13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
LeePí17 #2058 én azokat törölném...
van kb 10 db amit úgy használok..
az bőven elég lene.
meg még azt utálom ha ráviszem az egeret a csoportra 1ből nyögi a sugót.
rongyrázást kapok már tőle :@ -
#2057 énmeg egyetse használok :D utálom ahogy kinéznek a sima alap msnsmilek is.. :C
#2044: htx -
#2056 mivagyok én bmeg paraszt? :D:D:AS:D
informatikus leszek megoldom.. átprogramozom a vistát aztá jovan -
#2055 talán ha átneveznéd a kiterjesztést ? :ASD:AD:AD:ASDAD -
#2054 gyors votá teso -.- :D
jah volt beprobálva h kikapcsolva de pl vistán akkor is fos :D de xp-re is hiába kapcsolom ki blokkol :D -
LeePí17 #2053 a winfos tűzfalat off tesa -.-
-
#2052 valaki nem tudja hogy lehet kikapcsolni, hogy az msn blokkolja a ztenéket meg videokat, merhogy azok veszélyesek rám? ^^ -
#2051 megszoksz vagy megszöksz :D:D:D -
LeePí17 #2050 igeh..mert megérdemlik :D -
#2049 nekem is kategorizálva vannak a dolgok. pl. szia1 szia2 szia3, bye1, bye2 stb.
az én ismeröseim általában azért irnak "hieroflifákkal", mert nem tudják átnevezni öket vagy lusták hozzá stb. letörölni meg nem akarom öket, mert van aki az oszt. társam például... :) -
reflexből block... -
#2047 őőő
nem uggy van h a szmájlik bindje pl 1 2 3 :D találo neveik vannak..
pl csáá, hali, szia, ezeket simán be lehet bindelni.. aztá akkor a hülyeségek :D joovan, ahanem, rööhi, rhi, rolf... meg ilyenek :D amiket sokat használok, az olyan 50-60 db, azokat má vágom.. többi meg ha kell kikeresem :D nem kell hozzá memoriabajnoknak lenni :D -
LeePí17 #2046 200?..pff.. és kapásból tudod h pölö a 156. az mittomén a ivóshányós szmájli betükombináció a #156? :D
mert én kérdeztem szomszéd csajszit h ő hogy csinálja...
ő megtanulta hogy neki a az a (szeret)
vagy éppenséggel a Szia szia sZia stbhez van 8 féle szmájlia.
jeh és a bátyusa meg előszeretettel szeret formázni..3-4 havi rendszerességgel...persze olyankor a csaj traumába esik hogy mivan a szmájliaival..
véletlenül elköptem 1x h küldje át..
gondoltam van 20-30db..
persze... neki is kb 200 körül volt...
azóta mondom neki hogy szar az msnem..oldja meg máshogy :D -
#2045 nekem majd 200 van, de egyik sem betűként vagy szótagként van használva :D hangulataim kifejezésére tökéletesek :D a hieroglifákkal irkálok meg hamar tiltásra kerülnek ha nem változtatnak életmódjukon :D mer mikor idiota szmájlit raknak egyegy szotaghoz lehet a szmájlit lehuzogatni, hogy megércsed mit jelent -
#2044 EmoAdder (80kb) -
LeePí17 #2043 főleg ha vki az a típus aki 1 mondtatban annyi "szmájlit" jelenít meg hogy el sem lehet olvasni a mondatot :D
úgy kell nézni hogy melyik szmájli mit jelent :D
annak biza sok dolga lessz :D
én olyan 5-10 szmájlit használok..de azok el vannak mentve .gif kiterjesztésre.
így ha format vagy msn csere akkor csak "új" szmájli és kész :D -
#2042 és az mejik progi?
tök szar egyesével bepakolni őket.. -
#2041 van progi amivel kiszeded, majd utána bepakolod csoportosan őket, de a nevük, azaz a bindjük az automatikus szarság lesz.. ezért sokat nem ér -
#2040 Szerintem van ijen progi, olvass vissza, az használ, vagy a sima MSN topikba. -
LeePí17 #2039 ha volt smájlid és netán format volt..
már nemtudod visszaállítani a smájliaidat..
legalábbis én így tudom. -
orobee #2038 hello.
tudna valaki segíteni nekem?
Az érdekelne hogy a live mess. nek a gépen hol található az a fájlja amiben valahol leírja,vagy elmenti kézileg berakott smiley-kat?
Ugyértem ha arrol a fájlrol csinálok bizt. másolatot ha behal messenger, reinstall és ha visszarakom a fájlt akkor a smiley-aim meglegyenek.
pl. windows reinstall -
#2037 Frissült a Stuffplugin honlapja, sza sztem hamarosan megjelenik:D -
Daveee #2036 ugyis szar:S
de most rendszer takaritást csinálok hétha majd most -
#2035 sztem vmi script. töröl dle a plust, nézd meg ugy jó e -
#2034 nem akarásnak nyögés a vége -
Daveee #2033 hello oyan bajom van hogy kb 4-5 napja lefga ya gép eddig nem tuttam mitől, de ma reggel rájöttem, amikor jeletnekzne be a messenger live lefagy, és ezt kb 10 xercsinálta ma! kivettem az inditopult lstábol sé egyből nemgafyott le az egész, nem léptem bele semmi linkbe ami virusos lenne, és ujra is tettem az msnt de semmi, mit tok tenni? nem szeretnék formatozni -
#2032 egyértelmű
partnerlistát meg le kell menteni -
#2031 sztem nem lehet, csak ha csinálsz ujjat... -
#2030 A Live Messenger 8.0-ban hol tudom megváltoztatni az eddigi mail címemet másra? Az eszközök/beállítások/személyes/profil szerkesztése inaktív. -
#2029 hello!én felraktam a vistat de a windows live messengerre nemtudok bejelentkezni mert ezt irja: "Megjelenítendő nevének megváltoztatása sikertelen.Később próbálja meg újból... valaki tudna segíteni? -
#2028 Ez az! Köszi! -
pbes #2027 Úgy emlékszem, hogy Eszközök/Beállítások/Üzenetek és a "Partner üzenete:" szöveg megjelenítése az üzenetek előtt elől vedd ki a pipát. -
#2026 8.1 beta tud ilyet!:)
csak a beállítások/üzeneteknél be kell állítani -
#2025 azt én is tudom.
de úgy hogy sima entert nyomok, akkor elküldi az üzit, és ha még a partner alőtt írok akkor hozzáveszi az előtte lévő üzimhez -
#2024 shift enter -
#2023 Azt hol tduom beállítani hogy az egymás utáni saját üzenetemet egy üzenet alá vagye?
tehat ahelyett hogy:
xyz üzenete:
abcd
xyz üzenete:
abcd
xyz üzenete:
abcd
hanem úgy legyen hogyy
xyz üzenete:
abcd
abcd
abcd -
#2022 hali valaki tudna segíteni abba hogy a 8.0 át használom meg live meg mniden felrakom a discoverit de a connection listnél azt írja nem vagoyk bejelntkezve pedig igen.. szóval hogy ezt hogy lehet megoldni? -
Newfronter #2021 Annyi biztos, hogy január 30.-ig meg kell jelennie. :) -
Bircsike #2020 Végleges 8.1-ről van már valami dátum? -
Bircsike #2019 Ha gondjaid támadnának a Windows Live Messengerrel, az nem a véletlen műve. A Microsoft is elismerte már a hibát.
Az óriásvállalat szerint a szolgáltatás átmeneti problémákkal küzd, melyek áthidalása jelenleg is folyamatban van. A fellépő jelenségek között szerepel a nehézkes bejelentkezés, illetve az azonnali üzenetek sikertelen elküldése. A Microsoft minden érintett türelmét és megértését kéri.