33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#6045 itt egy ilyen landolás.
Airport is the Princess Juliana Intl. on St.Maarten.. An caribian island.. -
#6044 Huh én voltam valami szigeten talán a Hawaii vagy mi de rohatt szép volt. Ott érdemes repkedni.Sajnos nem tudom melyik sziget volt!most fent sincs a játék hogy meg tudjam nézni.:(:S -
#6043 Sziasztok!
FSX-ben szerintetek melyik a reptér (vagy szép táj) az, ahol egy kis örömrepkedést lehetne mutatni egy cimborának? :)
A másik kérdésem az lenne hogy, kipróbáltátok már az Flight Environment X for FSX -et?
Köszönöm a válaszokat:
Papa01 -
DeenQa #6042 elolvastam... de nem teljesen vágom még.
tudna valaki nekem csinálni egy leírást az FSX ben a telluride landing vagy a rome-naples küldetéshez? hogy pontosan mikor mit hova kell állítani, és úgy talán meg tudnám érteni! A leszállással mindig gáz van, az ILS belevezeti a gépet a földbe, a kifutopálya előtt :D
Nagyon köszi! -
#6041 hat ez nem ilyen egyszeru javaslom a bannerban talalhato linken elolvasni az alapokat es akkor majd te is rajossz miert is megvalaszolhatatlan a kerdesed:) TANULNI TANULNI TANULNI jatszani -
DeenQa #6040 hali. nekem az lenne a kérdésem, h hogy kell azt beállítani h a légiirányító folyamatosan beszéljen h merre forduljak ereszkedjek stb?
a flight planbe benyomom h IFR, meg kiválasztom a z utonalat meg direct gps... megyek mondjuk boeing 737 el, tegyük fel LHBP-re. Felszálláskor elmondja h ereszkedjek 8000re meg mondjuk forudljak jobbra 200ra. utána még kb 2x szól h merre menjek, semmi magasságállitás semmi csak kanyar, aztán feriheggyel párhuzamosan visz, elmek a reptér mellett mondjuk 8000 magasan. És onnantol semmi info. én azt szném, h mondaná h hogy kell megközelíteni a repteret, ereszkedjek x magasságra stb... ha magamtol elkezdek ereszkedni, v kanyarodni a kifutopálya felé már rinyál h nincs meg a magasságom stb........ Szóval hogy lehet beállítani h a légiirányítás folyton mondja merre menjek? És h egyenesbe állítson a kifutopálya előtt
köszi -
McKalton #6039 ok, megnézem -
#6038 Fs2004-esből nincs 1.4-es verzió, az utsó az 1.3. Regisztráld a terméket és akkor elérhető az update is a frissítések menü alatt valahol. Ha nem megy, akkor inkább az aerosoft fórumot olvasgasd, mert nem egy téma volt ezzel kapcs, hogy valaki nem találta a 2004-es frissítést. Ha nem megy, kérdezd őket. -
Rue East #6037 nálam ez se segít, valami a textúrákkal van, csak azt nem tudom mi :( -
#6036 nálam az volt hogy lejjebb vettem a felbontást -
McKalton #6035 Sziasztok!
Megvettem a Mega airport Budapest-et dobozos kiadásban ez ugye tartalmazza az FSX és az FS2004 verziót de csak 1.2-es verzió.
Néhány héttel ezelőtt írtátok nekem hogy beregisztrálás után az aerosoft.com oldalról tölthetem az 1.4-es verziókat. Be is regisztráltam de csak az FSX 1.4-es verziót tudtam letölteni az FS2004 verziónál a következő üzenet áll:
" Budapest 2007: Free FS2004-Version
As promised owners of the FSX-Version of Mega Airport Budapest got the possibility to dowload also the FS2004-Version for free. You can find it in your shop account.
Note: For the installation please insert your eMail-address and the serial key of the FSX-Version (Mega Airport Budapest)"
De nekem nincs shop accountom, habár csináltam eggyet de honnan tudom ezt letölteni mert fs2004-el is szoktam repkedni is ott is jó lenne a legutolsó 1.4 friss verzió.
Segitsetek már hogy merre találom az fs2004 1.4-es verziót. Előre is köszi. -
Rue East #6034 Üdv!
Miért van az, h bizonyos gépek nem jelennek meg a free flight menüben, pontosabban: megjelennek egy pillanatra (textúra nélküli, natúr modelljük) majd el is tűnnek, a nagy fehérséget hagyva maguk után, illetve mi ennek a problémának a megoldása? -
#6033 kérdés:
teljesen reálisra raktam a beállításokat de mikor szállnék fel (Cessna) akkor már nagyon erősen dobálja a gépet, nem is megy egyenesen (nehezebb gépek sem mennek egyenesen), mikor pedig a levegőbe emelkedek akkor még agresszívabban rángatja.
Én nem vagyok tisztában valamivel, vagy miből kell kicsit visszabvenni a realism opciónál lévő csúszkáknál?
előre is köszi -
#6032 zsír köszönöm! -
#6031 217 fokrol fuj es XX csomoval -
#6030 még egy kérdés. amikor a reptér mondja az adatokat, temp, dewpoint, stb. akkor mikor a szélnél azt mondja hogy "217" az mit jelent?
-Cessnával repültem egyet Gödöllőn de nagyon dobálta a gépet -
#6029 üzemanyaggal hogyan tudok kalkulálni?
tudom hogy ez függ a hajtóművek igénybevételétől de mégis valami közeli érték kellene.
-737-800-assal próbáltam Larnaca-Ibiza vonalat és Ibiza felett már kifogyott az üzemanyag és nem tudtam letenni a gépet. -
priluki #6028 :D nem adom fel!! Remélem menni fog. Köszi -
#6027 Hmm valami olyasmi rémlik, hogy nem minimumra kell állítani, hanem van ott egy csomó grafikon a különböző tengelyekre és azon felül van még az érzékenység. Ha megfelelően vannak összehangolva, akkor jó. Emlékszem, hogy én is tököltem vele anno vagy fél órát, mire elfogadható lett. -
priluki #6026 Értem de levettem a freetrackba mindent minimumra és még ugyis nagyon durva:( -
#6025 Azért, mert alapból túl érzékenyek a beállítások az FS-hez, ezért át kell állítani az érzékenységet. Próbálgatni kell. Amúgy van ám neki kézikönyve meg weboldala amiben ezek az "alap" dolgok mind benne vannak. -
priluki #6024 oké megvan köszönöm,müködik de csak a hátso nézetböl,ha beülök a gépbe valami iszonyat érzékegy lesz,és ahogy nézelödök kiis megy a pilotafülkéböl.. -
radiatorcso #6023 Van fent a weboldalon Sp2 frissítés, de nincs hozzá angol.
Van értelme telepíteni?? -
abelino #6022 A 2.1-s verziójú Freetrack-kal, az fsx-es profilt kiválasztva működik. (Plussz simconnect opció.) -
priluki #6021 Probálgattam de sehogyse megy,más játéknál müködik,de itt csak a joy-al tudok nézegetni,nemtom mit kell beállitani.. valaki pls help! -
priluki #6020 sziasztok most raktam fel a játékot és az lenne a kérdésem ,hogy müködésre tudom birni valahogy a freetrack cuccomat? -
#6019 Level-D 767-300, PMDG Boeing 747-400, PMDG MD-11. -
Rue East #6018 Sziasztok!
FSX-hez melyek a "legkomolyabb" Airbus és Boeing addon-ok (A320-330-340 és B737-757-767-777 érdekelne konkrétan) -
#6017 GOLD = FSX Deluxe + FSX Acceleration. Semmi több, csak olcsobb. -
#6016 Gyakorlásként ki lehet próbálni lelassított idővel, úgy, hogy beállítasz második nézetként még egy felülnézetet is. Ha jól megy már, mehet élesben, valós idővel is. -
#6015 Sziasztok!
Múlt héten hallottam az FSX-nek a Gold verziójáról. Van infotok, hogy milyen változásokat tartalmaz(gépek, repterek, küldetések) az alap FSX-hez képest? -
#6014 Jah az nekem se sikerül :) -
#6013 nem az mikor Glasgowból mész Edinburghbe (vagy fordítva)? -
#6012 Én ott szívtam nagyot amikor le kell tenni a gépet a busz tetejére
Őrültjó ez a szimulátor!A legjobb!!!! -
Amigoss #6011 Lenne még 1 kérdésem,most a missziókba ott tartok mikor pályán kell menni a repcsikkel mondjuk úgy hogy (rutin vizsga):D na és itt amikor a nagygéppel a végén megyek,be kéne gondolom állni 1 helyre,beállok de nem fogadja el.Itt mit kell csinálni?Vagy lehet 1 picit ferdén álltam be?de annyira pontosan nem tok.Kösz -
Amigoss #6010 Sikerült!!!A windows-ba nem volt jól beállítva a joystick,köszi!! -
Amigoss #6009 hali,bocsi félre írtam.a nyílnál a hátrát nyomom,de a többit jól írtam.Megnézem! -
#6008 Hey Amigoss nem teljesen egyértelmű amit írtál. Ha húzod a joy-t és nyomod az előre nyilat akkor a kettő ellentétesen dolgozik. Ha nyomod az előre nyilat az lefelé nyomja a gép orrát és ha húzod a joy-t, akkor az meg emeli. Úgy sosem fog felszállni. Van elég sebessége a gépnek? Milyen típus? El kell érni a kellő felszálló sebességet ahhoz, hogy elemelkedjen. Lehet, hogy nem gyorsítod be eléggé (nem adsz elég gázt)? Vagy lehet, hogy rosszul van kalibrálva a joystickod és amikor teljesen hátra húzod, akkor az nem téríti ki teljesen a magassági kormányt? Ellenőrizd le és kalibráld be újra a windows-ban. -
Amigoss #6007 Sziasztok.Olyan gondom lenne,hogy mikor fel akarok szállni(joystickal játszom.)Már tök gyors a gép és hátra húzom a kart a joystickon és nem kezd emelkedni csak picit az orra,de még a földön van:SÚgy megy ha hátrahúzva nyomom az előre nyilat akkor felemelkedik,de 1idő mulva elkezd lefelé jönni.ez még lehet?kösz
-
#6006 világos köszönöm