5222
-
#581 ha csak az fps érték számít, akk minden low 640x480-ba
-
#580 Hm egész jól megy a 8800GT-n! -
#579 Támogathat az bármit, de a tesztben nem képminőség+tudás, hanem szimpla FPS összehasonlítás volt. Arra pedig 100%-osan igaz amit írtam
Az is igaz, hogy egy tesztből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Csak nagyon emlékeztet arra az okra, hogy miért játszottam a Crysis multit DX9-ben, DX10 helyett egy 8800GTX karival
Persze ha lesz majd valami, valamikor ami kihasználja a DX11 tudását, akkor lehet más lesz a helyzet. Bár PC-nél ez fure dolog, itt nem megengedett az, hogy egy több éves ATI kártyán FULLHD felbontásban fusanak a legújabb játékok is. (véletlenül se akarok ebből a megállapításból PC vs KONZOL vitát ) -
#578 másrészről a dx11 az első api ami rendesen támogatja a többmagos processzorokat... -
#577 Persze mert a DX10 tele van tesszalációval lol :D
Állóképek... -
#576 Hát ez tiszta DX9 vs DX10 feeling
Hát azt hiszem mérget lehetne rá venni, hogy a DX10 vs DX11 meg egy szimpla '=' -
#575 maximum :D -
#574 az ára láttán? :D -
#573 Dirt 2 benchmarks - DX 9 vs. DX 11 -
#572 Én is várom már a fermit. Remélem lekonyul majd sokak szája tőle. -
#571 majd kinövöd -
#570 dehogynincs. az ugrásszerű grafikai fejlődéshez viszont semmi :)
ha a pc biznisz ugy pörögne most, mint 96-ban, akkor lenne most is ugrás, de az is igaz, hogy az ingerküszöbünk is megemelkedett. azért egy crysis dx10 only játékként elég ütős lehetett volna, de akkor aztán végképp nem lett volna piaca :) -
#569 És szerinted a DX váltásoknak semmi köze a grafikához?:D
Mindenki csodát vár a DXtől, a DX csak egy API és a fejlesztőkön múlik, hogy elkezdik e használni. Mindig egy kicsit később kezdték el használni az új apit. Kb 1-2 évvel. Egyébként 96ban a pixelhalmazból nem volt nehéz előrelépni grafikában, ma már sokkal nehezebb. :) -
#568 picit torz példák ezek :)
én aktivan játszom pokoli régóta és óriási ugrásra egyetlen esetben emlékszem: amikor a CPU render helyett a voodoo1 adta a grafikát, talán '96-97 táján :)
azóta csak fokozatos előrelépések történtek, és baromira nem dx váltáskor jöttek a sokkal szebb játékok, hanem attól teljesen függetlenül
pl
dx9: 2002 december
far cry: 2004 március
és baromira nem az FC módjait kell összehasonlitani, nyilván a legelterjedtemm dx-re áldoztak időt, a dx8 mód pedig max alibiből van benne, nem csoda, hogy randább
crysis detto vicces dx10-re példaként, hiszen dx9 alatt is ugyan ugy néz ki - csak éppen gyorsabb :D (dx10 látvány persze csak hackel van dx9 alatt)
nameg, sm3 mint nagy áttörés? mégis miben hozott óriási változást?
-
#567 semmiben -
#566 A PCs változat miben különbözik majd a konzolostól?(DX 11en kívül) -
#565 nem a gyártókat vagy a pc-t kell szidni,hanem a fejlesztőket
ahhoz hogy a fejlesztők mit kezdenek a dx11-el már nincs sok köze az atinak vagy az nvidiának -
tmisi #564 Hát pont ez a baj! Ahogy te mondtad, kamu, azaz nincs fejlődés, tökmind1 hogy nevezzük. Sebesség más kérdés, de nem ezért veszek új VGA-t, mert ha veszek nagyobbat az mindenképp gyorsabb lesz (pl.DX9-ben), akár DX11-es, akár nem.
Ennek úgy lenne értelme, hogy gyorsabb lesz ugyanazon hardveren, vagyis nem kell cseréljek. Nem csípem a konzolt, de amikor ezzel hozakodnak elő a túloldalon (lásd: PC-s játékoknak leáldozott topik), erősen elgondolkodom... -
#563 Én majd csak jővőre élevezem a dx11-es effekteket ha kijön végre új nv VGA.Addig jó lesz ez dx10-ben is! -
#562 OTT A PONT -
#561 azért 3 hónap alatt nem hiszem hogy ennél többre lenne idejük -
#560 Mivel ennyit késik a játék a konzolos megjelenéshez képest, ezért gondolhatnánk, hogy nem kell a PC-seknek szenvedniük a konzolok fejletlensége miatt, mert van idejük módosítani minden szükséges dolgot.
Hogy a valóság mit takar, azt majd decemberben... -
#559 nem tudom mit vártok a dx11-től,a következő konzol generációig nem nagyon fog már javulni a grafika,majd 2012-be ki lehet használni rendesen a dx11 újdonságait -
#558 de nagyjábol jól érzékeltetted a dolgokat. dx9c(SM3) hozta a legtöbb ujdonságot. -
#557 nemazért hogy tolakodjak, DE a Crysis is csak DX9c-t használt.
én még valós DX10-es játékok nem láttam, amit ne lehetne megcsinálni dx9 alatt is, az összes dx10-es effekt kamu, nem új effekt, csak gyorsabban megy dx10 alatt, de berakhatták volna kis plusz munkával dx9 alá is. ennyi -
tmisi #556 DX9 - DX11 ez már két generációlépés. Csak gondoljuk át mi változott 1 generációlépéssel az elmúlt 10 évben:
DX6 - DX7 (Serious Samot vedd elő meg mondjuk a Tomb Raider 3-at)
DX7 - DX8 (Max Payne első része a bizonyíték Gef2 és Gef3 kártyán is tesztelték)
DX8 - DX9(SM2) - ajánlott anyag: Far Cry DX8 mód és DX9 mód
DX9(SM2) - DX9(SM3) - itt számozásba nincs változás mégis szerintem a legnagyobb szemmel is látható változás itt történt!!
Ja és bónuszként:
DX9(SM3) - DX.10/10.1 - elég csak annyit mondani: Crysis -
#555 A demot adják már kifele ehelyett a szutyok képek helyett. -
RYO21 #554 Sztem így már egy kicsit szebb:
-
#553 És mindez meg van állapítva egy 640x595ös képen. :)))))
Egyáltalán milyen kártyával van tesztelve?:D -
#552 vicces... -
mikiking #551 ja kb ennyi... kivan véve a blur azt csókolom -
#550 hudegáz ... tehát a korábban behozott homályt kikapcsolják és megpróbálják lenyomni az emberek torkán, a paraszt meg benyalja, mert "hubazz, a dx11 sokkal élesebb" ???
-
#549 DX9 vs DX11 -
jamabusi #548 Még mindig van egy eladó kuponom, ha valakit érdekel dobjon egy PM-et. -
#547 A navigátor ad egy jó hangulatot. :)
Az előző szerintem nem volt olyan rossz. -
#546 LáL, nem játszottam vele magyarul, de poénos lehetett xD -
#545 jó lett volna ha nem cseszik el. A navigátor tök nyugodt hangon mondta a dolgait. Nagyon át lehetett érezni, hogy egy szobában ül a csóka és motyog bele a mikrofonba :D egy igazi navigátor próbálja túlkiabálni az egyébb zajokat meg lehet érezni a versenyt és a sebességet a hangján... -
#544 szerintem a előző részbe jó volt a magyar navigátort hallgatni :) -
#543 Én a menüre gondolok, és gondolom a többiek is...
Nem azt mondom hogy nem tudnék eligazolódni a menüben, de ha lehetne magyar, akkor miért legyen angol? -
#542 azt sosem értettem hogy miért fontos egy autós játékot magyarítani... angolul nem tudtok vezetni???