311803
  • Tinman #306630
    AC: Origins alapjáték tulajok!

https://www.humblebundle.com/store/assassins-creed-origins-season-pass

7.19 €

Best. Price. Ever. Teljes élmény. Örök élet. Örök lőszer. IDCLIP. Amit akarsz.
  • Rony94
    Szép, jó játékot. Én pont most rendeltem meg a Pokemon Let's Go Pikachu-t. (egyáltalán nem a Detective Pikchu film miatt....áááh, egyáltalán nem :D)
  • zorrobomber
  • Evoluti0N
    Régvótmákép. Legújabb szerzemény.

• Tehasut
    Zseniális doku ez a Raising Kratos. Persze aki még nem játszott a játékkal (God of War (2018)), annak szpojleres.
    És választható magyar felirat is.
  • grebber
    Remek vételek aki szereti ~1.35$-ért azaz 390ft-ért kapunk 10 db játékot.. Még ha a világ legszarabbjai (amik közel sem) a hülyének is megéri. És végre ismét tudok HH-t szervezni ,mert ezekre mindig van ember (pillanatok alatt tele is lettem) sokan szeretik
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.05.11. 13:34:03
  • Evoluti0N
    Megnéztem, h ezekből soknál csak kiadók és nem fejlesztők és nincsenek olyan jó értékeléseik, mint a saját játékaiknak.
  • Evoluti0N
    Nem tom, h vótemá, de Artifex Mundi bundle. Játszottam pár játékukat. Hidden object játékok, a jobb félékből.
  • Scooter
    Én úgy tudom, hogy 9.99€ lesz a normál ára a digitálisnak és előrendelésben gondolom erre még -10% rájön.
  • Tinman #306621
    Spoilerrel kérlek vigyázz, a többiek lelke lehet, hogy érzékeny lesz rá :-)

Igen, az a boss elég könnyű, a pálya húzósabb, de a DLC pályákhoz képest olyan, mint kimenni a slozira dobni egy sárgát.
  • Rony94
    Konzolvilág 3890-ért árulja. Baráti nagyon.
  • IMYke2.0.0.0
    Látom, néhány ismerősöm már kívánságlistára tette, de hátha akadnak olyanok, akik még nem tudják: "S.W.I.N.E. HD Remaster --- Planned Release Date: 23.05.2019, azaz 2019. május 23-án jön
    Ár: még nem tudni.
  • McFrost
    Azon a pályán, ahol a 300 harcosból felépült csontváz szörny a a főboss, esett egy komplett kollekció, de csak sárga Red Demon armor szett....
    Maga a pálya brutál nehéz volt, elbuktam vagy 5k amritát, ám a végén a főboss egyből meglett, a két lábát csaptam csak szét, ennyi eldőlés elég volt.
  • Tinman #306617
    Az a baj, hogy a 2023-as köv. trailerrel lehet, hogy nem is lőttem nagyon mellé az epizodikus megjelenés miatt. Ha így haladnak 2030-lesz teljes játék ebből. Nyilván az episode egy majd baráti 29€-os áron indul, hiszen ha egy darab száraz kutyaürülékre rá van írva filccel, hogy FF VII, akkor is tömegek veszik.

Nyilván nekem is meghatározó élmény volt az FF VII, mint ahogy sok más gamernek is, de éppen ezért fájó látni ezt a vergődést, hogy egy 22 éves játék Remake-je ennyi ideig készül.
  • Dzsini
    Jaja, ráadásul epizodikus lesz, és úgy néz ki az első megjelenés
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Midgarból való távozásig
    tart - cserébe jelentősen ki lesz bővítve, és nagyságrendekkel több tartalom lesz benne odáig.
  • Tinman #306615
    Lol... már 4(!) éve is láttunk ebből videót. Akkor 2023-ben végre jön majd a következő trailer?
  • Dzsini
    Final Fantasy VII Remake state of play - nem spoileres, a játék első kicsi részéből mutat pár szereplőt, de semmi olyasmit, ami alapján eseményekre lehetne következtetni
  • grebber
    Majd a John Wick játékkal.. Az is epic exklúziv lesz.
  • Andule
    Mintha az remlene h a Borderlands 3 Epic exlu lesz ami meg sztem nagyobb zavar mint h nem osztogatnak ingyen szarokat. :/ (Ugyis vannak mar elegen allitolag, par izevel mar nem fognak annyival tobb nepet meg bevonzani)
  • Tinman #306611
    Epic Store nagyon belehúzott az AAA+++ cuccok ingyen osztogatásába.

A GTA V helyett most az 1-2€-s World of Goo vihető, utána a Witcher III nyomdokain nem haladó, Stories Untold fog ingyen jönni, mely kb. 2 éve volt Humble Monthly része, utána netszerte sokáig 0.5 € volt, hogy aztán elérje a jelenlegi brutális piaci árát 1 egész € személyében.
  • McFrost
  • Tinman #306609
    Revenant ölésben, a trükk csak annyi, hogy a szintedhez képest 10-15-20 szinttel nagyobbakkal kacérkodsz, ha levered, onnan bármi potyogott az tuti jobb, mint amid van. Igen, van, hogy a fegyója kéne, de nem dobja, sőt az is lehet, hogy közben felszedte a grave-et, de nagyon sok helyen vannak. Sokszor lehet belefutni u.a. a looserbe és elsakálkodni akár a teljes cuccát. Nekem sokszor bejött :-D

A Living Weapon + Sloth combo az gamebreaking. Ezért én nem igazán használom, főleg a videókban nem. Később viszont hamar lerázzák magukról a Sloth-ot, a DLC-ben meg a LW+S combo az úgy kb. tart 15 mp-ig és le is vered vele talán a 20%-át a HP-nek, szóval oda must have, ott én is szigorúan ajánlom, ugyanis kategóriákkal magasabb szinten van az adott DLC level, mint te magad. Ezt néhányan kemény grinddel dolgozzák le, de az igazi ffi nem grindel, hanem felveszi a harcot és győz :-)
  • McFrost
    Nem is értem, nekem nem adja :)
    Revenant ölés sem tetszik, mert nem dobja ki, amiért rámegyek.
    Ha nem megy egy boss mondjuk 10 próba után, elteszem másnapra, nem erőltetem. Legközelebb kitervelek rá egy taktikát :)
    Használom a sloth talizmánt, szerintem az a legnagyobb csalás a gémben. 4-et tudok elsütni, 2-3-al lent van a boss élete a 40%-a környékén, ekkor jöhet a living weapon, ha adja a parti kész is. Persze a valóságban nehezebb, de kb. így játszom, eddig ez a taktikám a leghasználhatóbb.
  • Tinman #306607
    A végigjátszásban amit készítek, már kb. a 3-4.(!) küldetésnél full lila szettben virítok, lila fegyóval, sőt a másodlagos weapon is már a szett része! Nem véletlenül jó párszor elmondom a videókban, hogy 2 út van:
    1. Kovács.
    2. Revenant ölés.
    Én a 2. verziót szeretem, jóval szórakoztatóbb, mint a nyomorék kovácsnál rulettkereket játszani. (NG+ és felette viszont már kötelező a kovács.)

A 230 db. elixír addig tűnik soknak, míg majd el nem érsz pár húzósabb boss harchoz, ahol 30.-ra mész be és harconként legalább 5 elixíred elfogy majd és kezdesz rettegni, hogy 150 elixíred elfüstölt 40 perc alatt. De, ha úgy érzed próbálj meg olyan itemeket használni (charm is pl.), amik a LUCK-hoz adnak, no meg a kodamáktól kérj 100 pénzért "áldást" a weapon dropra.
  • McFrost
    A felén túl már érzem, hogy egyre húzósabb lesz, 2 csapásból így is elhullok, mint lvl 4esként. Egyetlen bánatom van, hogy hiába van tárgyeső végig, egy lila páncélszettet sem tudtam még összeszedni, de elixírből már van vagy 230 db....
  • Tinman #306605
    Árnyvadász úrnak szánva, onnan indítva (42:36-tól) ami számára is érdekes:

• 3Error #306604
    Ezzel ők fognak bukni.
  • grebber
    Addig jó amíg a humble havi nem ilyen :) AC O-t is lehet giftelni
  • kigyi
    Na meg a Humble érdeke sem az volt, hogy maradjon hiszen sokan vettek tartalékba kulcsokat amit eladtak másnak, odaadtak másnak, vagy csak vették, hogy legyen akármire is jó lehet még (ok működött a kulcs kikérés is, de ugye a vége az lett volna, hogy az megszűnik). A közvetlen aktiválás viszont csökkenti az eladásokat, mert csak magadnak tudod aktiválni, nem tudja a nepper elhallgatni honnnan van stb stb.
    A Uplay-es cuccal nekem is az a bajom, hogy innentől lőttek egy csomó alternatív lehetőségnek. Így majd többet kell várni egy adott játék emészthető árára vagy a játék ingyé behúzására. Majd meglátjuk mi lesz ennek a vége.
  • Dzsini
    élt 2014-ben - mondjuk a cikkben és a hozzászólásokban nem látom, hogy konkrétan hol van a "Steam forces..." rész, inkább security issue volt?

itt a Humble bejelentése róla
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.05.03. 09:05:47
  • benőmenő
    A steames kulcsoknál megvolt a kritikus tömeg, hogy elsöpörje a népharag.
  • Dzsini
    Pont ezen töprengtem, hogy valamikor télen az AC Originst már így vettem a GMG-ről, hogy közvetlen aktiválás volt...

(egy ideig a Humble is így működött a Steam kulcsokkal, aztán az valahogy elkopott)
  • IMYke2.0.0.0
    Az jó... akkor alle zusammen a média belassult...
    Már 2018-ban így kaptam játékot mindkét helyen uplay fiókra. Lusta vagyok Excelezni, félig még alszom.
  • benőmenő
    Túl sokat képzelsz róluk. A külföldi lapokban is tegnap este tűnt fel a téma: link
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.05.03. 08:48:20
  • IMYke2.0.0.0
    Időben eljutott a hír a pécégurusokhoz - kábé fél éve így csinálják már.
  • ToxiMaxi
    Még 1 ok, hogy ne vegyek Ubisoft terméket a jövőben, pedig az Anno 1800-al nagyon szemezgettem, annak ellenére, hogy bannlistás nálam az Ubi.
  • grebber
    Az Ubisoft a CD kulcsok eltörlésével számolna le a szürke piaccal

"A módszer lényege, hogy ha külsős áruházban (ilyen például a Fanatical vagy a Green Man Gaming) vásárolunk egy ubisoftos játékot, akkor már nem egy CD kulcsot kapunk, hanem a program egyből az Uplay fiókunkban jelenik meg, mintha csak az Uplay Store-ban vettük volna. Ennek megfelelően pedig az Ubisoft már nem is ad el kulcsokat olyan külsős áruházaknak, ahol nem megoldható az SKA alkalmazása."
  • Tinman #306593
    Hidd el én is úgy haladtam, hogy minden lehetséges missiont megcsináltam, még a twilight küldiket is. És így is simán 35-ös ollóval szembesültem, ami a DLC-kre még tovább nyílt. Fel kell kötni a gatyát, mert az alapjáték nem túl nehéz, de a DLC-k, főleg a 3.-ik már tökös kihívás, de élvezetes kihívás :-)

A 3 új régióban van jó pár frankó helyszín és küldi... bár minden játék DLC-ja ilyen színvonalas lenne, mint a 3 db. Nioh DLC!
  • Evoluti0N
    Bloodstained június 18-án Steam, GOG, Xbox, PS, 27-én Switch. Sokat javítottak az első trailerekben látható grafikán. A játékmenet meg jóféle oldschool Castlevania fíling lesz, ahogy a hangulat is.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.05.02. 19:41:05
  • McFrost
    Köszi!
    Én minden négyzet mm-t felporszívózok :D Grinddal sincs semmi bajom, mert imádom ezt a játékot! Féltem tőle, mert balf@szn@k tartom magam az ilyen jellegű cuccokban, de ez elkapott, amolyan japán witcher. Meghaltam már vagy 300x.
    A 3 új régió az nagyon jól hangzik.