104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• geo91
    először is nem indultam a kupában sem mikor a negyed- sem akkor mikor már a harmadosztályban voltam. (ellentétben a többi csapattal az adott ligából.) na meg az, hogy feljutottam a harmadosztályba és onnan nem juthattam volna fel. ugyanis a tavalyi győztes is ottmaradt. (holott egyenes ágon fel kellett volna jutnia!)
  • lippet
    Harmad osztály fél idő. Így állunk jelenleg. A védelmen van mit finomítani, nagyon sok gólt kapunk a tavalyihoz képest (már most dupla adagnál járunk). Ennyivel erősebb lenne ez az osztály? A bajnokság izgalmaira panasz nem eshet, nagy versenyfutás lesz a rájátszást érő 3. helyért! :)

• bence27
    Köszi szépen! A másodikat nem egészen értem hogy hol van ez az interakció?
  • bakkerman
    A szélsők mindent kapura lőnek bármilyen szögbe vannak, és nem lövik be középre a labdákat.
    -meccs közben az utasításoknál jelöld be azt,hogy vigyék be/játsszák be a tizenhatosra a labdát
    -játékos interakciónál mondd meg nekik,hogy ne lövés helyett próbáljanak mást helyzetbe hozni

A másik hogy a csatáraim annyi de annyi helyzetet elhibáznak hogy csak na:| Sokszor vezetik rá a kapusra és mellé lövik vagy bele a kapusba. Vmi tipp?:S
    -Edzésnél a támadóknál vidd maxra a támadás/lövés részt,vagy interakciónál mondd meg nekik,hogy higgadtabban fejezzenek be,vagy próbáljanak cselezni a tizenhatosonm belül

• bence27
    4-2-4 be játszatom a csapatomat. Két csatárral és két feltolt szélsővel. 2 nagy problémám lenne.
    A szélsők mindent kapura lőnek bármilyen szögbe vannak, és nem lövik be középre a labdákat.
    A másik hogy a csatáraim annyi de annyi helyzetet elhibáznak hogy csak na:| Sokszor vezetik rá a kapusra és mellé lövik vagy bele a kapusba. Vmi tipp?:S
  • bakkerman
    nanehogymár itt örömködjek,nemúgymegyazkéremszépen
    Dnipro-City 2-0 uccsó körben otthon a PSV-ellen 1 pont kell a csoportelsőséghez,de egy kisebb összeget már most raknék arra hogy kikapunk
  • bakkerman
    na elöször nyertünk rangadót
    Liverpool-City 0-1 Tevez 14 kör után a Chelsea vezet 12 ponttal vannak előttünk,mi 4.-ek vagyunk,de van egy elmaradt meccsünk. nehéz lesz az biztos innen bajnokságot nyerni
  • Utley
    Az esélyeknek megfelelően behúztuk a Holland Kupát :)

De a bajnoki szereplésünket se érheti kritika!A csont kiesőnek jósolt csapatot sikerült a középmezőny végére kormányozni :)

• spiczi91
    hm
  • tomzoo
    Kezdj az Orlando Pirates-el
  • zyndar
    Shaanxi Renhe FC
  • zyndar
    Féltáv. A Real izgalmassá teszi az idényt.
  • spiczi91
    A nyáron sokadjára elszállt valami a gépemben(eredetileg egy házat akartam cserélni most meg már a VGA-t leszámítva minden új......********). A 2-3 napos működési ciklusoknak hála egy jópár próbálkozásom odaveszett. Ezért most tőletek kérnék egy csapatnevet és akkor azzal kezdenék. THX!
  • tomzoo
    Megpróbáltam, ezt az üresbe mozgásos témát, és mind a ketten elküldtek a sunyiba, h nem hiszik, h ez bármit is érne. :DDD
  • tomzoo
    Hm. Köszi, a tippeket, akkor megpróbálok variálni valamit.
  • Huni92
    mindkettő poacher, pastore advanced playmaker attack mentalitással, gyakori kiugratásokkal, közvetlen passzal. a csatárok meg tanulják meg az üresbe mozgást, valamint move into channels opciót is kapjanak.
  • akvik
    Ha ilyen csatársorod van akk én azt javasolnám h garmiero : poacher vagy deep lying forward.Hoarau target man. mögöttük pastore advanced playmaker attack-al.legalábbis én így játszatnám őket.
  • zyndar
    Gondolom fejlett irányító/támogató. Lehet, nem így magyarították az advanced playmakert.
  • tomzoo
    Pastore-t milyen felfogásba kell játszatni, h valamit csináljon is? 4-4-2-be vagyok a PSG-vel(2kpk, tkpj,b), nálam mélységi irányító, de eddig 11 meccs alatt 1 gólpasszt adott, szóval fing. Próbáltam már kimondott irányítóként alkalmazni, de úgy még annyit sem csinált.
    Mondjuk az egész csapatnak nem nagyon megy, nem is értem...Gameiro, meg Hoarau is inkább kilövi a stadionból a legnagyobb helyzeteket is, vagy bele a kapusba.:D
    Valaki valami tipp?
    Am tudom, h a helyzetkihasználásra, a lassabb játék lenne a megoldás, de az sem segít.
  • lippet
    Hát ez jó kérdés! :) Mért mi volt a probléma velük?
  • akvik
    Fabre nem volt ingyen...:D Hát egyenlőre nálam nemrossz.Majd meglássuk.
  • zyndar
    Érdekesség:

@akvik:
    Roux nem mindenhol csapja, nálam konkrétan egy kalap sz@r volt. Igaz, az Auxerre mentésemben gólkirály lett nálam.

Időközben sikerült kiesni a BL-ből, újfent 3. helyen, az EL 32 között Tottenham jön. A kupából búcsúztunk 0-2-es összesítéssel a másodosztályú Valladolid ellen úgy, hogy a 2 meccsen összesen 51szer lőttünk kapura, amit csak 17szer találtunk el, ez az arány a másik oldalon 14/7.
  • geo91
    maxi respekt!

melyik ligaaktiválót használod? mert én egyszer csúnyán megjártam egy német ligaaktiválóval... :/
  • akvik
    Amúgy ez Nolan Roux gyerek sok embernek feltünt már az fmbe? mer most leigazoltam az arsenalhoz.Októberbe volt első meccse mer eddig sérült volt.Két meccset tolt a csávó összesn 120perc és 3gól.felkészülési meccsekn is amíg le nem sérült 4et rőgott 3meccsen.
  • Huni92
    érzésem szerint medinából sokkal többet is ki lehetett volna hozni, de a harmadosztályban is simán király kell legyen ilyen értékekkel. szép volt!
  • akvik
    Szép eredmények grat.Medina nem tünik rossz playának de azért lehet a harmadosztályhoz kell majd egy kis erősítés.Pár ingyenigazolható játékos sose jön rosszul.
  • lippet
    Üdv Urak!

Véget ért az első szezonom a Rot-Weiss Essen kispadján. Sikerült megnyerni a német negyed osztály nyugati csoportját, ezzel jövörő már a harmad osztályban vitézkedhetünk, ami nem lesz egy séta galopp.

Április elejéig a Wuppertaler-ral voltunk versenyben (hol mi, hol ők vezették 1-2 pontal), de a remek hajrának köszönhetően mi lettünk a végső győztesek. Természetes kellett ez a Wuppertale pocsék teljesítménye is, utolsó 7 meccsükkön mindössze 9 pontot kapartak össze (elleneben a mi 19 pontunkkal).

Mi csapatunkból került ki az év játékosa, remekül szervezte a játékot a 25 éves Rychlik. A gólkirályt is mi adtuk, az újonc Medina 21 gólig jutott a szezonban.

Nem tervezek nagy átalakítást, pénz sem nagyon van, meg a csapat sem igényel a túl nagy átalakítást (a szakmai stábot szeretném megerősíteni). Valószínűleg csak tartalékok érkeznek a csapatot, de ha valakinek van valami jó tippje, azt szívesen várom!

Minden jót, további sok sikert mindenkinek!
  • geryboy99
    óó értem! köszönöm a gyors válaszokat!!
  • akvik
    Esetleg fradis hátteret találhatsz skin-t szerintem se készítettek.
  • Huni92
    legjobb tudomásom szerint nem létezik.
    sőt, csak néhány igazán nagy csapatnak csináltak idén skint, egy udinesenek, dinamo kijevnek, atletico madridnak, marseillenek sincs, ha nem tévedek, szóval elég egyértelmű, hogy a fradi az esélytelen.
  • geryboy99
    Üdv. Fradis skin-t valaki nem tudna??
  • DONGUBA
    Nincs ezzel gond csak pl ha az ember hasznalja a valasz erre gombot es neked cimez egy kerdest arra erdekes nem tudsz valaszolni de ha mast ""betalalok"" arra igen...erdekes
  • akvik
    Psg után erre nem fogadnék.Most az Arsenallal is egyenlőre nehezen mennek a dolgok.Ami viszont tény és igaz hogy ha van egy jó edzői stábot a taktikát jól begyakoroltatod a csapattal akkor egész szép eredményekre lehetsz képes.Persze mindig kell valami váratlant húzni.de ezek ilyen közhelyek:DD Sajnos Piatti nem angol bajnokság szint...erre mondjuk gondolhattam volna előbb is és akk megspórolok 28millát.
  • Szycsu
    Lassan úgy megy, mint az ágybavizelés :D Angol negyedosztály/San Marino válogatottja is ilyen egyszerű lenne? :D
  • karajjj
    eddig egész jó

• akvik
    Köszi Huni,Szycsu és Lippet:)
    Német bajnokságban elért sikereim után franciaország felé vettem az irányt ahol a Psg gárdájához szerződtem.Francia csapat céljai közt szerepelt hogy végre európában is megmutassák mennyire jó a francia bajnok.Közben az olasz válogatott után új kihívást kerestem és kamerunba tettem át székhelyem.

2018/2019 Paris Saint-Germain/Kamerun

Psg a bajnoki címvédő jó évet zárt ezért szerette volna megvédeni bajnoki címét .Ennek érdekében 20milliót bocsájtottak rendelkezésemre az átigazolásokhoz.
    Érkezők és távozók.
    Keret

Bajnokságban sajnos nem igazán találtuk a jó taktikát és még a sok sérülés is súlytotta a csapatot.Volt hogy 11.ek voltunk a végére belendültünk és megszereztük a 3.helyet.
    Tabellla

Francia ligakupában már jobban meneteltünk egészen a döntőig jutottunk.Végül a lyon ellen diadalmaskodtunk.
    Francia kupában is hasonlóan szépen szerepeltünk.

Bl-ről már ez nem mondható el.Igaz a csoportunkban megelőztük a roppant erős Napoli csapatát végül az nyolcaddöntőben az egyik legjobb második Milan gárdáját kaptuk és a rossz taktika választása megpecsételte a sorsunkat.(túlságosan a defenzívek voltunk)
    Bl meccsek

Pár párizsi játékos akiről érdemes szót ejteni.
    Erdinc aki meglepően gólerős.
    Sakho
    Marcos Antonio(generált)
    Közben január februárt tájt zajlott az élet kamerunban is ahol készültek a kontinensviadalra legnagyobb sztárjuk Philippe Franck vezérletével. A csapat viszonylag egységes volt és mivel franck egészséges volt így a kameruni válogatott is megállíthatatlan volt.
    Út a döntőig.
    Marokkó elleni siker:

Ezután lemondtam a válogatott irányítását és vártam egy jobb ajánlatra.Psg-től is távoztam nyár végén mégpedig az Arsenal ajánlatát fogadtam el.Köszi h elolvastad.
  • ROCKnROLLA
    srácok! gyors válasz kéne! épp meccs közben vagyok, és a taktika gomb egyszercsak elszürkült, tehát nem tudok beleszólni a meccsbe, aztán jött a félidő, eligazítás, és utána nem lehet folytatni a meccset, nincs ott hogy játék, csak az 'eligazítás' gomb van jobb fölül. valami teendő? vagy indítsam újra a játékot? köszi!
  • Huni92
    akvik, te nem vagy egyszerű ember :D gratula!
    ahogy geonak is a szentekhez, meg a malagának a továbbjutáshoz :)

forza italia: milyen patch van feltéve nálad? láttam beszóltak :D
    gubabácsi: ez egy nyílt fórum nyílt topikja, és mivel banolva nem vagyok, bannerbe, szabályzatba, falra, főoldalra nincs kiírva, hogy én mire reagálhatok és mire nem, így azt hiszem, akkor és azzal kapcsolatban nyilvánítok véleményt, amikor és amivel akarok. puszi.

asszem betöltöm az arist. azt sem tudom, hol hagytam abba :D
  • Szycsu
    Én már végiolvastam. Beletelt egy kis időbe, de megérte. GRAT!
  • Huni92
    mert ékezetes betű van a fájl nevében.

basszátok meg, lesz amit olvassak :D