13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
petit2000 #1698 Hi all
Hatalmas problémám van egyszerűen nem tok bejelentkezni a live messengerbe.
Hibakód:80048820
Bővített hibakód:80048412
Felraktam ujból a progit aztán megpróbáltam a sima msn messengert majd a webmessengert. Webmessengerbe be tudok jelentkezni de amikor rákattintok vkire h beszélni akarok vele kinyom egy hibaüzenetet.
Ha vkinek van vmi ötlete az szóljon legyenszives! Előre is THX! -
#1697 ő. még egy kérdés: honnét lehet leszedni a legujabb verzióju magyar live-ot? mer néztem van már 8.1-es is (van hozzá pecs) meg ijenek de nkm csak a 8.0.012 -es live van vagy mi.. :| -
#1696 Sziasztok! Meg tudná nekem mondani vki hogyan tudom megnézni h ki tiltott le? Előre is köszönöm! -
#1695 jaja;) -
#1694 értem. tehát ha uj beállitást akarok akkor modify kell a setup hejett. vagy vmi ilyesmi. htx -
#1693 azt ha jól emlékszem ugy kell minta ujratelepítenéd. -
#1692 htx. és a 2. kérdésre tudod-e a választ?:o -
#1691 mehet hát:) msot jött ki valami új is -
#1690 ez mehet plus-os live-ra is?
meg később is kilehet választani mit akarok beállitgatni a peccsel vagy csak setupnál?:| -
#1689 hol tudok hangokat letölteni ?? -
yecgaa #1688 thx -
#1687 ha feltucc venni msn-en akkor küldök egy progit amivel jol fogod láttni a neveket! -
#1686 messpatchal. mess.be -
yecgaa #1685 A windows live messenger főablakán a Hirdetés részt hogy lehet eltüntetni.
Nagyon zavar! -
#1684 ez a getip is rakás kaki. tejjesen más ipt yr ki. leszteltük.. :| -
#1683 én frankón besz*tam ezt a google-s vírust, csak fromat c: segíthet? azóta néga leblokkolja az msn-t és akkor kikell lépni aztán újra be, folyamatosan csatlakozna a netre ha nemvagyok fent, és a mozillámat is bszogatja 2-3 percenként új ablakba megjelenít egy lapot -
joe14 #1682 Hello. Wlm-em van, hogy tudom megcsinálni a freemailes emailcímemet msnes címnek? -
#1681 Igen, azt, hogy nem kell rákattintani.
Különben nem Google-s vírus, hanem a Google linkátirányítóját használja, ami főleg kezdők, vagy figyelmetlenek számára megtévesztő lehet. Nem hiszem el, hogy a Google nem tud erről a vírusról, helyükbe már írtam volna olyan szkriptet, aminél az átirányított, vírushoz vezető URL-t blokkolná. -
#1680 ti tudtok valamit erről az új google-s küldözgetős virusról? -
Peti1 #1679 na mostmár be tudok lépni -
#1678 Én újratettem sokak tanácsára az msnt meg a plust is. Tényleg belép utánna de ha felteszem a plust akkor kilép a progiból mert hibát észlelt. Miután leszedem a plust működik de így meg nagyon krix kraxosak a partnerek nevei. PLS aki tud segítsen! -
Peti1 #1677 nem lehet tudni, mikor állitják vissza a hálózatot? -
#1676 nah jó ez szar poén volt ! -
#1675 biztos tnap óta gyászol az msn
lehet volt pár szerverük a wtc -ben
-
#1674 Én is csak úgy tudtam belépni, hogy úgy nyomom az ismét gombot, mint az idegbeteg :D -
#1673 nah mostmár megy ! úgylátszik csak pillanatnyi zavar volt :D -
Peti1 #1672 velem is ez van:
az én gépemen sehogyse tudok belépni, tesóm gépén simán megy.
de nektek is a 81000314-es hibát dobja ki?? -
#1671 és a poén az, hogy öcsémet nem dobta ki az msn ! -
#1670 nah ma is elkezdte a baszakvást az msn ! remélem este 10 -ig rendbe jön !
Amúgy aki reinstallal akarja megoldani a dolgot azt csak sajnálni tudom !
nekem reinstall sosem segített ! -
#1669 Nálam csak úgy egyszerűen kilépett....De vissza se enged! -
#1668 nekem most megy, de ha hiba van, és mindneképp kell, akkor web messenger! -
#1667 most nekem is baszakodik, nektek megy? -
Peti1 #1666 Uninstalláltam ezt az egész szart, restartoltam, feltettem a legujabbat, de még mindig nem tud belépni!!! -
#1665 te most télleg?:S
lol
na figy
töröld le az MSN-t minden vele kapcs progit is
és utána indícsd ujra a géped!
és tedd fel ujra!!!!!
-
Peti1 #1664 már feltettem ujra, de nem segitett, a 7.5-ös MSN-t is feltettem, de nem segitett :(
valami ötlet? -
#1663 Windows Live Messenger -
Peti1 #1662 "tedd fel" - de mit? -
#1661 akkor olvass vissza és látod hogy
töröl és tedd fel! -
Peti1 #1660 hello!
ahogy visszaolvasok ti se tudtok belépni. nektek is a 81000314-es hibakódú Szolgáltatás átmenetileg nem érhető el üzenetet adja? -
#1659 nekem maradt és maradni is fog a 8.0:P