5222
dirt2_newbanner.jpg
  • Kulee
    Jó, engem végülis nem zavar... Addig is tudok rá gyűjteni...
    Az meg istenkirály lenne ha lenne benne magyar...
  • arty
    ugyan ugy elcseszik a megjelenést, mint az első résznél ... tanultak a hibából
  • Snexi
    gondolom akkor magyar lesz
  • balika16
    Dirt 2 by Codemasters (Dec 1, 2009) (Windows Vista / XP) külföldön!
    Magyarországon sajna 2010 február környékén!
  • Mákvirág
    A CD GALAXIS-on
  • Kulee
    Humoros lenne...
    Hol olvastad?
  • grebber
    Ne ijesztgessed a népet.
    Gondolom a szinkron meg meg a magyarítás végett van csak.Angol decemberbe jön!
  • Mákvirág
    Tisztelt Hölgyek,Urak,Kisasszonyok!

"Gubanc van,gubanc van!!!!!!!!!!!"

Itt azt olvastam,hogy majd csak 2010-ben jelenik meg!
    Pedig már számoltam visszafelé a napokat.
    Vazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzze!

http://cdgalaxis.hu/PC/16808/colin-mcrae-dirt-2.html
  • Kulee
    Mégjobb...
    Én nagyon várom, biztos megveszem
    Am. lehet tudni hány órás lesz a játék?
  • heringer
    Sztem most kellene a napokban a a demót kiadni.
    Akkor lenen értelme.
  • grebber
    Remélem a demót nem a megjelenés után fogják kiadni.
  • heringer
    Dec 3 elvileg.
  • RYO21
    Nem 1 hónap, hanem kb 2 hét múlva.
  • Kulee
    Mennyire ki van halva ez a topik... Pedig a közeljövőben (1hónap) megjelenik a game...
    Ez amolyan vihar elötti csend?:D
  • jamabusi
    Továbbra is van egy eladó Dirt 2 kuponom, amit szívesen eladnék egy kedves jelentkezőnek.
  • grebber
    Dx11 demo hamarosan!
  • Barny
    #487 ez a stalker nevetseges.az oroszok nemtudnak rendesen optimalizalni,kodot irni.nevetseges gamma ez a stalker,reszemrol...
  • jamabusi
    kuponom :)
  • jamabusi
    Van egy eladó Dirt2 kupon. Ha valakit érdekelne, dobjon egy privátot.
  • Totti5
    Az egy dolog, de minden szegletét láttam és ismerem a játéknak, így azonnal kiszúrnám ha más lenne a Dx11es, de gondolom te is.

Igaz majd meglátjuk, vagyis meglátjátok, én már végeztem a játékkal.
  • kifli
    aha, énis megnéztem, de szerintem várjuk meg amég megjelenik...
  • arty
    nem, csak ő nem volt lusta megnézni a dx11 promo filmecskéket ...
  • kifli
    neked már megvan pc-re? :O
  • arty
    Olvastam utána, de itt most fordított a helyzet: nem a dx9-en szeretnénk, h extrameló nélkül elfusson a game :)

Tegyük fel, kész a kód a "dx9"-es ps3/x360-ra. Szerinted nekiállnak DX11 only effekteket belefejleszteni a pécé változatba? Oké, hogy utána az a kod menne a régi videokártyások gépén, de az extrát akkor is le kell kodolni, kizárólag pécére.

extra kódra fordított idő vs. kevés dirt2 kedvelő, aki fizet is a játékért és dx11es vgaja is van és tech geek is...

nem éri meg. és ez látszik is azon, hogy még az ATI pénze ellenére is alig-alig jut extra a pécés változatba az eddigi videok alapján
  • felony
    Hivatalos gépigény.
  • [HUN]FaTaL
    Hülyeség, nem kell külön DX11re fejleszteni. Pontosabban csak arra kell, mert kompatibilis a kód visszafele, így néhány effekt kivételével működik DX9en is. Olvass utána.
  • [HUN]FaTaL
    Lehet, hogy nem tud DX10et de tesszalációt azt tud.
  • Totti5
    4*AA van boxon rajta tehát az sem igazán persze rá lehet küldeni a 16*ost:) felbontást viszont fel lehet tolni az egekig és valamivel élesebb textúrák lehetnek, de ez sem szembeötlő dolog. Kódmesterek tökéletesen optimalizált játékot csináltak kompromisszumok nélkül platformtól függetlenül.
  • Prince23
    DX11 nem lesz gyönyörű mondjuk dx9-hez viszonyítva. itt valóban a gyorsaságon fog múlni.
    Amit láttatok dirt 2-es képeket, olyan lesz pc-n is, csak ráerősít az AA
  • grebber
    Egyébként még most sem értem hogy miért várja mindenki azt hogy egy dx frissülés sokkal szebb grafikát hoz magával.
    Ez a dx11 elvileg arra hivatott hogy némileg többet nyújtson gyorsabban.Nem kimondottan kell szebbnek lennie.
    Jó elismerem az Unigine benchmarkban az a tesszaláció odabasz elég rendesen kinézetre de a VGA-nak is mivel -50 % teljesítmény.(De olvasgattam elvileg csak ebben van ennyire eltúlozva)
  • arty
    ez még nem is lenne gáz, de jönnek az elvakult, tájékozatlan pécések is ...
  • RYO21
    Shit! Ellepték ezt a topikot is a konzolosok.
  • arty
    olvass vissza mit is tud a dx11 dirt2 ... van video.

talán majd jövőre lesz valami belőle, de az elhanyagolható eladások miatt pécére a fejlesztők aligha fognak költeni jelentősebb pénzeket, ami a dx11 effektek külön, pécére fejlesztéséhez kell

aki látta a demot konzolon, beláthatja h sajnos a pécé változat semmi extárt nem kap (jah de, nagyobb felbontást és 60fps-t egy bika gépen)
  • mikiking
    gyakorlatilag ez igy van,meg igy kene neki lenni,de nyugodj meg,hogy kb ez a mondat nagyon igaz "Semmi olyat amit ne látnál a 360as verzióban."
  • TDantes
    Aha, persze egy nagy francokat azt. Persze, ugyan olyan lesz mi? Mikor az Xbox DX10-et se tud.
    Meg mikor, a max grafikára vett PC-s játékok majdnem mindig szebbek.
  • Totti5
    Semmi olyat amit ne látnál a 360as verzióban.
  • kifli
    én is kíváncsi leszek majd mit produkál dx11-be, mondjuk inkább avp-nél lesz érdekesebb :)
  • Szasza20
    Kiv leszek erre a DX11re remélem nem olyan lesz mint a DX10 a 9es után hogy semmit nem veszünk észre! Asszem beújítok majd egy Ati 5XXX-ös szériára :)
  • Jaka923
    Az elöbb regisztráltam Steam-re a játékot, hála Wanted kollegának:)
  • kifli
    szerintem steames megoldás jobb mint sima, bárhol bármikol le tudod tölteni legálisan, nem karcolódik össze, ha meg jól elrakod a papírt, és nem vszeted el, akkor ha elfelejtesz minden account adatot akkor is visszakapod :)