5222
dirt2_newbanner.jpg
  • arty
    ezer éve jött a hír, hogy pécén decemberre tolták a megjelenést a "directx11 miatt"
  • Máté94
    LOL:D
    Ne legyen igazatok:D
  • zzeN
    December lesz az...
  • Smici1985
    Én is úgy tudom, hogy szeptember 8.án jön ki. De majd kiderül. Remélem minnél hamarabb.
  • [HUN]FaTaL
    Olvass rendes forrást.
  • arty
    Olvass normális forrást.
  • Máté94
    PC:

* Colin McRae: DIRT 2 (szeptember 8.)??????????????????,
    * Darkest of Days (szeptember 8.)
    * Dawn of Magic 2 (szeptember 8.)
    * Fallen Earth (szeptember 8.)
    * Heroes Over Europe (szeptember 8.)
    * Mini Ninjas (szeptember 8.)
  • arty
    Csak flatoutban kanyar előtt kell fékezni, GRID-ben ráérsz a kanyar közepén - és figyelni kell, nehogy állo helyzetbe kerüljön a kocsi a kanyar végére :)

(mellesleg az erősebb hátsokerekes kocsikkal flatoutban is küzdeni kell - bár a flatout1 óta jócskán butították ezt is :( )
  • SötétBarom
    Olyan fizika kell, ami a kerekekre számolja a tapadást. Ha az megvan, onnantól kezdve nem lehet gusztustalanul árkéd. Amíg viszont valami scriptelt szar (középen pálcikával átszúrt autó ugye..), addig irritál. A burnoutot példának felhozni meg valami vicc? Azt a szart sikerült megunnom bő 2 óra alatt, annyira egysíkú..

A flatout meg tényleg tök jó, de hogy szimesebb mint a grid, az kurva erős túlzás. A GRIDben figyelni kell mekkora gázt adsz, figyelni kell, hogy fékezésnél ne blokkoljon a kerék, ilyenek. Az egy szuper árkédes fizika. Flatoutban meg nitor+padlógáz aztán keresztbe körbeautózható a pálya :DDD
  • Laci82
    Grides irányítás és optimalizáció ,ez az én két nagy vágyam.
    Ja és legyen már jövőhét péntech
  • arty
    (sztem flatout még mindig jobb/szimesebb, a féktávok ennyire nem rövidek, mint a dirt/grid szériában)
  • [Rush]
    itt van a banner amiről szó volt;)
    remélem jó lesz...

HTML-ben

SWF-ben

width=790 height=300
  • tom235
    Ott van a forza 2 például. Ha minden segítséget kikapcsolsz, akkor az egy igen hiteles szimulátor (gamepaddal is). Ennek ellenére élvezetes volt (legalábbis számomra). Azt kéne csinálniuk inkább a fejlesztőknek, hogy az elején, ahol kiválasztod a profilodat, ott lenne két lehetőség. Az első az árkád, a másik a szimulátor irányítás, plusz még egy két alpont (abs,kipörgésgátló,stb). Ennyi, ezt olyan nehéz megoldani? Nem lenne legalább vita, hogy, ha szimulátor akkor túl nehéz, ha meg árkád, akkor hiteltelen. Mindenki szépen belőné magának a nehézséget.
  • Attelee
    Egyetértek!Megy a rinya h milyen árkád,meg h miért nem szimulátor...stb!
    Ezek szerint mindenkinek van otthon egy G25,vagy minden konzolhoz alapból ingyér adnak egy kormányt is!?Nem!!!Ezeket a játékokat gamepadra találják ki elsösorban konzol miatt,és aki azt hiszi h mindez árkád az elég nagyot téved!Nagyjából három szint van szvsz!
    1.Need for speed /legutolsó része nem jut eszembe a neve annyira emlékezetes volt/ Gusztustalan Árkád
    2.Colin dirt, Race driver Grid,Toca Race Driver 1-2-3,Gran Turismo 1-2-3-4-5 Sztem szimulátorok,bár tény h van egy kis árkád beütés.
    3.Richard Burns Rally,Race07 stb.. na ezek a szimulátorok!Számomra ez élvezhetetlen!
    Lenne egy 1.5-es szint is a régebbi NFS-eknek a Flatout részeknek a Burnout paradise-nak Colin 1-2-3-4-nek stb..Ezek is Árkádok,de valamennyire mégis élvezhetö bennük a vezetés!
    Na ezek után akkor ki az aki arra vágyik h Szimulátor legyen?
  • kifli
    mármint mire gondolsz?
  • Totti5
    GRID alapból elcseszett, azon felesleges javítani.
  • Totti5
    Flatout az egyik lagjobb autós stuff. Dirt árkéd, sosem volt szim, csak az első részben nem jutottak dűlőre hogy most mit is akarnak vele. Ez így perfekt ahogy a Dirt2be van, van alatta fizika, olyan ami könnyen kezelhető és élvezhető, több nem kell egy jó játékhoz.
  • kifli
    gridhez is volt olyan mod ami reálisabbá tette, meg eltüntette a sárgaságot (elég szép lett tőle) remélem ehhez is lesz :)
  • SötétBarom
    A gémpléj alapjan vérárkád. Úgy mozog a verda mint a flatoutban. Próba cseresznye, majd kiderül. Ha annyira árkéd mint a GRID, akkor nagyon fasza lesz. Ha árkédebb, akkor nem :|
  • Totti5
    DiRT 2 Review 9 ponty
  • kifli
    "-a motor kiválóan optimalizált, fix 30 fps"
  • Totti5
    Dirt 1be forma 1es fékek voltak és ráadásul nem lehetett csúsztatni sem az autókat, itt lehet nagyon keményen keresztbe autózni és nem kell hozzá RBR hcnak lenni, mert az a másik véglet, azzal én nem tudok játszani mert nekem túl nehzéz.
  • tom235
    Irányításhoz csak annyit tennék hozzá, hogy nekem speciel a dirt 1 jobban tetszett. Valahogy túl érzékeny az egész. De a dirt 1 is lehetett volna inkább szimulátor. Nemtudom miért kell úgy erőltetni ezeket az árkádos játékokat. Akinek annyira kell a fék nélküli autóverseny az inkább játszon a nídforszpíddel.
  • Totti5
    Mitől?

- grafika gyönyörű, igaz megvan benne a szokásos sivatagi sárgaság, de amúgy nagyon rendben van a pályák megszólalnak annyira brutálisan kidolgozttak
    - a motor kiválóan optimalizált, fix 30 fps
    - az autómodellek szarrá törthetőek, zúzhatóak, koszolódás meg minden egyéb
    - a hangok BRUTÁLISAK, ki merem jelenteni hogy a legjobbak amit autós játékban hallottam eddig
    - a körítés szokás szerint nagyon aprólékos és rettentő hangulatos, már maga a menürendszer is kiváló és azonnal beszippant a hangulat
    - irányítást kijavították és megtalálták azt az vezethető lájtos árkéd vonalat amit az első résznél nem tudtak és ennek köszönhetően rettentő élvezetes, könnyebb mégis nehéz és kiválóan használható kormánnyal, lényegében csak azzal szabadna jászani!

nem tudok rá rosszat mondani, max annyit hogy az autó modellek nem sokat fejlődtek és néhol kicsit szögletesek, vagyis Dirt 1 szint, de ennyi hibát véltem felfedezni benne össz vissz
  • kifli
    örülnék egy ilyen játéknak rbr vagy lfs fizikával :)
  • SötétBarom
    Szemétnek néz ki..
  • barmi
    "Az IGN.com jóvoltából most egy videóbemutatót nézhetnek meg a
    Codemasters új autóverseny programjáról, a Dirt 2-ről "

Forrás:F1-live
  • Nohab
    "A legtöbb helyszínen lesz két rally pálya..." :\
  • Waczkor
    Itt a következő review.

Gametrailers
    9.0 pont

DiRT 2 Video Game,Review
  • Waczkor
    Kedden vonulok is be platinumshopba megvenni xboxra:)
    Demó nagyon bejött,trailerek alapján meg iszonyat jó pályák lesznek a teljesben.
  • Prince23
    Közben megszületett az első teszt! 8.4/10
  • Prince23
    Fejlesztői interjú!

magyarul
  • ricsa008
    igen épp ezt írtam a végén kb még 2-2ésfél hónap és meglesz a box addig marad a alacsonyabb beállítás ami inkább mediumot jelent
  • arty
    OFF: nekem végülis mind1, de miért PC-n, low beallitasokkal játszol, ha ezeket xboxon már most lenyomhatod szebb kinézettel? (batman, resi5, de a dirt2 is nemsokára jön)
  • ricsa008
    a batman demo szépen megy most viszem végig 7edx és a Resident evil 5 teszt program is élvezhetően ment alacsonyabb beállításon
    és nekem ez bőven megfelel. gépre már nem fogok költeni beköszönt az xbox korszak
  • Maxtreme
    előbb sztem gépre adj ki pénzt, mert szvsz 1ik sem fog normálisan menni az aláírásodban szereplő vason :)
  • ricsa008
    ezekben én bőven megbízom
    eddig ritkán tévedtek
    ez a játék amúgy is csak warez lesz nálam .idén még 2 játékra fogok pénzt kiadni a Batman és a Resident Evil azok megérdemlik és tudom róluk hogy elindulnak a gépemen nekem ez elég
  • [HUN]FaTaL
    DX9, DX10, DX11 meg ami kompatibilis, a korábbiak is.
  • arty
    ahogy mondtam: olvasgass megbizható forrást inkább :)
  • ricsa008
    a remény hal meg előttem :D ezért én sem nagyon reménykedem inkább bízok benne
    ha nem nem ott lesz batman meg a resi 5