41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Arkon

Nálam szintén "zenész". Öööökhmmm... akarom mondani, nálam is fogta a KIS.
  • Coronita21
  • Miguel125
    htx
  • Stomu Yamastha
    Klikk.
  • Narxis
    Kiegészítőnek jó mivel nincs valós idejű védelme.
  • Doomista
    Bőven elég önmagában :D
  • Miguel125
    Hitman Pro elég egyedüli antivirusnak, vagy csak kiegészítőként KAV,Avira,Avast!,satöbbi... mellé ajánlott?
  • Charun
    FF 3.6 beta alapból blokkolta.Firefoxék már annyira jók,hogy lassan feleslegessé válik a vírusirtó progim.
  • Coronita21
    http://www.liagand.cn/hlp/krp/10.exe
  • Coronita21
    41/41
  • lck #25528
    Sok munkám van benne... :))
  • Doomista
    Elég lol honlapod van...

VT a javascript fájlról
  • lck #25526
    Magyar torrent oldal.
  • Krystalx
    itt is van pár Best of...
  • Krystalx
    ez ám az önbizalom ! :DD
    micsoda véletlen ,hogy pont a saját kis programjuk az első!
    mintha a Symantec oldalát látnám csak más "szereplőkkel" :)

• Narxis
    A tökéletes antivirus.
  • Krystalx
    OFF
    köszi Lewi... :)
    igazad van és valóban nem arról szól egy átlagos fórum ,hogy ki kicsoda.
    itt nagyon sok emberke rendszeres fórumozó és ettől mindenki közvetlenebb és lazább egymással.

a pasik már csak ilyenek, az életben is. meglátnak egy nőt és azt hiszik ha csajosan néz ki ,akkor már agya nem is lehet !

• Krystalx
    Doomista: a leírásuk szerint /"Másodpercek alatt telepíthető, és nem fogja lelassítani gépét"/<- ha ez igaz lett volna ,akkor feldobtam volna, mert hasznos dolog a sandbox megoldás. már így is fogja a AV a gépet. köszi a választ. inkább nem teszem fel, max egy ghostolás előtt kipróbálom.

Coronita21:#25468-re
    lehet ,h neked szokatlan...nekem is :) és fárasztó, de !!
    30 éves vagyok, más időzóna szerint élek és kit érdekel a szombat? (a menő klubbokban szerdán és csütörtökön is jó bulik vannak,nem vagyok 20éves h kis discoba járjak,mert azok szombaton vannak fullon :))
    én nem hobbiból szarakodom az AV programokkal.nekem fontos h használható legyen a gépem, mert sok dolgot csinálok rajta.pl zene, filmek,képek,net,chat stb dolgok,amik érdekelnek. Nekem már nincs türelmem naponta windowst telepíteni,mert a net már tele van kártevőkkel (ismert oldalakon is egyre gyakoribb, nem kell warez),ezért igyekszem a védelemre. Miért zavar a BD bugja ?kicsit idegölő, amikor vmi fontos dolgot csinálok, elkezd frissítés közben 100%cpu-t zabálni 1-2 percig x időnként, és addig leshetem a monitort.(de ez nem csak BD-re vonatkozik ,mert szinte minden AV bugos vagy ha nem az ,akkor kevés a tudása (számomra) vagy csak nem bízom bennük stb.
    Hidd el ha tehetném és elég türelmem lenne, akkor MAC gépem lenne és leszarnám a win-t és a kártevőket.Linuxra is lusta vagyok átállni,néha próbálgatom, de a megszokás nagyobb úr.
    kb 10 éve számítógépezek.elég sok tapasztalatom van és kénytelen voltam a saját káromon megtanulni ezt-azt ,mert nincs olyan ismerősöm, aki segítene ha gondom van a gép miatt. ha voltál már szervízben ,akkor azt is tudod mivel jár.(pl hetekig ülnek a semmin,ha nincs ismeretség és jól le is húznak,a tudásukról meg nem beszélnék.szóval a sok telefonálás meg futkozás elkerülése miatt nem ártott megtanulnom a fontosabb dolgokat...és még mesélhetnék de a lényeg ez volt, nem akarok többet offolni,de le kellett írni,mert Lány vagyok és ha én kérdezek az szokatlan! megértem semmi gond.

OFF
    Met:#25474 gondolom nem gyakran jársz ide,mert nem láttalak még...és azért írtál ilyen "kedveset".ha poénnak szántad ,akkor még gondolkodom h nevessek-e. /persze megértem ,mert sok beteg állat van a neten,aki másnak adja ki magát, hidd el ha ismernél akkor megértenéd h nekem kvára nincs ilyenre szükségem/ :D

PEACE és Jó Éjt ! :)

• L7wy
    Hát én elég sokat beszéltem vele msnen, láttam már IWIW-es és myspace-es lapját, szóval én meg vagyok győződve, hogy lány. A másik hogy a fórumnak semmi köze nincs a személy valódi kilétéhez...
  • Doomista
    Ja
  • kl24h
    A #25515 válaszodban levő VT analizisekre értettem, mivel csak 1-2 antivírus észlel valamit benne és azért kérdeztem, hogy "gond van vele?", tehát fertőzött?
  • Doomista
    Mi?
  • kl24h
    És szerinted gond van vele?
  • Doomista
    VT
    VT2
    VT3
  • Narxis
    G Data
  • kl24h
    Ez is egy jó kis prógram: Remove Fake Antivirus
  • Doomista
    Furkó antivirus
  • nandorb
    Narxis most mien antivirus van fent neked?
  • Doomista
    Dehogy:D Mobilokra külön kell megint, mert azok külön kiterjesztésűek.
  • kl24h
    Haladnak az antivírusok: ver.exe
    2009.12.26 (ver.zip/ver.exe)
    2009.12.27 (ver.zip/ver.exe)
  • Andr0
    köszi szépen;) ezek amugy mobilra is jók?
  • Pano
    No, nincs otthon netem. Addig amíg nem vagyok, nem szétcseszni a topicot plíz:)
  • Doomista
  • RBJ
    nekem se a vipre
  • Doomista
    Tudom ! VT áruló !
  • kl24h
    Nálam nem jelez az avast!
  • Doomista
    Igen.
    Igen.

#25500: ték
  • kl24h
    És nalad gondoskodik az Avira?
    Az Avira esernyője, csak az esőtől/havazástól véd meg, de a jégtől/jegesesőtől pedig nem, mert kilyukad az esernyő.
  • Doomista
    Jaja, nem akartam lelőni a poént :D
  • Apocalipto
    Poén h pont a kaspersky nem jelez rá... :D