13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Szuperkaraj
    sajnos nincs ötletem, nekem is hasonló van, csak nekem annyiban más hogy én sem látok senkit elérhetőnek, de ha nincs feltéve a plus live akkor megy rendesen...de...inkább 7.5-tel nyomom
  • kovjan
    Sziasztok! Nekem is az a problémám, hogy hiába vagyok elérhető, a partnereim nem látnak. Kb. 2 napja lett ilyen, semmit nem változtattam a tűzfalbeállításokon, vagy ilyesmi. A testvérem fiókja viszont probléma nélkül megy a gépemről. Sőt a saját fiókomat web-messengerről, msn 7.5-ről, trillianról, stb. tudom használni tökéletesen, de nekem az MSN Live jön be :). Próbáltam már mindent, újratelepítettem az MSN liveot, az MSN plus liveot, írtam a microsoft ügyfélszolgálatnak, de semmi. Most egyedül az vigasztal, hogy másnak is ilyen, szóval nem egyedi a problémám :S
    Valakinek van valami ötlete? Előre is köszönöm!
  • Mr_no_NaMe
    Jaj...megtaláltam xD
    Köszi skacok ottvolt a programok telepítése/törlésénél csak el volt kicsit dugva :D
    Najó csak fáradt vagyok :)
  • Szuperkaraj
    programok telepítése/törlése lenne a megoldás, de ha neked nincs ott akkor vmi külső progival ( CCleaner vagy hasonlók, jobbak )
  • Newfronter
    Miért nem tetszik? Ha az zavar hogy egymás alatt jelenik meg a pertnerek üzenete, azt ki lehet kapcsolni, stb.

A programok törlése/hozzáadásánál "Windows Live Messenger"néven kell lennie!
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok ma feltettem a 8.0-át.
    Elég furának tartom meg nemteccik ezért le akarom törölni, de sehol nem találom, hogy hol kell. Se a Startnál se a programok telepítése/törlésénél nincs + a főkönyvtárba se van uninstall.exe.
    Hogy lehet ettől megszabadulni?
  • Redokee
    én se naon bizok benne de hátha..
  • agyhalál
    Nincs mese, megette.
  • cselt
    LooL szerinted ilyen progi tényleg létezik? Én kétlem...
  • Redokee
    mi az a program? a kamerás meg h kivel beszél... :P
  • agyhalál
    Naná... Sőt még olyan is van, amelyik a partnered kameráját aktiválja és így azt is megfigyelheted, hogy éppen mit csinál.
  • Conga
    Hello, engem megtalált ez a féreg vírus, le is szedtem a prevx-et csak az a gondom vele hogy miután átnézte a futó programokat kijön egy ablak ott a cleanup-ra katt és ezután kifagy az egész, mivel lehetne még kiirtani?valaki tudna valamit?
  • Alien1024
    aszt szeretném kérdezni hogy van e oylan progi ami meg tudja figyelni hogy a felvet partnerem kivel beszél és mitt
  • Szuperkaraj
    aki keres talál
  • Redokee
    help help!!!! elérhető állapotba vok és mások rejtve kapcsnak látnak! vagyis nem látnak!!! és igy enm jön be hozzám senki... PLS HELPPPP
  • misirulez
    Honnan tudom letölteni az msn plus sound codecet, vagy mifenét amivel általam kiválsztott pár másodperces azonnali hangokat küldhetek pl.:

"az a te bajod, hogy vidéken nőttél fel és nem fejlődött ki az agyad"
    by: csapdlecsacsi

eg ilyesmik?
  • akyyy
    cookiek nem fogadod sztem azért!
  • Pharaoh
    Az miért lehet, hogy bármilyen képet adok meg avatarnak, a lekgözelebbi bejelentkezésnél visszaáll az alap pálmafásra?
  • N0S
    http://www.prevx.com/

ezt le tudod tolteni, ha mar meg van a virus, es ezzel le tudod irtani a gepedrol.
  • The FlashBack
    üdv
    már egy ideje hasznol a wlm-et
    ma azonban délutánra kiakad, és 800megát eszik a ramból.
    Nem tudom miért, megvolt a javítás, nemsegített. utána uninstall, install. nemsegített,
    Mégis mit tegyek?
  • Szuperkaraj
    megkeresed a topikját, vagy utánanézel az interneten, úgy :)
  • hitman55
    és azt hogy lehet kiírtani?
  • Szuperkaraj
    akkor biztos nem vírus hanem spyware vagy malware, és csak információt gyűjt és lop, és továbbküldi magát
  • hitman55
    Hát nem baszakodik a gép
  • Szuperkaraj
    gondolom akkor kapja a kattintó fél a vírust...nem kattintottam rá, tehát nem tudom
  • hitman55
    És akkor mivan ha valaki rákattint?
  • Szuperkaraj
    sry hogy túl nagy lett, de legalább látható
  • Szuperkaraj
    na ma én is kaptam ( sztem az volt ), ez az üzi áll benne :

*** üzenete:
    The person have send you his fotoalbum your client doesnt support download: http://www.google.com/url?q=http://80.98.7.132:13905/<SAJÁT CÍMED>_FotoAlbum.SCr
  • akyyy
  • Szuperkaraj
    egyszerűbb ha meg sem kapod...nem biztos hogy terjed, csak volt rá két eset ( itt a fórumon ) hogy angol nyelvű linket kaptak, amiben a saját címük is szerepelt ( ha jól tudom )...nem kell rákattintani és kész
  • hitman55
    Teényleg terjed valami virus az msn-en ! és hogy lehet kiírtani?
  • HF
    Oksa
    1000 köszönet
  • Szuperkaraj
    Régi címed : Partnerek - Partnerek listájának mentése - elmented, és kijelentkezel

Új címed : Partnerek - Partnerek importálása fájlból és voila! megvagy :)

( 7.5 alatt így ment, remélem itt is így megy )
  • HF
    Arra, hgy a másodikon legyenek meg ugyanazok a partnerek
  • Szuperkaraj
    tehát arra gondolsz hogy azzal a másikkal be lehet-e jelentkezni? vagy arra hogy a másikon legyenek meg ugyan azok a partnereid? vagy konkrétan mire?

#1542 : feltettem az újabbat, amit az msn.com-ról lehet leszedni, azzal is ugyan az a helyzet...:(
  • HF
    Hi all.
    Lenne egy kérdésem:
    Van egy msn címem (freemailes). Csináltam egy új e-mail fiókot(nem freemaileset). A kérdés a következő: MSN Live-ban ki lehet-e cserélni a jelenlegi e-mail címem a másikra?
  • Szuperkaraj
    8.0.0792.00
  • akyyy
    wlm az hanyas?
  • Szuperkaraj
    fentvan wlm működik minden rendesen, de ahogy felteszem a plust mellé úgy minden elérhető partneremet oflájnnak mutatja...valami beállítási hiba? ( a plus! live 4.01.0.240 van fent )
  • akyyy
    http://www.stuffplug.com/