104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Hurrá, 1 azaz egy embert sikerült szerződtetni: Sáfár Szabolcsot...
Ki fogunk esni, mostmár biztos.
(ja, és persze a vezetőségváltás besült) -
Paks II-ből átadólistás emberek nem hajlandóak eljönni NB2-be. Kölcsönbe se... -
Jó, az ilyenek miatt leszek pipa. A Real veretlen az utolsó kb. 30 bajnokiján és az utolsó szabadrúgásnak hála, ez így is maradt. Egyszer ugye felénk fog billenni az a bizonyos mérleg?! 
-
De jó... elnökváltás lesz, átigazolási tilalom van. Annyira örülök ennek, amikor nincs egy csapatra való épkézláb emberem! -
Hazai pályán is szipkáztunk a chelseatől, 1-2 lett. Ez bele volt kalkulálva. A Rangers elleni 2-2 viszont nem, szóval a maradék két meccset be kell húzni, ha tovább akarunk jutni. -
Macheda egész jól elkapta a fonalat....ha kihúzom a szezon végéig, ami még 5 meccs és utána se válnak meg tőlem akkor megpróbálom köv szezonra is itt tartani...:D
-
azt, hogy mindent megteszünk a bennmaradásért. tehát nem tettem elhamarkodott kijelentéseket. sőt, ha jól emlékszem nem is én ígértem, hanem ez az alap. -
a levegő ura :D -
mit ígértél a vezetőségnek?
egyre inkább látszik, hogy gyengébben megy a csapatnak az idén, mint tavaly.
a kupa első körében (igazából 4. vagy 5.) mindig a tartalékok játszottak, és sosem volt gond. most meg hosszabbítás után tudtunk csak továbbjutni egy sehol sem jegyzett csapat ellen, ráadásul úgy, hogy necidet és araujot is becseréltem. -
a levegő ura...:DD 26 gól??? mik vannak...:D -
Féltáv...
Most jön egy jó hosszú szünet. Ha jól számolom alig 8 új ember kell a kezdőbe, nem több. :)
Kell 1 kapus, mert Varsányi már ide nem nagyon elég, a váltótársnak szerződtetett veterán Túri Géza szintén nem. Védelemben mondjuk Salamon meg Mico együtt 70-en túl vannak, két széle mondjuk határesetnek nevezhető Filóval, meg egy fiatal diósgyőri kölcsönemberrel. A középpálya közepén Vincze Ottó meg Lazics is elég öregek, Lazics cseréje meg nem jött be. Előre Brnovics király, de kell még valaki, mert Quinteros nagyon rapszodikusan teljesít. Két széle, Pisanjuk és Zsivóczky rendben vannak.
Igazából azt hittem, hogy a tavalyi keret elég lesz ezekkel az erősítésekkel, meg azt is, hogy nem számít ennyit a kor. De a sebesség... Persze nem is nagyon tudok kiből válogatni, ingyenemberek száma korlátozott.
A vezetőség meg egy hónapig keresett anyaklubot (kb. 5x kértem, mire hajlandóak lettek), persze nem találtak... Mindegy, kirúgásig csinálom. -
farferi #76102 Keneseit ki ne felejtsétek!!!! -
Ehhez mit szólsz? :D -
nálam Rudolfon kívül mindenki fosch volt...senki nem volt képes gólt lőni...Torghellét meg elvből be se hívtam...:D -
torghelle - feczesin csatársor kell (esetleg németh valamelyik helyett) és retteghet a világ :D -
a válogatottnál levő asszisztensem egy veréb. konkrétan veréb dániel :D -
farferi #76097 Szélső játékot kell erőltetni,ott van jó játékosok.Amúgy utálom, de itt bejön. -
relax, csak bugos az fm :D -
jéé...Torres tud gólt lőni??? :D -
Nem mondom, hogy nyerni mentünk a Stamford Bridgere, de szétpicsáztuk a Chelseat...
..ja nem, az egy másik film
-
Nassim Ben Khalifa 16 meccs után meglőtte (fejelte) első gólját....super effective.....
még jó hogy csak kölcsönbe gyütt...:D -
bence27 #76092 Lipták duplájával és egy öngóllal 3-0 ra vertük a steaua bukarest csapatát. Így palermo mögött a másodikak vagyunk eddig.
Viszont a magyar vállogatotthoz nem találok jó taktikát:/ -
farferi #76091 Akkor versenyezhetünk ki nyer előbb vb-t.
-
most nézem, 5. helyen végeztek a vb selejtezők során az Oroszország, Hollandia, Lengyelország, Ausztria, Kazahsztán csoportban. -
geo91 #76089
-
-
Na, két iksz után megszültük...az idei második győzelem:
-
A védelmünk még vakációzik. -
AEK Athén 2. szezon
faszául kezdtünk,4 bajnoki kör után 12 pont 11 lőtt,1 kapott gól,BL-ben CSZKA elpicsázott minket az első meccsen 3-0-ra idegenben...a csoportban van még az Inter meg az Aalborg,célom hogy az Aalborgot oda-vissza szopassam,és akkor 3. helyen továbbmegyünk az EL-be. -
"hát tudja egyik meccs a másik..." :P
a felkészülésből nem szabad kiindulni, sokszor csalóka a kép. na de hajrá! -
Hát, emberek, ez eddig nem szezon, hanem egy f*s. Elég erős a mezőny az igaz, de hogy egy olyan csapattal, ami az előző idényt 100+ lőtt góllal zárta, meg a felkészülés során brillírozott, ez igen durva:
Legnagyobb baj az lehet, hogy olyan lassúak a fiúk, mint a reumás lajhár, de azért ez kegyetlen.
A legjobban az ilyenek idegesítenek, mint: barátságoson Barcika 5-0, bajnokin 0-2... -
heyho babáim!
megye2-es cuccot nem tudok adni, nem érdekelt sosem, ezért nem is vagyok témában :)
gg geo :) -
Nagy Grat! 
Mintha érdeklődnének pár játékosod iránt :) -
farferi #76080 Nem kaptál ki egyszer sem?Az szép,grat. -
Grat Huni,Lasden,Farferi,Geo és Bakkerman.
Geo: látom Kadlec jól termelt:D
Közbe énis toltam egy kicsit du a dinamoval.Bayern ellen idegenbe 1-0vezetés után természetesen megint fordítottak:)) Kettősvereséggel kiestem a bl-ből.
Bajnokságban 9forduló van vissza 6pont az előny. -
grat geo...:D
nálam meg Wendel bekezdett, sírból hozta vissza a meccset...:D
-
Koszonom, sikerult! :) -
geo91 #76076 fmif -
Agyfax manager 2011! :)
Többször elmondtam már, hogy szerintem a felkészülési meccsek olykor kicsit értelmetlenek, de megint: ugyebár Fradi 2-0, Barcika 5-0, stb., mindet nyertük. Most Bőcs-Ózd 2-0... de jó...
Ez az idei szezon jó nagy szenvedés lesz. Bár azóta a Makót vertük otthon 1-0-ra. -
bence27 #76074 Grat!:)
Megtudod mondani a Skin nevét amit használsz?