13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• ffxi
    HELP!!!
    Hirtelen minden betű alapértelmett lett(fekete) a cset ablakban. De amikor írom akkor olyan amilyennek beállítom, de ENTER-zés után a cset ablakban.....a partneré is alapértelmezett és ő látja ahogy kell.
  • Flamer
    nincs valami ojan plugin amivel meglehet nagyobbitani a display pikcsört?:| SPNG-be volt ijen lehetőség.. és az kéne.. mer egyenlőre nincs SPNG :CC
  • Peti1
    köszi a választ!!!
    ezt a Plus jelet nem is néztem! :)
    a régi MSN Plus-ban a főablakban is be lehetett állitani a dolgokat, és itt a Live-ban is már ott kerestem!
    mégegyszer köszi! :)
  • akyyy
    a főablakban van az msn plus jele, az aharang izé( de páűrbeszédablaknál is látható), arra kell rámenni, és a vonal alatt vannak a szrikptek beállításai( már ha ott van, mert valamelyiket csak parancsal lehet előhívni)

javaslom ezt a topikot van pár érdekes szkript felsorolva:)
  • Peti1
    Hello!
    a Messenger Plus Live-ban hol tudom a Scriptek beállitását elérni?
    Vagyis hol tudom konfugirálni a Scripteket??
    Mert ha a Beállitások panelben a Scripteknél duplán kattinton, akkor más jön be! /az átírásuk jön elő/
    előre is köszi a választ!
  • CheAteR88 #1733
    mos mé?:D
  • Flamer
    kegyetlen vagy.. :Cccc
  • CheAteR88 #1731
  • akyyy
    total commander, alt+f7, ezzel bejön a kereső. beilod hogy fájl, vagy beérkezett, vagy vmi prá betűcskét ezekből a szavakból, és rákeresek a helyi meghajtókon, vagy azon, amin az xp, essetleg adokkumentumok vannak.

és szépen megkeresi neked-.-
  • GBence1991
    füttas végig egy egyszerű keresőt tc-rel egy fail nevével! < ezt meg nem is értem h mire gondolsz
  • GBence1991
    c:\**\dokumentumok\beérkezett fájlokba van beállítani, de ott nem találom, de a zene teljesen lejött!!!
  • CheAteR88 #1727
    lehet máshova van beállítva a mentése
    füttas végig egy egyszerű keresőt tc-rel egy fail nevével!
  • GBence1991
    hali. az ismerőseim átlak küldött fájlokat nem találom a beérkezett fájlok mappában. Windows LIve Messenger-t használok PLUS!-al. MI lehet a baj?
  • CheAteR88 #1725
    mármint ne legyen minden ablak elött?
  • bence33
    csőő all. hogyan tom beállítani azt hogy ne legyen ,,mindig látható a live messenger". előre is kössz!
  • toysoldier
    MÁr megszereztem ;):)
  • toysoldier
    Vki tud segíte? :S rosszul írtam: olyan jel h beírja h szia (tehát ez van benne a jelbe) és alatta egy kéz integet. vki segítsen ha tud!!
  • GBence1991
    hy all. msn-en nem kapok meg zene fájlokat csak képeket, és vmilyen Windows Live Safety szarság jön be, és nem találom a fájt a Beérkezett fájlok mappában. mi lehet a probléma, és hogy tom megoldani!??? THX
  • toysoldier
    Sziasztok! Tegnap kitörölte az összes hangulatjelemet, párat már megszereztem de van 1 ami senkinek sincs meg és seholse találom :S az volt ráírva h: Szia és integetett. vki nem tud mondani 1 oldalt ahol fent?
  • Flamer
    izé. ez exe-t nem lehet kicsomagolni.. CRC hiba.. loál mostmár!!4

Recover My Files v3.98.zip: CRC hiba a RecoverMyFiles-Setup.exe-ban. A fájl sérült
  • Bircsike
    sziasztok! Barátnőm MSN-je állandóan ki meg bejelentkezik magától és ez elég zavaró, már többször is újratette de semmi változás. Néha több percen keresztül nem jelentkezik be. Miért csinálja neki ezt a messenger, és mi a megoldás a hiba kiküszöbölésére?
  • Flamer
    htx (Y)
    ezmá yóak volt.
  • Magnumrolcsi
    click here to download RecoverMyFiles.zip
  • Flamer
    yó hát nem birom leszedni. lejön 400kb max és addig annyira lecsökken a sávszél hogy már nem is szedem semmivel. szóval nem yön le.
  • Magnumrolcsi
    Igen az. Nincs tárhelyem.
  • Flamer
    azt látja hogy nem vagy elérhető.
  • Mardon
    sziasztok!
    Most látom van ilyen msn topik is.
    Ha vkit letiltok, akkor ő csak annyit lát, h mindig nem elérhető vagyok, vagy vhogy megtudja nézni, h le van tiltva?
  • Flamer
    ez a v3.98 ?

és huh g*cc.. marha lassan yön :CCc 1.3k-val loál..!!4
    hát ez soha nem fog lejönni :C
    mácsak 0.9k. nincs vmi tárhejed?:| atw? uw? :o
  • Magnumrolcsi
    RecoverMyFiles
  • Flamer
    link?:|
  • Magnumrolcsi
    Recover My Files v3.98
  • Adi
    SZIASZTOK!!
    Nagyon fontos lenne: történt egy olyan, h kilett törölve a számítogépemből a windows messenger mentett előzményei: és én szeretném láttni, h mit irtak a gépemen! Létezik vmi program ami vissza tudja ezt hozzni?
    NAGYON megköszönném ha gyorsan válaszolnátok! Kukából is kilett törölve a beszélgetés!!
  • Flamer
    loál. ma kaptam először a hibaüziket live-ba. overflow.
  • HoTDoG
    Szevasztok!
    Elég érdekes problémával állok szemben. Tökéletesen működik a Live Messenger, kivéve a megosztási mappákat. Ha bárkivel próbálok létrehozni megosztási mappát, vagy már létrejött és ő frissíti a tartalmát, egyből kékhalál és lefagy a gép. Fogalmam sincs mitől lehet. Win XP Sp2 van egyébként, és NTFS fájlrendszer( csak mert ez is gond lehet)... Tehát bárkivel próbálok ilyet létrehozni, azonnal kékhalál...
    Előre is köszi a válaszokat!
  • CheAteR88 #1704
    ujraindítottad a gépet feltelepítés elött
    (mindent törölj és rekd fel ujra)
  • Flamer
    hol/hogy lehet megnézni hogy egy mail cim bennevan -e az msn rendszerbe?
  • petit2000
    vmi más ötlet?
  • petit2000
    feltettem és nem müxik
  • petit2000
    Szól h a tűzfalam akadályozhatja meg a csatlakazost kikapcsoltam de ugy se jó :(
  • cselt
    Telepítsd újra a plust is.