33535
  • Shortstop
    itt egy ilyen landolás.

Airport is the Princess Juliana Intl. on St.Maarten.. An caribian island..
  • Robez84
    Huh én voltam valami szigeten talán a Hawaii vagy mi de rohatt szép volt. Ott érdemes repkedni.Sajnos nem tudom melyik sziget volt!most fent sincs a játék hogy meg tudjam nézni.:(:S
  • Papa01 #6043
    Sziasztok!

FSX-ben szerintetek melyik a reptér (vagy szép táj) az, ahol egy kis örömrepkedést lehetne mutatni egy cimborának? :)

A másik kérdésem az lenne hogy, kipróbáltátok már az Flight Environment X for FSX -et?

Köszönöm a válaszokat:
    Papa01
  • DeenQa
    elolvastam... de nem teljesen vágom még.

tudna valaki nekem csinálni egy leírást az FSX ben a telluride landing vagy a rome-naples küldetéshez? hogy pontosan mikor mit hova kell állítani, és úgy talán meg tudnám érteni! A leszállással mindig gáz van, az ILS belevezeti a gépet a földbe, a kifutopálya előtt :D

Nagyon köszi!
  • Hypo #6041
    hat ez nem ilyen egyszeru javaslom a bannerban talalhato linken elolvasni az alapokat es akkor majd te is rajossz miert is megvalaszolhatatlan a kerdesed:) TANULNI TANULNI TANULNI jatszani
  • DeenQa
    hali. nekem az lenne a kérdésem, h hogy kell azt beállítani h a légiirányító folyamatosan beszéljen h merre forduljak ereszkedjek stb?

a flight planbe benyomom h IFR, meg kiválasztom a z utonalat meg direct gps... megyek mondjuk boeing 737 el, tegyük fel LHBP-re. Felszálláskor elmondja h ereszkedjek 8000re meg mondjuk forudljak jobbra 200ra. utána még kb 2x szól h merre menjek, semmi magasságállitás semmi csak kanyar, aztán feriheggyel párhuzamosan visz, elmek a reptér mellett mondjuk 8000 magasan. És onnantol semmi info. én azt szném, h mondaná h hogy kell megközelíteni a repteret, ereszkedjek x magasságra stb... ha magamtol elkezdek ereszkedni, v kanyarodni a kifutopálya felé már rinyál h nincs meg a magasságom stb........ Szóval hogy lehet beállítani h a légiirányítás folyton mondja merre menjek? És h egyenesbe állítson a kifutopálya előtt

köszi
  • McKalton
    ok, megnézem
  • alert
    Fs2004-esből nincs 1.4-es verzió, az utsó az 1.3. Regisztráld a terméket és akkor elérhető az update is a frissítések menü alatt valahol. Ha nem megy, akkor inkább az aerosoft fórumot olvasgasd, mert nem egy téma volt ezzel kapcs, hogy valaki nem találta a 2004-es frissítést. Ha nem megy, kérdezd őket.
  • Rue East
    nálam ez se segít, valami a textúrákkal van, csak azt nem tudom mi :(
  • Shortstop
    nálam az volt hogy lejjebb vettem a felbontást
  • McKalton
    Sziasztok!

Megvettem a Mega airport Budapest-et dobozos kiadásban ez ugye tartalmazza az FSX és az FS2004 verziót de csak 1.2-es verzió.
    Néhány héttel ezelőtt írtátok nekem hogy beregisztrálás után az aerosoft.com oldalról tölthetem az 1.4-es verziókat. Be is regisztráltam de csak az FSX 1.4-es verziót tudtam letölteni az FS2004 verziónál a következő üzenet áll:
    " Budapest 2007: Free FS2004-Version

As promised owners of the FSX-Version of Mega Airport Budapest got the possibility to dowload also the FS2004-Version for free. You can find it in your shop account.

Note: For the installation please insert your eMail-address and the serial key of the FSX-Version (Mega Airport Budapest)"

De nekem nincs shop accountom, habár csináltam eggyet de honnan tudom ezt letölteni mert fs2004-el is szoktam repkedni is ott is jó lenne a legutolsó 1.4 friss verzió.

Segitsetek már hogy merre találom az fs2004 1.4-es verziót. Előre is köszi.
  • Rue East
    Üdv!
    Miért van az, h bizonyos gépek nem jelennek meg a free flight menüben, pontosabban: megjelennek egy pillanatra (textúra nélküli, natúr modelljük) majd el is tűnnek, a nagy fehérséget hagyva maguk után, illetve mi ennek a problémának a megoldása?
  • Shortstop
    kérdés:

teljesen reálisra raktam a beállításokat de mikor szállnék fel (Cessna) akkor már nagyon erősen dobálja a gépet, nem is megy egyenesen (nehezebb gépek sem mennek egyenesen), mikor pedig a levegőbe emelkedek akkor még agresszívabban rángatja.
    Én nem vagyok tisztában valamivel, vagy miből kell kicsit visszabvenni a realism opciónál lévő csúszkáknál?

előre is köszi
  • Shortstop
    zsír köszönöm!
  • Hypo #6031
    217 fokrol fuj es XX csomoval
  • Shortstop
    még egy kérdés. amikor a reptér mondja az adatokat, temp, dewpoint, stb. akkor mikor a szélnél azt mondja hogy "217" az mit jelent?

-Cessnával repültem egyet Gödöllőn de nagyon dobálta a gépet
  • Shortstop
    üzemanyaggal hogyan tudok kalkulálni?
    tudom hogy ez függ a hajtóművek igénybevételétől de mégis valami közeli érték kellene.

-737-800-assal próbáltam Larnaca-Ibiza vonalat és Ibiza felett már kifogyott az üzemanyag és nem tudtam letenni a gépet.
  • priluki
    :D nem adom fel!! Remélem menni fog. Köszi
  • alert
    Hmm valami olyasmi rémlik, hogy nem minimumra kell állítani, hanem van ott egy csomó grafikon a különböző tengelyekre és azon felül van még az érzékenység. Ha megfelelően vannak összehangolva, akkor jó. Emlékszem, hogy én is tököltem vele anno vagy fél órát, mire elfogadható lett.
  • priluki
    Értem de levettem a freetrackba mindent minimumra és még ugyis nagyon durva:(
  • alert
    Azért, mert alapból túl érzékenyek a beállítások az FS-hez, ezért át kell állítani az érzékenységet. Próbálgatni kell. Amúgy van ám neki kézikönyve meg weboldala amiben ezek az "alap" dolgok mind benne vannak.
  • priluki
    oké megvan köszönöm,müködik de csak a hátso nézetböl,ha beülök a gépbe valami iszonyat érzékegy lesz,és ahogy nézelödök kiis megy a pilotafülkéböl..
  • radiatorcso
    Van fent a weboldalon Sp2 frissítés, de nincs hozzá angol.
    Van értelme telepíteni??
  • abelino
    A 2.1-s verziójú Freetrack-kal, az fsx-es profilt kiválasztva működik. (Plussz simconnect opció.)
  • priluki
    Probálgattam de sehogyse megy,más játéknál müködik,de itt csak a joy-al tudok nézegetni,nemtom mit kell beállitani.. valaki pls help!
  • priluki
    sziasztok most raktam fel a játékot és az lenne a kérdésem ,hogy müködésre tudom birni valahogy a freetrack cuccomat?
  • Papirzacsi
    Level-D 767-300, PMDG Boeing 747-400, PMDG MD-11.
  • Rue East
    Sziasztok!
    FSX-hez melyek a "legkomolyabb" Airbus és Boeing addon-ok (A320-330-340 és B737-757-767-777 érdekelne konkrétan)
  • i robot
    GOLD = FSX Deluxe + FSX Acceleration. Semmi több, csak olcsobb.
  • pateszi
    Gyakorlásként ki lehet próbálni lelassított idővel, úgy, hogy beállítasz második nézetként még egy felülnézetet is. Ha jól megy már, mehet élesben, valós idővel is.
  • zstomi
    Sziasztok!
    Múlt héten hallottam az FSX-nek a Gold verziójáról. Van infotok, hogy milyen változásokat tartalmaz(gépek, repterek, küldetések) az alap FSX-hez képest?
  • Balumann
    Jah az nekem se sikerül :)
  • Shortstop
    nem az mikor Glasgowból mész Edinburghbe (vagy fordítva)?
  • Robez84
    Én ott szívtam nagyot amikor le kell tenni a gépet a busz tetejére
    Őrültjó ez a szimulátor!A legjobb!!!!
  • Amigoss
    Lenne még 1 kérdésem,most a missziókba ott tartok mikor pályán kell menni a repcsikkel mondjuk úgy hogy (rutin vizsga):D na és itt amikor a nagygéppel a végén megyek,be kéne gondolom állni 1 helyre,beállok de nem fogadja el.Itt mit kell csinálni?Vagy lehet 1 picit ferdén álltam be?de annyira pontosan nem tok.Kösz
  • Amigoss
    Sikerült!!!A windows-ba nem volt jól beállítva a joystick,köszi!!
  • Amigoss
    hali,bocsi félre írtam.a nyílnál a hátrát nyomom,de a többit jól írtam.Megnézem!
  • alert
    Hey Amigoss nem teljesen egyértelmű amit írtál. Ha húzod a joy-t és nyomod az előre nyilat akkor a kettő ellentétesen dolgozik. Ha nyomod az előre nyilat az lefelé nyomja a gép orrát és ha húzod a joy-t, akkor az meg emeli. Úgy sosem fog felszállni. Van elég sebessége a gépnek? Milyen típus? El kell érni a kellő felszálló sebességet ahhoz, hogy elemelkedjen. Lehet, hogy nem gyorsítod be eléggé (nem adsz elég gázt)? Vagy lehet, hogy rosszul van kalibrálva a joystickod és amikor teljesen hátra húzod, akkor az nem téríti ki teljesen a magassági kormányt? Ellenőrizd le és kalibráld be újra a windows-ban.
  • Amigoss
    Sziasztok.Olyan gondom lenne,hogy mikor fel akarok szállni(joystickal játszom.)Már tök gyors a gép és hátra húzom a kart a joystickon és nem kezd emelkedni csak picit az orra,de még a földön van:SÚgy megy ha hátrahúzva nyomom az előre nyilat akkor felemelkedik,de 1idő mulva elkezd lefelé jönni.ez még lehet?kösz
  • Shortstop
    világos köszönöm