5222
-
#421 Egyet mondj meg:miért kellene inkább rád hallgatni vagy bárki másra,ha ezek szerint egyik külföldi vagy magyar oldal sem mondja el az igazat?
Akkor mi a garancia,hogy ha másra hallgatunk az jobb?Mert pont hogy a játékosok nem tudnak pártatlanul értékelni.
A Gamestart is meg lehet érteni,próbálnak megélni,kis országból valók,szeretnék ha továbbra is meghívást kapnának az Electronic Arts Hungarytől,külföldi tesztekre,expokra is meghívást kapnak.
Vagy az a megoldás,hogy buheráltassam meg a boxom és töltsek le mindent,beleértve a sok szart is,csak mert nem kerül semmibe és egy nappal előtte leugathatok minden játékot a megjelenés előtt?
Szerinted milyen érzés,amikor valaki vár egy játékot,teszem azt még meg is venné,várja hogy megjelenjen,erre egy warezhuszár már egy nappal előtte letölti és minden szart összehord róla.Mert ha még valósat állítana,akkor azt mondom hogy okés,redben,szeretné ha nem adnának ki feleslegesen pénzt rá mások.Csak itt a hangsúly nem ezen van.
Az EDGE magazintól is 8 pontot kapott,amiről köztudott,hogy nem dobálózik jó értékelésekkel. -
STFU #420 Bozony van! Jatszani kell csak, es a sajat megerzeseidre hagyatkozni. Itt a forumon meg lehet anyazni a keszitoket, es dicserni is. Nekem msot eleg rossz velemenyem van roluk :D -
#419 Gamestar, PCguru... ezeket nem kell olvasni, van jobb. -
#418 gamestar már rég az alatt van hogy bármi exkluzivitást kapjon, főleg a magyar :)
netről meg más külföldi újságok cikkeit veszik meg megjelenés előtt és fordítják be, csak hogy beelőzzék a pcgurut és nekik legyen a vonzóbb címlapuk (ott nemtom ez megy e), saját munkájuk már alig van. -
STFU #417 Vallalom az osszes hszemet a gamestaron, foleg mert nem vagyok regizve oda :D -
#416 Gamestar....
Istenem,jól tetted hogy nem adtad meg a korodat.
A nicked meg a hozzászólásaid mindent elárulnak. -
STFU #415 Jah
"Miután a demót többször kitoltam,multiban is kipróbáltam,bevallom annyira nem éreztem,hogy meg kellene vennem a teljest.Aztán megjöttek az első értékelések és végül úgy döntöttem megveszem."
Szomoru, hogy rajuk hallgatsz :( -
STFU #414 Nezzuk a legnepszerubb hazai lapot Link
Igaz, en mar reg nem olvasom, de fogadok, most is minden egyes ea jatekrol 6-8 oldalt megtoltenek zagyvasagokkal, amik kicsit sem kapcsolodanak a jatekokhoz. Es mar csak azert sem irhatnak komoly lehuzos tesztet ezek az oldalak/lapok, mert akkor nem lesz exluziv betateszt, nem kapnak meghivokat premier elotti zartajtos bemutatokra ect ect. Kulfoldi oldalaknal kicsit mashogy van, de azert ott is igen csak hasonlo modon mennek a dolgok. Nezd at a kulfoldi nagyobb oldalak tesztjeit, foleg a sz*r am de nepes rajongotaborral rendelkezo jatekok tesztjeit, par sornal nem irhatnak tobbet ok sem a negativumokrol. -
#413 Flatout2 sem volt budget játék, bár itthon szerencsére nagyon olcsón jött ki. Külföldön egy árban volt a többi játékkal :)
Amugy feltettem most a dirt1-et és eszméletlen mennyit fejlődött a dirt2 mindenben, de a leglényegesebb: a fizika és a látvány igencsak előnyére változott. Mondhatjuk, kezd autó formán viselkedni a "tégla" :)) (GRID is fényévekkel hitelesebben mozog, mint a dirt1, de ott a féktávok még nagyon rövidek, tapad a kocsi)
Talán lesznek pécén jó modok és a látvány és az irányítás netán tökéletesen a helyére kerül: mert bizony szerintem se sok hiányzik.
waczkor: köszi! -
#412 Írják itt többen, hogy X-Games viadalokon (több) vett részt McRae. Ha jól tudom, 2006ban volt csak jelen, igaz az emlékezetes marad :)
Jó játékot mindenkinek! -
balika16 #411 Dintendo DS-es gdirt 2 vel játszom! -
#410 -
#409 Ez esetben elnézést kérek,nem tudtam hogy te szoktál venni eredetit.
Akkor csak annyi,hogy neked nem jön be,és neked nem éri meg.
Ez így korrekt válasz. -
#408 ha megnézed jobban inkább ken block-hoz van köze nem colinhoz (sajnos) -
tom235 #407 "Annyira jó lenne,ha azok akik alapból már úgy mennek neki a játéknak,hogy nekik nem tetszik,azok nem tolnák be az arcukat a topicba"
Én adtam egy esélyt a játéknak. Csak elmondtam a véleményem, hátha esetleg más is olyan elvárásokkal van a játék iránt, mint én és eredetibe is hajlandó lenne megvenni, az ne tegye mert nem éri meg ennyi pénzért (mégha csak 12500, 15 ezer helyett akkor is).
"A warez meg nem azért virágzik,mert a játékfejlesztés rossz irányba halad,hanem azért mert olcsóbb mint megvenni az eredetit,valamint mert sokan akiknek tetszik a játék,azok sem veszik meg.Majd meglátjuk hogy nyit az eladásokban és akkor erre visszatérhetünk."
Én speciel az olyan (számomra) minőségi játékokat, mint például a gran turismo sorozat tagjai vagy akár a forza sorozat meg szoktam venni, mert hosszú szórakozási időt nyújtanak, ergó megérik a pénzüket. De a dirt 2 számomra egy írható lemezt sem ér. -
tom235 #406 "tisztában vagy vele mi az a low budget kategóriás játék?"
Ja például Flatout 2. Bár nekem az még mindig jobban tetszett, mint a dirt 2. Ellenben a dirt-el az megérte a pénzét.
"
Colin Mcrae az utóbbi években ( mielőtt eltávozott ) az X-games Rally viadalokon vett részt, a játék ezt is feldolgozza és ezt akarja átadni, szóval rengeteg köze van Mcraehez, és hitelesebb is mint egy sima rally, mert már nem versenyzett a WRCben."
Ok, de én speciel nem láttam a video-ban sem kartondoboztörést, sem lelógó díszeket a tükörről. Sőt z4-es rally edition-t sem. -
#405 STFU-nak:
Ekkora marhaságot már rég olvastam:)
Szerinted meddig lennének még ezek az oldalak,ha minden így működne?
Meddig tartana,míg az összes olvasó elfordulna az oldalaktól.
NFS utóbbi részeit is lehúzták,pedig ott a nagy neves név,a népszerűség,valamint az hogy mindenki várja hogy újra egy élvezetes nfs-t csináljanak...
Szal már itt megbukott a teóriád.
Na akkor a játékról:
Miután a demót többször kitoltam,multiban is kipróbáltam,bevallom annyira nem éreztem,hogy meg kellene vennem a teljest.Aztán megjöttek az első értékelések és végül úgy döntöttem megveszem.
Amint először elindítja az ember,azonnal levonhatja a következtetéseket.A menü szerintem faszára sikerült,de ezt mindenki döntse el maga.A zenék nagyon passzolnak ehhez a stílushoz(X-Games),remek soundtracket sikerült összedobni.
Az első versenyen egyből eloszlottak azok a kételyeim,amik korábban voltak.Ahogy mentem tovább,egyre jobban megtetszett a játék.Ha felhúzzuk a nehézségi szintet,akkor kb minden versenynek többször neki kell futni,ezzel is nő a játékidő.De még így sem frusztráló.
A játékban van bőven tartalom,folyamatosan kapjuk az új eventeket,autókat,festéseket stb.
A pályák gyönyörűek,változatosak,a modok is jól sikerültek.Végre többféle verseny van,nem az van,mint a dirt 1-nél.
Ezt megerősíthetem,hogy mindig más versenytípust kapunk,tehát az nem megy,hogy csak rally-kat nyomjunk.Ezt mindenkire rábízom,döntse el hogy ez bejön e neki vagy sem.
Tom 235-nek:
A legelejétől ki lett jelentve,hogy ez se nem WRC rally gém,se nem szimulátor,se nem hiteles autóverseny.Ezen részekre kb az x-games rész húzható rá.McRae az X-Gamesen vett részt,sima wrcben már nem versenyzett,tehát ilyen szempontból több köze van McRae-hez.
Valóban,ha nehezebb szinten tolja az ember,bőven kap annyit pénzt,hogy megvehesse a legjobb autókat.Igazából olyan túl nagy különbségek nincsenek az autók között,tehát itt is inkább azt akarták,hogy mindenki saját maga válassza ki a neki tetsző autót.
McRae-t hagyd ki az egészből,mert kb az első és a második rész után egyik sem volt normális rally játék.
Fos NFS undercovert meg ne hasonlítsuk hozzá,ne is hozzuk fel a maga fos laggjával,fps eséseivel,fos storyval,gagyi megvalósítással és rossz értékeléseivel,amiket kapott.
Annyira jó lenne,ha azok akik alapból már úgy mennek neki a játéknak,hogy nekik nem tetszik,azok nem tolnák be az arcukat a topicba,ha csak arra képesek hogy lehúzzák a játékot.Én is mehetnék a sims,meg wow topicba,hogy így meg úgy,csak azért mert nekem nem tetszik.Tény hogy a fórum arra van,hogy mindenkinek lehetősége legyen véleményt formálni,csak baromi idegesítő,amikor olyanok írnak értékelést,akiknél érződik,hogy alapból esélyt sem adnak a játéknak.
Elriasztják azokat,akiknek valószínűleg bejönne a játék,mert könnyen betanulható az irányítás,mindenki megtalálja a megfelelő nehézséget és könnyed kikapcsolódást nyújt.És rendkívül élvezetes.
Nyilván nem véletlenül kapott ilyen értékeléseket,akik értékelték azok értenek hozzá és képesek objektíven értékelni,nem pedig úgy mint egyesek.
Azzal egyetértek,hogy lehetne több sima,hagyományos rally szakasz és nem értem miért nem adnak ki rendes rally játékot,a régi szisztéma szerint havas,murvás,beton stb pályákkal.De most ebbe ne menjünk bele.
Még az irányításról írnék gyorsan.Végre nincs az,mint a gridben(végigvittem és nagyon tetszett a játék) és a dirt 1-ben(szintén),hogy ráérünk a kanyarban fékezni minimálisat.Nem mondom,hogy szimulátor lett,de sokat fejlődött és végre használható a kézifék,nem az van hogy ha ráhúzza az ember,akkor megáll a kocsi a kanyarban.Könnyen keresztbe lehet fordulni,ha rosszul gyorsítunk ki,vagy túl nagyot kormányzunk.
Törés az valóban nem annyira aprólékos,nekem annyira nem hiányzik,ha lenne jobb,örülnék neki,de szerintem ez is megfelelő.Így is könnyen totálkárosra lehet törni a kocsikat.
Röviden ennyi és bocsi,hogy sokat írtam.
Végszó:pontosan megérdemli azt a pontszámot,amit kapott.Se többet,se kevesebbet.
Sehol nem kerül 15.000 forintba,az xbox-os verzió 12.500,a ps3-as verzió 13.500Ft,a PC-s jelen állás szerint 7900Ft körül lesz.
A fasza pályák miatt a multit úgyis sokáig lehet tolni.
A warez meg nem azért virágzik,mert a játékfejlesztés rossz irányba halad,hanem azért mert olcsóbb mint megvenni az eredetit,valamint mert sokan akiknek tetszik a játék,azok sem veszik meg.Majd meglátjuk hogy nyit az eladásokban és akkor erre visszatérhetünk.
Artynak
Igen van motorháztető nézet. -
#404 "Egy low budget játéknak valami más névvel még elmenne, nade 15 ezer forintot ezért"
?? tisztában vagy vele mi az a low budget kategóriás játék?
Colin Mcrae az utóbbi években ( mielőtt eltávozott ) az X-games Rally viadalokon vett részt, a játék ezt is feldolgozza és ezt akarja átadni, szóval rengeteg köze van Mcraehez, és hitelesebb is mint egy sima rally, mert már nem versenyzett a WRCben. Ha nem lenne tiszta mi az az X-games itt egy videó
-
tom235 #403 Mondjuk ez csak az én véleményem, ettől még másnak tetszhet a játék. Kezdetben, mégha nemis szimulátornak, de elég korrekt és nagyjából hitleles autóversenynek indult a sorozat. Egy low budget játéknak valami más névvel még elmenne, nade 15 ezer forintot ezért? Nembeszélve arról, hogy 2-3 délután alatt ki lehet pörgetni. Úgy látom sajnos a játékfejlesztés rossz irányba halad. A pénzhajhászás az elsődleges cél és nem a minőségi játék. És még csodálkoznak, hogy a warez milyen mértékű. -
#402 "mint pl.hátsókerekes kupé bmw-vel rally?"
senki nem mondta ez a játék 100% realitás, viccesen néz ki, de miért ne? át lehet alakítani bármit... anno szerepelt a rallyban porse is, pedig milyen viccesen hangzik ugye?
"vagy az idióta lelógó díszek a tükörről (itt már azért lehetett sejteni, hogy ez nem túl hiteles autóverseny lesz)"
látványelem, de kikapcsolható, viszont az avatar fellógatása zseniális ötlet:)
"A jó tulajdonság kimerül a grafikában"
már a demoban is érződött hogy az irányítást sikerült eltalálni, ebben fejlődött a legötbbet, jó irányba
"Szegény Mc Rae forogna a sírjában, ha látná mit műveltek ebből a viszonylag jó sorozatból."
Colin 1-2 jó volt ami utána jött gyalázat, Dirt el lett szúrva sok helyen, de sokkal jobb volt mint a 3,4,5 vagy hány része volt, a Dirt2 pedig tökéletes. Az X-games rally hangulatát adja vissza ( emelett persze vannak benne klasszikus rally szakaszok is ), amiben McRae is versenyzett és szerepelt évről évre, szóval még azt se mondhatod hogy mellényultak egy teljesen eltérő témával. Ez kő kemény szórakozás, a profizmus mellett, a játék erről szól. Ez nem hivatalos WRC játék és nem is szimulátor, sose volt az. -
#401 Nem értem egyszerűen, hogy te most ebben mi rosszat látsz... -.-"
Serious szinten nyomom, és a versenyek bizony eléggé izgalmasak... A rookie szintnél vagyok még csak, és már most rengeteg autó, versenymód van...
A kartondoboz törős mód szerintem sem a legjobb, de szerethető.
Szvsz mindenki döntse el magában, hogy hogy tetszik neki... ennyi -
tom235 #400 Ez a játék egy gyalázat. A demo alapján még lehetett volna tűrhető is, bár már ott is voltak furcsaságok . mint pl.hátsókerekes kupé bmw-vel rally? vagy az idióta lelógó díszek a tükörről (itt már azért lehetett sejteni, hogy ez nem túl hiteles autóverseny lesz), de a teljes játék egy nulla. A jó tulajdonság kimerül a grafikában. A kartondoboztörős verseny után úgy döntöttem inkább abbahagyom a játékot. Az, hogy például csak karrier mód van, kezdetben furcsa lehet, de mivel kb. fél óra játék után megtudtam venni a legjobb kocsit, rájöttem, hogy erre nincs is szükség. Szegény Mc Rae forogna a sírjában, ha látná mit műveltek ebből a viszonylag jó sorozatból. Gyakorlatilag nfs undercover csak földúton. -
#399 ph!, abu85:
"Lesz ... csak egyelőre a DX9 kód van készen, ami gyakorlatilag a konzol szint (illetve picit alatta). A DX11-et már írják. Dióhéjban gyorsabb lesz jelentősen jobb grafikai minőség mellett. Plusz lesz AA és AF DX10.1 és afelett. Azért késik, mert nem akarnak szart kiadni, októberben csatlakozik egy csomó ATI-s programozó a projecthez, hogy biztos meglegyen decemberre."
---
STFU:
"A versenyek teljesen atgondolatlan sorrendben kovetik egymast, mesz kicsit wrc-vel, aztan egy kis terepjaro, majd sarga hungarocel tablakat kell szettorni."
A sorrent a változatosság miatt került be.
A táblaszéttörés viszont röhej! Gyűlölöm az ilyen f*szságokat, én más kocsik ellen akarok versenyezni! :( LEgyen külön menüben, ügyességi játékok cimen, de nemár karrierben!?!?!? :(
Motorháztető nézet van amugy? -
STFU #398 Megtanultak mar ezek az oldalak, ha lehuznak egy ilyen nepes rajongotaborral rendelkezo jatekot, akkor jol kiosztjak oket. -
#397 Badarság, van 15 neves külföldi oldal, van 5 neves hazai oldal nem lesznek nagy eltérések 8-9 pont, mert a DIRT2 ennyire jó lett. -
STFU #396 En inkabb ugy mondanam, hogy a 3-4 legnagyobb oldalt. A tobbi meg roluk masol ugyis. Csak kicsit atkoltik -
#395 Attól hogy neked nem tetszik, még mindenhol 9 pont körül kapott, ami igen-igen erős, ami nem véletlen, vagy a kódmester lefizette az egész világot:) -
STFU #394 Ezek mi a f*sz szerinte ertekelnek? Nem hiszem, hogy ne lenne egy kis bunda a dologban. -
STFU #393 A jatek jo, de kol sem 93 meg 84%. Ugyan meg nem jatszottam vele sokat, de eddig egy darab rendes meretu palya nem volt, csak 2bercen aluliak, ami nekem vicc kategoria. Sokkal tobb idot toltok a menuben, mint a jatekban (es nem azert, mert annyira szeretek ott lenni)! A versenyek teljesen atgondolatlan sorrendben kovetik egymast, mesz kicsit wrc-vel, aztan egy kis terepjaro, majd sarga hungarocel tablakat kell szettorni. Ez az utobbi jatekmodot kb 15evvel ezelott jatszottam volna szivesen (jatekteremben). Fel nem tudom fogni, hogy miert hiszik ugy, hogy a jatekosok ezt akartak. Lehet csinaltak vmi felmerest amiben be lehetett pipalni minden fele hulyeseget, es a 12eves pistikek bepipaltak mindent, ok meg azt hittek hogy nekunk ez kell. :( -
#392 Újabb remek hír a gs-től... -
#391 A DiRT 2 is jól indít
A Colin McRae: DiRT 2 külföldi értékelései az egekig magasztalják a játékot, bizakodóan tekintünk a jövőjére.
Ha még emlékeztek, multkor a Batman: Arkham Asylum külföldi értékeléseit vettük szemügyre, s aszerint a játék túlteljesítette minden eddigi Batman produktum sikerét. A Codemasters sikersorozata, a Colin Mcrae széria legújabb része is nagy siker lesz, hiszen míg az Xbox 360-as értékelések átlag 89%-ot tesznek ki, addig PlayStation 3-on csak egy százalékkal teljesített rosszabbul, azaz a tesztek átlaga 88%.
A Gamepro a legmagasabb, 5/5-ös értékeléssel jutalmazta, míg a Team Xbox például 9.3 pontot adott neki a maximálisan elérhető 10-ből. Legkevesebbet az IGN US emberei szavaztak meg neki, 8.4 pontot ért el náluk, brit kollégáik pedig 9 pontra értékelték. Hogy mi mennyit adnánk neki, az a szeptemberi GameStar-ban derül ki. (Mivel a játék PC verziója csak decemberben jelenik meg, ezért az Xbox 360 verziót teszteltük)
info: Gamestar -
RYO21 #390 Köszönjétke meg szépen nekem! Dirt 2 X360 -
#389 Mire megjelenik lesz. -
balika16 #388 Kapják be a fejlesztők fölösleges dx11! ugyse sokan használják mivel nincs is olyan kari még! -
#387 Inkább holnap. Box-os warez verziót feltolni a netre nem nagy kunszt. -
#386 Konzolra hh kint van már egy ideje? hisz ma jelent meg :) -
ricsa008 #385 december? -
balika16 #384 Boxon kinntvan már egy ideje! Pc-sek meg majd Decemberben:) -
#383 Ki? Mi? Kik? Hol? :o -
#382 nah megjelent, boxon kint van már