107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • link14
    Én benne vagyok főnök és nagyon hiányoltam már önt sose láttam se fórumon se tdu-ba nem baj tetszik, amikre gondoltál és támogatlak, ha kell, valami segítség szólj

Üdv Speed
  • trimo #51969
    Nem mondtam, hogy az a laptop, ami neki van, az játékra való. Csak nem kell általánosítani, mert attól, hogy drágább, nem jelenti azt, hogy nem játékra való. Csupán nem mindenki engedheti meg magának.

Az meg, hogy mekkora a mérete a képernyőnek, az egyéni dolog, kis méreten is lehet játszani, ez megint nem szabja meg, hogy mi való játékra és mi nem.
  • daneszbaby
    Radial fájlt töröld.
  • PrisonMan
    Hali!
    Mi lehet a probléma: Megpróbáltam belépni a játékba (single és multit is próbáltam) de a házból való exit után a mentés közben lefagy.
    Eddig összesen egyszer fagyott le.
  • eddaj
    beléphetek a klubba? ha igen vhol tali:)
  • wfefe
    Sziasztok!
    Van valami módja annak hogy garantáltan lássak valakit a térképen vagy az úton? Mondjuk haver meg én egy helyen állunk, mi a módja annak hogy tuti lássuk egymást?
  • cicai
    ezt akartam én is mondani, h akik nem élök, azokat kiteszem a klubból h tudjanak csatlakozni mások
  • raga
    Szóval A lényeg, hogy max B-kat autók leszenek.
    Következő lépés a heti 1 rendszeres krúz (minden hétfő 9óra).
    A klubtagok elfoglatsága miatt, gondolom ez jó időpont.
  • raga
    Sziasztok!
    Azt tervezem, hogy minden héten 1 fix napon 1 fix ídőpontban (csütörtök este 9óra a gyanús). Klubversenyt rendezek min. 1-1.5 óra hosszban.
    A versenyen nem klubtagok is indulhatnak, szerintem beférnek a 8ba.
    A régen eltünt tagokat (pl. SID) kipucolom, hogy "élő" legyen a klub.
    Jellemzően D, E-s autokkal 2-5 perces versenyek lesznek.
    Ha összejön akkor a héten csütörtökön megejtjük a nyítónapot, (utána már szokássá válik :) ).

• ATi0021
    Csak hogy a telepítő is ez írja. És kidobja hogy a telepítés nem ment végbe, mivel hiba történt. Próbálja újra később.
  • eddaj
    Nem jön vki krúzolni?
  • [HUN]FaTaL
    Miért is? Setup.exe-t kell indítani, egyébként pedig a registryből fél perc kitakarítani, vagy még annyi se. Okos.
  • Tika
    Sziasztok,
    segitseget kernek egy problemaval. Be van instalalva a Logitech G25 Racing Wheel USB, a gombokat identifikalja 0,1,2,3,4,stb...
    De ha bekotok utanna (a G25 marad bekotve) egy masik game controllert, (egyszeru standard Genius joystick USB), akkor annak a kapcsoloi lesznek 0,1,2,3 es sajnos a Logitech G25 atrendezodig 40,41,42,43,stb...
    Viszont az egyszeru Geniusz joystick kapcsoloi mindig 0,1,2,3, de Logitech G25 (vagy akar egy Thrustmaster GT Racing Wheel) kapcsoloi csak akkor 0,1,2,3... ha egyedul van bekotve. Ha bekapcsolom a joystickot is akkor a FFB kormanyok atrendezodnek 40,41,42...
    Akkor pedig ujra be kell alitani moden gombot a szimulatorba, mert mas szamok alat detekalja. Kell midketto egyszerre mert a G25-hoz csinaltam kezifeket is egy Geniusz joystickbol, de az csak komoly szimulatorokba van hasznalva.
    Azt akarom megoldani hogy a Logitech G25 kapcsoloi mindig stabilan 0,1,2,3... legyenek (akar egyedul, akar joystickal) a Geniusz joystick legyen akarhol utanna 40,41,42,43... vagy akarmilyen masik szamok alat. Valahogy a Windowsba beirni hogy nedobalja at a Lgitechet nullarol negyvenre, ha bekapcsolom a joystickot. Van ott Preferred game controller, ot bealitom a Logitechet, de akkor is atrakja a 40-re a ott a joystick is. Hogyan lehetseges ezt megoldani a Windowsba?
    koszi
  • HTS s3rg1nh00
    persze,aztán nem fogja tudni felrakni a registry miatt.okos.
  • [HUN]FaTaL
    Hibás karakter van az elérési útvonalban. Töröld SHIFT+DEL-el a játékot és a documents and settingsből a hozzá való dolgokat, és telepítsd újra.
  • [HUN]FaTaL
    Hagyjuk már ezt a faszságot 15 colon játszani (mert olcsó laptopban bizony nincs nagyobb kijelző). Egy játékra való laptop ötször annyiba kerül mint ugyanaz az asztali config monitorral, arról nem beszélve hogy a notebook nem igazán bővíthető/fejleszthető. Tehát NEM játékra való! Amúgy meg a geforce 7000M nemondmár hogy játékra való VGA...
  • Nohab
    Kicsit hosszú. :D
  • Nohab
    Forza tuning, a legdélibb városban van. Keresd meg!
  • trimo #51952
    Hagyjuk már ezt a hülye nem játékra való szöveget.

Ha olyan a laptop, akkor bizony az játékra való, ha egy gép olyan ami nem felel meg nagyon játékoknak, pl nincs benne csak egy alap vidikártya, akkor ugyanúgy az sem játékra való.

Nem linkelek, mert még href.huba sem fér el a link. notebook.hu és játékra való laptopok. ott találsz nem olyan drágán is, tehát elméleted megdőlt miszerint a notebook nem játékra való.
  • ATi0021
    Helló! Most vettem meg a MegaPacot. De mielőtt telepítem felszetném újra tenni a játékot. De amikor uninstalt elindítom ez fogad: Error 1324.The path Test Drive Unlimited contains an invalid character. Na ez mi? És mit csináljak hogy végre jó legyen?
  • [HUN]FaTaL
    7000es nvidiaval egyébként is esélytelen a játék, max diavetítést nézhetnél:( notebook nem játékra való!
  • trogerzsiger
    Szerintem az a vga sántít, de menj Ide és itt naggyából kiderül.
  • link14
    igen nekem az van meg és én ráérek bármikor csak 15 óra után legyen
  • trimo #51947
    Ezt rá lehet arra is fogni akár, hogy warez.

Ha van ismerősöd, akinek megvan eredetibe, kérd kölcsön és próbáld ki azzal, hogy megy-e.
  • bertino
    akkor nemtom.
  • Drape
    Igen próbáltam. Sőt a Radialeng-et is. Lekaptam a friss drivereket is Vista-hoz.

#51944: Ez a notebook simán viszi a World in Conflict-ot vagy a Warhammer 40k Soulstorm-ot is. Ami szerintem nem rossz teljesítmény.
  • milk41
    notebook=nem játékra való!
  • kvmark
    Szevasztok srácok valaki megtudná mondani nekem hogy hol van a Lamborghini tuning ??? megköszönném
  • laco777
    haver kért meg, hogy linkeljem be a videóját mert még friss reg-gel nem tud, ha akarjátok nézzétek meg : link
  • bertino
    patchet próbáltad ?
  • Drape
    Sziasztok!

Elolvastam a FAQ-ot és vissza is olvastam jó sokat, de nem találtam megoldást.
    Én csak most fedeztem fel magamnak a gámát és hozzá is jutottam egy warez verzióhoz. Ám de nem fut a notebookomon. Elején a "reklámok" lemennek és aztán kilép. Ismerős pc-jén működőképes. Segítsetek mi lehet a gond?
    Egy ACER Aspire 7520-as a masina és NVIDIA 7000M-es videokártya van benne, 2GB ram és Vista Home Premium. Pixel shader 3.0-t is tud a videokártya, tehát elméletileg nem lehetne ez a gond.
    És mégsem megy. Szeretném megvenni eredetiben mert nagyon bejött és 4ezer forint nem is sok érte, de ha nem működik akkor a 4ezer is sok.

Ötletek? Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!
  • Chris189
    Nekem jó lenne bármelyik délután suli után fél 3-tól.
    Jó lenne ha sikerülne. De én még a ranked versenyeket sem tudom megcsinálni... nem látszanak a versenyek
  • holecsko10
    De mivel nincs 4 db gépem ezért nem is lesz meg egyhamar
  • holecsko10
    hát ha nem működik akkor csak az marad hogy 4 gépet összekötök lan-ba. De mivel nincs gépem ezért nem is lesz meg egyhamar. ph fórumon olvastam hogy lan-on meg lehet csinálni ha minden igaz.
  • bertino
    egy full online játéknál, hogy akarsz te hamacsizni ?
  • Lunatic83
    holecsko, sorry, de valamiért nem mutatott téged a térképen a barátok listáján, így nem tudtam visszalépni rád, s most mennem is kell, sorry
  • jemo69
    juj, bocsánat, pont a post után láttam a linket erről a radialeng-ről ;) na megyek kipóbálom... majd még írok :)
  • jemo69
    feltettem a tdu-t, a mentésemet is visszatettem és azt vettem észre, hogy teljesen lassú, csak röcög az egész, pedig régen nagyon szépen futott... a házig még beenged de utána meg már nem tudok kilépni a játékba :| mi lehet a probléma szerintetek?
  • milk41
    am nincs vmi FFB mod a TDU-hoz?mint mondjuk rFactorhoz a RealFeel
  • holecsko10
    Állítólag csak így lehet megcsinálni, hogy fogunk 4 db gépet és összekötjük őket lan-ban plusz internet. Hát az a baj ezzel, hogy kinek van 4 db olyan gépe, hogy elfusson rajta a tdu. Szerintem kevés embernek. A Hamachi meg nem akar működni, de találtam valamit a Hamachi hoz, ami talán működni fog, de ehhez minden kinek egy forma verzió számú Hamachi program kell lenni-e hogy működjön. Itt egy beállítás, amit elkel végezni és utána a tűzfalat ki kell kapcsolni csak ezek után fog működni remélhetőleg. Múlt héten azt elértük, hogy a Hamachi látta a gépeket és válaszoltak egy másnak időben már csak az kell, hogy lássuk egy mást a klubban. Ha ez működni fog, akkor jó lesz, és nem kell 4 gépet szerezni, hogy meglegyen a 100%-os küldetés. Azért kell 4 gép, mert klubok közötti versenyeknél klubonként minimum 2 emberkel. Speed, Tesco-Zsömle, vagamoHun, Victor189, Kiscsobiii, opelos, Laczfi/Cucori, cicai tőletek azt kérem, hogy ha ráértek beszéljünk meg egy időpont ott, hogy mikor értek rá hogy megcsináljuk a Hamachi. Ugyebár mindenkinek ez a verzió szám van meg HamachiSetup-1.0.2.5-hu verzió.