107666
-
Soneji #15088 de jó! ilyenek vannak még? -
#15087 Hát azt ajánlom is nekik:) Bár nekem a netem szar:D -
InfiniteReality #15086 Lehet h én is ottleszek a szigeten 23-kor. Bár még csak tegnap kedtem el online nyomni, így csak 3 kocsival és szerénykedhetek. Offline már végigvittem amit lehetett, de ugye online elölről kellett kezdeni :-) -
Gabor_(HSF) #15082 Hát persze...Minden eladó!!!csak ők még nem tudják
-
Soneji #15081 gondolj bele. csak a normális fékezésen nagyon sok múlik. a gázadás legfeljebb az indulásnál hozna számottevő előnyt, de a kanyarodást rendkívül megkönnyíti. ezért nem is igazán jó megoldás az ahogyan az egész online részét megoldották, de ebbe most nem megyek bele. -
#15077 Eladó a reptér? -
Gabor_(HSF) #15076 Látom nem figyeltél!
Én arra törekszem,hogy minden perfectbe "kivégezzek" és az összes verdát megvegyem..
2x végigjátszottam,más cél már nemigen van,esetleg megveszem az összes házat is,meg talán a reptereket is.... -
#15075 öööö van msn-ed ?? nyomj privibe egy cimet és dumáljuk meg .. oks ?? -
Soneji #15074 kormánnyal és pedállal minden autó irányítható a maga módján. az autók számadatairól van számos lista, az pedig, hogy kinek melyik autó fekszi jobban a kanyart csak akkor derül ki, ha megy vele egy közepesen hosszú versenyt. -
Amadeus HU #15071 OK majd ugyan ezen a néven megtalálsz a játékban -
Gabor_(HSF) #15070 Hát izlés kérdése,de sztem és tapasztalatom szerint,max 10 kocsi van ami jól irányitható a játékban..
Igaz én billentyűvel nyomom,de nem hinném sokkal más lenne kormánnyal -
kigger #15069 "a szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni a következő programot nem lehet végrehajtani(6000)." -
#15068 MUSTANG -> SALEEN tuningjánál. -
beejeey #15067 A klubok egyébként fogynak a szigeten? Vagy, korlátlan számú klub nyitható? -
#15066 Ara van a tesztvezetés, hogy vásárlás előtt kipróbáld... -
kigger #15065 segítsetek feltettem de valami sz**t kiír -
Gabor_(HSF) #15064 Kb 5-el...de nem is ez a lényeg..
legyen meg mind,az olyan klassz
Külömben is,mit csináljak a sok dolcsival,csak rám száradna.... -
Soneji #15063 egyébként találkozott már valaki olyannal, hogy tuningolás után az autó már magasabb versenykategóriába lépett? -
beejeey #15062 ...Ezért nem lenne rossz összerakni egy olyan autólistát ami un. "Ajánlott autók" Ha valakinek van kedve meg ideje, szerintem nem rossz ötlet, így a szarul irányítható verdákat kerülnénk... -
Soneji #15061 úgy kell neked.
szerintem kevésbé értelmes mindet megvenni, mint kiválasztani azokat amiket tényleg jól tud vezetni az ember. a hetvenöt autó közül mennyivel játszol rendszeresen? még az ötven, sőt még a tizennyolc is sok, hogy rendszeresen megjárassa az ember. -
Gabor_(HSF) #15060 Tetves Mclarenre kiadtam 1.5 gurigát + 700k a tuningra,aztán egy rakás kula a verda,alulkormányzott,nem áll meg és minden baja van.... -
beejeey #15059 A vga már naggyából elég szerintem, de a proci...hát...Mindenesetre biztos, hogy több fps-ed lesz mint 25 :))) -
Gabor_(HSF) #15058 Annyi lóvéd van! vedd meg az összeset...
Vagy arra gyüjtögetsz,hogy megvehesd az egész szigetet? -
Soneji #15057 én meg nem tudom mit vásároljak még össze, hogy meg legyen az ötven. eddig huszonnyolc van, de abból simán van tíz olyan amivel még egyáltalán nem mentem. -
#15056 még áá Atari sem,mostanában azt hazudták,h először az online kickelős bugokat javítják.... -
Mityu91 #15055 Van AGP...
de azon már elmenne? -
Gabor_(HSF) #15054 Az új lexus-t,most reklámozzák a TV-ben,de a játékban egyenlőre nincs,mint ahogy ZX12R sem...
Viszont utóbbiról tudok szép képeket mutatni,mert nekem volt -
#15053 Nemvok nagy spiler de szivesen csatlakozom ha kellek -
berett81 #15052 Nem tudja valaki hogy az új járművek mikor jelennek meg?(LEXUS,KAWASAKI ZX-12R stb.)
-
princodvd #15051 sajnos nekem mindent cszerélni kell: alaplap, proci, ram, táp... és persze a videókártyát is -
#15050 Köszönöm... próbálozom tovább, örülnék ha én is feltudnék menni hozzátok! -
#15049 első indításkor -
beejeey #15048 Bocsánat, utánanéztem és tényleg létezik, de a véleményem ezentúl is változatlan:) -
#15047 #15039 valaki erre ? -
beejeey #15046 Szerintem nem érdemes így gépet fejleszteni, de ez csak az én véleményem. Most veszel egy "jobb" videokártyát, aztán a gép többi része meg elavult...nekem is hasonló a gépem, de érdemesebb egy új gépre összedobni.
A 7600Gs-ben van AGP-s változat? Mert ha nincs akkor cserélhetsz alaplapot is, ja és akkor már procit is -
Gabor_(HSF) #15045 Na megvettem a 70.verdát is..
Kicsit sajnáltam rá a lovét,de sajna van még1 húzósabb is...
Azt hiszem még 5 kell és mind meg lesz..... -
princodvd #15043 Nemsokára nálam is gépfejlesztés lesz, megérett az Fx5700, hogy nyugdíjjazva legyen :) Méltő utódja lesz, R600, amint 140 alatt lesz majd az ára :) -
Mityu91 #15042 hy nah 2 hét múlvár összedobok egy gépet:
1giga ram 2.6 proci 7600Gs-512mb.
Ezen menni fog? -
beejeey #15040 Mityu91! Az én gépem 9600XT 256MB, 1GB DDR, Barton @3000+ proci.
Tapasztalat: 800*600 minden lowon 20-25 fps, szóval nem egy nagy durranás, de a játék feelingje így is megvan. Egy próbár megér szerintem...
Nemsokára gépfejlesztés, juhúúúúú :) -
#15039 A gyári játéknál mikor kell kérnie a CD-kulcsot ? Mert elötte fent volt a warez, azt uninstalláltam, és utánna tettem fel a gyárit, de nem kért a setup cd kulcsot.
Lehet ezért csinálja az inditás utáni fekete/kikapcsolt képernyőt ??