82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#11837 -
#11836 -
#11835 ez csak péntek-szombat-vasárnap-hétfő-keddre vontakozik.. :D -
#11834 Én nem öt hanem passion-t utálom de naon -
#11833 Megint vesztett egy tagot a kocka társadalmunk :(
Szia, shaime! -
#11832 én este megyek repülni de nem repülvel nagy bekockultam mostanában szóval szvsz ujra vissza a partyzos STYLE :)
-
#11831 most viszont off csomagolni, 3 óra és megyek repülni ^^ majd még re indulás elött :) jó volt félig magamban beszélni, félig megvitatni ezt a dolog, legalább döntésre jutottam hogy blade kari marad ^^ -
#11830 akik meg Athenson vannak ismerik Vitat és ha jól tudom ő full str, blade, shield kari.. és kurvára utálja mindenki :D -
#11829 én minden játékkal úgy voltam eddig, hogy lehetőleg éljem túl, most ez bow-os karival nem lehetséges, lehet nem nyomnak le nagyon, DE AZ A KURVA BLOKK MEG A KURVA SOK PAKK A NYÍLNAK WÁÁÁÁÁ, blades karinak meg full str-ben elég 200 üveg medium poti, és csá.. igaz, kedden vettem 200 üveget, és még van 134.. tehát.. :DD csak mp potiból kell bevásárolni, de az amire meg elfogy addigra úgy is vissza kell mennem mivel vagy az inventory van tele makinál, vagy a fegyverem kezd szarrá menni.. :)
tehát.. FULL STR BLADE SHIELD KARIK HATALOMRA TÖRNEK.. vagy nem.. majd kiderül :D -
#11828 :DDDD -
#11827 na megint igen a lagg.. tehát ha nem laggolna lehet jó lenne egy intes kari is és tetszene, de egy olyan laggban ami Athenson alig van ( lekopogom :D ) de ha van akkor fél perces késés.. hát full hp-s kari durva :) amire vége a laggnak addigra is csak a 3,2k hp-ból lement talán 0,4 max :) -
#11826 oda fog hozzád érni ugy kb fél fél + pici fél + picit lejebb hpval ..
az a poén amikor bemegyek a dungeonba.. benézek.. és ott ez megy 1 lövés 1 lövés köv szörny.. ^^ -
#11825 mondjuk a flying dragon nekem csalodás volt.. :(
azért poénos beállni a lv1s glavival east gatehez és low lvl-eket dobáélni -
#11824 Nem is azt mondom, hogy nem ér hozzám oda. Vagyis azért az estek 70%-ban nem, mivel befagy aztán csak gondolkodhat max.. De ha oda is ér akkor sem tud lenyomni 10%hp van neki, nekem meg full str karival jóval több.. Ha sok pénzem lenne és nyugodt lélekkel item malloznék akkor mindenféleképpen bowos lennék 10k arrow miatt. Blades meg jó szerintem, most ha sikerül valamikor a saját szintemig felhúzni a karaktert akkor kiderül. De szerintem maradni fog ez, tetszik hogy alig sebeznek rajtam.. :) -
#11823 Na jó! Sztem két karakter van aki str-glavie-s és aki nem :P -
#11822 akkor most .. picit elveszem az életkedved... ^^
blade+str = tank magass hp , közepes sp , legmagasabb phy def , low-medium sebzés
glavie+str = tank legtöbb hp , sp farm nélkül is lehet jót csinálni , jó phy def , medium dmg
sword+int = "teh high" :D, kevés hp , sok sp , közepes phy - legmagasabb mag def , medium-high dmg
spear+int = "csak ne laggoljon" közepes hp ( lv 90-en ha a cheolsam maxon van 10k hp..) , krva sok sp ( 3 nuke ) , átlagos phy def magass mag def ( sos cuccal ennek is lehet magass phy defje ) , high dmg
nem tudom voltál-e már 50 felett de hidd el hogy egy intes kari 50 felett már krva erős lesz.. az elején ha visszaolvasol amikor még nem voltam 50-es hanem 30-49 között voltam és intes karikal nyomtam mindig nyertem hogy mért? mert 50,53,50-től jönnek az "igazi" nuke-k onnantol kapsz 1 nuket megérzed.. hidd el.. bizonyiték.. csak tévhit hogy kevés hpval nem lehet jó valaki pvp-ben.. mondjuk evil cut + cold imbue és befagyasztás rulz :D
bows kariról annyit hogy karakomban a bowos karikhoz ha nem sos cucca volt akkor 10-ből 8xor odaért a szörny . szvsz ennyi 0-30ig jó egy bow-s kari .. szerintem.. ha full int akkor ez al eggyorsabb fejlödés , str-s akkor a magas critical miatt jó mármint a bow-s szerintem fegyverfüggö
szóval ennyi az én véleményem ..
röviden a felső hozzászolás
2 legjobb kari szerintem - FULL STR BLADE+cold+fire ( SP FARMED ) , spear+sword+sword ( ezt mindenki maga dönti el... lehet váltani miközben küzdesz ha pl közel érne ) ( SP FARMED )
ofc ^^ -
#11821 Most, hogy szerintem elutazom erre a pár hétre, kinyomtatom magamnak az összes skill, fegyver stb.. Táblázatot és elemezni fogom, hogy melyik az amelyik a legjobb lenne :D
Minden fegyver tetszik, és szép, ha nem intes.. Ruhában csak garment tehát lófax.. -
#11820 Nem az zavar, hogy kifogyok az ijjakból, mert néha magamhoz kell már átpakolni őket, hogy maki felvegye a tárgyakat is és ne legyen tele inventory neki. Nem tudom, az a rossz, hogy már azért nem 1 hónapja játszom ezzel a szarral. És még mindig nem tudtam eldönteni milyen karaktert szeretnék, valamilyen szinten, hogy most van ez a skill visszahuzó cucc item mall-ban jó a dolog. Mert full str mindenféleképpen.. Tehát én intes karaktert nem akarok. Na szóval, hogy van ez a cucc, még így 35-38as szinten tudok gondolkodni milyen fegyverrel szeretnék menni. Mert 300 silk összesen az, hogy leszedjem a pontokat és áttegyem másikra..
Blade tetszik védelme miatt sebzése miatt, ijjász tetszik hogy nagyon gyorsan tud farmolni, glavie tetszik hogy közeli támadásnál elvéreznek a közelében az emberek.. Bow nem tetszik mert lassú szar az egész, blades nem tetszik mert oda kell mászni a mobokhoz és megszoktam hogy messziről vadászok le mindenkit, glavies nem tetszik, mert ha egy mob nem agresszív és nem üt meg ha csak én sem őt akkor glavie skillek miatt akaratom ellenére is belecsöppenhez a hatósugárba és nekemesnek.. -
#11819 ANYÁDAT összezavarozdtam. Tehát magas sebzés :DDD NEM KEVÉS a Blade+Shield rész alatt :DD -
#11818 Ha már ilyen jól elbeszélgetek magamban levezetem az én tapasztalataimat meg véleményemet a fegyverekről meg skillekről..:
Blade+Shield:
- full str: kevés sebzés, magas fizikális támadások, erős skiellek tartoznak hozzá egy bizonyos szint után
- full int: ilyenem még nem volt,de ritka szar lehet..
Sword+Shield:
- full str: sword meg fizikális üti egymást, elbaszott karakter
- full int: erős karakter, viszont élete meg pitsafax..
Bow:
- full str: az egyik legerősebb karakter közé tartozik, magas crites bowal csúnya írtást végezt, ha mob közel is jut hozzá 1 ütésnél többet nem tud bevinni, full str miatt meg a sebzése neki max 100 talán..
- full int: skillek miatt elég csúnyán lehet sebezni vele, nem kritérium a magas crites fegyver hozzá..
Glavie:
- full str: erős karakter, ha az ember lightningal megfűszerezi egy kicsit tömegírtást lehet végezni azokon akik a közelében vannak, sok hp miatt lassan is hal meg..
- full int: kevés hp, nem is való hozzá glavie.. közepesen sebez..
Spear:
- full str: üti egymást a kettő mint blade, sword változatnál is
- full int: erős mágikus sebzés viszont a túlélési képességei nem kápráztatnak el engem...
full str karakter: sok hp, magas fizikális védelem, jó fegyverrel iszonyatosan tud criticalozni.
full int karakter: nem találtam benne semmi jót, nem tetszik hogy van 1k élete és 9k manája..
hibrid karakter: viszonylagosan középen szerepel mindenhol, ha nincs +4,+5 vagy SOS protector rajta akkor elvérzik..
Ez mind csak az ÉN véleményem, bár.. Nem tudom, én így látom, nekem ezekre mondhat bárki bármit. :) Szerintem ez mind így van és igaz amit leírtam :P -
#11817 van majmod nem? akkor meg mit izgulsz? nem fogsz kifogyni az ijjakból ^^
nekem most mp és hp potikal van tele... az egész szinte ugy van hogy 4 sor large hp pot 3 sor medium mp pot 2 sor unpill
^^ -
#11816 hidd el... minden kari jó.. bladesben az a jó hogy nekimehetsz akár a leg highlevelebb HIGH+++++++++++++++++++++++++++++ karinak .. ugyi s kibirod ellene a minimum 1p ercet.. ^^
shieldes is ugyanugy megdöglik ahogy más is.. ( hidd el volt olyan velem egyszintu intes kari akinek a közelébe nem tudtam menni ) ez az egész csak gémsztájl ^^
blades kari azért tank mert TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANK :D
de mondjuk group pvp-ben ha vannak hátulrol támogato karik lásd bow,sword,spear akkor legelöször hal meg.. olyna karit csinálj amit élvezel és szard le az olyan emberket akik már magasabb szinten vannak és 1-2 ütésel nyomják a low lvl-eket..hidd el én azelején minimum 25 accot regiztem mire cisnálta megy blades karit de azt is csak azért mert tetszik az 52blade és pajzs.. :D szvsz ha bow-st akarsz akkor szerintem bowosat csinálj.. ^^ + 72-s bow krva jól nézki:D -
#11815 Na megy egy valami zavar ijjásznál, az hogy 250-es pakkok vannak csak a nyilaknak. Tehát ha én most nem item mallozok akkor lvl 52 felett kb az egész inventorymat a pakkok foglalják el. Így is 3k nyíl tart 30 percig, és az 3k pénzben.. Tehát ezért rossz valamilyen szinten..
Egyébként amikor elkezdtem játszani kipróbáltam minden fegyvert vagyis nézegettem karaktereket hogy játszanak a fegyverekkel. Az ijj azért tetszett meg mert Aegen láttam egy karit X-chym, és tetszett a Moon Bow a kezében és az arra a szintre tartozó garment. Viszont full str blade shield kari meg akkor tetszett meg amikor barátnőm játszott még, és Maala meg a többiek guildban tradeltek Hotanig, és megtetszett Maala karija, hogy ezek a red eye ghostok meg minden ilyen 20-30 sebzést csináltak rajta :D
Tehát végülis ezért így nemtom :S:S:S:S:S -
#11814 Jó én ezt tudom is, meg én is így kezdtem el, hogy nekem tetszik a bow-os. De nem lehet mit kezdeni az ijjászal ha darabokra tépnek a shieldesek. Shieldes is tetszett, meg tetszik is. De az csak 32-40 felett. Mert akkor szépek a tárgyak is, és skillek is jók szerintem. Meg azért én úgy vagyok vele, hogy ha túlélek egy összecsapást többet ér mint az hogy tetszik-e a fegyver. :D
Most kardosra megcsinálom a karit, ahogy elérem lvl 70-et megvan minden cucc, akkor elkezdem ijj skilleket felhúzni. :)
Ijjász+kardos+pajzsos kari rulzz... :D
Ijjász meg csak azért tetszik, mert moon bow szép, de ami utána jön az egy ocsmány szar fuj wáaáháhááháh brühühühü. Kardosnak meg 42 felett kezdenek szépek lenni a tárgyai.. :) Kétfelé húz a szívem az a baj :(
Full str+bow azért jó mert nincs az aki a közelembe jut és megöl ( már ha mob persze )
Full str+blade+shield az meg azért mert ha közel is jut akkor sem öl meg, legalábbis nehezebben mint egy ijjászt..
Összezavarodtam :S -
#11813 nem jeleniti meg a képet WTF ^^nah pill :D
-
#11812 -
#11811 még valami
:D
^^
ez a +100dmg a silkben egy azonosszinture kilöve olyan +700dmg-t jelent nem? -
#11810 mondjuk ezzel vitáznék.. mert lv80-90 körül inkább sword+shield , spear , glavie-sok vannak többen hogy mért? mert azok a fegyverek pl glaviek már nagyon nagyott ütnek és olyan combok vannak 60 felett aminél 1-1 block belefér sajna a blades karinál meg uj combo nem lesz csak felrugások pl felrugod +50%dmg knockdown és 3xor szurja le , sajna ez van.. egyébként
blade+shield 4 EVER :)
azért néha megizzasztanak az intes karik is .. ha elérem al v70-t vagy a 64-t akkor majd lehet kezdek.. 1et ^^
még valami nomak.. egy kari nem azért jó3 mert másoknak is olyan van hanem azért mert NEKED tetszik ha neked bejön egy bow-s kari akkor szerintem azzal nyomd.. mert lenoym téged egy bow-s kari majd magasabb szinten.. akkor majd te is bowosat akarsz.. hidd el ez igy van.. ^^
bow-s karik is jok csak jó bow kell nekik minimum egy 10-s criticalal. én már láttam olyan bow-s karit ~BOWMAN2006 aki 1 strong és 4-s arrow combol 4xer criticalozott .. -
#11809 Meg úgy elegem van Vita, Eagle_Of_War, ZnIV gyerekekből, ma 4 tradet, tegnap 5 tradet buktam miattuk, hiába mentem 1*os traddel. Kurva Fire Ox miatt:
- Nem láttam semmit
- Nem tudtam rendesen kattintani a lovam mellett lévő thiefre
- És ismét NEM LÁTTAM SEMMIT
Szóval kb így elbuktam 800k-t eddig. Jó ez, tetszik. Alig van pénzem.. -
#11808 Mármint Athenson mentem Hotanba.. :P -
#11807 Nem az a legjobb, de az a célszerű.. Egy olyan szerverre ahol a 65% pajzsos, minek legyek ijjász ? Aegen jó volt ijjásznak lenni, ott mind a három típusból volt elég. Csak nem gondoltam volna, hogy ma átmegyek Hotanba nézelődni és látok összesen 15 ember ijjal.. -
#11806 Már most úgy néz ki a karim 35ös szinten, hogy:
Mastery: Lvl 29
Strike n' smash: Max
Stab n' smash: Lvl 2
Illusion chain: Max
Billow chain: Lvl 1
Soul cut blad: Lvl 8
Blood blade force: Lvl 6
Flower bloom blade: Lvl 6
Shield protection: Lvl 2
És igen, ezek mellé még jön majd ijj skillekről összesen 1954 sp, tehát ha jövőhéten visszahúzom az sp pontokat, és átteszem, nagyon csúnyán beindul majd a karim ^^ -
#11805 "lálá-lálá... én mondtam hogy a pajzsos a legjobb kari lálálálálá" -
#11804 Átváltottam kard+pajzs kombinációra. Sajnálatosan Athenson sok a pajazsos, és kurvah magas blokkolásaik vannak.. Érted, felhúzom strong bow-t, kb 10 mp mire elsül, erre kiírja, hogy " Blocked ! " rálövök anti devilt az talál, rányomok 3as arrow combot, kiírja mind a háromra hogy " Blocked ! ". Ezek után úgy döntöttem, hogy annyukat blokkolják és nekirontok inkább ^^
Most meg várom webkártyámat az új számmal, hogy regisztráljak PayPall-ra, vagyis ismerős akinek van regisztrál. Veszek 300 silkért majd skill visszahúzó potit, és az ijjakról lehúzott skilleket átteszem majd kardra, és még bőven marad is, lehet force-ra teszek akkor ^^ -
#11803 te most mi a szar vagy?
blades vagy bow-s? -
#11802 Ja és ma megöltem vagy 500 mangyangot :D Rájöttem, hogy ezekkel a Hidden Blade Series skillekkel nagyon lehet velük mátrixosat játszani, alávágok egyett az meg ilyen félszaltóban rongybaba effektel hátravágódik. :DD -
#11801 Szia =)
Hát is-is. Az OTP elrontotta rajta a nevemet, ezért újat kezdtek el csináltatni, de azt elfelejtették velem közölni, hogy máj. 23-án letiltották a rendszerből.. 2 napja tudtam ezt meg, silkroad honlapon meg alapból nem működik a webkártya, nem tudom miért. Mindig hibát ír ki rá, PayPall meg tömegesen húzza le a pénzt az emberről, sőt ha pár napon belül nem aktiválja normálisan az ember Pay Pall-on a kártyát, akkor kitiltja a rendszerből, és lehet faxolgatni az OTP szerződést nekik.
Tehát, az OTP webkártya eddigi tapasztalataim szerint, mindenhol jó, mindenhol tudok vele vásárolni. Kivévve Silkroad honlapon. Csodás. :D
De most tartom a kapcsolatot az adminokkal onnan, informálom őket folyamatosan..
Egyébként meg elgondolkodom rajta, hogy csináltatok egy Raifaisenes Blue csippes kártyát, aztán mindenki mehet a ferde faxba =D Mert ha már azzal sem tudok vásárolni Silkroadon akkor beperelem a Joymax-ot =D
Úgy is sokat járok külföldre főleg Ausztirába ott meg sok kedvezményt adnak mindenre.. Erről jut eszembe most 2-3 hétre off, megyek Franciaországba ^^ Addig asszony játszik majd helyettem néha szerintem. :)
Este indul gépem muhahaha -
#11800 azért még, fizetnék is :)
bár, hamarosan scroll kell :) -
#11799 akkor lenne ám nagy a bevétel :P -
#11798 A guilden belül is írtak leveleket és arra is mind-mind válaszoltak :)
korrektek ezek, csak lusták antilagg itemet berakni az item mallba :)