82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#11757 gold ticket 4 life!!! fejlődtem lvl 42 78.11%ról lvl 43 19.54%ra, ugy, hogy még maradt 46 perc a napi 3 órából wuhuuu, micsoda fejlődés indul be! -
#11756 www.silkroadonline.co.kr
most én is szétnéztem rajta... hm , hát akor a koreak csak 85 ig vannak ? (az nem is "sok" ) -
#11755 beszart az előző világítos billem és kurvára megszoktam,h este van egy kis fény. a lámpa meg sok :D.. Ezt meg haver megszerezte nagykerből 12K ért és azért vettem :)
Melyik oldalról olvasgatsz? küldj már linket please -
#11754 azt mondtad nem megy fullon, mivel a HDR nem a legjobban lett megcsinálva a silkben ezért több gépen is beszagathat.. vedd le simán , g15 bill neked meg minek? hogy a plazama kijelzőn kiirja hány hpja van a karidnak?:D
mondjuk CS-ben lehet jól jön de én nem szoktam lenézni a billre .. ^^
1bként meg driver.. ^^ + be kell öket "bindelni" ha jól tudom.
hogy honnan az ujdonságok.. hát olvasok.. :D -
#11753 Shaime: Honnan vadászod ezeket az újdonságokat? G15 billhez nem értesz egyébként? :D Kéne help,mert nem mennek a G gombok silkroad alatt :( -
#11752 Mire írtad,h vegyem le a HDR-t? -
#11751 ugyan ki mondta ? europában lesznek uj városok.. senki sem modta hogy ázsiában is lehessenek.. azért nyitották meg mert nem tudtak hol fejlödni a koreai highok.. és ne vitáz velem mert egoista vagyok és MINDENTUDOK!:D -
#11750 vedd le a hádéert -
#11749 Az alap lesz majd 2020 környékén ha már meglesz mind a 7-8 map -
Cat 02 #11748 sztem azé az se ázsia :D mert akkor lesz új földrész ha les városa :P -
#11747 -
#11746 Meg az is fura,hogy 32 es proci 4x512 ddr és 6800GT 256bit 256Mb gépen nem megy tökéletesen full grafon.. LOL -
#11745 Nálam is akad néha mint állat -
#11744 fasz kivan, a babel eddig egy fasza laggmentes server volt, egyből fölengedett, most megbizgerálták és úgy laggzik mindenkinek mint a kurvaélet -
Carter15 #11743 www.silkroadonline.co.kr -
#11742 mi az oldaluk cime ? -
#11741 venice = greece.. :P -
#11740 egyenlőre még csak ázsia van nekik mint uj térkép.
és lv 53-s lettem :) nem is játszok venicen már jutt eszembe ^^ -
#11739 a koreai silk nek mia web oldal cime ?
---
ott már van több város is ? -
#11738 ja -
#11737 a zis i tem mallos? -
#11736 a zászló olyan mint a tigrisfej satyi.. nem trade cucc ^^ -
#11735 Az jó lesz unio tradenél! :)
sok magyarzászlós muki hesszel át a ferry-n :) -
#11734 ci-cang-dzsu -jackie-chan! :D
megy ez ..
egyébként van még érdekesség.. csak disz marad a trader ruha mondjuk lesz egy koreai zászlós ruci is ha akarsz venni item mallból olyan mint a női trader ruha csak ennek koreai zászló van a hátulján szerintem europain majd lesz minden zászlóval ^^
nah mit akartam mondani nemtudom :D ja igen megint megnézek 1 filemt -
#11733 hm, micsoda dolgok shanime ... -
és ezek körülbelül mikor fognak bejönni ? (verzió)
és mi újjat tudsz még mondani ? :) /érdekelne minket :P /
fordítod a koreait ? (engem érdekelne hogy késöbb lenne értelme a red flag nek? vagy csak dísz örökre? vagy későbbiekbe lesz haszna is ? ) -
#11732 nektek is qrvara lagol?=(((( -
#11731 -
#11730 -
#11729 áhhhá.. szóval ez a lényege.. thx -
#11728 ölhetnél chakjikat is!, nem arról van szó mennyit kapsz hanem hogy addott idő alatt összesen menniyt kapsz, és 2 lövés / mob sztem nem lassú... az a lényeg amíg megküzdesz egy 300 sp-s mobbal jópár ütésből, addig a 130 ért nem kell küzdeni semmit, és csak kattingatni kell végig amiket látsz.. ezért jó bow, mert nem vesztesz időt a mászkálással... farmhoz mindenképp bow az ajánlott -
#11727 most többet kapok 130 sp nél a big eyedektől :) -
#11726 Questeket nem csinálok még.. ráérek azzal.. Megpróbálok nem tölteni semmilyen masteryre lvl 16 ig.... nem izgat,h mikor lépek szintet :)
wiszont nem akarok bowot venni,mert akkor vissza kell majd fejleszteni.. Spear nem jó SOS? potikat tudok venni,mert lesz lóvém haver ad 1 millát.. -
#11725 16 oson bandit archereket írts faxa sos bowwal, a stronghold főépületében! és az kb 130 sp-t ad ha jól tuom, de egy imbueval kettőt lelősz :D, max két lövés, vagy egy anti devil. -
#11724 botoltál-e?
-
#11723 Király! Végre el tudtam kezdeni és meg jött a g15 billem is lvl 6 vagyok és még egy questet sem csináltam meg szét farmolom magam.. elég fütyiül dobják még az SP-t.. Mennyit fognak dobni lvl 16 on 9es farmmal a BAnditok? kb.. -
Arky #11722 köszi a választ
amúgy ez érdekes, mert hogy még nem regeltem egy accot sem az qrvaélet.
na de majd akkor máshonnan...
napá -
Cat 02 #11721 amint elinditok egy játékot számolja :D -
#11720 megöltem 3adszorra is TG-t:P -
#11719 "Gaming Style: Uber-pwner", ahamm...
Egyébként meg van Sound Card-od, de nincs Speaker-ed? De gáz...
Azt te állítod be hogy hány órát játszol a játékkal, vagy beállítod, hogy "most kezdem", utána meg "most fejeztem be", és az oldal számon tartja? -
Cat 02 #11718 oldalt a lista :P 8.