13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
SomebodyEra #1778 Sziasztok!
Valaki segítsen nekem abban legyen szíves, hogy ki tudom e azt küszöbölni valahogy, hogy ha offline módban beszélgetek valakivel, akkor az van mindig, hogy én se tudok kézbesíteni üzenetet, meg néha nekem se tudnak! Ezt miért van és hogyan tudnám megoldani a dolgot, hogy jó legyen?
Köszönöm -
XRV #1777
Van egy ismerősöm, neki ha ki van kapcsolva az MSNje, akkor minden klappol. Ha MSN on, akkor viszont lassan reagál a klikkekre, meg egyáltalán, lassú a gépe akkor. -
#1776 úgy hogy pölö:
x üzenete:
szeva bammeg
y üzenete:
szeva bammeg
-------------
és ezt ahogy megkapod , EGYBÖL ABBAN A PILLANATBAN visszairja
mock a neve. csaknemtóm már az oldal címét, eccer haver linkelte be... -
#1775 hogy érted hogy visszaírja? -
#1774 itt nincs ien:| nekem kifejezetten A MOCK kéne. tudjátok oan script ameik egyböl ugyanazt a szöveget "visszairja" amit kültek nekünk...próbátam má gugliba is, és nem siker:\
plz help -
#1773 én meg mpont azt akarom kérdezni hogy érhető el az, hogy ne kapjak valakitő üzenetet, és ő kapoaj vissza, h az üzenet nem kézbesíthető? letiltással nem csinálja ezt, max néha ha kijelentkezek, de én még igy nem vettem észre magamnál...
-
Nyulka #1772 sziasztok!
Az a problémám hogy az én offline üzeneteimet megkapják, de nekem nem tudnak küldeni, valami hibaüzenetet ír ki. Kérlek mondjatok valami megoldást. Előre is köszi. -
#1771 ez? -
#1770 szasztok
volt ien oldal ahol voltak faja scriptek:) mock meg ienek...mmi a címe ?
thx -
#1769 egyenlőre. állitolag.. :C -
#1768 #1755 -
#1767 ehez is van Stuff-Plugin??????? -
#1766 nm, örülök, hogy tudtam segíteni -
moon21 #1765 köszi, tényleg ott vannak :) -
#1764 Az MSN Messenger Plus! a hangokat a "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Messenger Plus!\Custom Sounds" mappában tárolja. A fájlok nevei a # jel + azonosító + .dat formula alapján épülnek fel, és mp3 formátumúak, ezért átneveze .mp3 kiterjesztésre őket lejátszhatóak. -
moon21 #1763 #1752 -re valaki? -
#1762 miből? -
#1761 Kijött már a Béta-mentes verzió ? -
#1760 nkm az spng a nagyobb display pic-ér kéne, meg mondjuk a yókis timestamp aszöveg elé.. -
#1759 OKs köszi srácok! -
Zséé #1758 Tulajdonképpen azt akarod, hogy átvedd a régi partnereid egy új címre?
Mert akkor egyszerűbb ha exportálod egy fájlba a partnerlistádat az új címeden pedig importálod.
Bocs ha félreértelmeztem a problémád :) -
#1757 jah, most olvasom #1754-et, hát vazze, Plus, Beállítások..., messenger fül általános... gondolom ott meg már látod:D -
#1756 áááá hogy a faszomba csinálom meg akkor hogy az új címemre mindenkit felvegyek? :S -
#1755 nincs:( -
#1754 Vagy legalábbis olyan cucc kéne hogy több helyre tudjak bejelentkezni egy gépről -
#1753 van már stuff plugin a Livehoz? -
moon21 #1752 hello!
nem tudja valaki, hogy a Plus-ban lévő hangokat, például amit a töbiek küldenek, ki tudom-e valahogy exportálni pl. egy wav fájlba, vagy egy mp3-ba?? -
#1751 A főablakban a keresőtől jobbra (ahol szürke színnel "Partner vagy telefonszám keresése." szerepel) van két ikon. A másodikat használd, ami két nyilat ábrázol, majd pipa Részletek mutatására. -
#1750 Nem szoktam túl sűrűn használni a WLM-t, de elképzelhető az, hogy a szolgáltatás egész nap nem elérhető?
(A "Hibajavítás" szerint nálam semmi gond nincs.) -
james007 #1749 Nem tudjatok nem lehet nagyobra venni az iconokat a nevek mellet mert ebben az uj LIVe ban ojan picire sikeredet hogy alig latom ...ja es nem szeretnek felrakni ezert semmi plust -
akmot #1748 hi
nem tudom hogy ez jó topic-e, mindegy, olyan problémám van már csak, hogy nem tudom hogy lehet-e a Windows Xp újratelepítése nélkül fájlrendszert váltani (az 1400-as hozzászólás hasonló problémája van nálam is...)
Szóval ha megmondaná valaki hogy hogyan lehet, és hogy melyik fájlrendszert válasszam ki, azt nagyon megköszönném:)
-
#1747 LOL -
#1746 Igen! Ő volt a hunyó, THX!! -
#1745 nagyon jó kis oldal, sok animált megjelenítő képpel, kacsintásokkal amit akár szerkeszteni is lehet :P csak anyni h be kell lépni meg sztem csak ie alatt müxik! -
#1744 bezárás alatt van 4 kicsi szarság. -
#1743 Melyek? -
#1742 sztem az lehet a ludas, ami a bezárás alá azokat a sz*rokat tette :() -
#1741 Így néz ki a dolog.
kép -
#1740 sziasztok van egy problémám:
naplóztam beszélgetéseket, de jelszóval levédtem, így lekódolta az msn.. (msn liveot használok)
letöröltem az egészet, programmal helyreállítottam, és a .ple fájlt meg akarom nyitni, bejön az msn log olvasó progija vagy mi, az pedig le akarja TÖLTENI! a fájlt!?!? ha rámegyek a megnyitásra, akkor egymás után végtelenszer ugyanezt csinálja
tehát az ég világon sehogy nem tudom megnyitni a lekódolt naplózott beszélgetést!!!
valaki tudna ebben segíteni? nagggyon nagyon fontos lenne, máskülönben nem írtam volna ide!!!!
előre is köszi -
#1739 képet