127612
  • Máté94
    Egyelőre hagyományos...
  • Gell97 kolega
    Hagyományos.
    Nokia 5630 XpressMusic
  • gabesz012
    Érintős.
  • Motoroj
    Kb. 5 Forint lenne a gyárnak.
  • bardocz
    Na egy olyan billentyűzár gomb kéne a telómra. Nem lenne gond vele.
  • Lacee86
    Akkor nekem is az lenne, mert csak arra kell, meg zenét hallgatni. :)
  • Motoroj
    Nagymutternek hasonló van:

• Adaaam
    sőt, még így is működik!
  • kifli
    Nekem HD2-n a képernyő kapcsolódott már be magátol a zsbemben, sőt ahányszor veszem kifele, közbe benyomódik, a börtokban, de még 1x sem hívott semmit, a zsebemben lévő manók még nem értek arra a szintre, hogy a képernyőzár ikonját, a képernyő egyik oldaláról, a másikig elhúzzák :D
  • Zoli007
    Hagyományos.
  • morcosqtya
    A 3ezer ft-os "low-end" ZTE-nél van egy olyan "fícsör", hogy ha egyszerűen megnyomod a balra gombot, előugrik a legutóbb elküldött sms.. nem kell magyaráznom miért kellemetlen..

És: ha előbb írod az üres sms-t, MAJD ezután választod a címzettet, akkor azt írja be (azt látod), de a telefonkönyvben pont felette lévő személynek küldi el...
    Na erre időben sikerült rájönnöm... de ez a telefon így több kárt okoz mint amire jó..
  • bardocz
    Voda845.

Kétszer megnyomódik a menü gomb, és fel is van oldva.
  • 89
    be lehet állítani képernyőfeloldást jelszóval...aztán hiába nyomogatná a combod a feloldó gombot
  • morcosqtya
    HD2-?
    Sima HD-nál ez nem gond, csak virtuális gombokkal rendelkezik, egyetlen fizikai gomb sincs a készüléken (a tetején lévőtől eltekintve).

Elképzelhető, hogy le lehet tiltani azokat is, valamilyen képernyőzár programmal. Nálam S2U2 van, de vannak sokkal komolyabbak (hang és fényérzékelős unlock, giroszkópos aktiválás (ez éppen hátrányos szerintem), stb)
  • MR ME
    thx akkor need
  • SötétBarom
    Most gyorsan teszteltem, működik. Vegyed nyugodtan!
  • MR ME
    faszoddal tényleg működik? próbáltad? csakmert akkor veszek énis ilyet
  • bardocz
    Felül lévő gombbal kapcsolom ki, de mivel a képernyő alatt lévő gombok is aktiválják a képernyőt, így nem egyszer hívtam már fel embereket.
    Zokniból csináltam vászontokot->semmit sem ér, de legalább tovább tart felvennni a telefont.
  • morcosqtya
    Mondjuk egy jó kis roaming hívás... :))
  • milk4
    Érintőképernyős.
  • SötétBarom
    Nekem szifonom van.. Van egy olyan elbűvölően tündéri tulajdonsága, hogy kizárólag az ujjaddal (esetleg virslivel, kolbásszal, vagy a faszoddal) lehet használni az érintőképernyőt, így ha el is felejteném lezárni, akkor sem hív fel senkit, és nem csinál semmit ;)

Egyéb: sokan azt hiszik, hogy a táccsszkrín a jövő, de rengeteg hátránya van a hagyományos gombos mobilokkal szemben. Aki például tényleg csak telefonálni szeretne (szüleim például), azoknak átok egy ilyen.
  • Dzsini
    szerintem mindenkivel előfordult, hogy valakinek a zsebével beszélgetett :) (gonoszabbja nem nyomta le hamar, hadd fogyjon a pénze, ha már bénázott :D )
  • morcosqtya
    Azonfelül, ha van apró kikapcsológomb felül, ami a képernyőt is lekapcsolja - képernyőzárral együtt - azt az életben nem fogja véletlenül feloldani. Arra, hogy a zsebben a telefon tetején lévő 1,3 mm x 12 mm-es süllyesztett mechanikus gomb benyomódik gyakorlatilag 0 az esély...

A régi nokiámnál a kurzorgomb "le" gombját gyakran nyomvatartotta 2 mp-ig egy leülés, oldalranyomódás, az kellemetlen volt.

Még januárban kaptam valakitől egy üres sms-t.. :)) annak is ilyen oka volt..
  • Dzsini
    Ez a kagylóforma telefonokon kívül bármelyikkel előfordulhat, ahol szabadon marad bármilyen gomb vagy kapcsoló :)

Amúgy a kapacitív képernyőket a zsebed "nyomkodhatja", bőfelület vagy valami hasonló kell a működéséhez, egy virslit meg ritkán hordasz a telefon mellett a zsebedben (főleg ha van hozzá egy vászontokod is).
  • bardocz
    Védőfólia nem véd meg attól, hogy felhívsz valakit éjszaka, mert a zsebedben úgy gondolja, hogy te azt nyomkodod. És a képernyő zár persze simán feloldódik rajta.
  • byzhouse
    védőfóliát se viccből találták fel.
  • MR ME
    hagyományos, lehet vele telefonálni...
  • Lacee86
    Marha menő lett mostanában az érintőképernyős teló. Nem mondom, h nem néz ki jól, de én még mindig tartok tőlük, főleg az alsóbb árkategóriájúaktól. Inkább maradtam a hagyományosnál, az a biztos. :)
  • Marci0115
  • NEOreg3
    samsung e250
  • BaliBoy
    Egyéb.
    Egy szétcsúsztatható és egy érintőképernyős.
  • jhetedikj
    2 hagyományos és egy kinyitható amit már igazából elajándékoztam.
  • Cat 02 #83526
    Hagyományos, érintőképernyősre túl sokat kell vigyázni :D

• Dzsini
    sajnos most először hagyományos - nem lehet dualsim-es kinyithatót kapni, ami nem végtelenül gagyi-kínai :(
  • Pepsi Twist
    Érintőképernyős.

HTC HD7

(nincs mobilod, buzie vagy?)
  • Lacee86
    Ugye. :)
  • morcosqtya
    érintő

(meg van egy vésztartalék ZTE "butatelefon", 3 ezer ft volt újonnan.. :) )
  • Molnibalage
    Hagyományos.
  • DIESEL DOG #83520
    Hagyományos.

SE k800i...
  • tigeroo
    vasárnapi józanodó kérdésnek a húsleves mellé tökéletes :))