13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• SomebodyEra
    Sziasztok!
    Valaki segítsen nekem abban legyen szíves, hogy ki tudom e azt küszöbölni valahogy, hogy ha offline módban beszélgetek valakivel, akkor az van mindig, hogy én se tudok kézbesíteni üzenetet, meg néha nekem se tudnak! Ezt miért van és hogyan tudnám megoldani a dolgot, hogy jó legyen?
    Köszönöm
  • XRV

Van egy ismerősöm, neki ha ki van kapcsolva az MSNje, akkor minden klappol. Ha MSN on, akkor viszont lassan reagál a klikkekre, meg egyáltalán, lassú a gépe akkor.
  • Csabesz6
    úgy hogy pölö:
    x üzenete:
    szeva bammeg
    y üzenete:
    szeva bammeg

-------------
    és ezt ahogy megkapod , EGYBÖL ABBAN A PILLANATBAN visszairja
    mock a neve. csaknemtóm már az oldal címét, eccer haver linkelte be...
  • akyyy
    hogy érted hogy visszaírja?
  • Csabesz6
    itt nincs ien:| nekem kifejezetten A MOCK kéne. tudjátok oan script ameik egyböl ugyanazt a szöveget "visszairja" amit kültek nekünk...próbátam má gugliba is, és nem siker:\
    plz help
  • akyyy
    én meg mpont azt akarom kérdezni hogy érhető el az, hogy ne kapjak valakitő üzenetet, és ő kapoaj vissza, h az üzenet nem kézbesíthető? letiltással nem csinálja ezt, max néha ha kijelentkezek, de én még igy nem vettem észre magamnál...
  • Nyulka
    sziasztok!
    Az a problémám hogy az én offline üzeneteimet megkapják, de nekem nem tudnak küldeni, valami hibaüzenetet ír ki. Kérlek mondjatok valami megoldást. Előre is köszi.
  • akyyy
    ez?
  • Csabesz6
    szasztok
    volt ien oldal ahol voltak faja scriptek:) mock meg ienek...mmi a címe ?
    thx
  • Flamer
    egyenlőre. állitolag.. :C
  • akyyy
  • Firerock
    ehez is van Stuff-Plugin???????
  • Wacak
    nm, örülök, hogy tudtam segíteni
  • moon21
    köszi, tényleg ott vannak :)
  • Wacak
    Az MSN Messenger Plus! a hangokat a "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Messenger Plus!\Custom Sounds" mappában tárolja. A fájlok nevei a # jel + azonosító + .dat formula alapján épülnek fel, és mp3 formátumúak, ezért átneveze .mp3 kiterjesztésre őket lejátszhatóak.
  • moon21
    #1752 -re valaki?
  • akyyy
    miből?
  • littleNorbi
    Kijött már a Béta-mentes verzió ?
  • Flamer
    nkm az spng a nagyobb display pic-ér kéne, meg mondjuk a yókis timestamp aszöveg elé..
  • Sland
    OKs köszi srácok!
  • Zséé
    Tulajdonképpen azt akarod, hogy átvedd a régi partnereid egy új címre?
    Mert akkor egyszerűbb ha exportálod egy fájlba a partnerlistádat az új címeden pedig importálod.
    Bocs ha félreértelmeztem a problémád :)
  • akyyy
    jah, most olvasom #1754-et, hát vazze, Plus, Beállítások..., messenger fül általános... gondolom ott meg már látod:D
  • Sland
    áááá hogy a faszomba csinálom meg akkor hogy az új címemre mindenkit felvegyek? :S
  • akyyy
    nincs:(
  • Sland
    Vagy legalábbis olyan cucc kéne hogy több helyre tudjak bejelentkezni egy gépről
  • Sland
    van már stuff plugin a Livehoz?
  • moon21
    hello!
    nem tudja valaki, hogy a Plus-ban lévő hangokat, például amit a töbiek küldenek, ki tudom-e valahogy exportálni pl. egy wav fájlba, vagy egy mp3-ba??
  • agyhalál
    A főablakban a keresőtől jobbra (ahol szürke színnel "Partner vagy telefonszám keresése." szerepel) van két ikon. A másodikat használd, ami két nyilat ábrázol, majd pipa Részletek mutatására.
  • ibrik
    Nem szoktam túl sűrűn használni a WLM-t, de elképzelhető az, hogy a szolgáltatás egész nap nem elérhető?
    (A "Hibajavítás" szerint nálam semmi gond nincs.)
  • james007
    Nem tudjatok nem lehet nagyobra venni az iconokat a nevek mellet mert ebben az uj LIVe ban ojan picire sikeredet hogy alig latom ...ja es nem szeretnek felrakni ezert semmi plust
  • akmot
    hi
    nem tudom hogy ez jó topic-e, mindegy, olyan problémám van már csak, hogy nem tudom hogy lehet-e a Windows Xp újratelepítése nélkül fájlrendszert váltani (az 1400-as hozzászólás hasonló problémája van nálam is...)
    Szóval ha megmondaná valaki hogy hogyan lehet, és hogy melyik fájlrendszert válasszam ki, azt nagyon megköszönném:)
  • akyyy
    LOL
  • ffxi
    Igen! Ő volt a hunyó, THX!!
  • akyyy
    nagyon jó kis oldal, sok animált megjelenítő képpel, kacsintásokkal amit akár szerkeszteni is lehet :P csak anyni h be kell lépni meg sztem csak ie alatt müxik!
  • akyyy
    bezárás alatt van 4 kicsi szarság.
  • ffxi
    Melyek?
  • akyyy
    sztem az lehet a ludas, ami a bezárás alá azokat a sz*rokat tette :()
  • ffxi
    Így néz ki a dolog.
    kép
  • fistin
    sziasztok van egy problémám:
    naplóztam beszélgetéseket, de jelszóval levédtem, így lekódolta az msn.. (msn liveot használok)
    letöröltem az egészet, programmal helyreállítottam, és a .ple fájlt meg akarom nyitni, bejön az msn log olvasó progija vagy mi, az pedig le akarja TÖLTENI! a fájlt!?!? ha rámegyek a megnyitásra, akkor egymás után végtelenszer ugyanezt csinálja
    tehát az ég világon sehogy nem tudom megnyitni a lekódolt naplózott beszélgetést!!!

valaki tudna ebben segíteni? nagggyon nagyon fontos lenne, máskülönben nem írtam volna ide!!!!
    előre is köszi
  • akyyy
    képet