82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#12037 csak azt mondd meg, felulről második sorba mit kell írni regisztrációsmoldalon! M?ert mindig hibát ír ki! So? -
#12036 de dc-n sincs fennt... torrent? vagy mi? -
#12035 nem -
#12034 bazze shaime... nem elég, ha korei betűkészletet feltolom? -
#12033 mert ha koreai xp-d van alapbol koreaiul és angolul tudsz csak irni.. ^^ magyarán szólva be tudod hozni a koreai betüket amik oda kellenek.. ^^
és hogy honnan szerez az rád van bizva én nem fogom feltülteni neked.. :) -
#12032 és ez iért feltétel hozzá? -
#12031 de olyat honna szerezzek vazé? -
#12030 #12025 -
#12029 lécci segíts regizni!
-
#12028 elvileg ha proxy-ről csatalkozok fel az sro-ra akkor ott maradhatok ^^
azért aranyos volt a ruhája.. kb 1 percen át néztem.. ^^
kint meg csak 7x-es karik pvpjét láttam.. aztán gondolomta ha már itt vagyok go Quest. -
#12027 u.i : kb 5percig fent tudtam lenni a koreai serveren és láttam egy 8xs spears csávót ( rögtön kimentem jangan kapuhoz ) majd aztán épp hogy felvettem az első Q-t kibannolt a server.. ^^ check volt.. -.- europai ip-k NN szvsz:( -
#12026 LécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciLécciv
-
#12025 szerez be egy koreai windows XP telepitő lemezt telepisd fel egy külön particiora onnantol meg már könnyü.. hidd el ^^ -
#12024 Ezt le tudnád írni hogy sikerült? Mert kb. egy hónapja próbálok regsiztrálni, de asszem felülről a 2. dupla négyzetbe sose tudom mite kell yírni, és ezért sose sikerült a kuva regisztrálás :-( Lécci help! -
#12023 Te mivel fejlődsz most? Mert én is 2:1 int spear vok lightal (meg egy kis fire) és már 42-n a black robber bownman necces... Bunwangok hányas szinttől érik (mikrotól gazdaságosak? mert ugye a zöld mobok hosszú távon gazdaságosabbak) És neked mien messze van még a 45? Mert nekem kuva távolinak tűnik 42 és 10%on :-) -
Cat 02 #12022 msot eléggé nem lagzós de ki tujda néha még DC is vna :D -
GERINC94 #12021 aege, is olyan lesz mint a babel??? mármint hogy meg van adva hányan férnek be a serverre ... -
#12020 azért az poén ebben a videoban az első fighr 2 roundban hogy a light nuket ennyit sebzet.. -
#12019 have fun
http://youtube.com/watch?v=Dj8KjP_Myyg&search=silkroad%20bow
74-s bow in-game-ben KRVA SZÉPEN NÉZ KI ! ezt hidd el nekem láttam már videon.. képen egy rakat szar.. :D -
#12018 mai Q/A:
Q .When can we use 'Gift Button' in Item mall?
A. In or for the foreseeable future, we do not have a plan about using a 'Gift Button' .
Akkor találjatok ki valamit gyorsan a Visa mellé... -
#12017 azt mondom... ez csak egy ilyen "ÉNHIGHVAGYOKÉSTE?" lejárató muvi.. ^^ ha a bow-s lenne akkora akkor sztem 10k-s criticalt nyomna ugyanerre a blades karira .. ^^ -
Cat 02 #12016 fujj 74 es bow az gec ronda az nem NAGY hanem KICSI :S
a fegyver ha megnézed egyre nagyobbak ¢¢ -
Cat 02 #12015 lejártak a büntijeim hurrrá D:
mi is tudunk olvansi :D x] 1ébként a karods sokkal magasabb mert a az ijjászon még arany prot van ! -
#12014 csak vicceltem az 52-64-72-s bowok elég szépen néznek ki ^^ -
#12013 attól még gagyi :)
1xer majd én is kiprobálom a bow-s karit ^^ strong arrowra kiváncsi vagyok ^^
még ki akarom majd probálni az intes karit és a bow-osat mert a critical wonz :)
egyébként abban a vidben amiben a blade-s leszurja a csáveszt ott a csávesz lv 79-es ^^ -
Cat 02 #12012 bazd simán :D nekem 38 as elcseszet akrim van de szeretem ¢¢ -
diksike #12011 Akkor hagyjam a fenébe azt a 400 körüli sp-t? Helyre tom még hozni a karimat?? -
#12010 mwhahaha SIKERÜLT beregisztrálnom a koreai oldalra mwhaha :D ctrl+c ctrl+v ^^ most leszedem az kr-es oldalrol a cilentet hátha fel tudok menni és akkor nyomok jó pár SCR-t a 90-s harcokrol :) -
Cat 02 #12009 yehaa kiment a net :D remélem működök az auto poti :D -
diksike #12008 Vagy hagyjam a fenébe majd visszajön az az elvesztegetett SP? -
diksike #12007 De csak vissza kellne vennem mert 400 körüli sp-t kapnék vissza! Vagy hagyjam a fenébe és ne adjak rá többet? -
Cat 02 #12006 player vs monster és player -
diksike #12005 Lehet hogy hülének néztek de mi az a pvm és pvp? :(((((((((((((((((((((( -
Cat 02 #12004 vazze :D nem vedd visza !!!
de sztem str+ice és ha sok az SP-d akkor ha harcos akkor fire ha inkább segítőkséz force ;) -
#12003 fire pvm-re és cold pvp-re -
diksike #12002 Thx a segítséget! Akkor gyűjtöm a lóvét meg a Skill editinghez a cuccokat és visszaveszem a lightningot! Milyen párosítás érné meg egy Full STR-es Protectornak, /Blades/? -
#12001 u.i lord nomaknak... 17 criticalt kaptam egy 70-s bow-sotol ^^ -
#12000 hát ja
light -> int vagy esetleg bow-sokank^^
lassan 56-s leszek és jön az uj fegyver és feltudom venni a gatyomat :))
-
Cat 02 #11999 jó az :D str+ice is elég ütős + a lighting buffok :P de a fire jobb lett volna;) -