418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #16708 Mert az amerikai nehéz tankok közül van 2, ami jó, el vagyok ájulva! :)
Azt ne felejtsük el, hogy egy T-54-ért többet kell szenvedni, mint egy IS-4-ért, továbbá az IS-4-ből kilehet fejleszteni az IS-7-t. T10 medium tankról nem tudok... -
lammaer #16707 Hát, körülbelül olyan. -
lammaer #16706 Ferdi, csörcsill... melyik a szóbanforgó átlőhetetlen T54 amiről beszélünk? :)
A Ferdit más is átlövi szemből :) -
qut24 #16705 aranyból csak csináltam free xp-t,
Azt hogy ? Mert én még nem jöttem rá erre a pontra. -
nagypite #16704 aha szóval olyan a páncélja szemből mint egy is4-nek csak nagyobb a dps-e és mozgékonyabb értem... -
exoterm #16703 Ez is csak duma, nemrég lőtte át szemből a ferdimet a csörcsil. -
lammaer #16702 Szemből Tier8-as tank szinte soha nem lövi át, még a Tier9-nek is a leggjobb parittya kell... -
Tudom :) emiatt néztem ki :) 30k-át lehet rajta spórolni -
nagypite #16700 ha átrakod a 6970-es bios-át csinálhatsz belőle 6970-est (két bios flash van rajta nem nagy ügy megcsinálni) -
nagypite #16699 Mekkora csíter tank ez a t-54 - szemből nem lehet átlőni se a testet se a tornyot 88/71-es ágyúval? (4-et rálövök a testre tigrissel és egy se ment át) persze a panther II-t simán lehet sebezni... -
lammaer #16698 Védi a fene, nekem egyszerűen csak objektiv véleményem van róla.
-
Miközben játszottam a wottal tönkement a videokarim memoriája. 7300GT nem volt felhúzva, az fps 5-20 között volt szal valszeg nem bírta a terhelést :P hiába volt levéve minden graf beállítás.
Dave te milyen karit akarsz venni? Én kinéztem egy radeon HD6950-est -
TDantes #16696 Miért, az nem érdekes, hogy a T-54 pilóták szerint nem is erős a T-54? Vagy az amerikai nehéz tankosok is mindig védik, hogy áh, azok se olyan jók. Mindenki a sajátját védi. -
Adjunktus #16695 Jól!
Érdekes,hogy Lammaer-nek és renegade-nek az"arty"szó olyan mint bikának a vörös posztó!:D
Ha bármilyen szinten szóba kerül,ők rögtön a kötelességüknek érzik megvédeni.Egyfajta reménytelen keresztes háború lehet ez,szemben az elégedetlen tömegekkel!:D
Remélem az eljegyzésre azért meghívtok fiúk??...nyeh...nyeh...nyeh
-
malystryx #16694 Megvan végre a JPanther. Hát az alap ágyúval mint egy Stug, csak több HP. Néhányat játszottam vele, és általában kilőttek. Pénzt se hozott. Persze rossz csapat is volt. Nem bírtam magammal, aranyból csak csináltam free xp-t, és megvettem rá a láncot, és a 88-as L71-es ágyút. NA, ez már döfi. A minimausról 300m-ről 10%-ot leszedett minden lövésnél, de még elég pontatlan vagyok vele így csak oda lövök, ahol tuti talál nagy távról. Az új cuccal felemás körök voltak, 5-ből 4 győzelem, de a pénztől így sem ájultam el, de utoljára 4 kilőtt ellenfél, már adott 36k creditet. Ez volt az egyedüli jó kör. Az lenne a kérdésem, aki tapasztalt már ezzel a géppel, és ment vele jó pár harcot, ezzel még jól lehet keresni? -
Szakesz #16693 Javítás/álcázás/tűzoltás, így következnek nekem sorba a skillek harckocsiknál.
Tankvadászoknál első az álca, s csak a második a javítás. -
SZU #16692 Egy nagyobb létszámú tanknál érdemes az embereket más és másra tréningezni, vagy inkább mindenki ugyanahhoz értsen?
Egyébkén a javítás-tűzoltás-rejtőzködés kombóból ti is javarészt a rejtőzködést tartjátok fontosabbnak? -
lammaer #16691 az simán belefér :) -
Jó nem közvetlen mellettem, kb 10méter..meg nem mondom mennyi itt a méter a játékba :D -
lammaer #16689 Hehe... mennyire melletted? :)
Tudod, manapság az artik olyan szépen szornak, engem is lőtt már ki úgy arty hogy a mellettem lévőt célozta (irta cseten a csávó). -
Artyval tényleg csak a noob gyerekek játszanak, komolyan mondom.. Mellettem áll az út közepén egy is3 és egy kt akik jól levoltak amortizálódva, de a stugomat lövi ki az arty...omg!!!!! -
lammaer #16687 Nem vezetek statisztikát, de egy pénztermelő tankkal nekem is olyan 20k PROFIT körül hoznak érzésem szerint. -
Én Tigrissel szoktam pénzt termelni. Átlag 15k jön be körönként (profit) (ha beleszámolom a nagyon jól sikerült 25k-30k-s és a nullszaldós köröket is). -
Szakesz #16685 Először azt hittem eltévedtem, s valami Hatodik érzék nevű topikba kerültem. :)
-"Te látod?"
-"Igen."- sejtelmes suttogás...
Egyébként ti a pénzszerző tankokkal átlagba mennyit kerestek körönként? -
lammaer #16684 nem. -
de te nemlátod ugye? -
lammaer #16682 Mindig működik, ha állsz. -
Szerintem te nemlátod a hálót(én nemláttam) -
Nem, ez L56-os. -
Az álca háló csak a személyzet álcázó skill-vel működik vagy, hogy is van ez ? -
Boldog új évet mindenkinek!
Feléreztem a tegnapi kis piálás után, regenerálódásképpen egy kis WOT-tal ütöm el az időt:D -
Remélem ezek engem messzire elkerülnek.. -
Ez se rossz a legjobb (káosz)team amivel voltam idáig :)
-
Jaj, bazeg, valamelyik nap csata közben, vagyis kemp közben ment a szájkarate, jött a szokásos duma, hogy ki hány éves akkor az egyik, hogy faszom tudja hány öves sotokán harcos, aztán megnyugodtak.
Aztán a karatés írja, hogy előre megy fedezzék, mire beszól az egyik, hogy lol a karate kid-et fedezni kell?, akkorát röhögtem rajta. -
El Halluf pálya, mászok fel a hegyre, látok egy T29-et fedezékben, így vártam kicsit, hogy kidugja a csövét és belelőjek a tövébe, ott talán tudom sebezni . Csak a tornya legszélét láttam, erre meghaltam, kilőtt . Annyit írtam be chatbe, hogy "wtf", már 2 csapattársam is írta, hogy ez a sziklán át lőtt le, meg a csöve bőven a sziklában volt .
Hát mondom láttam .. -
CaRiuS #16673 Hali!
Ha van új garázs skinem azt hova tudom beilleszteni? előre is kössz -
kokos #16672 Szerintem rengeteg csaló van!Valamit biztos okoskodnak egyesek! -
Magához a tankhoz képest :D -
TDantes #16670 Nagy? 5250mm hosszú. Mihez képest nagy? -
CaRiuS #16669 Köszönöm ezek hatalmasak !