49
-
#9 Igazuk van, dx9 is kijött, és 2 év múlva kezdtek csak erősen jönni a dx9-es játékok, és az után is ment dx8-al is a legtöbb játék. Én úgy veszem észre, hogy akik g80-at vesznek, nem a dx10 miatt teszik azt, hanem azért, mert nagyon erős teljesítményben. -
BCs design #8 bezony -
roliika #7 PS3 Forever!!! -
bippo #6 Nem véletlen, próbálják enyhíteni a késést. Bár a legjobb (nekik is) az lenne, ha hamar kijönnének, és mire valóban jönnek a directx10-es cuccok, már csomó embernek lenne kártyája is hozzá. Most az nVidia-nak, kell igazat adnom, hogy már kijött a csúcskarival, és a nagy hajrában meg elárasztja a piacot könnyebben megfizethető (+nagyobb keresletű) középkategóriás kártyákkal. Ha az Ati(AMD) is tarolni akar, neki is le kell fednie a középszegmenst. -
totya4 #5 Barmok ezek. Nemhogy korai, de már késő is DX10-es kártyát csinálni!!!
Ha ma pl. valaki venni akar kártyát, emberi áron csak DX9-est kap. De ez fél év múlva kidobott pénz lesz, ha el se indul rajta egy DX10-es játék! Persze ezt a nagyságos gazdag gyártók nem fogják fel. Vegyétek csak parasztok az előző generáció kártyáit, aztán majd kegyeskedünk talán fél év múlva mi is gyártani DX10-est.
Ilyen alapon meg a játékfejlesztők nem fognak DX10-es játékot csinálni, ha még nincs normális árú DX10 kártya... :) -
quentit #4 Na, megint a marketinges süket duma... Mint a Voodoonál volt: nem kell 32 bit, mert ott nem lehet elérni a 60 FPS... Majd később: nem kell hardware-es geometriai gyorsítás amíg nincs jó antialiasing...
Az NVidia marketing: nem baj hogy hangos a Geforce FX 5800, mert a játékosok úgy is fejhalgatót használnak...
A marketingesek mindig kimagyarázzák magukat de ez most még csak nem is ötletes... Ez egy közhely-kifogás az AMD-ATI részéről...
A lényeg, hogy ez azt jelenti lefordítva: "Bocs, de lemaradtunk. Nem kicsit, nagyon! Fél évet is késhet a kártyánk..." -
#3 Ezekszerint valami gond van az R600-as chipekkel... Remélem az új chipek csak teljesítményben fogják felülmúlni a Geforce 8-as sorozatát illetve az elődöket, fogyasztásban nem. -
#2 Én meg várok egy geforce 9 középkategóriásra, addig jól elleszek a 7600gt-vel. -
#1 Én várok egy Geforce 8 középkategóriájú kártyára, mivel ez a 8800 GXT, és 8800 GTS nem csak árban, de még fogyasztásban sem alacsony.