104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
KoniZTE #43985 A B csapat leixelt az Anfielden , nem rossz !
-
nah megvan a 2012-13-as idény is . képek beszéljenek.
-
KoniZTE #43983 Sérülés sérülés sérülés....- két kapusom nem elérhető Enyeama,Elia , két jobbszélsőm sem - Flano,Izquierdo ezeken kivül Font,R.Garcia,Webó és Élias...de a sorsolás nagyon szerencsés nekünk és 2 gólzsák elől muzsikál...
Irány Liverpool a fél brigáddal.... -
grat all -
KoniZTE #43981 BL főtáblán vagyunk Liberec megverésével...Bajnokság : OSASUNA - Levante 3-0 ( Soldado,Nekounam 2 ) , Getafe - OSASUNA 0-3 ( Nekounam,Soldado,Webó) -
Shelton #43980 azt is az update mappába kell másolni
-
-
Meg egy kerdes a huge databazis 903 ban miert nem megy nekem?bemasoltam a panelst es nem megy -
thx elfelejtettem -
KoniZTE #43976 Victor Baia , mint az anyaoroszlán
-
KoniZTE #43975 Nagyobb csapatra vágytam mint a ZTE -- > Osasuna , mivel Blre megyünk fel kell tüzelni a csapatot , Első meccs
-
Az update/930 mappába is másold be a magyaritásfájlokat. -
Ha atallitom angolra semmi gond... -
uj jatek kezdesnel is ezt irja es jatek toltesnel is -
ehez kene help felraktam 903 as pecset utana aktivaltam magyarositottam es ezt irja
-
Kemény csoport lesz D: sok sikert -
Hoppácska:
BL csoportkör
-
KoniZTE #43968 ok má meg van Bocs -
Csesza #43967 nem -
KoniZTE #43966 Sortitucccsin regisztrálni kell ?? -
Magyar Szuper Kupa elhódítva a Debrecen ellen 3-1es összesítéssel -
Viszont ez szép győzelem volt ^^
-
Grat
Sajnos a BL idén se jött össze...És a gólkirályi cím se de sebaj!
Vége a 2. Arsenal szezonomnak,képes összefoglaló következik D:
Premier League
Liga Kupa
FA Kupa
Statisztika
-
grat all!
Befejeztem az első évemet az ETO-val.
Bajnokságot már 3 forduéóval a vége előtt menyertük, a végen kicsit kieresztettünk, Kupában sajnos a Debrecen kiütött az elődöntőben, a döntőt meg is nyerték. Liga kupa túlságosan nem érdekelt, már a csoportkörben búcsúztunk. UEFÁban meg bejütottunk a csoportkörbe, de a Milan, Everton, Dortmund, Galatasaray mellet semmi esély nem volt, csak otthon csíptünk el egy x-et a Dortmund ellen.
Az újébben a BL-ben már túlvagyunk a Podgoricán, most jön az Apollon Limasol
-
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem h honnan tudnám megszerezni a fm09-et?
köszike -
Hello grat all!
Kicsit osszegzem en is a csapatot. Mivel penz nem sok volt meg amugy is szeretem en kinevelni, felfedezni a jatekosokat ezert joreszt sajat jatekosaim:
Schafer igazi gyemant 4 eve vettem a Mainztol 4Mert egesz jol nyomja mar(wkid).
A spanyol csillagaim sajat nevelesek(kiv. Roca ot 2eve vettem 1M-ert)
Morotti is eleg jo mar
-
Itsuki #43959 hogy lehet megbüntetni játékost a meccs utáni teljesitménye után? -
Estét Urak!
Nekem is volt ilyen, pedig akit igazoltam (nyáron) annak a csapata előző évben sem játszott nemzetközi meccset. Szerintem bug. -
hát olyan június 20-a körül adtam neki szerződést. és olyan 27-re elfogadta. asszem. -
nem tom mikor igazoltad ronit de ha szezon közepén és már játszott kupa meccsen vagy ilyesmin a manchester u szineiban akkor nem indulhat nálad ugyan azon kupában -
ja bazzeg valszeg az a nyomorék aguirre nevezte selejtezőkre.de az nem számít hogy uefa selejtező-re nevezte??? mert 8. lett a MU és csak azért mehet uefa-ba mert FA kupa döntőt játszott de még azt is elvesztette a pool ellen viszont a pool meg BL helyezést ért el ugyhogy a MU megkapta az indulási jogot.
nem elég hogy leakasztottak a rakat pénzt rólam de ki is basztak velem így.
-
amúgy milyen sűrűn lehet "kérni" fiókcsapatot?? -
realgyula #43953 biztos az Unitedben játszott BL/UEFA selejtezőt...! elvileg más nem lehet! -
tök jó neked:D nekem most a Manchester Unitedel sikerült 1 skót első osztályúval meg egyezni tudok kölcsön adni több csókát:D -
jaja osasuna a fiókcsapatom. munkavállalási kapcsolat. nem otm miért nem jelzi más színnel. -
vki segítsen pls mert addig nem akarom továbbítani a listát. vhol meglehet nézni hogy miért nem nevezhetem hogy legalább vmi magyarázatot adjon az FM. -
volt egy kis mozgás -
Atletico Osasuna a Fiókcsaptod? mert 5 kölcsön van ott??? -
WTF. miért nem nevezhetem C.Ronaldo-t a BL-be????
nyáron igazoltam le. szept. 1-van. most kell leadnom a BL nevezetteket és Ronaldo-nál. NVÓ -t ír. miért??? -
2012. átigazolások. Man.City.nagyobb felbontas. katt.
Man City keret 2012. nagyobb felbontas.katt