107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • szcsaby
    Az nem pack-os a jaguar szaban elérhető mindenkinek.
  • link14
    mond az msn-ed és átküldöm én ha kell meg van a roadster lp640-es modja is meg van Hamann Ferrari Challenge Stradalem ha kell
  • trogerzsiger
    nem.
  • Gaben17
    majd a normálisat küldd át nekem is plzzz (^^,)
  • JuanG
    thx :)
  • daneszbaby
    Jah jah nemtudtam azért kértelek meg téged.
  • link14
    ki kell csomagolni de danesz se tudta hogy kell melyikhez kell az lp640 roadster vagy coupe irj rám msn-en és át küldöm normálisan
  • cicai
    Sziasztok!
    Danesz átküldte az LP640 modot a Murcihoz, de nem tom mit kell vele csinálni.
    murc_LP640.7z a fájl neve.
    Mit kell vele csinálni, és hova kell bemásolni?
    Köszi:)
  • Met
    menj oda azokhoz is amik halványak
    bookmarkok mindenféléhez
  • JuanG
    nemnem...azt vágom te :))

csak nem tudok motort venni, mert azt mondja előtte fel kell fedeznem az összes car dealert...

netről leszedtem egy complete map-ot csak azon minden ömlesztve van rajta, így a sajátommal nem tudom összehasonlítani...

ez az enyém:
  • [HUN]FaTaL
    talán szűrd ki a mapot csak az autó kereskedésekre
  • JuanG
    tudna valaki linkelni egy képet amin rajta van az összes car dealer??

TDUmap-on túl sok az info...

nem tudok addig motort venni míg nem voltam az összesbe :(...
  • JCSR PROFESZOR
    Hali valaki tudna segiteni? Már 3 patch-et letöltötem de igy sem mükszik,
    valki egy linket adna. elöre is thx
  • milk41
    ez a jaguar carpackos?
  • milk41
    ezt kb 1éve láttam még belgiumban,volt olyan is hogy egy porche menekült amit sikeresen széttört a sofőr,a sofőr kocsit cserélt és úgy menekült majd elkapták őt.szeretem az ilyenekért a belga műsorokat
  • JuanG
    jaaaaaa...f...om :P....sry :DD
  • Norbi1990
    Azok motorok.
  • JuanG
    az mA és mB az milyen kategória? milyen autók tartoznak bele? nem találok ilyet...
  • Smicy2
    A nagy fogás - Rendőrautó vs 5 Ferrari

• DJ Skyline
    jó a bolt neve :D

kb olyan 320 km/h körül mehettem mielőtt nekimentem az oszlopnak, aztán ezt a sebességet rögzítette :D nem tudom miért. motor is leállt az ütközés után magától

• trogerzsiger
    banner alatt...
  • Digitman
    Azért nem hozza be, mert megszüntették ("átalakították'") az oldalt. Az Atari oldaláról lehet(ne) elvileg bejutni. Leírja, hogy aki május nemtudomhányadika előtt regisztrált annak, hogy kell belépni, de nekem nem sikerült. Próbálkozzatok, nektek hátha sikerül.
  • daneszbaby
    Nekemse
  • trogerzsiger
    nekem be se hozza :D
  • daneszbaby
    Jah jah arra énis kivi vagyok.
  • Fitti83
    A TDU játékosok listájára, hogy lehet feliratkozni?
  • mrmilan
    Azt hiszem nekem volt igazolásom
    Ma este Raga testvér fent leszek valószínű.
  • Fitti83
    Ja, ok. Akkor bocs. :)
  • Digitman
    Tudom, hogy rá gondoltál, csak a múltkor küldtél a Tdu-ba klubmeghívót és azóta nem találkoztunk, így nem tudtam elmondani, hogy mi a helyzet.
  • Fitti83
    Carlos-ra gondoltam, mivel nálatok már nincs hely. :)
  • Digitman
    De, jó hogy írtál. Köszi a meghívást a klubodba, de már egy másiknak a tagja vagyok.
  • Fitti83
    Az én clubbomba van még hely! :)
  • Digitman
    Igen pontosan. Egy klubhoz úgy tudsz csatlakozni, hogy meghívnak, Te pedig elfogadod. Azt hiszem a mi klubunk most betelt (max. 16fő), de ha jól tudom nemsokára "tisztogatás" lesz, azaz a nem aktív tagokat a főnök törölni fogja.
    Szerintem egyszerűen tedd fel a kérdést a fórumon, hogy van-e olyan klub amihez csatlakozhatsz.
  • Carlos
    Hupsz... ;)
  • Carlos
    TDU klub : USA-ITALY CARS FAN CLUB
    Ehhez hogy lehet majd csatlakoznom?
  • Digitman
    Általában csak ilyen "hozzácsapódok" szokott lenni a találkozó. De vannak klubok, minden klubnak épülete. Általában klubtalikon innen indulunk, a klubban tudod megnézni például kik vannak a barátlistádon, kik a klubtagok. Tegnap például a mi klubunk, Raga vezetésével tartott egy kis klubbversenyt.
  • HUNPalika
    Hmm. Előbb kellett volna frissítenem.
  • HUNPalika
    1. Felmész a szigetre, ott találkozhatsz magyarokkal. De hogy ki sg-s, ki nem, azt csak akkor tudod meg, ha megkérdezed tőlük, illetve megnézed itt a hsz-eket, a többség beírja a megjegyzésbe a TDU nick-jét.
  • Carlos
    Jaja, aszittem van valami közös garázs vagy valami klán vagy ilyesmi. Szóval csak ilyen hozzátokcsapódok a dolog?
    Akkor ok.
  • Digitman
    Egyszerűen olvasod a fórumot, itt szoktunk üzengetni mikor-hol lesz találkozó. Elég, ha csak visszaolvasod a tegnapi hozzászólásokat. Azt hiszem minimum 3 találkozó volt.