418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SZU #16307 Nekem eddigi legjobb eredményen azon a pályán JPIV-el volt, igaz felülről a harmadik voltam.
Egyszerűen szépen mentem le és középen a bokros folyómedres résznél kempeltem be. Álcahálóval durrogtattam ki mindenkit, aki fent kempeltek.
Ehhez az is kellett, hogy csak 1-1 arty volt. A pályát 7 killel fejeztem be és egyetlen bekapott találatom volt, amit a legvégén egy szerencsétlen hosszúcsövű PZIV adott le rám.
Sajnos lecsúszott a frontpáncélomról, így ő lett az utolsó killem! =D -
Artihoz ...
Érdekes volt a peccs, jól be is szoptam ez elite Hummel-em az elite maradt, az M41-es meg pont aznap lett volna elite, így nem tudok vele freexp-t gyűjteni ... Viszont ha választanom kell M41 és Hummel között, akkor M41.
Amikor artyizom (És sajna mostanában sokat ...) akkor 2 dolgot nézek: Mi a veszélyes rám nézve - mivel segítek a csapatnak ...
Én mindig a legnagyobb - legveszélyesebb dögöket lövöm. Annál hamarabb kivégzik - ha modult sebzek az még jobb, valamint az annál több xp és lóvé nekem ... Ha robog felém egy kicsi med, akkor persze hogy azt fogom, de én első körben a nagy vagy veszélyes dolgokat lövöm, és csak utána a kicsiket ...
Ez vonatkozik a counterre is ... mindig megkérdezem, counter kell vagy support ... aztán döntse el a csapat ... ha meglátom az enemy arty honnan lő, úgyis eldődleges prioritás lesz kiszedni, de feleslegesen nem keresgetem 5 percig ... -
Annak is csak akkor van értelme, ha jön veled legalább még 3-4 tank, a többiek meg folyamatosan fedeznek. -
Először én is így gondoltam, de menni kell, nem sniperkedni. Ha leállsz, bedarálnak azok, akik mennek. Legalábbis eddig 10ből 9x így történt. -
Renegade #16303
-
:D -
lammaer #16301 Elvben a tűzgyorsaságot a loader skillje határozza meg.
Annál az ágyúnál a ROF ugye igy van megadva 18.18 - 28.
Ez azt jelenti, hogy bizonyos tankoknál a kisebbik, bizonyos tankoknál a nagyobbik. Többnyire a magasabb tierű tanknál nagyobb a ROF ugyanazt az ágyút használva.
Ezt az ágyút 2 tank tudja használni: a T-34 és a T-28. Morbid, mert a T-34 a magasabb szintű, de sanszos hogy ebben az esetben a T-28-nál lesz neki 28-as a rate of fire... :) -
Abszolút így van. Két domboldal, középen egy völgy...mégis mit gondoltak a készítők, hogy majd húsdara lesz a völgyben? Mindenki félti a vasát... -
Adjunktus #16299 Jaaa!Tudom már!
Ha megvan mind a 3,akkor be lehet őket íratni a "Jeges special training-re".:D -
lammaer #16298 Megpróbáltál már a térkép tetején átmenni? Az a hely általában használható azok számára akik nem karnak kempelni. Igaz, balról jobbra átmenni kicsit könnyebb mint fordítva, jobbról támadva ott eléggé el lehet akadni. -
Renegade #16297 a megfogalmazásból, mert ugye bélánál lent azt írja, hogy additional skills AND qualification
feljebb meg van egy modifiers sor, ahol ez van: non avaible with the major qualification
tehát valami lesz, de mi? -
yossarianHUN #16296 a 152 milis nagyon odavág de lassú mint a bűn és csíkot húz. emellett ha tovább akarsz menni kv3 felé mindenképp a 107-est rakd fel az jó lesz arra is és még a nagyobb dögöket (tigris, kt, is3) is zavarba hozza. persze nem fogsz vele 1v1-ben tigristvadászni de hátulról osztani nagyon lehet vele. ha maradnál a kv-nál akkor érdemes a 152-esen elgondolkodni én nagyon szerettem vk 3601-ig kábé mindent szétpukkant egy lövéssel és ha átüti tigristől is visz vagy 60 százalékot. de ha mellélősz vagy lepattan amire ugye van esély akkor szarban vagy. -
már nemlényeg. (torony csere kellett :) ) -
TDantes #16294 Egyet értek. Agyrém, hogy ezen a pályán egyetlen métert se mozdul senki. Áll mindenki egy helybe, ha valaki mégis megmozdul és kidugja az orrát tíz lövést kap húsz irányból. Ekkora egy szarrakást. Teljesen élvezhetetlen. Komolyan, ha erre a pályára kerülök, és azt látom megint mindenki kempel, kilépek és kész. Úgy sincs értelme maradni. -
Ezt az El Halluf mapot aki kitalálta azt csak agyon kellene baszni egy vasdarabbal. -
bár ennek nincs is gunnerje -
Adjunktus #16291 miből gondolod,hogy jön még utánna valami? -
Az bug lehet ha a T34-el 100%-os loaderrel és 57mm-es ágyúval csak 18,18 lövés percenként? elméletileg 28 lövés lenne percenként a megadott csúcs. Vagy a gunnernek is 100asnak kell lennie? (most 75ös) -
HuffnagelSteve #16289 nirvāṇa? -
Renegade #16288 őőő, azok a secondok, de mi jön utána -
javítási képesség, tűzoltás, elrejtési képesség. -
152milist, az az állat! -
Fela #16285 Ha kv-t akarom foleg nyuzni akkor zis-6ot vagy m10-et rakjak ra? Vagy mind hulyeseg ha kv3 fele megyek majd? :-D -
Renegade #16284 basszus, sehol nem találom, hogy mik lesznek a qualification skillek :-( -
lammaer #16283 Ja, az más. :) Akkor én is, nekem meg 86 sniper medálom van, bibibiiiiii :)
Lengeteeeem... az e peent lengeteeeeem :D -
Tökéletes, 67es sebzés megis van(65 volt előbb SturmIIbe)
valaki privátba nemtudná átküldeni a sima PzIII dds-eit?Én nemrég raktam rá egy skint de meguntam és elfelejtettem elmenteni a régit.:S -
lammaer #16281 Ja, ha esetleg nem tetted volna még meg, a banner alatti FAQ-ban kukantsd meg a "Mit csináljak a kis tankommal a nagy monstrumok között?" részt, azt tipikusan a PZIII-as élményeim alapján irtam le.
(természetesen szubjektiv a történet, lehet neked más játékstilus jön be, de hátha segit). -
de megértettem, csak gondoltam, dicsekszem kicsit :P -
lammaer #16279 Ot van minden ágyúnál, ahol a sebzés - pl a tanknál, ahol ráteszed az ágyút:
Average damage (sebzés) meg average penetration (páncélátütő képesség).
A három szám tipikusan az AP / Prémium / HE trióra vonatkozó értékek.
-
A Pen az így van:
67/130/25 mm
Am akk 70-30 arány lesz AP-HEben
és úgye 3 fajta lőszer van, a felső(AP) és a legalsó(HE) amik creditbe kerülnek?Mert van még egy de az goldos és elég drága:S
Am köszönöm (: -
lammaer #16277 IC, Látom még mindig nem értetted meg hogy az a komment nem neked szólt :D
Szabi: Fő lőszerként semmiképpen, csak tartalékba, ha olyan ellenféllel futsz össze, akit APval képtelenség átütnöd. Én minden ágyúhoz szoktam berakni 70% AP - 30% HE lőszert. Alapesteben viszont az 50-esbe AP való, csak végszükség esetén a HE.
A 7.5-esbe viszont csak és kizárólag HE-t érdemes használni, az gyakorlatilag csak arra való (nem is tudom lehet e bele APt, de ha lehet is, semmi értelme, olyan kicsi a páncélátütő képessége (penetration) hogy semmit nem ér).
Hogy képben legyél: az AP csak akkor sebez, ha a penetration értéke elegendő az ellenfél páncélzatának átütéséhez, egyébként lepattan és semmit sem sebez (we dinged them), ráadásul a páncéláttő képesség a távolság növekedésével elvben csökken (mondjuk nem nagyon jelentősen szerintem).
Viszont ha átmegy, teljes sebzést okoz.
A HE az szinte mindig sebez, nem kell átütnie a páncélt, ezért nem gond hogy a HE lőszerek penetrationja kicsi, lepattanni is ritkán szokott. Az viszont eléggé véletlenszerű hogy mennyit sebez (gyanítom hogy a penetration érték itt szól közbe, és megnézi hogy a célpont páncélzata és a HE lőszer penje mennyi és annak arányában osztja le a sebzést).
Tehát emiatt a HE akkor hatásos, ha jó nagy a sebzése - mint például a PZIII 75-ös vagy a Stug/Hetzer 105-ös ágyújánál. Ezek szinte csak HEre vannak kitalálva.
Az 50-esbe a HE az tipikusan a két ló közé esés esete: nem óriási sebzés, ergó nem igazán hatásos, a penje meg szar :)
Szóval: vagy az AP Pen legyen magas, vagy a HE sebzés, de ha egyik se az nem jó :)
-
Lammaer,
50es HEvel?:D
-
Nem, csak látom, hogy egyesek hogyan játszanak Hetzer ellen. -
becsúszott a 12. sniper medál is :) -
attól függ. Ha AP lepattan, akkor HE jobb, ha AP átviszi, akkor AP jobb. -
Mennyivel érdemesebb HE-vel lövöldözni, mint AP-val? -
Azta rohadt kemény a 75ös cső :o
2 kill, nagyon tartós a gép
viszont kicsit többet vártam:
azért megyek egyet az 50essel is -
lammaer #16270 Ja, kis duci. Nagyon pontatlan, szóval ha nem stílusod a közelharc ne erőltesd, távolról kb használhatatlan.
A nálad kissebbeket érdemes legázolni oldalról, aztán megküldeni őket az ágyúval. Az a biztos. -
én :P -
ilyen rövid a 75ös cső?:O