311803
-
Csak a GoW 1-2-3 miatt megéri PS3-at venni... :D És még ott a Heavy Rain, Uncharted 1-2, Killzone 2.
Bár annak, aki teljes pompájában akarja élvezni a játékokat és még nincs HD TV-je, mélyen a zsebébe kell nyúlnia. -
De csak lesz... az ára is évek alatt a PS2 szintjére fog süllyedni és akkor sem késő átélni az élvezetet.
Nem tehetek róla, de ezt a jútúbon megnézem/"végigjátszom" dolgot ezt elég igénytelen dolognak tartom.
Mert ok... megnézed a Dreamkiller (0/10-es cucc nálam) játék walkthrough-ját "tecsőn", de egy legendáét?
Soha nem felejtem el, mekkora csatát folytattam aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, micsoda felemelő érzés volt, amikor végül legyőztem. Priceless!hidra ellen -
1 euro = 208,8 Ft
1 font = 337,3 Ft
1 dollár = 230,5 Ft
-
Hát jó, de ha sosem lesz PS3-a, akkor ez még mindig jobb, mintha sosem tapasztalná meg micsoda fantasztikus egy játék. -
Majdnem szívrohamot kaptam, mikor elolvastam mit tettél.
Kérem a többiek ne tegyék... ezt JÁTSZANI kell. Ez olyan, mintha az Uncherted játékokat végignéznéd youtube-on... halál, a lényeg teljes megölése. -
ratgab #3756 Mivel god of war sorozat felkeltette az érdeklődésemet csak végignéztem youtoube-on a 3 rész történetét, és már ott meglehetősen jól szórakoztam, mintha végignéztem volna egy 1,5-2 órás filmet. Fenomenális volt. -
A God of War a világ egyik legnagyszerűbb játéka, minden ezredmásodperce zseniális, kegyetlen jó történet, látványvilág, hangulat, és fenomenális játékmenet jellemzi.
Szó szerint 10/10-es játék. Hibátlan... mind a PS2-es 1-2, mind pedig a PSP-s. PSP-n, amikor először játszottam vele, azt mondtam nem hiszem el! Nagyon rendben van a grafikája, gyakorlatilag PS2 szintet hoz a kezedben.
A 3. résszel sajnos még nem tudtam játszani, mert nincs PS3-am (viszont van minden más konzolom a gamer PC és noti mellett), de jövőre 99%, hogy lesz. -
csak a paypalnak :) azért az ottani lecsekkolásra készülj fel... :D -
Nem lenne rossz ötlet, csak van aki nem rég óta gyűjtő, van aki meg 20 éve. Elég durva a differencia.
Amúgy Zó-nak van itt az SG-n a legtöbb eredeti játéka, aztán jövök én... de mi amúgy sem vagyunk az a 18 éves korosztály :-) -
ratgab #3752 Sajnos mint lentebb írtam god of warból kimaradtam, és sajnos jó minőségű hack & slash-ekből (főleg ilyen tili tolizós, néhol gondolkodós fajtából, tehát ahol nem csak a hent megy, hanem néha agyalni kell- ezeket de imádom -) nem sok jön pc-re ezért kiváltképp öröm ez a darksiders.
Magyarul ebben a stílusban pc-sek igen sovány felhozatalból választanak és így minden normálisabb produktumnak örülni kell. -
Osztom W77D kolléga véleményét: szomorú dolgok derülnének ki, és sok emberkétől vennénk el a gyűjteményével kapcsolatban kialakult jó érzést.
Sokan lennénk "esélytelenek", miközben a minőségi, nekünk tetsző játékokkal kapcsolatban kellene beszélgetnünk, büszkélkednünk.
Arról nem is beszélve, hogy ilyen rendszert én nem tudnék összehozni...
-
Átmeneti, meg amúgy nem kívántam - az ésszerűség határain belül - túlreklámozni a dolgot.
-
szerintem mivel itt a dolog erősen pénzfüggő, így nem biztos hogy kéne ilyen fajta megkülönböztetést alkalmazni... -
Srácok.Ötletelnék egy rendszert a topikba ahogyan más topikokban is van.Próbálom jól megfogalmazni.
Ahol az ember nick neve van és egy szép kis logó amit készített,azon a fejlécen fel lehetne tüntetni díszesen hogy kinek mennyi eredeti játéka van és így kapna valami kis plusz avatart,esetlege egy koronát vagy valami hasonló kis extrát a neve mellé,hogy ezzel is tudjuk h kinek van a legtöbb erdeti játéka.
Arra gondolok mint az AVP3-ban a kiskép h mivel tolod de talán a legjobb példa a Bad Company 2 topik ahol mindenkinek a szintje van feltüntetve.Mit szólnátok hozzá.A baj az h jómagam nem tudom megcsinálni de vannak itt ügyes emberkék akik a szarból is tudnak várat építeni és nekik sec perc alatt meglenne a rendszer.
Ha nem tettszik az ötlet akkor így jártam.
Csak azért gondoltam mert pörög a topik és én is az eredeti game-k híve vagyok,van is egy kicsi gyűjteményem annak ellenére h hülyének néznek miatta a közvetlen környezetemben A Netrű is le tod tőtteni címszó alatt. -
A Darksiders nem God of War, se nem DMC, naggyából ahhoz zéró köze van.
Darksiders egy félig lineáris, de hatalmas oda-vissza bejárható világtérképpel, persze ami csak a játék 3/4edétől érhető el teljesen és szerzhetőek meg azok a cuccok melyek a játék elején nem, de a story szempontjából is érdekes lesz hogy bárhova lehet menni és kell is.
Rengeteg kalandelemmel pl puzzle, kulcs-ajtó, tili tolis dolgok, boss fájtok, csapdák stb... fűszerzett lájtos h&s. Vannak részek ahol 20 percig nem kell harcolni, csak feladatokat megoldani. Zeldához hasonló sokak és a média, készítők szerint, de én sosem játszottam azzal. Leginkább a Soul Reaver-hez tudnám hasonlítani nagyon sok elemében és hangulatában. -
Ne aggódj olyan nem lesz, PS3 exkluzív, egyik legnagyobb húzócím. Szegény ember konzolja meg nem a gép, hanem egy konzol, olcsóbban jössz ki mintha folyamatosan fejleszted a gépet..., még ha megérné, mert olyan jó játékok jönnének ki PC-re, de nem, ami kijön megjelenik konzolra is, ott meg szaggatás és egyéb technikai malőrök nélkül tudsz játszani, kevés az igazán jó PC exkluzív játék, talán még a szerepjátékok miatt éri meg. Sajnos évek óta egyre kevesebb olyan játék jön, ami érdekel PC-re... -
akkor lesz tökéletes ha elérhető lesz szegény ember gépén/konzolján is :) addig meg marha élvezetes ez is. -
Néztem pár videót erről a Darksiders-ről és nem győzött meg, ezt a God of War 3- hoz hasonlítani kicsit nevetséges. Annak minden egyes perce epic, anyázós, leírhatatlan, ez meg egy (ráadásul nem is túl látványos) DMC klónnak tűnik, annak persze lehet, hogy jó. De a GoW 3 nyomába egyetlen ilyesmi játék nem érhet, gyakorlatilag a legtökéletesebb hack 'n slash. -
Indigo #3743 Vajon mire fel? Szvsz egy unalmas és borzalmas GTA klón... Sőt, még az sem, mert a szabadság alig több mint nulla... Az egyszerre bejárható terület nagysága röhögcséges... -
az nem sok... -
doggy90 #3741 az ea is ezt csinalja sokszor, de ott legalabb aktivalod digitalisan es lesz angol nyelv. -
Most olvastam Gamestaron a Godfather 2 89%-ot kapott. omg -
nem értem miért nem lehetett rátenni :/ -
Miért nem a cégek, boltok, weblapok saját iconjait használod ezek helyett? Vagy ez is átmeneti? -
doggy90 #3737 szinkron nincs, csak a feliratok es a texturak magyarok, viszont teljes angol valtozat egyaltalan nincs a lemezen. -
Igen. A baj, hogy hiába adtam meg a linkeket helyesen, a program nem úgy készítette el az *.swf-t, hogy működjön... :(
-
komoly lett a fejléc/logó csak nem működik -
a full magyart ugye nem úgy értitek, hogy szinkronos.. mert akkor biztos nem veszem meg -
Indigo #3733 Valóban. Nem néztem rá mostanában :) -
"nekem nem jött be ez a gonoszkodás, fóka és panda gyilkolászás..."
Az engem is nagyon zavart. Az, hogy embert kell ölni egy játékban azzal semmi gondom nincs de ártatlan fókákat leölni azért az nagyon morbid.
Egy idő után unalmassá válik. Nincs benne kihívás. -
Csokis #3731 Rosszul tudod.
-
A brütal legend xbox exclusive ha jól tudom -
Van ez így azért néha a steam-en is van pár olcso cuccos.
Left 4 Dead 1500-ért
GTA 4 2050ft-ért
Ezeket vettem meg onnan szerintem elég olcsón voltak.
D2D-in is vannak néha jó akciók ilyen volt pl a 3000ft-os Empire Total War!
-
doggy90 #3728 game, hmv in stock -
Én a Far Cry-al voltam úgy, hogy megvettem a Tescoban egy ezresért, 2 nappal később volt egy hír Gamestaron, hogy akciós a Far Cry Steamen ~3 ezerért. -
Darksiders-t majd én is megveszem PS3-ra, ja meg Brütal Legendet, elvileg marha beteg egy játék. -
Az Ultimate Carnage-ot én még ha jól emlékszem 7ezer körül vettem XD -
lehet, hogy ezt a flatoutot énis megveszem majd. -
Rendeltem két játékot:
Flatout: Ultimate Carnage 990 Ft
Ennyi pénzért ez a vastag tokos kiadás nagyon megéri. Ráadásul magyar nyelv is van benne. Az első rész már úgyis megvan, az mellett jól mutat majd.
Fear Gold Edition 990 Ft Ez is vastag tokos, igényesnek néz ki. Ha jól tudom "csak" annyi a hibája, hogy cenzúrázott.
Pick Pack Pont-ot választottam, legalább most letesztelem, hogy milyen is. Így a csomag 2570 Ft lesz.
Rég vettem már játékot. Mostanában rászoktam a DVD film vásárlásra.
Beszereztem régi klasszikusokat: Amerikai Pite, Agyrém, Hívatlanok és egy full extrás Re-Animator. -
Indigo #3722 Na igen. Ezért akartam én is kintről megvenni (meg mert olcsóbb). De még meglátom. Az a baj, hogy már mindenhol elfogyott :(