24218
Modern Warfare 2
  • Gundark1234
    Ja igen. Az ugye látszik hogy "hazánk dicső fia" mind. Mocskos csíterek.
  • Gundark1234
    Lol emberek. most találkoztam egy igazi csíter klánnal:
    w.i.w Misikex: lvl hacker, wh+aimbot meg kitudja mi
    w.i.w digital: aimbot, a chopper gunner killcamben világosan látszott
    w.i.w ferrarika: aimbot wh meg a franc tudja mi, megölhetetlen
    egyiket sem lehetett szinte lelőni sem
    volt még egy de azt nem tudtam már megfigyelni a súlyos meghalásaim miatt.
    DE A VAC MAJD MEGVÉD!! egy nagy f*szt.
    Aszem még megcsinálom a pre 1 lvl 70-et aztán elásom a játékot a kert végében.
  • tommygear
  • Jacek
    Ok! ezert ertheto hogy leszarjak a PC-s jatekosokat(attol fuggetlenul ok is fizettek) de a konzolokokat is szethekkeltek mar:) azzokkal mi lesz? ott is tele cheaterrel, azert szamomra erdekes hogy ezzel nem kezdenek valamit, meg ugy egyebknt a balancal sem, de az mar egy masik tortenet..
  • BaLeeX
    Több.
  • csuszi
    ja van az 90% is;)
  • HBK
    hát szerintem elég rosszul gondolod :D
  • V43 1105
    Miért? Mert lehetne egyedi, személyre szabott, jó minőségű szervereket létrehozni, a VAC támogatása mellett, azért.. nem mindenféle szirszaron játszani, pl múltkor is valaki kb 56k-s nettel hostolhatott mert minden ping piros volt, a szexi IWnet pedig 5ször visszadobott ugyanarra a szerverre..
  • armageddon666
    IWnet alapvetően nem lenne rossz, tetszik az elképzelés, a megvalósítás szar... pl. ez a hostolós rendszer sokszor gáz... lehetnének szerverek mellette amikre ugyanígy összelobbyzza az embereket. persze a hostolás megmaradna mellette, hogyha tele vannak a szerverek vagy valami...

Amúgy az a gondja az IWnetnek szerintem (ugye be volt harangozva, hogy majd skill alapján csoportosítja az embereket), hogy kevés a player :(
  • armageddon666
    csak a bevétel 80%-a konzolos gondolom :(
  • Firerock
    nemértem miért hisztiztek állandóan a dedikált szerverért...
    a vacot kéen fejleszteni és az egész jólenne így ahogy van
    többek között ezért az új rendszerért vettem meg...
  • ACE
    Nálam sem volt jó pár percig, nála ez valószínű már függőség, pár percig nem játszhat és már pánikol.
  • OMEGA RED
    hogy érted bedöglött a steam? szerintem csak nálad!
  • OMEGA RED
    vagy ha nem is a dedikált serokat. de a lové arra is megvan, hogy neki essenek már kicsit jobban és a felhasználók kedvébe járnának.

egyébként nézegettem steam-ben kikkel játszottam. és a tegnapiak közül 2-őt találtam akiket tegnap óta bannolt a VAC. valamilyen szintem működik az a szar.
  • BaLeeX
    Vagy kezdhetnének valamit a cheaterekkel.

Mondjuk a fejemet teszem rá, hogy ehelyett újabb pénzek lehúzására törekednek és inkább a pénzes kiegészítőket fejlesztgetik.

Mert nem látják be, hogy nekik mekkora presztízsveszteség ez az egész IWnet meg az, hogy ennyi a csaló a szerveren és bárki játszhat, olyan is aki nem is vette meg a játékot.

Bár van egy olyan érzésem, hogy a PC-s eladások alacsony száma miatt nem nagyon érdekli őket, hogy a PC-seknek mi nem tetszik.
  • Gabe18
    Gamer365.hu:

"Lassan felfoghatatlan magasságokba emelkedik a Call of Duty: Modern Warfare 2, már ami a sikereit illeti: dollárban számítva immáron tízszámjegyű a forgalom, amit a játék produkált.

Legutóbb az első öt napot követően kaptunk adatokat arról, hogy mekkora bevételt generált az Infinity Ward FPS-e: akkor 550 millió dollárnál járt. Az Activision ma bejelentette, hogy a Modern Warfare 2 az egymilliárdos álomhatárt is túlszárnyalta.

"A Call of Duty: Modern Warfare 2 túlteljesítette minden előzetes várakozásunkat, és mozis, illetve videójátékos rekordokat adott át a múltnak" - olvashatóak Bobby Kotick Activision elnök szavai a kapcsolódó sajtóközleményben.

Hogy kontextusba helyezzük a fenti összeget: a Modern Warfare 2 eddig nagyjából akkora bevételt termelt, mint napjaink mozis kasszasikere, az Avatar, vagy épp a The Dark Knight."

Akkor most már pénz van a plafonig.Úgyhogy kiadhatnák a Dedikált szervert...
  • tituka
    bedöglött a steam...

fasza..
  • csuszi
    cod4 ben így volt, ölni kellett behívás előtt, hogy beszámítsa. itt nem, teszteltem:)
  • HappyHunter
    Már azt is hallottam, hogy ha behívod a Pave-t akkor még meg kell olnöd egy embert mielőtt az megöl valakit. :P

Javíthatnák ezt a glitchet..
  • csuszi
    holnap javítom...:)
  • csuszi
    számol mindent ami nem "dobozos", és nem pave. magyarul a pave az kivétel.
    chopper, herrier, bomber, cobra, predator, sentry, ac130 asszem ennyi. de csak ha kill alapján jön elő, nem doboz.

"ha paveban kapok harriert, akkor amit azzal oltem nem szamolja?"
    pave nem csinál semmilyen streak-et. mintha nem is ölnél.

"de ha 7 killel hivom be a akkor szomolja a killstreakot?"
    igen. vagy bármi mást érsz el kill-el. kivétel a pave:)

• Unreal1942
    Igen
  • Daell Drow
    Ezeket még mostsem vagom pontosan.
    ha paveban kapok harriert, akkor amit azzal oltem nem szamolja?
    de ha 7 killel hivom be a akkor szomolja a killstreakot?
  • Prof81
    Csak szolok pajtás!!!! a Hunts-en a nuke az nem 11 hanem 14 kérem javitását köszönöm:)))

ui:sexy ninja
  • Barrett 50 Cal
    Akk azért nem jött az EMP:(
    Köszi.
  • csuszi
    pave nem megy a streak-be.
  • Unreal1942
    Nem érdemelted meg.
  • Barrett 50 Cal
    Az nem tudjátok,h miért nem adta meg nekem az EMP-t a játék?
    Predator missile volt,aztán hívtam a Pave low-t és csinált több mint 6 kill-t és mégsem adta az EMP-t.
  • Unreal1942
    Nem megy az messzire csak kicsik a pályák.
  • armageddon666
    Na ez meg sem fordult a fejemben, és ez egy nagyon jó ötlet...
    vagy 2 gránát vagy 1 GL... (egyébként a gránátot is túl messze lehet dobni)
  • Skyline
    Miért hiányozna az első 2 amikor állsz mondjuk egy lépcső tetején meghallod hogy fut feléd valaki megfordulsz és KAPÁSBÓL amint feltánik a lépcső alján a leightweight+commando user lősz találsz de szartsemér mert a lépcső alján rányom a késelésre és 5 métert ugrik meghalsz. Ha lagol még egy mezei sotival sem lövöd el így...:)
    Miért is hiányzik az első 2?:)
    Akimbo reflex... Rámész mondjuk egy akimbo g18-asra. Rálősz 1 méterről ak-val mire az megfordul és lelő az akimbo g18-al. Hol van ebben a reflex?

Ne kezdjük már a baromságot megmagyarázni,onnantól hogy valaki némafutást használ,túlerősített aimbo fegyvereket,gl-t és egyéb szemetet,kapásból egy butított tudást nem,csak szerencsét igénylő játékkal játszik.
  • rexsimus
    Gránát helyett is vihetné a GL-t, és kaphatna valami perk büntetést, mint a 4 ben.
  • armageddon666
    Ez lemaradt:

És akimbo meg egyéb OP szar használatához ezek közül melyik nem kell? ha nincs meg a reflex hal ő is, ha nem ismeri a pályát akkor szerencsén múlik, hogy öl-e...

Ettől függetlenül tény hogy az Akimbo így ahogy van szar, meg még van pár ilyen dolog, illetve GL-ből 2 helyett egyet adnék, és mittomén... ha 90mpen belül hal meg az ember akkor spawnnál nem kap újat... (így megszűnne, hogy hal, spam, hal, spam...)
  • armageddon666
    "- a reflexet
    - gyors helyzetfelismerést
    - a pályaismeretet
    - csapatjátékban a taktikát"

Ha arcodba futnak és lekéselnek, vagy hasonló távról shotgunnal megölnek, akkor az első 2 hiányzik, harmadikra ezt nem merném biztosan állítani...
  • Firerock
    ugyanolyan könnyű leszedni mint a helit
  • Unreal1942
    Én harrier párti vagyok. Mondjuk nagyon hamar leszedik, de egy jó bombázás már fél siker.
  • Firerock
    Harrier vagy sima heli a jobb?
  • Firerock
    én nem 1x lőttem le amikro a cold bloodedhez kellet
    és Stingerrel...
  • boomsly
    Persze, hogy van ilyen láma, nem is egy! :D
    Wasteland: (ha már híres játékosok) sikerült KLAXXON-nal egy csapatba kerülnöm. HQ a templom kerítésénél és mindössze ketten KLAXXON-nal csapatunk felé. A másik 3 hol volt....
    Sikerül elfoglalni(!), de megtartani....javlinnel szemben
    Akkor nézzük spectaton mit csinál a másik 3!
    1. láma: a pálya másik végén ácsorog, célozgat, nézelődik, ide fut oda fut. Klaxxon: "R U LOST?!"
    2. totál inaktív.
    3. a központi bunkerben hasal és campal. Keményen, mert ráadásul még rossz irányban is néz.
    HQ-ban a jó kill arány csak hab a torán.
  • Prof81
    Csak:)))) Talán az ellenség megtéveszése véget