5222
dirt2_newbanner.jpg
  • CamelX
    Írtam én is privit :D videók alapján kivették belőle a Dirt1 idegesítő autó fordulását. Kormánnyal az majdhogynem játszhatatlan volt.
    Steames megoldásokat nagyon nem szeretem, de valamiért jó előérzetem van :)
  • monzta
    ez a maláj pálya olyan mint ha a sega rallyba tolnám.. az mekkora rakás hulladék volt. nem értem miért kell eröltetni a külső nézetet, mikor olyan faján ki van dolgozva a cockpit. neméééérteem.
  • Wanted
    Jól mondja a kolléga.
    A megjelenés után le lehet szedni a steamről a kuponon szereplő kóddal a teljes játékot.
    (Le kell kaparni a felületét a kódhoz.)
    Természetesen sértetlen a kupon.
  • RYO21
    Kár hogya Dirt1 grafikáját is elfososították, ugyanúgy mint a GRID-ét:

• arty
    írtam privátot :)
  • Snexi
    az új dx11-es vga-khoz adják
    gondolom be lehet majd decemberbe váltani egy eredeti dirt2 példányra
  • RYO21
    Az mi?
  • Wanted
    Eladó egy Dirt2 kupon. Ha érdekel valakit, dobjon egy privátot.
  • arty
    igaz, konzolon volt sokáig demo nélküli cím

de pécén is 1 héttel a megjelenés után lett demo (julius 2 full, julius 9 demo)
  • RYO21
    Fuelnek a játék megjelenésekor adták ki a demóját. Emlékszem hogy nem tudtam eldölteni hoyg a demót töltsem-e vayg a fullt.
  • arty
    dirtnek, gridnek volt ... fuelnek már nem ... reméljük ennek megint lesz
  • grebber
    Demó nembiztos hogy lesz!
  • Mákvirág
    Hello all! Jó lenne már 1 kis demó! Esetleg valaki tud valamit,hogy pc-re mikor lesz?
  • barmi

És egy kis Maláj rallli ^.^ :

• Maxtreme
    Jó reggelt.. Én azt írtam hogy a DIRT2 lesz lassabb dx11 modban mind 10/9-ben..

De ha már linkelgetni akarunk, akkor tessék:

• grebber
    Beletehették volna még bőven ami a Sega rallyba volt hogy deformálódik a talaj.
  • RYO21
    Pedig a videó végén felfröcssen a víz.
  • arty
    jahogy azzal van gondod

az nagyon is rendben van szvsz
  • grebber
    A felfröccsenés a legkevesebb egyszerűen fizika nem így reagál a víz ha belemennek ez gépi/mű kalap fos.
  • arty
    bulba: vagy szebb vagy ugyanolyan, de gyorsabbb - gyorsabb ÉS szebb nem tud lenni, max ha a vga kártya is jobb lesz alatta ;)

grebber: ha azt szeretnéd, hogy cseppek verődjenek fel, arra még egy 10 évet várnod kell (ray-trace + valami brutális fizika), a mostani tech erre nem alkalmas
  • grebber
    Azt hogy még véletlenül se így reagál a víz ha belemegy egy autó.Kb ezeknek fogalmuk sincs hogy is néz ki ez valójában!
    De dx11 lehet paraszt vakítani a népet megint!
  • [HUN]FaTaL
    A natív DX10 kód gyorsabb is lenne. Csak hogy nincs ilyen játék, mert DX9es az összes, DX10 kóddal kiegészítve. Ráadásul a szabványtalan nv kártyák miatt muszáj volt ilyen lassú szarokat csinálni.
  • bulba
    "persze hogy lassabb a dx10, mert szebb."
    Igen ezt meg is értem, de ennek tudatában ígérték hogy gyorsabb is lesz.
    Pont ezért vagyok cinikus, mert a DX11-nél is azt ígérik hogy szebb lesz és gyorsabb is.
    Hát legyen igazuk, szívből kívánom.
  • arty
    mégis mit vártál? sztem nagyon rendben van a viz - ahoz képest amennyi szerepe van (lelassit)
  • grebber
    Ami talán még jobb, hogy végre, hosszú-hosszú évek után kapunk igazi hullámzó vizet.

Hát pont hogy olyan gyenge a bemutatott videóban a víz reagálása hogy az kb a szánalom szinttel vetekszik.
  • [HUN]FaTaL
    Egyébként meg persze hogy lassabb a dx10, mert szebb. A DX9 is lassabb, mint a DX8 és ez visszafele végig igaz. Talán a DX10.1 és DX11 az egyedüli kivétel, legalábbis egyelőre úgy tűnik.
  • [HUN]FaTaL
    jó eséllyel igen, kódfüggő. dx10.1=ingyen AA :)
  • bulba
    Tehát akkor sebesség tekintetében: dx10<dx9<dx10.1<dx11 ?
    A dx10.1 gyorsabb mint a dx9 annak ellenére hogy a dx10 lassabb mint a 9?
  • arty
    ott 10.1 szerepel, ami dx9-hez képest sebességbeli előrelépést jelentHET, attól föggően hogy van megírv a kód
  • bulba
    Kéne még oda a DX9 is, mert a 10 lassult a 9-hez képest.
  • RYO21
    AZ 2 mondat!
  • Prince of Máté
    DX11 37,8
    DX 10.1 30,01
    DX 10 23,7

Körülbelülire.
  • [HUN]FaTaL
    Ja, jó nagy

Egy mondatban hogy sikerült ennyi hülyeséget összehordani? Egyébként meg:

• arty
    GRID/konzolos DiRT2 alapján szvsz perfekt gyors lesz szinte bármin :)
  • arty
    egy mondatban ennyi hülyeséget
  • Totti5
    Én naggyából végigjátszottam 360on, láttam benne mindent, minden olyan effektet amit mutogatnak, semmi olyan nincs a pécésbe ami 360asba ne lett volna + a képminőség gyönyörő és az fps is fix folyamaots, sehol egy akadás. Az természtesen hogy pécén nagyobb felbontásbe tudod majd játszani ha akarod és ha van alá kellő vasad, de attól nem lesz nagyságrendekkel szebb.
  • Prince23
    Max annyi az észrevétel, h ki van "kozmetikázva" pár füst, árnyék effekt. nem lesz ennek a dx11-nek semmi szerepe. max annyit érnek el, hogy win7-et már többen használnak, mint pistát.
  • RYO21
    És megnézném hogy hogy futna a DiRT 2 konzolon 5760x2400 felbonmtásban.
  • RYO21
    Jaja.Hát hogy ha ilyan lenne a konzolon is a grafikája akkor kb gyors lenne mint a gta iv egy pnetium4-en. 10 perc után meg leégne az xbox.
  • Maxtreme
    Ez (először legalábbis biztos) megint oylan lesz mint a dx10. Jó nagy parasztvakítás.
    ..lemerném fogadni jóval lassabb is lesz a dx9(?)/DX10 modnál.