311803
-
MrAndree #307431 Inventory rendszer, első részben is "imádom", már Jill-el se volt egyszerű 8 slottal, Chrisnek meg van 6. Lőszer és gyógyító itemnek nélkül rohangálok folyamatosan és imádkozom hogy nem szúr ki velem a hirtelen kameraváltás amikor 3 dög kerget éppen. Tudom, hogy ez a széria egyik alapja de azért na. :) -
Revelations 2-őt nyomom, és azt kell mondjam: az A.I. rendben van. Sőt, ez a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!karakter-váltogatás
is nagyon sokat ad az élményhez.
Amit rühellek (de legalábbis még nem jöttem rá az ellenszerére):
-- a térkép nem nagyítható, csak a jobb sarokban mutat valamit.
-- az inventory és a billentyűzet kiosztás rendszer továbbra is gáz
Minden más olyan "resident eviles". -
MrAndree #307429 Én kényszeres vagyok, egyszerre egy játék van fent mindig, amit épp játszom. Illetve jelenleg kettő mert kell mindig estére valami horror, jelen esetben nálam is a Resident Evil. Teljes sorozatot tervezem én is, normális mellékágakkal együtt (Zero, Code Veronica, Revelations 1-2, ilyen idióta Umbrella Corps meg hasonlók nem érdekel), szóval hosszú lesz, egyelőre az első rész Jill része van meg eddig, Chris meg kb félig. 5-6tól kicsit félek mondjuk, koop, 5-öt próbáltam anno egyedül és az AI Sheva valami borzalmas volt arra emlékszem) -
Ha így nézzük (mármint mi van a gépen), akkor én jelenleg 96 játékkal játszom párhuzamosan.
Valójában meg: Resident Evil-sorozatot igyekszem pótolni. -
Azt mondta, hogy több hétre lefoglalna, olyan játék. Nekem sajna most nincs annyi időm. Nagyon rossz időzítés :S
Jelenlegg very hard Dead Cells, hardcore Turok2, FPS GTA5, mario kart és mario maker ÉS még jön a wow.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2019.08.18. 19:18:43 -
Igazat miben? Ő is nyomja két napja :) -
Én is szívesen beszállok, így megvagyunk hárman. 3 órát toltam én is, jóságnak tűnik:) -
Asszem igazat adok darksectornak (what?) és elhalasztom ezt a játékot. Túl sok minden megy most, egy hét múlva meg WoW.
-
Na, szal ha most megveszed, ugyanúgy előrendelő vagy, és innentől tolhatod a játékot. A VIP weekend huszadikáig tart, azaz a játék megjelenéséig, tehát nincs leállás a játékban, megy tovább az előrendelőknek. Ezért írtam, hogy hülyeség a huszadika, gyakorlatilag tizenhatodikán jelent meg a játék. Hogy minek hívják közben az első négy napot az legyen az ő dolguk. -
MrAndree #307422 Ez jól hangzik. Egy próbát mindenképpen megér majd. -
Steamre én is tegnap vettem meg. PS4-re elő volt rendelve hetek óta, de elbénázták, és ps-en az előrendelőknek sem lett vip weekend. Berágtam, refundoltam, és pécés verza lett belőle. De most sem késő, nem maradtál le semmiről.
/amúgy a steam lapján és a játék oldalán hetek óta reklámozzák a vip weekendet. Én meg hetek óta reklámozom a játékot mindenhol, hát ebben a topikban pont nem jártam evvel.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.18. 17:49:53 -
Jó lett volna tudni két nappal ezelött... -
Eddig csak single-ben toltam. Szerintem zseniális a játék. -
MrAndree #307418 Nekem majd azt mondjátok el single-ben milyen. :) Mert ami koop az mindig kétesélyes, van olyan ami teljesen szórakoztató egyedül, van ami meg semennyire. -
De...is meg nem is. Előrendelőknek 16-tól már nyomható. megveheted epercben, és már játszhatsz is vele. tehát tulajdonképpen 16-án jelent meg, de igazából 20-án jelenik meg. Ne kérdezz többet erről... :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.18. 16:41:13 -
Nem 20 án jelenik meg?
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2019.08.18. 16:36:07 -
Én nyomom, tolom, lvl35-ön vagyok, 3 boss fekszik, esténként bármikor kapható vagyok egy kis koopra :)
-
ToxiMaxi #307414 3 fős co-op...nálam már kedvenc is.
-
Én tolnám valakivel keddtől, ha lenne kedve coopban. -
Miért? Full opcionális, alapvetően single játék. -
3 fős co-op...nálam már nem lesz kedvenc. -
Új kedvenc? Souls rendszer, ranged harcrendszer, random generált pályák, sok loot, ás 3 fős co-op.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.08.18. 13:47:50 -
Nekem is régóta wishlist-es. Nem bírtam tovább várni, hogy olcsóbb legyen.
-
Respect! (Mivel magyar cucc.) -
Megvásárolva: 2018. nov. 23., 22:09
Quern - Undying Thoughts - 14,94€ -
Akkor ez neked már megvolt? De honnan? Fogtad és megvetted Steam-en? Ennyire jó cucc? ^^ -
Igen, PC-GURU. Mivel mindig megveszem, így nincs választásom, hogy olyat kapjak, ami nincs meg. -
Egyikbe sem ami meglepő egyelőre. Magyar fejlesztés, pc guru mellé adják
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.17. 10:32:04 -
Ez melyik bundle-ben van? Rajta a wishemen jó ideje... -
-
Jól tetted, a 2 nem említhető egy napon. Az egyik egy rossz RE/SH klón, míg a másik a legjobb RE hagyományokat keverő és felelevenítő remake (csak a co-op miért maradt ki...). -
Az Epic storeban ingyenes a Mutant Year Zero: Road to Eden, 35 ojró helyett. :O -
Andule #307399 Egy TBS-nek nem igazan szokott "ez igy kerek, teljes" erzete lenni hisz a stilus lenyege a magas ujrajatszhatosagi faktor a random terkep, random ellenfel, sokretuen valtoztathato kezdes, beallitasok, gyozelmi feltetelek, stb es ezek tesznek minden jatekot legalabb kicsit massa. (egy civ sorozatban pl miutan a kezdo civ tulajdonsagai fixek ezert a varians inkabb a terkepben es az ellenfelek nagyszamu variacojaban van szemben egy Stellaris-szal pl ahol ugy szabod testre a nepeket ahogy akarod) A Paradox pedig valoban rendesen koveti a jatekai eletciklusat es akar kepes 1-2 ev elteltevel is ujratervezni jatekelemek funkcioit, de abszolut ertem a dlc dompinges ellenerzesedet mert magam is igy vagyok de objektiven nezve ezekbol sok olyan van ami valoban valodi dlc-s erteket kepvisel. A bajom nekem a paywall moge rejtett feature-okkel es a kozmetikai cuccokkal de hat ez nemcsak a Paradox sajatja, ugyanezt csinalja a Firaxis a Civ-vel, es a tobbi fejleszto is a strategiaknal, ld Total war, Endless Space 2, stb. es szvsz ezek hagynak keseru szajizt a tobbi miatt is. Viszont ha sikerul vkinek nepszerusegre szert tennie akkor ez az uzleti modell mukodokepesnek tunik es rendszeresen kapunk/kaphatunk ebben a jatekstilusban is ujabb jatekokat.
AoW:P-bol neztem stream-et parat de meg nem tudtam eldonteni mennyire tetszik, mennyi valtozast raktak bele a 3hoz kepest. (ott kicsit elvette a kampany elet h a hosok tovabbra is irto tapok voltak rendesen fejlesztve es 2-4 osszefogva elkepeszto tulerot volt kepes rommaverni minimalis serulessel)
a sztori alapu jatekoknal pedig szvsz elegge pofatlan mikor befejezeseket vagy teljesseget csak a SP-al kap az ember, ld Bethesda jatekok, Ubisoft sokszor vagy az emlitett Dragon Age/Mass Effect.
Es ezert aggodik szvsz sok ember joggal az uj Bloodlines vegett is a varhatoan dlc-kbe rejtett jatszhato klanokkal.
-
Árnyvadász #307398 Részeletes Dicey Dungeons bemutató 220 óra feletti játékidővel
Dzsini: 2020 nagyon durva év lesz. Egyébként hamarosan (fejlesztők szerint szeptemberben) érkezik a Fantasy Generals II. -
A KB: Dark Side óta eltelt 5 év, elmúlt a fáradtság, amit az a sorozat a végére okozott az egyformaságával.
Jó időzítés, valószínűleg a veteránok számára egy kényelmes cipő lesz, elég újdonsággal és polírozással ahhoz, hogy megint bele lehessen fulladni egy-egy kalandba :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.08.15. 12:36:33 -
Látvány végett sajnálatos hogy nem sima rpg
-
Árnyvadász #307395 Pelenka csere megvolt. Besza, behu:
1
2
3
Komolyan mondom, már megérte ezért megszületni a Földre. És Unreal Engine. OMG. Kösz 1C! -
Árnyvadász #307394 Kipróbáltam. Kedves, humoros, vidám körítésű rogue-like. Jó ötlet/ötletek, jó megvalósítás, újat nem mutat, de hozza azt, ami a műfajon belül elvárható és szórakoztató is. (Többféle hős, szintlépés, képességek, felszerelés menedzsment, véletlen generált helyszínek és ellenfelek, halál esetén újrakezdés, de nem nulláról.) Mindezt teszi úgy, hogy kockásítja az eddig megszokott receptet és jól áll neki, működő képes a koncepció, élvezetes és üde hatású a játékélmény. 45 perc alatt ez jött le. Hétvégén folytatom, eléggé valószínű, ebből nem lesz refund.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.08.15. 11:06:39 -
MrAndree #307393 Határesetes szerintem, bár tény, hogy sokat ad a sztorihoz a két DLC, de szerintem anélkül is azért egész és lezárt volt a főszál. Bioware ebből a szempontból rosszabb, ők például eljátszottak olyat, hogy a Dragon Age 3 főellenfele egy DA 2 DLC-ből jött... Ettől függetlenül nekem is megvan Evil Within DLC is mert kényszeresen minden sztori kontentre szükségem van, hogy teljesnek érezzek egy játékot. :) -
Árnyvadász #307392 Eddig sikerült.
De köszi az infót, mert Tinman annak idején nagyon ajánlgatta és már majdnem elcsábultam. Csak aztán megjelent a RE 2 és arra ruháztam be. (Nem bántam meg, kiváló játék.)