107666
-
#12968 sztem valami peccs után nem ez lenne a véleménye.... -
#12967 8800al 30-35 fps ha hdr bevan nyomva???
Azt hittem hogy a source motor egy optimalizálatlan szar, de akkor ezt a motort melyik kategoriába soroljam.
Nálam ha kikapcsolom és 1024*768ba leveszem 0 élsímítás minden low akkor is 20-40 fps között. Pffffffffffffffffffffffff. -
#12966 hát bizony, csávókám beta alapján minősített, meg is látszik :DDDDDD -
#12965 nálam csak azért van 30-35 FPS mert a HDR be van nyomva ha nincs akkor van olyan 50-60 (sokat eszik a HDR) -
#12964 Véleményezem a játékot, valószínű nem fog mindenki örülni neki, mert ez a TDU topik...
Elöszöris a szignómban lévő géppel probálok vele használhatóan játszani, de megakadályoz az a probléma hogy bizony amikor a messzi texturákat betöltené, vagy amikor ugy gondoljon pillanatra megreccen a játék és pillanatra lesz ugy 20-25fps.A probléma főleg az hogy hiába állítok low grafikot vagy high grafikot az fpsem állandóan 20-40 között ingadozik.
Ennek a játéknak az optimalizációja egy rakás szar.Haveromnak ugyanez a configja csak 7900gs. Nála meg olyan bugos a játék hogy szinte játszhatatlan. Ha a flatout 2ben megbírták oldani hogy előttem 7autó törik az erdőben, robban az egész környezet, és max grafikon állandó 100 fps akkor itt a TDU-ban nagy baj van.
Játék közben 500mb memórát eszik a játék ugyhogy ilyen hülye kérdéseket mellőzetek, 1gb memória kell a gépbe.
Ez a probléma engem annyira zavar, hogy innentől kezdve nem érdekel a játék, mert nem hiszem el neki hogy core2duo és 8800gt kell neki hogy 30fpsem meglegyen mindig.
Maga a játékkal nincs bajom, a grafika ereje meg nem olyan letaglozó, szóval tényleg nem értem az igényét.
Jah még egy iszonyat idegesítő dolog highra bekapcsolja az ember a detailt és még akkor is idegesítően előugrik a hátérben a pálma fa meg hasonló, hát lol.
--------------
Még annyit hogy nagyon gyenge a játékon belüli videó beállítások szóval van valami csel ahol komolyabb videó és hang beállításokat lehet elérni?
-
#12963 Sziasztok, valaki tudja hogy online resznel az ember nemzetiseget hogyan lehet valtoztatni? mert nekem alapbol berakott amerikainak, es nem talaltam sehol olyan lehetoseget hogy tudjam valtoztatni
-
#12962 KERESŐ... (a lap alján) -
#12961 Mégegyszer feltenném a kérdést hogy hogyan lehetséges kivenni a forgalmat a játékból, régebben láttam egy hsz-t ahol le volt írva, de sajnos mostmár nem találom, mert annyit írtatok :) -
#12960 30-40 között -
#12959 hány FPS? 15? -
#12958 elég:D legalábbis nekem most! ideiglenesen van 512
és ilyen beállításon fut:1280*1024 high 4xAA -
#12953 ami nekem van gépem (lent látod) azzal minden akadás nélkül fut 1024-es bontásban, 4xAA + HDR, HIGH stabil 40-45 FPS el :) -
#12952 Ha van mellé egy viszonylag jó videókártya/proci kombó, akkor 1GB-al már 1024es felbontásban, 4x AA-val szaggatásmentesen megy. Szóval menni fog az 512-vel is, csak kicsit randábban. -
#12951 Olvass vissza, kiderül hogy honnan van!!! -
#12950 world racing 2: törik (méghozzá igen jól), koszolódik, nem bugos, van forgalom, index :) -
Soneji #12949 erről az a véleményem, hogy mindig el kell cseszni valamit, ha az túl közel lenne a tökéleteshez. jelenleg ez a játék áll a legközelebb ahhoz a szinthez, amit jelen korunk technikai lehetőségei lehetővé tesznek egy otthoni gépen. ha egy játék abszolút kielégítene minden kívánalmat nem lenne versenytársa, így kevesebbet kaszálnának. ez az egyszerű ok vezet oda, hogy minden játékot félig-meddig bugosan, van a játékélményt lerontó dolgokkal adnak ki. itt ami a legszembetűnőbb az autós játékoknál, az a törés hiánya. szerintem ennek a játéknak is ez a legnagyobb hibája. ráadásul az, hogy a forgalom többi autója törik bizonyítja, hogy képesek megcsinálni jobbra, éppen hogy a hajlandóság hiányzik.
számomra a játékot egy lezúzott Maserati vagy Ferrari látványa teljesítené ki.
-
#12948 Ha úgyis ingyen van, legyen 2G!
:) -
#12947 nem valószínű, inkább 1G -
Tomy Lee #12946 Talán inkább csak a Windows-nak:) -
kis kocka #12945 sztem az határeset -
#12944 512 ram elég a játéknak? -
zoolee #12943 NYAM-NYAM...
Honnan van és mennyiért???? -
#12942 Beraktam a night-mod ot.
Lehet valahogy lámpát kapcsolni? Annélkül az árnyékos városban száguldozni, tuti bünti... -
#12941 Úgy emlékszem, hogy mintha a garázsban a listát nézegetve lehetne csereberélni a járgányokat, de mivel nem jelzi az üres slotokaz ezért csak cserélni lehet, átrakni egy üres helyre már nem.
Azt ne kérdezt, hogy pontosan hogyan, mert már nem emlékszem és én megvárom a saját példányomat. :-) -
#12940 4 nap... kéz és láb nélkül is kibírjuk :) -
#12939 És ezek után még csodálkozunk, hogy nyugaton már nem divat a házilag összerakott konfig? :) -
#12938 Volna egy kérdésem is. Most már van elég sok garázsom, és persze játművem is. Lassan szeretném őket csoportosítani, na igen picit gyűjtő szenvedélyem van ;).
Eddig a cserélgetést úgy tudtam megoldani, hogy kiválasztottam a kocsit, majd a térképen a cél garázst és bementem vele a kocsival. A kérdésem az lenne, hogy ettől gyorsabb, illetve egyszerűb kocsi cserebe-bere nincs? -
#12937 Ez nem feltétlen a játék hibája. Pl. nekem is megy a játék alatt letőltés és semmi szaggatás.
Tudom közhelybe megy, de illik megnézni a proci időt, néha elindítani egy kis defragmentálást és hasonlót. Sokszor előfordul, hogy 1-1 progi, legyen az játék vagy más összeakad másik progival. A tűzfalak, vírusírtok, virtuális drive-ok mind hajlamosak hasonló lassításokat okozni. Csak egyszer érdemes egy picit rendbe tenni a rendszert és onnatól ilyen bajok nem igazán lesznek többet. Perasze tudom könnyebb szidni a játékot, programozókat, de ők se gondophatnak mindenféle user által összedobált rendszerből adódó hiányosságok leküzdésére.
Bocs ez nem kifejezetten neked szólt, de ez már nem az első ilyen hozzászólás, vbagy az első ilyen topik, de azért van aki azéárt utána megnézi, hogy milyen kodeket, vírusírtót, tűzfalat rak fel, s utánna a problémáinak döntő többsége elmúlik. Szerintem egy próbát neked is megér nem? -
#12936 gyerekek sztem 20.-a környékén lessz TDU itt Mo.-ba :D addig várok aztán megveszem az egyik TDU-t Hykao-tól (persze ha még lessz) -
#12935 OK!
Megdumáltuk! -
#12934 :)
Na látod, ez egy rendes vélemény és egyáltalán nem "szánalmas"! Igazság is van benne, mert a BUGok nagy részét már béta teszt alatt többen jeleztük az Atarinak :( -
#12933 Kivenni a sima járókelő autókat, nem a versenyzőket. -
#12932 Ezt most komolyan mondod, hogy 256 mega rendszer-ram mellett figyel egy 8800GTX a gépedben??? :OOO -
#12931 Kivenni!? Honann? -
#12930 Valaki írja le pls hogy kell az autókat kivenni, már láttam valahol, hogy írták. -
heringer #12929 o'ahu jol van bocs azért kérdeztem mert ugy emlékszem az elején nem itt voltam! -
#12928 Milyen kis sziget? -
#12927 Kesobb lesz majd elerheto, egy patch formabnan. -
#12926 EZ EGY FANTASZTIKUS JÁTÉK!
Nos, majdnem 1etértek Veled! Ha az uninstalra kattintasz, vagy sikerül, vagy nem, a mentések idönként eltünnek, a játék optimalizálatlan, ha a háttérben megy 1 letöltés, beszaggat!
Ezek 1 "fantasztikus játék" ismérvei?
Nemhiszem!
Egyébként a grafika nagyon szép, az alap5let kiváló a sziget szép, és elég nagy, a kocsik fantasztikusak.
Ez lehet az évtized autós-játéka HA A HIBÁIT JAVITJÁK!
Hogy addig nem veszem meg az én dolgom, hogy beirom ide, szintén, hiszen ezért irkálunk ide: tudod; véleménycsere.
Hogy ezért leszánalmasoztál... azthiszem ez Rólad árul el valamit...
Dante. -
heringer #12925 hogy tudnék elmenni más részre én most 1 kisszigeten vagyok
segitsetek pllsss!!!