107666
-
#14842 Tényleg nagydolog egy AI-t lenyomni.. -
InfiniteReality #14841 Bocs, szóval azt akartam írni, hogy szerintem attól "javult" meg, hogy online nyomom. Online kevesebbet akad, és buggal eddig még nem találkoztam (eltünedező AI autók és még sorolhatnám). -
InfiniteReality #14840 Félreérted. Online kevesebb / akadás szvsz, folyamatosabb a játék. -
#14839 szerdán kellett volna megrendelni:) -
#14838 passzolom, nézegesd a classic boltokat. de valaki megerősíthetné, hogy egyátalán van-e benne countach alapból, vagy majd csak lesz. -
Streetwarrior #14837 Köszönöm a segítséget,bár úgy tünik a verziószám ugyanaz,de nem bírtam magammal.Kár hogy csak jövö héten jön meg...online versenyeken remélem összefutok innen valakivel. -
#14836 TITKOS SZIGET VIDEO
TITKOS SZIGET BOOKMARKS:
"To Secret Island" 6 63530.90 221.06 46332.38 -0.480 0.085 -0.873 434922621 -
#14835 akkor olvass sűrűbben fórumot ;) -
#14834 azok nem hoznak lázba, engem klasszikusok érdekelnek ;)
szóval akkor arra nincs válasz hol van a többi autó? -
Vlala #14833 Ez a titkos sziget-dolog nekem meglehetősen új. -
#14832 A képeket saját FTPre nyomom nem holmi szar képfeltötltő szerverre.
Verziószám nekem is :VMC1.45A_MC1.2
Jön valaki a titkos szigetre autókázgatni? -
#14831 lol -
#14830 Van ott egy hajó amire ha felmész akkor elmész oahu 2-re :D -
#14829 Én is így vagyok ezzel..... -
ST220 #14828 Megvan köszi! :D
És van valami jelentősége a kis szigetnek? -
#14827 Lehet a beta nem is beta volt hanem teszt verziós full. És a kod beirásával átvált félig bugmentesbe :D. -
#14826 -Online játék közben úgytűnik mintha kevesebbet akadozna, és eleve folyamatosabb lenne a játék.
-Bugok egyáltalán nem jelentkeztek eddig (igaz ATI és nem nvidia kártyám van).
Azt írtad nem telepítetted újra, hanem csak a kódot írtad át.
Ettől eltűntek volna a hibák?
Vagy rosszul értelmeztem amit írtál -
#14825 Nezd meg a 14045 uzeneten belinkelt videot.
Azt hiszem 25 merfold folotti sebesseggel kell neki hajtani.
-
#14824 Logitech Drive Force Pro kormány -
#14823 Bocsi de nem jöttem rá hogy mi az a dfp??? -
#14822 ha hétköznap 2-3ig megrendeled, másnapra. persze hétvégén nem. -
Streetwarrior #14821 - - -
Ugye akkor sima 1.45 és nem 1.45 A?Még ennyit mondjatok meg,ezt a játékot mindenképp érdemes eredetiben meg venni.Keveslem az autókat kicsit(az igéretekhez képest),de mivel a DFP-met csodálatosan kezeli,így a polcomon kell lennie.Aki rendelt a CD Galaxistól annak mennyi idö alatt jött meg?
- - - -
InfiniteReality #14820 Gyorsabban kell nekihajtani! -
#14819 nekem a 3 új megvan már :) -
ST220 #14818 Kiszálni? Mármint az autóból? :D Ilyet lehet?
Akárhogy megyek neki, a jelnek de nem történik semmi. -
#14817 A ps2 user-ek nevében is köszönjük az infót. -
#14816 astra classic (az a meredek hátulju seggberugott, szögletes, nem a gömbölyü, G astra talán?) és a második kerület riado utcábol vitték el :( -
#14815 dehogy 30-40 én kb 80-90re saccolom. csak a ferrari+maserati az 7 ha jól emléxem.
-
#14814 köszi, akkor az összesbe jártam, de akkor meg nem értem hol van még vagy 30 verda ;)
az összeset végigstíroltam....
most vegyek még 1 Ferrari 288 GTO-t? ;)
Lambo kell!!! ;)
-
ACE #14813 Milyen verdája volt és honnan vitték el? -
#14812 Sziasztok!
A PS2-es felhasználóknak jelezném, hogy most érkezett be a PS2-es TDU. Megpróbáljuk ma 1-2 helyre kivinni, de úgy gondolom, hogy reálisan hétfő délutántól lehet már a nagyobb üzletekben hozzájutni a játékhoz.
üdv, Tolnai Gábor
Seven M KFT. -
#14811 mindegyikbe be kell menni, nem csak márkánként. Countachal még nem találkoztam, de ha van, akkor valszeg european classic boltban lesz -
#14810 na fasza. basszus haver verdáját (kb 200 méterre lakik de este itt volt és iszogattunk ugyhogy itt hagyta a ház elött) ellpták az éjjel. faszán jo hirrel kezdődik a nap. -
InfiniteReality #14809 Na megvettem. CD Galaxisban van (Dohány utcában a Blahánál... az elöttem álló csóka is TDU-t vett ).
Ha valakinek a "teszt" verzió van meg, újratelepíteni nem kell, a Documents and Settings/all users/application data/test drive unlimited/cdkey.txt file-ban át kell vésni a kódot arra, ami az eredeti játék dobozában van.
www.gamespy.com itt ingyenesen regisztrálni kell és létrehozni egy accountot (név/jelszó).
játékban profiloknál újat létrehozni, gamespy ID-t bepipálni megadni egy nicket (ellenőrzi van-e már ilyen) és ha nincs akkor utána meg kell adni a gamespyhoz használt emailünket és a gamespy regisztrációnál megadott jelszót.
Ezután zsírul megy online-ba. Hogy a kis zászló a nevünk mellett mitől lesz magyar az valószinüleg a Gamespy regisztrációtól függ (valszeg ott kell megadni, nem emléxem mert kb 2 hónapja csináltam meg az ID-t), mivel a játékban nem lehet megadni milyen országból vagyunk.
Nekemis "teszt" verzió volt, így nemtudom, hogy a lemezen lévő miben különbözik tőle, mivel nem telepítettem ezért újra. De:
-Online játék közben úgytűnik mintha kevesebbet akadozna, és eleve folyamatosabb lenne a játék.
-Bugok egyáltalán nem jelentkeztek eddig (igaz ATI és nem nvidia kártyám van).
A végleges verzió az online mentésünket kezeli minden további nélkül (akár bétásat is). Az online profilt valószinüleg nem lehet folytatni (nem engedett be a szerver a bétás profilommal). -
#14808 nekihajtasz...
vagy kiszálsz és beleugrasz...
választhatsz... -
ST220 #14807 HI!
Megtaláltam a hegxy gerincén azt a csillogó E betűt vagy mit, amivel át lehet jutni elméletileg a kis szigetre. De nem tudom mit kell vele csinálni, hogy át is engedjen. Valaki? -
tmisi #14804 Hopp. Na azt én nem néztem, hogy csak 4x-esnél csinálja-e, mondjuk nálam ritkán induláskot, amikor bejön a házam, szétesik a gép. De ALT+TAB és helyrejön. De nekem kell a 4xAA, mert anélkül érdes még 1024-ben is.
A HDR-t meg kipróbáltam, nekem inkább zavaró, hogy hol világosodik a kép, hol sötétül. Biztos élethű, de inkább az élsimítás.
-
#14803 én eddig szerda estétől 1350 km-t nyomtam le:) -
Lyan Kyj #14802 nvidia kártyák nem tudják a kettőt egyszerre (még)..nálam minden oké graf téren, néha csinálja azt, h bizonyos területekre érve kiugrik a hang, és restartot igényel, mással még nem találkoztam -
fokec #14801 Hali miért van az hogy a HDR-t és az AA-t nem tudom egyszerre használni?Ja és másnál nem jelentkezett grafikai bug(lila kék zöld lesz minden) ha az AA-t 4x-esre állítja?mert nálam sajna igen és csak a 2x-esnél fut rendesen.