82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Atisz #11877
    Ha az élvonalba akarsz kerülni az új szerveren akkor ezt felejtsd el...ha régi szerveren csinálod ezt, akkor gratula és sok szerencsét...
  • Atisz #11876
    Jujjujj...csak nem egy elbas... izé hybrid karit látok?
  • Atisz #11875
    Úgy tűnik itt semm lesz olyan jó a community (bár még bármi megeshet), marha sok a _vn és tr_ (vietnámi és török) klán, illetve a más szerverekről átjött többi guild sem a nagy öregekből, karakterekből áll (ami logikus is hiszen akik régóta sro-oznak, nem fogják otthagyni a BECSÜLETESEN bot és item mall-os szarok nélkül összehozott 60-70-es karijaikat egy új szerver miatt hogy ők legyenek a királyok...)
    Ez az új szerver tehát az újaknak van, illetve a kisebbségi komplexusban szenvedőknek, akik unják már hogy szétkenik az arcukat a high lvl hunterek/thiefek, vagy - mint az én esetemben - csak egy új típust akarnak kipróbálni (full str glavie + fire).
    Már az első nap megalakult az Oasis szerver 1. számú botter guildje, az Imperial is, sőt már ki is akartak rabolni a csicskák a szokásos "NPC thief ráhúzásos" módszerrel, de akkora noobok voltak, hogy még ez sem jött be nekik...hiába, pvp-ben nincs bot
  • Atisz #11874
    Lol, ez kemény 1 hét után már rendszeresen ölik Ureuchi-t. Kár hogy volt pár vizsgám (és még lesz is) tehát nem vagyok a topban.
    Egyébként aki az új szerveren van, ne szarja az idejét sp szerzéssel, meg lvl/mastery gap tartással, hanem minden maxoljon (max 1-2-es különbség) a gyors fejlődés érdekében. Hiszen kit érdekel ha nincs skillpontod 1-2 skillre, ha ott vagy az élmezőnyben...
  • Kavácska
    azza lehet a majmot táncoltatni ha van...
  • circa
    Az action-ök között az utolsó sorban mi az a charming action nevű vlalami???
  • Atisz #11871
    Dobjatok fel pár nevet hogy kik vannak most Greece-en, én is kezdtem egyet (lvl 22) ugyanazon a néven (Cicababa).
  • Atisz #11870
    Photoshop...
  • Cat 02 #11869
    azok a régi szép idők :D
  • WuFraZselic
    ejj, van 3.2k sp-m (4es farm, igy is 0.04et kapok bumwangért, és 1 sp / mob, xp scroll 4 life ismét :D) és még 800 kéne ahhoz, h CSAK a firet feltoljam 43asra, és a 43as fire nuket "előhozzam"... és kéne még lightot fejleszteni, ahhoz is kéne 4-5k sp... háát scrollból van idő még bőven, 45ig ugyis farmolni fogok! rem lesz belőle vmi jó :S
  • Kavácska
    köszönöm
  • Cat 02 #11866
    sro.mmosite.com/x/ asszem
  • Kavácska
    rakja már be vki a sp számláló linkjét pls! köszike
  • Kavácska
    ne 15 ön farmolj, hisz 16on jön a sos fegyók! ajánlom még mindig sos bow-t, azzal sokkal jobb picit :D

ajánlott az xp scroll! :D

vagy ne sos-t vergyél hanem egy sosunt, és akkor lehet pirosakat is lőni az is két lövés max :D:D:D:D:D
  • shaime01
    ja és 1.5 hét volt
  • shaime01
    söt többet első 3 nap 0-24 volt nah tényle gmentem:)
  • shaime01
    -- lv 9-s különbség 1 mob 1 sp óránként olyan 300-400-t biztos csináltam és naponta 7 óra +-t játszotam... de most mentem.. igaz esik az eső.. sebaj.. ^^ BB re majd :D
  • shaime01
    tudom azért irtam hogy mond meg neki
  • Blinkye
    Shaime,hogy a rákban csinálsz egy 7 alatt 30-35K SP-t? A bowmanoktól 130ESP-t kapok és egy óra alatt kb 200SP-m jött össze. 269000 bowment kéne legyaknom 35K SP ért Ami ilyen tempóban kb 8 nap non-stop gyilkolás :) Lehet,h veszek duplázo ticketet és megcsinálom 1 hónapig csak bowmant gyakok. kicsit uncsi lesz,de sztem megéri. Viszont lvl 15 vagyok és nem akarok lépni. érdemes meghalogatni párszor,h ne lépjek szintet vagy nem fognak sokkal kevesebbet dobni?
  • gameplusz
    Bowman2006, Vencie, legutóbb (1 hónapja) mi klánuknba volt.
  • Lord Nomak
    amíg nem jön vissza külföldről és nincs meg kártya neki addig biztos nem, ezért kérdezem én is, mivel ilyen szinten elrontott skill arányokkal játszani még lehet, viszont ezt mind a játékban visszahozni item mall nélkül lehetetlen
  • WuFraZselic
    Nomak, akkor ezentul te nem tudsz szerezni silket?
  • Lord Nomak
    viszont kérdés valaki közületek szokott venni silket ? mert a kártyát amit ótépé csinált neki nem vehetem át én meg így nem tudok ezzel a karakterrel mit kezdeni hogy szétvancseszveazegészmerthülye :P mert aki tud vásárolni silket az szóljon és akkor befizetek neki pénzt ő meg feltöltené ha lenne olyan kedves na meg persze kapna grátiszt ha már veszi a fáradtságot hogy segítsen :)
  • Lord Nomak
    szia maala :) mondtam neki telefonon, vagyis írtam sms-t hogy mit írtál ide és elkellene gondolkodni rajta, aszonta hogy jó csináljam meg a karakterét akkor bowosra a továbbiakban :)
  • Cat 02 #11853
    CoD2 klánt az az MP klán ? :D

LRO = LagRoad Online :D
  • Maala
    Lengyelországban még nem voltam szórakozni, csak kb az összes játékostársadalomból ismerek lengyeleket, és az egyik "legjobb fej banda", ha érted, mire gondolok... Tegnap beszól egy lengyel a CoD2 klánom public szerverén: "Eddig azt hittem, hogy a miénk a legdurvább nyelv, de ahogy elnézem a tiéteket, ez a legőrültebb."
    No meg persze Athenson is egy csomó lengyel van, aki segít bármikor, ha megkérem...
    és hány hétig nem látok tőled egyetlen hejtelen madzsar mondatyot sjem? (gyk: meddig leszel távol?)
  • Cat 02 #11851
    mi meg megyünk LRO-ba :D
  • Maala
    Nomak, sztem most már maradj bowos... majd szépen eléred a 70et és akkor elkezdesz farmolni... de az tény, hogy STResből a leggyorsabban a Bow+Fire+Ice tud fejlődni. kellenek a sebzésnövelők neki. PvP-t úgyis el lehet lassan felejteni 40ig, a tradehez meg lovat kell venni, ha a magas szintűek basztatnak. bár én inkább azt javasolnám, hogy hagyd a picsába Jangan-DHt, és menj hottanba. Dead Ravine-ban simán megoldható a dolog, főleg, ha megkéred 1-1 klántársad, aki épp aktív, és nem baszik felmenni a szerverre. vagy végső esetben elkéred a számom, és felhívsz, hogy menjek tradelni. :) (volt már rá példa) de ez most úgysem aktuális, mivel te mész el FRO-ba, a "magukat kutyával s**gbedurrantók" hazájába (személyes élmény volt a hotelben, ahol laktunk... feledhetetlen!!!), szóval
    Jó Utat. (szeretettel, a Malév)
    én személy szerint ha végre lenne 2x XP scrollom, felmennék 70ig, és előbb fire-t, majd bowot, végül glaive-t, és ice-t húznám fel... de NINCS. :-s
  • Cat 02 #11849
    ^^:D silkroad.uw.hu/oldal/index.html itt is készül ám something :D
  • shaime01
    én az 51-s combo miatt csináltam csak blades karit.. 29-ig tényleg kinszenvedés vele menni.. onnantol 1 combo 1 combo 1 felrugás m
  • Kavácska
    télleg lassabban fejlődik mint pl egy íjjász, de anyival jobb is :P
  • shaime01
    2-1 miota jó nkernek? na mind1 :D te karid sztem nem sebzel annyit mint egy pure ^^
    egyébként blades lassan fejlödike? 40-48-ig 1nap 1lv megfelel?
  • gertrud
    Sztzem meg a the best a 2:1 intes spear+light+fire :-) Sok ember még nem találtam, aki legyőzött volna :-) KIVÉVE: pvp, és full str+blade + ice és nem lehet használni pillt, akkor megpusztolok, de néztem bladeseket, kurva lassan fejlődnek.... Mire megölnek egy monsztát én 3-al végzek (bár én tömegpusztító vok :-))
  • gertrud
    Nézz privátot :-)
  • shaime01
    kor?méretek?are you kocka?do you have a boyfriend?
  • shaime01
    egyébként ma döbbentem rá.. egész nap álló pélóval közelkedni.. :D
    nah jó nem.. :)
  • Jagi
    Ezt mondtam már régen is :)
    Az a jó kari amivel szeretsz játszani :)
  • Petruska
    Nálam kövi a helyzet, kipróbáltam milyen a full int és a full str ugyanazzal a fegyverrel(íj) és arra jutottam h az én játék igényeimnek egyis se túl jó.
    Ezért aztán 2srt 1 int lettem, hybrid ill ahogy sokan csufoljátok, elcseszett.
    Igaz alig trade-elek, nem pvp-zek, csak mobot ütök dögivel, ha épp van időm.
    Erre nagyon is jó vok.Viszont a felszerelésem le fogom cserélni str-esre, eddig jobbára minkét bonusz volt rajta, no meg plusz 2-3.Fegyerem is az, és farmolok, állt három szintet tartok, úgy tök jól kijövök.
    Mindamellett, nem pro karit akarok,előírás szerüt, csak szorakoztatót:))
    Sztem maradok még a 4X-en belül 2:1 után meg váltok 3:0-ra, addig is str bonusz mindenhova:)
    nah,befogtam:P
  • Kavácska
    rád fér shaime! :D én már néhány hszben kifejeztem aggódásomat a te magánéleted iránt... szóval party, csajok ! :D
  • Jagi
    Kezdtem megijedni :)