13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Szuperkaraj #1578 sajnos nincs ötletem, nekem is hasonló van, csak nekem annyiban más hogy én sem látok senkit elérhetőnek, de ha nincs feltéve a plus live akkor megy rendesen...de...inkább 7.5-tel nyomom -
kovjan #1577 Sziasztok! Nekem is az a problémám, hogy hiába vagyok elérhető, a partnereim nem látnak. Kb. 2 napja lett ilyen, semmit nem változtattam a tűzfalbeállításokon, vagy ilyesmi. A testvérem fiókja viszont probléma nélkül megy a gépemről. Sőt a saját fiókomat web-messengerről, msn 7.5-ről, trillianról, stb. tudom használni tökéletesen, de nekem az MSN Live jön be :). Próbáltam már mindent, újratelepítettem az MSN liveot, az MSN plus liveot, írtam a microsoft ügyfélszolgálatnak, de semmi. Most egyedül az vigasztal, hogy másnak is ilyen, szóval nem egyedi a problémám :S
Valakinek van valami ötlete? Előre is köszönöm! -
#1576 Jaj...megtaláltam xD
Köszi skacok ottvolt a programok telepítése/törlésénél csak el volt kicsit dugva :D
Najó csak fáradt vagyok :) -
Szuperkaraj #1575 programok telepítése/törlése lenne a megoldás, de ha neked nincs ott akkor vmi külső progival ( CCleaner vagy hasonlók, jobbak ) -
Newfronter #1574 Miért nem tetszik? Ha az zavar hogy egymás alatt jelenik meg a pertnerek üzenete, azt ki lehet kapcsolni, stb.
A programok törlése/hozzáadásánál "Windows Live Messenger"néven kell lennie! -
#1573 Sziasztok ma feltettem a 8.0-át.
Elég furának tartom meg nemteccik ezért le akarom törölni, de sehol nem találom, hogy hol kell. Se a Startnál se a programok telepítése/törlésénél nincs + a főkönyvtárba se van uninstall.exe.
Hogy lehet ettől megszabadulni? -
Redokee #1572 én se naon bizok benne de hátha..
-
#1571 Nincs mese, megette. -
#1570 LooL szerinted ilyen progi tényleg létezik? Én kétlem... -
Redokee #1569 mi az a program? a kamerás meg h kivel beszél... :P -
#1568 Naná... Sőt még olyan is van, amelyik a partnered kameráját aktiválja és így azt is megfigyelheted, hogy éppen mit csinál. -
#1567 Hello, engem megtalált ez a féreg vírus, le is szedtem a prevx-et csak az a gondom vele hogy miután átnézte a futó programokat kijön egy ablak ott a cleanup-ra katt és ezután kifagy az egész, mivel lehetne még kiirtani?valaki tudna valamit? -
Alien1024 #1566 aszt szeretném kérdezni hogy van e oylan progi ami meg tudja figyelni hogy a felvet partnerem kivel beszél és mitt -
Szuperkaraj #1565 aki keres talál -
Redokee #1564 help help!!!! elérhető állapotba vok és mások rejtve kapcsnak látnak! vagyis nem látnak!!! és igy enm jön be hozzám senki... PLS HELPPPP -
#1563 Honnan tudom letölteni az msn plus sound codecet, vagy mifenét amivel általam kiválsztott pár másodperces azonnali hangokat küldhetek pl.:
"az a te bajod, hogy vidéken nőttél fel és nem fejlődött ki az agyad"
by: csapdlecsacsi
eg ilyesmik? -
#1562 cookiek nem fogadod sztem azért! -
#1561 Az miért lehet, hogy bármilyen képet adok meg avatarnak, a lekgözelebbi bejelentkezésnél visszaáll az alap pálmafásra? -
#1560 http://www.prevx.com/
ezt le tudod tolteni, ha mar meg van a virus, es ezzel le tudod irtani a gepedrol. -
#1559 üdv
már egy ideje hasznol a wlm-et
ma azonban délutánra kiakad, és 800megát eszik a ramból.
Nem tudom miért, megvolt a javítás, nemsegített. utána uninstall, install. nemsegített,
Mégis mit tegyek?
-
Szuperkaraj #1558 megkeresed a topikját, vagy utánanézel az interneten, úgy :) -
hitman55 #1557 és azt hogy lehet kiírtani?
-
Szuperkaraj #1556 akkor biztos nem vírus hanem spyware vagy malware, és csak információt gyűjt és lop, és továbbküldi magát -
hitman55 #1555 Hát nem baszakodik a gép -
Szuperkaraj #1554 gondolom akkor kapja a kattintó fél a vírust...nem kattintottam rá, tehát nem tudom -
hitman55 #1553 És akkor mivan ha valaki rákattint?
-
Szuperkaraj #1552 sry hogy túl nagy lett, de legalább látható -
Szuperkaraj #1551 na ma én is kaptam ( sztem az volt ), ez az üzi áll benne :
*** üzenete:
The person have send you his fotoalbum your client doesnt support download: http://www.google.com/url?q=http://80.98.7.132:13905/<SAJÁT CÍMED>_FotoAlbum.SCr -
#1550 -
Szuperkaraj #1549 egyszerűbb ha meg sem kapod...nem biztos hogy terjed, csak volt rá két eset ( itt a fórumon ) hogy angol nyelvű linket kaptak, amiben a saját címük is szerepelt ( ha jól tudom )...nem kell rákattintani és kész -
hitman55 #1548 Teényleg terjed valami virus az msn-en ! és hogy lehet kiírtani?
-
#1547 Oksa
1000 köszönet -
Szuperkaraj #1546 Régi címed : Partnerek - Partnerek listájának mentése - elmented, és kijelentkezel
Új címed : Partnerek - Partnerek importálása fájlból és voila! megvagy :)
( 7.5 alatt így ment, remélem itt is így megy ) -
#1545 Arra, hgy a másodikon legyenek meg ugyanazok a partnerek -
Szuperkaraj #1544 tehát arra gondolsz hogy azzal a másikkal be lehet-e jelentkezni? vagy arra hogy a másikon legyenek meg ugyan azok a partnereid? vagy konkrétan mire?
#1542 : feltettem az újabbat, amit az msn.com-ról lehet leszedni, azzal is ugyan az a helyzet...:( -
#1543 Hi all.
Lenne egy kérdésem:
Van egy msn címem (freemailes). Csináltam egy új e-mail fiókot(nem freemaileset). A kérdés a következő: MSN Live-ban ki lehet-e cserélni a jelenlegi e-mail címem a másikra? -
Szuperkaraj #1542 8.0.0792.00 -
#1541 wlm az hanyas? -
Szuperkaraj #1540 fentvan wlm működik minden rendesen, de ahogy felteszem a plust mellé úgy minden elérhető partneremet oflájnnak mutatja...valami beállítási hiba? ( a plus! live 4.01.0.240 van fent ) -
#1539 http://www.stuffplug.com/