107666
-
#14757 Okok:
-
#14756 na azért várjáááál:))))))))))
reggel 8 körül majd talizunk, most csak félálomba ideestem:))))) -
#14755 Megyek Megyek hol vagy?
Találkozzunk a Hingary club nál! -
#14754 gyertek-gyertek míg van hely:))) -
Soneji #14753 de a benti gépről is. azért köszönöm, hogy ilyen szépen felajánlottad. majd élek vele. -
Soneji #14752 nálam teljesen jól látszanak -
#14751 Nemigaz....
Direkt csinálod?
B*zmeg inkább küld ell a képeket nekem MSNbe és én felrakom őket. -
Soneji #14749 ajándék hexeditor -
Soneji #14748 látom már tentézel, de hálás vagyok a linkért, nagyon hasznosnak bizonyult. majd még egyszer megköszönöm ha nagyjából itt leszel. -
Soneji #14747 annyi, hogy nem az explorer ablakból töltöttem föl. lehet ott be kéne külön jelentkezni, bár ami adatokat meg ad, azokkal léptem be a programból(SmartFTP), tehát oda kellett menjen mint a másik. viszont, hogy explorerbe hogyan lehet böngészni a képeimet azt nem néztem mert a programból végül egyszerűbb, csak kellett egy F1. -
#14746 Kezdem elveszíteni a fonalat... -
#14745 -
Köszi megvagyunk:D -
dashed_ #14742 "550 failed to change directory"
LOL -
Soneji #14741 na csak hogy leszólhasson a sok agysebész. belétek már anyádtokba is utp ment nem köldökzsinór? -
#14739 öcsém, mennyit szerencsétlenkedsz egy képlinkkel -
#14738 hu vazz olyan kergetözést levágtam most 3as szintü körözéssel hogy ihaj keresztül a szigeten.jobb ez mint az a fos mószt vantid meg karbon.alfa gt-m van fekete de lépi a lotus-t meg az eféléket. -
Soneji #14737 ez is direkt lenne, sőt egyszerűbb mint az explorer ablakba. ha onnan meg lehetne nyitni vagy fönt lenne ott, ahol az van amit explorer ablakból tettem föl. -
#14736 OFF
Hát ja.
Nem tom mi olyan nehéz 1 képfeltőltésben.
Ez kb olyan dolog mint ahogy avnnak oylan gyerekek akik elakadnak a STALKERBEN az legelején , mert nem tudnak kimenni az ajtón
ONN -
Soneji #14735 aztán meg kérkedsz is vele. -
#14734 Hát én a saját FTPémre töltöm fel a képeket majd onnan belinkelem mindenfele:D -
#14733 Nem tudom, én csak direktben szoktam képeket feltölteni vinyóról oda. -
Soneji #14732 de, pontosan. ott mondta, hogy ezzel a programmal - vagy más ftp-vel - is tudok föltenni oda. így is tettem, de semmi eredmény. a program kiírja ugyan, hogy már odaát van, de azt hogyan érem el? -
#14731 Bétában nekem is mintha lett volna hasonlo bajom. Csak úgy tudtam normálisan játszani, hogy számoznom kellett a nicket. -
#14730 Hmm? Most nem a képfeltöltő oldalról volt szó? -
#14729 Remélem sikerül megoldanod! -
Soneji #14728 smartFTP programot mondod? mert nekem ott kurvára nincs semmi ilyen, sőt csak list, details és small-large icons nézetek vannak. -
#14727 Feltöltés után megjelenik a thumbnailes kép, és alatta pedig többféle verzióban (külön ablakocskákban) a beszúrandó címek. -
voto #14726 sgfunclub most lett nyitva pár órája, már vagyunk 5en:) Mentunk egy jó 150kmt:) -
#14725 Még nem .. onlineban vok már de ez még valszeg kell mert folyton azt irja h nem kapcsolodik a szerverhez probáljam meg késöbb :D -
#14724 Pedig fent vagyok, még tegnapelőtt hozzácsatoltam a GS accomat az Atarishoz. Ki is listázza a klubbot, de minden más hiányzik. Lehet csak akkor frissíti ha belépek vele a játékba. :-/
Szerk: na kicsit utánanéztem. Nem aktiváltam, hogy publikusan lehessen látni, de most elvileg jó. -
#14723 Hmuda1 még csak haggyán, de újra végigjátszani :D Én is szenvedek rendesen :S
Mellesleg a TDU community oldalán nem vagy regelve? Mert a cucc nem talál téged. Pedig a bétás regeknek is ott kell lennie elvileg, mondjuk sajnos enyém is eltünt, nem is ment a béta mentés :S -
Soneji #14722 legyél "Hmuda_kicks_ass!" -
#14721 telepites utan egybol kezdtem egy uj acc-ot, ugyanazzal a nevvel. aztan beraktam a betasat, ami azt eredmenyezte, hogy jopar verseny global rankings-en 2 helyen szerepel a nevem ugyan azzal a kocsival :D kivancsi vagyok, hogy egy masik kulccsal felengedne-e ugyanazzal a nevvel ugy, h en mar fent vagyok. -
Soneji #14720 na most föltarháltam nekik valamit, de honnan tudom meg a címét amin belinkelem ide? -
#14719 Azon vagyok. Küldtem megint levelet és rögtön azzal kedtem, hogy ezt most olvassák végig. Szépen leírtam, hogy másik "fake" accounttal minden további nélkül működik, szóval port-nyitogatás kilőve mint hibalehetőség, csakis a bétás accounttal lehet a probléma. Megadtam a nevet és a GS-es regisztrált e-mail címet. Nagyon nem fűlik ahhoz a fogam, hogy Hmuda helyett Hmuda1-el kocsikázzak. :P -
#14718 :S
Pedig jó lenne akkor ha mindenképp meg tudnád csinálni :O Igény van a magyar klubra :D -
Soneji #14717 amíg akarok. megvenni tuti nem fogom még vagy fél évig. akkor se biztos, egyáltalán akkor kerülhet ilyesmi szóba. -
#14716 Meddig élvezkedsz még az AI szivatásával? :O
(meg a meg nem jelenő képekkel... -> használd inkább ezt a thumbnailes-kattintós linket adó képfeltöltő oldalt: http://imagevenue.com/) -
#14715 a betas acc-rol egy dolog hianyzik nekem, az a klubb. es h dogolnenek meg, nem engedi ujra csinalni..