5222
-
#541 Jó, engem végülis nem zavar... Addig is tudok rá gyűjteni...
Az meg istenkirály lenne ha lenne benne magyar... -
#540 ugyan ugy elcseszik a megjelenést, mint az első résznél ... tanultak a hibából -
#539 gondolom akkor magyar lesz -
balika16 #538 Dirt 2 by Codemasters (Dec 1, 2009) (Windows Vista / XP) külföldön!
Magyarországon sajna 2010 február környékén! -
#537 A CD GALAXIS-on -
#536 Humoros lenne...
Hol olvastad? -
#535 Ne ijesztgessed a népet.
Gondolom a szinkron meg meg a magyarítás végett van csak.Angol decemberbe jön! -
#534 Tisztelt Hölgyek,Urak,Kisasszonyok!
"Gubanc van,gubanc van!!!!!!!!!!!"
Itt azt olvastam,hogy majd csak 2010-ben jelenik meg!
Pedig már számoltam visszafelé a napokat.
Vazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzze!
http://cdgalaxis.hu/PC/16808/colin-mcrae-dirt-2.html -
#533 Mégjobb...
Én nagyon várom, biztos megveszem
Am. lehet tudni hány órás lesz a játék? -
heringer #532 Sztem most kellene a napokban a a demót kiadni.
Akkor lenen értelme. -
#531 Remélem a demót nem a megjelenés után fogják kiadni. -
heringer #530 Dec 3 elvileg. -
RYO21 #529 Nem 1 hónap, hanem kb 2 hét múlva. -
#528 Mennyire ki van halva ez a topik... Pedig a közeljövőben (1hónap) megjelenik a game...
Ez amolyan vihar elötti csend?:D -
jamabusi #527 Továbbra is van egy eladó Dirt 2 kuponom, amit szívesen eladnék egy kedves jelentkezőnek. -
#526 Dx11 demo hamarosan! -
#525 #487 ez a stalker nevetseges.az oroszok nemtudnak rendesen optimalizalni,kodot irni.nevetseges gamma ez a stalker,reszemrol... -
jamabusi #524 kuponom :) -
jamabusi #523 Van egy eladó Dirt2 kupon. Ha valakit érdekelne, dobjon egy privátot. -
#522 Az egy dolog, de minden szegletét láttam és ismerem a játéknak, így azonnal kiszúrnám ha más lenne a Dx11es, de gondolom te is.
Igaz majd meglátjuk, vagyis meglátjátok, én már végeztem a játékkal. -
#521 aha, énis megnéztem, de szerintem várjuk meg amég megjelenik... -
#520 nem, csak ő nem volt lusta megnézni a dx11 promo filmecskéket ... -
#519 neked már megvan pc-re? :O -
#518 Olvastam utána, de itt most fordított a helyzet: nem a dx9-en szeretnénk, h extrameló nélkül elfusson a game :)
Tegyük fel, kész a kód a "dx9"-es ps3/x360-ra. Szerinted nekiállnak DX11 only effekteket belefejleszteni a pécé változatba? Oké, hogy utána az a kod menne a régi videokártyások gépén, de az extrát akkor is le kell kodolni, kizárólag pécére.
extra kódra fordított idő vs. kevés dirt2 kedvelő, aki fizet is a játékért és dx11es vgaja is van és tech geek is...
nem éri meg. és ez látszik is azon, hogy még az ATI pénze ellenére is alig-alig jut extra a pécés változatba az eddigi videok alapján -
#517 Hivatalos gépigény. -
#516 Hülyeség, nem kell külön DX11re fejleszteni. Pontosabban csak arra kell, mert kompatibilis a kód visszafele, így néhány effekt kivételével működik DX9en is. Olvass utána. -
#515 Lehet, hogy nem tud DX10et de tesszalációt azt tud. -
#514 4*AA van boxon rajta tehát az sem igazán persze rá lehet küldeni a 16*ost:) felbontást viszont fel lehet tolni az egekig és valamivel élesebb textúrák lehetnek, de ez sem szembeötlő dolog. Kódmesterek tökéletesen optimalizált játékot csináltak kompromisszumok nélkül platformtól függetlenül. -
#513 DX11 nem lesz gyönyörű mondjuk dx9-hez viszonyítva. itt valóban a gyorsaságon fog múlni.
Amit láttatok dirt 2-es képeket, olyan lesz pc-n is, csak ráerősít az AA -
#512 Egyébként még most sem értem hogy miért várja mindenki azt hogy egy dx frissülés sokkal szebb grafikát hoz magával.
Ez a dx11 elvileg arra hivatott hogy némileg többet nyújtson gyorsabban.Nem kimondottan kell szebbnek lennie.
Jó elismerem az Unigine benchmarkban az a tesszaláció odabasz elég rendesen kinézetre de a VGA-nak is mivel -50 % teljesítmény.(De olvasgattam elvileg csak ebben van ennyire eltúlozva) -
#511 ez még nem is lenne gáz, de jönnek az elvakult, tájékozatlan pécések is ... -
RYO21 #510 Shit! Ellepték ezt a topikot is a konzolosok. -
#509 olvass vissza mit is tud a dx11 dirt2 ... van video.
talán majd jövőre lesz valami belőle, de az elhanyagolható eladások miatt pécére a fejlesztők aligha fognak költeni jelentősebb pénzeket, ami a dx11 effektek külön, pécére fejlesztéséhez kell
aki látta a demot konzolon, beláthatja h sajnos a pécé változat semmi extárt nem kap (jah de, nagyobb felbontást és 60fps-t egy bika gépen) -
mikiking #508 gyakorlatilag ez igy van,meg igy kene neki lenni,de nyugodj meg,hogy kb ez a mondat nagyon igaz "Semmi olyat amit ne látnál a 360as verzióban." -
TDantes #507 Aha, persze egy nagy francokat azt. Persze, ugyan olyan lesz mi? Mikor az Xbox DX10-et se tud.
Meg mikor, a max grafikára vett PC-s játékok majdnem mindig szebbek.
-
#506 Semmi olyat amit ne látnál a 360as verzióban. -
#505 én is kíváncsi leszek majd mit produkál dx11-be, mondjuk inkább avp-nél lesz érdekesebb :) -
#504 Kiv leszek erre a DX11re remélem nem olyan lesz mint a DX10 a 9es után hogy semmit nem veszünk észre! Asszem beújítok majd egy Ati 5XXX-ös szériára :) -
#503 Az elöbb regisztráltam Steam-re a játékot, hála Wanted kollegának:) -
#502 szerintem steames megoldás jobb mint sima, bárhol bármikol le tudod tölteni legálisan, nem karcolódik össze, ha meg jól elrakod a papírt, és nem vszeted el, akkor ha elfelejtesz minden account adatot akkor is visszakapod :)