13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#2018 ok köcce
-
#2017 feltételezhetően szar :) -
LeePí17 #2016 szar az msn központ..azé^^ -
#2015 hi all! Miért kapom vissza azt az üzenetet egy elküldött üzenet után h "A következő üzenetet nem sikerült minden címzettnek kézbesíteni:..."Mi a fene van vele? -
#2014 Messenger acting up worldwide
Messenger acting up worldwide
dwergs says:
Apart from my own experience, I'm receiving many reports from Messers around the globe that they're having problems sending instant messages to each other over Windows Live/MSN Messenger. Most of the IMs bounce back with the message that they "could not be delivered to all recipients". No idea what's going on but for now we'll have to be patience until the issue resolves. -
#2013 nálam sem jó. probáljátok az ebuddy.com nál -
LeePí17 #2012 ez így van.
mikor nem kell jó mikor meg kéne akkor szar :S -
Lyan Kyj #2011 ÁÁÁ:(( Mindig akkor, mikor a legnagyobb szükségem lenne rá -
Bircsike #2010 Nekem is rossz, sőt még vagy 5-6 társamnak is! -
#2009 és pont most!!!!!!a ku&@÷×#&@ -
LeePí17 #2008 enyimé se
akyyy te csináltál vmit vele én tudom.. -
#2007 valami gubanc lehet mert nem küld üzenetet az én messengerem se
-
#2006 Szinte senkinek sem jó most sajna -
#2005 nekem is ezt csinálja :S -
#2004 majd emegjavul.. soxor voot má ilyen addig vegyé be vmi gyoccert a tünetek ellen -.- -
#2003 SZiasztok.
Feltörték az MSN-t vagy mi a nyavaja? Bárkinek írok semmit sem kap meg, nekem írnak azt sem kapom meg....... OMG.... most a személyes üzenetek részban kommunikálunk egymással. -
#2002 Egyszer csinálta :D Kb két hete , meg is lepődtem rendesen :) -
#2001 Nekem nem. -
#2000 áá nektek nem csinál olyat, hog ymikor bejelentkeztek, bejön vagy 10 iylen ablakocska hogy valaki fel akar venni, de ezek a valakik már réges rég fel vannak véve:D -
#1999 nemtom érdekel-e valakit, de a 8.1 live messenger, meg a hozzá tarztozo plussz müködik windows vistán is. kiprobálva. -
#1998 Javítást is csináltam, restartoltam is, ugyanaz :( -
LeePí17 #1997 restartold a géped.. -
LeePí17 #1996 nemtudom..
próbáld ki..ha jó akkor jelezd vissza..ha nem akkor is :) -
#1995 hmmm ez a BETA live messenger most azt csinálja, hogy ha irni akarok vkivel, akkor azt irja h "Nem sikerült a beszélgetés megkezdése ... nevű partnerével." lol. mi a fene lehet... (jöhetne gyorsabban már a vista...:D) -
#1994 az ujj + jo 8.0 full-hoz is?
-
#1993 jah, épp most szedem:) -
LeePí17 #1992 olvass vissza 1 picit és még a hozzávaló plus-t is megtalálod ;) -
#1991 w live messenger 8.0
van már 8.1 ??
a hivatalos honlapon fenn van? -
LeePí17 #1990 w live messenger 8.1et használsz? -
#1989 msn live vagy mi a xar. az új ?:) -
#1988 uj msn-t is raktál hozzá? -
#1987 HI!
Felraktam az új msn plus live-t, és azóta az MSN Live-om azt irja h hiba történt, elnézését kérjük. Az msn plus nem is müxik 1általán, ha újból akarom rakni az msn plus-t, ugyanez történik :( vmi ötlet?:S -
#1986 Bocsi késő volt. Pedig átolvastam a szöveget. -
#1985 nekem nem báncsa a szememet:D
állítsd át a nyelvet angolra, a vezérlő pultban, és máris nem fogja a szemet bántani:D -
LeePí17 #1984 nekem az a qrva hirdetés bántja a szemem....hogy lehet helyére berakni mást..vagy esetleg kiszedni azt onnan...
van olyan verziós msnem ahonnan ki van szedve..de azt most töröltem..szal megoldható a kiszedése??
akyyy te ebben mester vagy..hát taníccs :D -
LeePí17 #1983 -
#1982 nálam zsír:D végre szines betük stb:D -
LeePí17 #1981 próba cseresznye :D
-
LeePí17 #1980 csak nem okoz nehézséget?? -
#1979 mennyi angol szó