143580
Maffiózó
-
r3ga #1128 köszi,akkor jobb mint a csákányom. van ennél jobb amúgy? -
#1127 +20% Erő
+13% Gyorsaság
Amúgy elkezdtem csinálni egy listát pár napja, bár még nincs sok minden rajta: http://spreadsheets.google.com/pub?key=pBmlYERxV8UNk43i-i2t8cg -
#1126 +20% Erő
+13% Gyorsaság -
#1125 rád szavazok én is. -
r3ga #1124 katana mennyi statot ad? -
#1123 nálam csak a 4. :) -
#1122 Legnépszerűbbek
1. Euro Truck Simulator
2. Modellautók
3. Maffiózó
-
#1121 naaa, te is normális vagy :) -
#1120 Most látom bolkát elég rendesen lehúztam....
8k-t hagytam magamnál... két mamát raboltam ki, meg bolkát... nem tudtam végig olvasni mert hamar frissitett az oldal... viszont 92k van a kezemben...
csókolom, kár hogy én nem kapok üzit amiben írja... -
#1119 hát nem látom értelmét, a tölténygyár is üres :) megveheted, max nem kell majd akkor, mikor bevezetik :) -
#1118 Bár szerintem itt nem lesz nehéz dolgod mert úgy néz ki ide csak normális emberek írnak(engem leszámítva) -
Liszi #1117 a fegyverengedély és a töltények konkrétan még tök feleslegesek, mivel sehol sincs fegyver nem? -
Liszi #1116 10es szinthez kell még pár nap :D -
#1115 MrSam a neve és Hollandiában van,de lehet inkább békén hagyom:) -
#1114 Hát ha szarul végzed a dolgod,fellázadunk ellened,megtámadás,kirablás,kocsilopás,garázs feltörés stb.(CSAK VICCELEK) -
#1113 10-es szint, megtámadás opcióval :) -
Liszi #1112 mindenkinek írtam :D csak a kérdőjel elmaradt..
mi a neve akinél ezt látod? melyik ország?:D zuzzuk le a verdáját :D -
Liszi #1111 :D haha! hányas szint után lehet valaki megverni? -
#1110 megpróbálhatod, de ha kamerája van, kap értesítést, ha nem sikerül, és akkor megbosszúlhatja (én ezt tettem, szegényt jól elvertem :DDD) -
#1109 Ha ezt nekem írtad akkor megmutatom mi van a garázs alá írva:
Garázs Megtekintése -
#1108 oké, de mi az, hogy kirúgunk? xD
pontosan nem tudom, eddig kb. 2-szer csináltam ilyet :) de mindegyik az állapotából vesz le egy bizonyos %-ot, de nem tudom mennyit... -
#1107 Miért?Több az xp? -
Liszi #1106 ha van biztonsági rendszer attól érdemes megpróbálni betörni a garázsba: -
r3ga #1105 hát gyujtás az a legjobb:D -
#1104 Igen és ha lemondasz vagy kirugunk akkor én lépnék a helyedbe:)
Gumi Kilyukasztása
Szélvédő betörése
Autó összekarcolása
Autó felgyújtása
Ezek közül mit érdemes még nem csináltam ilyet:) -
#1103 én is támogatlak -
#1102 -
Liszi #1101 köszi a pénzt maximus!:)
FZolee, én is támogatlak!;) -
#1100 Szóval akkor a kérdés: Akarjátok, hogy házigazda legyek? -
#1099 Igen ezt én is olvastam bár én még nem voltam HG:)A lényeg ha arról van szó én támogatlak:) -
#1098 "az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat"
"A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra. "
lol, de kacifántos :D
-
#1097 feltöröd valaki garázsát, aztán ha van benne kocsi, akkor megjelenik négy rongálási lehetőség :) rákattintasz az egyikre, aztán vagy szerencséd lesz, vagy nem -
#1096 ilyent hol/hogy/mitől lehet csinálni?
anno regelés után tudtam kocsit karcolni most nem találom... vagy nemtudom... -
#1095 Igen ezt a kérdést már én is föl akartam vetni,hogy lassan jó lenne ha valaki hg lenne,persze neked elővételi jogod van rá -
#1094 :S köszi az információt!
pedig bolka garázsába is bementem már...
sőt ki is raboltam a szarost... -
#1093 :) akkor gondolkozz, nekem sincs sajnos :( én meg azon gondolkozok, hogy kérjem-e a házigazda jogot :D -
#1092 Amúgy csinálnék egy bannert de nincs ötletem a bejelentkező képen kívűl:( -
#1091 :( Azért köszi -
#1090 huh, fogalmam sincs
azt hiszem 60 ezer, de nem vagyok biztos benne -
#1089 #1084 Erre nem tudod a választ véletlenül?