42643
-
By Ian Coleen
Bandcamp -
gyula1971 #42315 The Wanderers - Echoes of Milano -
ZoltanBp #42314
Lazer Club & LAU - Revenge For Love
Utoljára szerkesztette: ZoltanBp, 2025.07.11. 01:21:42 -
ZoltanBp #42313
Milano 84 - My Love in Tokyo
igaz, 2 évvel ezelőtti, de nem rossz.... remélem :) -
ZoltanBp #42312
Milano 84 feat . Andy / LAISON - Crystal -
ZoltanBp #42311
Liam Leon - Love Is Real -
zámor #42310 Italove - Italian Boys (Italo Disco radio)
Utoljára szerkesztette: zámor, 2025.07.10. 22:18:59 -
Biatomi #42309 Love Attack -Tony Caso X Z-call (New Generation Rmx 2025)
-
tibymasterxxl #42308 Szia Reynaud!
Persze nem csak vinylen jelent meg a cucc, hanem a könnyebben beszerezhető digitális verzióban is. Több streamer oldalon is is ott van már, pl. ITT is.
Nem akarom az oldalt elhalmozni linkekkel, de vasárnap tiszteletére ezt még megosztom, a link 3 napig el majd ;)
Letöltés
Utoljára szerkesztette: tibymasterxxl, 2025.07.06. 13:35:06 -
tibymasterxxl #42307 Infóért szoktam ide járni, mert manapság jó zenét nehéz találni :)) (tele a net AI muzsikákkal)
Ez megtetszett és persze beszerezhető ITT
De aki nem akar érte fizetni az letöltheti a linkről, ami 3 napig él majd.
Letöltés
-
fülcsimanó2 #42306 Eurotix - I Don't Wanna Dance Alone 2025 remix
-
allada67 #42305 A (The Ri-Mix) verzióban bízom én is, hogy jó lehet. Köszi az infót. -
gyula1971 #42304 BOOM FACTORY - THE EAGLE -
Már megint egy 80s favorit,új remixekben is.
Ha Fabio Ricci ezt is olyan jól remixelte mint Alan Ross dalt,akkor tőlem nagy lájk lesz.
Mike Cannon - Voices In The Dark (MAXI 117412) 2025 -
Savage - Megamix
Discogs link -
Még ez az arc! :)) -
polojana #42300 Mflex Sounds Team - Missing Your Call (Brand-new Italo Disco)
-
fülcsimanó2 #42299 Igen, ez így igaz, s reménykedjünk is, hogy az utánunk következő gerenációknak már nem kell meghalniuk idejekorán olyan (főként daganatos) betegségekben, amelyeket majd gyógyítani lehet. Én a napokban néztem az űrkutatási, különösképp Kapu Tibor videókat-cikkeket, mindent amit elérni lehetett, hiszen ez egy óriási dolog, ami éppen történik velük s velünk.
Ha több ezer kilométerről le lehet tekinteni a Föld nevű bolygóra, és kipécézni benne a picinyke Balatont, s erre van technológia, akkor talán rövid időn belül az orvostudomány is elképesztő módon fejlődhet, akár AI segítségével...Így legyen!
Én a mesterséges intellingenciát kizárólag művészeti szempontból kérdőjelezem meg, ezért írtam a korábbiakat. Tudományos szempontból kétségkívül előtte a jövő.... s utánunk a vízözön, ahogy szokták mondani...:-)))
Az hogy hová fut ki ez a történet, mi valószínűleg már nem fogjuk megérni, de azért szívesen felébrednék s szétnéznék mondjuk 50-100 év múlva.... Nyilván italo és eurodisco már nem lesz:-((((
-
Úgy gondolom,pld. az orvostudományban hasznos lehet,21.században élünk,és még mindig sok gyógyíthatatlan betegség van,pld a rossz indulatú daganatos betegségek közt is. -
Szia Tibi,
Üdv köreinkben,az italo-disco rajongó csapatban!
Véleményed leírása ,olvasatomban,nem egyenlő ész osztogatással,ez egy fórum,arról is szól hogy leírjuk,elmondjuk,akár ütköztetjük gondolatainkat egy-egy témában.
Meghallgattam a dalt,hasonló a Laci által mutatotthoz,egyszerű dallamok,vékonyka vokállal,nem érintett meg.
Helyesen írod,van bennem AI előítélet,de azt félretéve is ez a véleményem.
Minden időket tekintve a favorit férfi énekes nálam,Philip Oakey,nem véletlen,Giorgio Moroder is felkérte anno közös produkcióra.
Valamint az euro-disco vonalról,Roger Meno
Szóval magason a léc,AI nem képes ezt megugorni,s kérdem én miért hallgassak mesterséges vokált ,igazi énekesek helyett.
A zenei gyűjteményemben a bőség zavara áll fenn,mit válasszak ha van időm zenét hallgatni,nekem ezért sincs igényem AI által generált zenékre.
Maradj velünk!
A legjobbakat Neked -
tibymasterxxl #42296 fülcsimanó, kizárólag arról irtam, ami a kérdés volt, speciel nem akartam mélyebbre ásni, mert AI -ról nincs jó véleményem!
Az, hogy mit fog okozni a közeljövőben inkább ne is irogassunk :( -
fülcsimanó2 #42295 Egyetértekl!
"Eltelt pár hónap és akaratomon kivül belefutottam ebbe-abba, pedig nem kerestem, aztán rájöttem, hogy AI uraság (ahogy én nevezem) fejlődik, de nagyon, úgy vocal mint kompozició terén."
Ez így igaz.
De!!!
Milyen világ felé haladunk?
Mesterséges zenék, mesterséges festmények, mesterséges építmények,mesterséges szobrok?? Mesterséges zene??
Előbb utóbb Beethoveen, Mozart és Fancy is jobb lesz mesterségesen? Hát nagyon kétlem.
Nekem még akkor is ez a véleményem, ha van jónéhány zene, ami tetszik ettől az AI-tól...
-
tibymasterxxl #42294 Először is bemutatkozom, nevem S. Tibi és elnézést kérek, amiért csak úgy beléptem ide és eszet akarok osztogatni, amiből nekem is kevés van, de háttérből már évek óta figyellek benneteket. Én már nem jelentek ki többé olyat, hogy lehetetlen. Az AI -ról pár hónapja, talán 1 éve én is kijelentettem, hogy soha nem tudja majd a vocalt megfelelően utánozni ... eltelt pár hónap és akaratomon kivül belefutottam ebbe-abba, pedig nem kerestem, aztán rájöttem, hogy AI uraság (ahogy én nevezem) fejlődik, de nagyon, úgy vocal mint kompozició terén. REYNAUD tedd fére az előitéleted és hallgatsd ezt meg, aztán kérdezlek, hogy tényleg lehetetlennek tartod ???
Utoljára szerkesztette: tibymasterxxl, 2025.06.30. 08:51:07 -
Mozzart - Money (Roubix Remix)
-
Jeff Vincent - I'm Gonna Get Over This Broken Heart (bandcamp) -
Ahhoz képest hogy Grant Miller az egyik leg favorit előadó,illetve énekes,ez a dal Fancy változatában sokkal jobb.
Gerson most átlagost dobott ezen feldolgozással. -
Több mint egy éve feldobtam ide egy kiadványt.mellyel belesétáltam egy AI csapdába,ismert italo zenészhez köthető,ezért is.
A hangzás illetve dallamvilág a kreált zenékben átlagos alatti a vokál pedig első blikkre gyanúsan mesterséges volt.
Tehát már elsőre nagyon rossz benyomás,ezért pláne ha a címkézésben feltüntetik hogy AI által készített zene,meg sem hallgatom ezeket,így aztán nem vagyok képben mennyit fejlődött.
Meghallgattam a dalt,melynek címét leírtad.
Nagyon egyszerű,2-3 dallamon fut,borzalmas vokállal,melyből azt sem tudom eldönteni,női vagy férfi é?
Idén nem igazán erős a new-italo felhozatal az igazi zenészek alkotásai,de ennél csak jobbak.
Szóval én maradok az igazi zenészek produkcióinál,pláne a 80s évek italo-euro disco zenéinek rádió verzióit hallgatom mostanság.
Mint pld....
Lehetetlen ilyent AI által csinálni! -
polojana #42289 Grant Miller - Colder than Ice( Gerson Tellez Club remix)
-
fülcsimanó2 #42288 Nagyon nagy zene! -
polojana #42287 Mflex Sounds Team - Secreto Español
-
ItaloMucsacso70 #42286 Pedig sok esetben jobbak már mint az élőzenés kiadványok!
Nem kellett sok idő hogy túllépjen rajtuk!
Pont az Euro Italo-ról nem gondoltam volna hogy az érdeklődési körükbe kerül az AI készítőknek ,de talán pont ez a kettő
stílus ami brutális mennyiséggel készül naponta, követni sem lehet már.
És egyre csak fejlődik és fejlődik , sokkal dallamosabb, izgalmasabb jobb zenék készülnek jelenleg AI-val mint amit a zenészek tudnak még mutatni a stílusban!
PL: DjAI - Summer Dream 2025
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2025.06.28. 17:33:52 -
Bitang jó! -
Gerson Tellez - Do You Really Need Me
Beszerzés:
Gerson Tellez – Gerson Tellez Presenta... (AMD 219) Discogs link -
Thomas Anders... sings Modern Talking - MIDNIGHT LOVER (Official Video)
-
Ringo D.J. - Five Lights Bright (Vocal Version) sample (soundcloud link) -
Irene Cara - All My Heart (Bruno Guerrini 80 Remix)
-
Igazad van,az egyik legjobb 80s euro-disco dal,amiből készíthettek volna egy jobb rádió verziót. -
Hey Guys,
Angolul és magyarul is kértük már,AI által generált zenéket ide NE!
Köszönjük a megértést! -
Valami hasonlóra emlékszem,csak úgy lazán énekelgetett ,ha azt lehet annak nevezni,s ez kikerült a netre.
Elgondolkodtató volt,mennyi meló volt vele a stúdióban mire összehozták pld. Rhythm Divine dalát.
A csávó azon felvétel alapján megbukott,nem tud énekelni.
Varázslatra volt szükség a stúdióban. -
gyula1971 #42277
Torrevado - Stay Away