálni...
  • foxbat88fx
    nem volt semmi extra díj
    levont 1270FT-ot 695 gold-ért!!!!
    vodkafonos vagyok
  • darkwraith
    sziasztok

meglesz hamarosan az amx 50B

Vélemény?

az 50-120-al elvagyok, játékélmény hozzá képest?
  • foxbat88fx
    na én küldöm az sms-t aranyra :DDDD
    annyit megér az IS-6...
    mármint hogy ne kelljen szenvedni ezzel a szar japán tier5össel!!!!!!
    most legalább kiderül mennyit tesz rá a mopay vagy mi
  • Oddball29
    Megvan.
  • Oddball29
    Zoom out és 16x-es célzás működik az előzőből, csak egy locastan minimap kéne.
  • ToCsEk
    modpack
  • zsozsok
    http://www.odemmortis.com/index.php?site=files&file=98
  • foxbat88fx
    jó lenne már ha az ESL küldené a gold-ot...
    elcs**ném az egészet egyből free exp-re :D
    ez a tier5ös Chi-Nu egy rakat fos :SSS
  • davidbog
    Én eladtam. Amíg a garázsban állt a gép addig 8 szabad garázshelyem volt, most hogy eladtam 9 van. Nem veszik el a +1 garázshely ha eladod.
  • Sheltem
    Adta el valaki a japó t1 tankot? Kapott pluszba garázshelyet?
  • csagataj
    Valaki tudna modpackot? Maala esetelg?