13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#1938 nem. még felse raktam :D vlt annyi eszem hogy megvárom a plust is :Dd meg amugy őő én nem szoktam minden uj relase-t felrakni egyből. várom mijen bugok lesznek benne. amugy a mostani live-om is szar.. még az egyel régebbi van és mindig yön a veremtulcsordulás.. -
LeePí17 #1937 jaja ugye milyen zavaró a sok színkód? xD -
#1936 majha plus lesz az uj 8.1-hez azt irjátok. htx -
#1935 biztos D: -
#1934 ha az illető letilt, de még fent vok neki, akkor igent látok, ha le is törölt, akkor marad csak nem.... -
#1933 JA :) -
LeePí17 #1932 határozott vagy ;) -
#1931 NEM -
AZTA #1930 Légyszi még utoljára annyit árulj el hogy ha ez a helyzet amit te is irtál:
Ha téged törölt valaki a listából, de NEM TILTOTT, akkor te látod h ki be jelentkezik, csak ő nem lát téged...
ilyenkor mit ir a ki a az illető neve mellé a FENNVAGY-hoz? -
LeePí17 #1929 #1890 -
#1928 Windows Live Messneger 8.1 béta
Elkészült a Windows Live Messenger 8.1-es változatának legújabb bétája. A 8.1-es sorozat nem sokban tér el a 8.0-ástól de a készítők szerint jóval nagyobb stabilitással működik, a bejelentkezések gyorsabbak lettek, kevesebb a „ledobálás”. Bekerült az automata frissítés a programba, illetve átdolgozták a névjegykártya megjelenítést is. Az új verzió megjegyzi a képet, a nevünket és a személyes beállításainkat tehát bárhol vagyunk mindig ugyanazok lesznek az adataink.
Letölteni itt tuddjátok. -
#1927 nem. Ha téged törölt valaki a listából, de NEM TILTOTT, akkor te látod h ki be jelentkezik, csak ő nem lát téged...
Neked akkor tünik az adott személy mindig OFFLINE-nak, ha LETILTOTT.
Ha rajta vagy a rendes listáján, akkor IGEN, ha pedig törölt a listáról - asszem ha a Nem azonnali üzenetváltási partner listáról is - akkor NEM van oda irva. Tiltás esetén is NEM-et fogsz látni. -
AZTA #1926 1. tehát ha az illető letiltott de még rajta vagyok a listáján akkor ha itt megnézem, azt fogja kiírni a FENNVAGY-hoz hogy igen?
Vagyis a lényeg az hogyha letöröl a partnerlistájárol az illettő akkor azt is megtudom igaz?
2. És ilyenkor ugye a partner információnál aztse írja ki hogy mikor lépett be utoljára az illető? -
#1925 hogy letörölt e vagy még rajta vagy e a listáján. ha te letörölsz valakit, és ez a valaki megnézi, akkor már nem vagy fent neki:) -
AZTA #1924 Légyszives vki árulja már el nekem hogy az msn live-ba a partnerlista karbantartón belul a partnereknél az a "Fennvagy" az mit jelent? lécci lécci vki válaszoljon köszike!! -
#1923 nekem nem teccik :| hiányozna a menü felülről. -
#1922 LÁL
naggyon durva
editálni mivel lehet vajon azt a fájlt, amit leszedtem? hm -
LeePí17 #1921 nemrég találtam Skint a WLMhez..
Itt a Link...
DOWNLOAD ra katt. -
LeePí17 #1920 nem mert nekem fake hangom vagy..
esetéeg majd nov 23.án énekelek neked szivesen..ha eléggié ittas leszek :) -
#1919 te nem tudsz énekelni?:P -
LeePí17 #1918 remélem kijön hozzá MSN+ me így nemtok hangot küldeni..
pedig kéne havernak ébresztőnek a cuki vagyok -.- -
LeePí17 #1917 kagylót felveszed..péz beletömöd..tárcsázol..búgsz 1 kicsit majd belekiabálsz h halló :P -
#1916 telefonálni h lehet? -
#1915 -
#1914 "A 8.1-es verzió bétaváltozatában megtalálható változások, újdonságok listája a következő:
* Új névjegykártyák, melyek több információt mutatnak a kiválasztott partnerről
* A megjelenített név, kép és személyes beállítások immár nem helyhez kötöttek, bárhol jelentkezünk be ugyanazt a személyes profilt kapjuk
* Lehetőség két ingyenes PC-telefon próbahívásra, bárhová a világban (a Verizon Web Calling szolgáltatáson keresztül)
* Gyorsabb bejelentkezés és stabilabb kapcsolattartás a szerverrel
* Automatikus frissítés" -
LeePí17 #1913 jah...
majd elmegyek..hozok haza vagy 2-3 csajszit...
kinéznek vagy 18nak..és 1t elküldöm neked meglepiként :)
2 marad nekem..
1ik mosogat másik kényeztet..ha eztt meguntam majd lecserélem őket :) -
#1912 Japán sincs túl közel de ma már nemgond :DDDDDDDDD -
LeePí17 #1911 felőlem..
de messze vagy -.-
-
#1910 LOL
majd akko kocc aztá turunk párat -
LeePí17 #1909 én is láttam 1-2t..nagyon szépek..vakolat nélkül is :)
állítólag az övéké a legszűkebb :P
na majd ecer rászánom és megnézem igaz e :)
-
#1908 az enyémen - mivel beta, nincs plus mégis van benne:P -
#1907 én láttam eccer ilyet veszprémben :O olyan helyes csajok, meg jol is néznek ki, istenem...
de ez kicsit lehet h off :D -
LeePí17 #1906 :)
Ázsiai bigék sajna korlátozva van a képek nézegetése..
asszem olyan 20 fképet lehet megnézni... -
#1905 teccik a barátnőd -
LeePí17 #1904 ???
plussal ilyen...
-
#1903 hasznos -
#1902 #1895 -
#1901 -
LeePí17 #1900 jolvan nyugi :)
csak vitszeltem :)
akkor nem marad más mint az h meg kell szokni... :) -
#1899 neeeem
csak mondtam h ezek sajna nemnaon kikapcsolhatóak :D ezek a dolgok a windows kezdőknek szólnak (nemneked ;) ), de kikapcsolni sztem nem lehet :D