82377
Silkroad Online (iSRO)
  • shaime01
    amikor 1 europai nyilik akkor egy koreai eltünik? (server)
  • Kavácska
    srácok nem találom a kocsmát DH-ban, megpusztulok egy sörért...
  • shaime01
    :(
    most szomoru vagyok, meg lassan lv 53.. ^^ wohoo :D
  • Cat 02 #11674
    44 x]
    /4
  • WuFraZselic
    hé, Viktor, hányas vagy Greecen? :D
  • WuFraZselic
    netán mert nemér annyit? :)
  • Cat 02 #11671
    45+3 speart mérnem veszi senki meg 3 millért ? D:
  • WuFraZselic
    48+5 speart adtak 3m-be... mondom megveszem! kiveszem a zsét, elmeek a stallig, már nincs ott... :'( :S 2 óra mulva látom hotanba ua. a speart, 5m-ért árulják... viszont klántársnak találtam jó üzletet, lvl 36 sos necklance 100k :D
  • effe
    nyugi énmeg rádfogom ha eltűnik az a sos chest... :D
  • Kavácska
    úgyláccik nem volt nagyleállás :D
  • Cat 02 #11667
    1. World of Warcraft
    2. Counter-Strike Source
    3. Call of Duty 2 Multiplayer
    4. Counter-Strike 1.6
    5. Battlefield 2
    6. Guild Wars
    7. Wolfenstein: Enemy Territory
    8. Call of Duty Multiplayer
    9. Silkroad Online
    10.Warcraft III
  • Kavácska
    tán katona vagy?
  • Cat 02 #11665
    mit nem érteszz ? harcolsz magyarul :D
  • Carmang
    "terepen vagy" LOL (ez most csak nekem jelent valamit, ti nem értitek, hehe).

OK értem köszi.
  • Cat 02 #11663
    jah :P bár úgy is azt modnom hogy Effe volt :P
  • Maala
    ez mind szép és jó, de csak akkor működik, ha megbízol azokban, akiknek van joga a guild store-ban ügyködni, ki-be rakni cuccokat... szóval azért meg kell bízni hozzá a másikban.
  • gertrud
    vagy ha tartozol, de te terepen vagy, ő me városban, és sose taliztok, mikor te v-rosban vagy bepakolod a pénzt, és ha ő ott van kiveszi
  • Cat 02 #11660
    pl odaakarsz adni vkinek vmit és berakod a storegabe áés egy üzenet neki hogy ott van :P
  • Kavácska
    mert tök jó ha találsz egy sosun +5ös halbertet mint a tegnapi :D, és már nincs hely a saját storageban, és egy vaci új klántársad aki kb 3 óráig a klánod tagja akár ő is kiveheti és tök jó h tudtál neki segíteni :P

nemtom, azért nálunk vannak, akik nem férnk a storageban, és nem mindenkinek van hozzáférése, csak a normális arcoknak, akkor hasznosis lehet akár...
  • Cat 02 #11658
    mert van és kséz ...
  • Carmang
    Elmondja nekem valaki, hogy PONTOSAN mire is való a Guild Storage? Szóval ha én berakok valamit az nekem miért is jó? Meg a Guildnak miért is jó?
  • Lord Nomak
    Elmehet a k*rva annyába az OTP, bemegyek megkérdezni, hogy mi a f*sz van, erre a nő azt mondja, hogy 23-án blokkolták a kártyámat. Mondom az csodás, mert tudok vele vásárolni, pénzt kivenni. Erre beszól, hogy igen, de fedezetet nem tudok biztosítani a webkártyámra, mondom ja tényleg, ezért tudtam tegnap is fedezetet csinálni rá. Válasza mi volt ? Az, hogy ő ezt nem érti. Mondom oké jólvan. De miért ma szállt el a webkártyám.. Válasz, azért mert azt később blokkolja a rendszer. DE AKKOR MI A F*SZNAK ADTÁK NEKEM ODA A KÁRTYÁT, HA RÁ 3 NAPPAL TILTJÁK A RENDSZERBEN ? Azért, mert két azonos nevű, számlaszámú, kártyaszámú bankkártya nem működhet. Mondom jólvan rendben ügyesek vagytok, és ezt nem lehet mondani nekem esteleg ? F*****SZOMAAAT AZ OTPPPPPPBEEEE

Jövőhét középre lesz kész a kártyám.. Érdekes, a mostanit 2 nap után megkaptam. Ok.
    ANYÁD
  • Cat 02 #11655
    Jagi ilen lustákat minek védesz ?:O

• Maala
    hajrá shaime, ma te egy tanáccsal! :D meg én amúgy sem játszom most, lehet, hogy mióta uccsóra voltam, megváltozott az egész játék+környezet.
  • Nuenue
    Üdv Silkfüggők!
    Indítottam nemrégen egy szerintem egészen egyedi karit, amiben tanácsotokat kérném. Full str-es glavie-s a csávó, és azt találtam ki, hogy kipróbálom, milyen ha elsősorban a passzív skillekre megyek rá. A blade/swordos illetve a Power-es passzívok kivételével, mert a block növelést abszolút nem használom, és plusz mana se igen kell (még). Egyelőre ott tartok, hogy 10. szinten van minden masterym mindenből megvan a passzív táp (sebzésnövelés, gyorsaság, plusz attakrét, stb). Minden elemental skillből csak az első sebző skillt vettem fel alapszinten, illetve a glavie-ből az alapot meg a több ellenfelet zúzó skillt. Egyelőre 16. szinten vagyok, farmolok ezerre' hogy a huszas szintig meglegyenek a passzív skillekhez a masteryk sp pontjai. A karakter hasít mint atom, eddig talán a leghatékonyabb mind közül...
    Hosszútávú tanácsokat kérnék a guruktól, mit érdemes fejleszteni majd magasabb szinten, ill egyáltalán jó-e az irány amit tolok.
    Előre is kösz
    Lord_Wilbury (Babel)
  • shaime01
    BOWMAN2006-nak mond meg hogy K.A :D belötte a karimat arrow combojáival ^^
    i <3 no pots fight +10lv :D
  • shaime01
    ja tényleg tök szar lett.. ^^

52-64s Spear woho ^^ láttam +8-asat venicen és +5- 64-eset .. hmm geci zépen néz ki :D
  • gameplusz
    "Te! Olyan csinos ez a nője, a maga felesége? Blokkolnám! Blokkolnám... ·"
  • Jagi
    nézzétek meg a galoáriám (:))
    legújabb képét :)
    Cseepet jó lett sztem :)
  • Maala
    sztem az új kártyás dolog lesz az ok.
    amúgy nem ugyanaz, mert PP-el is van 1 korlát, meg Silkvásárlásban is van 1 korlát... tudtommal. persze most nem ez a gond, már tudom. :)
  • Lord Nomak
    Egyébként.. Ha OTP-t nem érdekli, hogy nekem bajom van a rendszerrel, mivel PayPall-nál összefosta magát a dolog, akkor megszüntetem a kártyámat. Mivel webkártyát erre használom szinte, a másik két dolog amire használom az egy csekket megér nekem. Én meg egy használhatatlan webkártyáért nem fogok fizetni havonta 1230Ft-ot.. Meg egy nagy faxt. :D
  • Lord Nomak
    A kettő egy és ugyanaz. PayPall-al az a baj, hogy blokkolták a kártyaszámomat, és nem tudom miért. De ahogy olvastam megoldható lesz az újraaktiválása. A másik, hogy PayPall-nál ami kell a 4 számjegy azt nem találtam meg sehol, pedig írta, hogy a bankkártya szolgáltatómnál a számlatörténet részben keressem. Silk vásárlás meg azért érdekes, mivel az OTP álltal kibocsátott kártya amit kaptam, a webkártya.. Elvileg működnie kellene minden fizetési rendszerben, tehát mindegy, hogy mit választok ki, visa, master, discover teljesen mindegy, mivel ez egy globális kártya, és bármilyen opciónál működnie kellene. De mint régen is említettem és bemásoltam egy képet, valamiféle problémája van a networkel.. És nem tudom, hogy mi az a probléma. A másik, hogy most reggel megpróbáltam fizetni kártyával, PayPall-nál, és SilkRoad honlapon is, és kiírta, hogy ellenőrizzem a kártyaszámomat mivel ilyen nincs a rendszerben. Tehát most már OTP is baszakszik, ezért kell holnap bemennem lefixálni ezeket. Egy amire gondoltam, hogy OTP amikor megcsinálta a kártyámat, elbaszta a nevemet a normális bankkártyán, és azt mondták, hogy amit megjön az új akkor azt törlik a rendszerből és az újat kell majd használnom. Lehet, hogy az otp webkártyámat is blokkolták és ezért nem működik semmi sem.. De kurvajó, mert fogyóban vannak a cuccaim és jó lenne vásárolni már.. Na mindegy, majd holnap kiderül.
  • Jagi
    XD
  • circa
    Hahahahahahaha, a kiskarim már lvl 16, pvp-ben egy ütéssel nyírom ki a velem egyszintű strenghteseket (de csak ha egyszerre egy jön)
  • Maala
    lol... most neked a PayPal-lel vagy a Silk vásárlással van bajod?
  • Lord Nomak
    Most nézem silkroad hp-t.. Tegnap írtam nekik emailt, hogy baszik működni a webkártyám és hibát ír ki rá, de fogalmam sincs hogyan orvosoljam és jó lenne ha segítenének valamit.. Erre ma:

Daily Q&A 5/30

Q . If I am having problems with charging silk through the official website, what information should I include when I report this to the bug report section?

A. When reporting issues with charging silk through the website, please include the error message recieved and the browser used (i.e. Firefox, Opera, Internet Explorer, Maxthon, Netscape, etc.).
  • Lord Nomak
    OTP-n van " belsős " emberem, csak nem szarja le a fejem, ha már 1 éve ismerem. :)
  • Husimoto
    Ahogy az OTP- ismerem, ők nagyivben toileteznek rá, hogy neked a Paypallal mi a bajod. Maximum kiadják a szerződést vagy annak hiteles másolatát, aztán köszönik a
    közreműködést és viszlát. A többit neked kell intézned. Javaslatom, van a Paypalnak egy telefonszáma és egy angliusul jól beszélő valakivel felhivatod ott elmondják pontosan milyen dokumentumokra van szükség, hogy ujra Verified legyen a kártyád. Ez kb. 4-5 napba szokott telni, de elintézik olvastam már több más fórumon is.
  • Blinkye
    Némáá 1.047 lett a Silkroadunk
  • Lord Nomak
    Köszi. Szerintem az lesz a legjobb, ha ezt kinyomtatom, meg az elfaxolni való papírt, és beviszem OTP-hez, hogy oldják meg, mivel én nem csináltam semmi marhaságot PayPall-nál, tehát nekik kell megoldani.