82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Jagi
    lolmá scrollos viet kocka! XDDD
  • Kavácska
    2,5 hét??? Pffff
  • shaime01
    ARK_ANGEL most hányas szintu?
  • shaime01
    az sem dönti meg angelblade rekordját :D
    2,5 hét - lv 70 :)
  • shaime01
    nekem igy is van életem.. :)
    de azt mondta scrollozik.. azért irtam hogy 1nap 1lv .. ^^ tudatlan.. amit VV csinált az meg nem azén karim..
  • Jagi
    azt vágom :) De Nick Fury-t hiányoltam is...
    egy probléma van vele... hogy még sohasem láttam ilyet...
    DE EZT SZABAD ÜTNI! :)
  • sweech
    kimaradt egy "n"
  • Petruska
    Na majd jövőhéten letesztelem mire jutok:)
  • Cat 02 #12069
    nekünk at mondta napont 40 % ....
    Aegen kb 1-2 hnapa alatt ett Muki 58 ... scrolos
  • Petruska
    köcce! Egyébként van 1 haverom akinek még 50 felett is megy xp scrollal a napi szintlépés:S mivel a guildem tagja így elég jól nyomon tudom követni, ill 57-ig tutira képes volt rá. Ha kérdésetek van hozzá az atw-s silkroad forum oszlopos tagja és a neve Rolang.
  • Cat 02 #12067
    35 ösbe 8 at 26 osba 3 at 32 be assem 5 öt
  • Cat 02 #12066
    Wangwon's request

35

1
    Vedd fel a küldetést Janganban Lottery seller WANGWON-tól (6550,1047)

Menj Janganba és beszélj a Lottery seller WANGWON-al

Szükséges küldetés:LV 35 "Asa's Grumble"
    Looking for Chinese Liquor

35

1
    Vedd fel a küldetést Janganban a herbalistától, YANGYUN-tól (6491,1100)

1. lépés: Ölj Hyeongcheon 100 Hyeongcheon porért
    2. lépés: Ölj Ong 100 Ongs csápért
    3. lépés: Ölj Small Red Scorpion 100 Kis Vörös Skorpiólábért
    4. lépés:Térj vissza YANGYUN-hoz exp: 40,000
    sxp: 18,000
    Looking for European Liquor

35

1
    Vedd fel a küldetést Janganban Adventurer FLORA-tól (6500,986)

1. lépés: Ölj Earth Magician 100 Earth Magician szemöldökért
    2. lépés: Ölj Blood Death Flower 100 Blood Death Flower levélért
    3. lépés: Ölj Red Scorpion 100 Vörös skorpiólábért
    4.lépés:Térj vissza FLORA-hoz

Szükséges küldetés:LV 35 "Looking for Chinese Liquor" exp: 40,000
    sxp: 18,000
    Huhoan's Book

35

1

Vedd fel a küldetést Janganban Lottery seller WANGWON-tól (6550,1047)

Menj Janganba és beszélj a Lottery seller WANGWON-al

Szükséges küldetés:LV 35 "Looking for European Liquor or Looking for Chinese Liquor"

Drinking with Huhoan

35

1
    Vedd fel a küldetést Janganban Gambling house guard HUHOAN-tól (6573,1016)

Menj Janganba a Szerencsejátékok házához és beszélj HUHOAN-al.Add oda neki a bort, amikor azt mondja, hogy többet akar, kérdezd a könyvrol, és cseréld el a furulyáért cserébe, meg a többi italért

Szükséges küldetés:LV 35 "Huhoan's Book"
  • Petruska
    Köszi, de arra voltam kivi h hány weapon elixet nyomtál bele, pl +3-ra...tizet?
  • Petruska
    apropó piás quest, lv 35, le van mentve az össz utasítás ha minden igaz, nemsoká dobom fel a guild oldalamra, akinek meg kell annak szivesen leírom!
  • Cat 02 #12063
    26 os 3 ból lett 35 ös 8 ból
    32 es pedig 32+3 volt +4 et akrtam és sima lett
  • Petruska
    Sikerült már valaha nektek fegyvert upgradelni 3-asra? Ha igen hány elixirt nyomtatok bele? Csak kiváncsiságbol kérdezem, az mmorpg-s tapasztalatom alapjánn inkább megveszem az áhított +3-as fegyót.
  • Cat 02 #12061
    Punisher (metorló) magyarg ;)
  • Jagi
    ezmiez?

Vektor: #11993
  • Jagi
    :DDDD
    az elején kezdtem azt hinni, higy nem voltam ott :)
    jó képek :) 3-4 fav :)
  • HencStein
    Nem tom másik szervereken hogy van de athensen a 60+ osok tövig nyalnak a gm-nek tegnapis feljön passion(lvl70) meg még 1-2 nagyobb szerencsétlen gm-nek ugy benyalt hogy szerintem még ma is fáj neki a segge
  • Kavácska
    annyi van mint a SZEMÉT
  • HencStein
    Hát biztos még ennél is több csiter van csak 52+ osokat nézik .. mert nem tom hogy hány napja folyamatosan athenson van 2-3 botos tarim basim területén vagy a 30t köveknél de azokat még mindig nem banolták
  • Kavácska
    Greece-n még nincs, ott biztos nem is botolnak
  • Kavácska
    vagy ha így jobb, h mindenki örüljön :

[Xian]

blocked forever - mary01 / Syso0 / himto / jjh03 / MissKorea / YAoo / Tianyong / geamb

[Athens]

blocked forever - vbvhh / Southpaw / Pheonix / Method / HammerON / character_A / Lavender / dadsad

[Oasis]

blocked forever - Srev / IJOJ / Gacna / hdjasdh / characte / PeterQuang / Heke / goodmou / Afng / hdajshj

[Venice]

blocked forever - hulala / jingliyu / leihua / BOSS_VNN / Mousegirl / Capone / Mountaingirl / dammit / Minh

[Aege]

blocked forever - Cau / q99999 / zasio / cengji / shanliren / laozu / wolaopo / shencai

[Troy]

blocked forever - bigeye / xiangxiang / BloodSeekerr / PcBaby / appleis / Zz_Ty_zZ / Hene / LuuGiaLinh

[Babel]

blocked forever - Tunfu / hfsdjfh / Voeiux / nmbm / vhuda / KyodoX / Csda / 12

----------------------------------------------
    infókat szolgáltatta : Danyi2 /Aege/ lvl 27 player (emberi)
  • Kavácska
    [Aege]

blocked forever - Cau / q99999 / zasio / cengji / shanliren / laozu / wolaopo / shencai
  • Kavácska
    igen :D elég kockára sikerült, na de már vizsgákra is tanulni kéne lassan :(
  • Petruska
    én inkább kitartást kivánok nektek, most h így végig kockultuk az ünnepet és megint melózni kell:)
  • Gubberx
    Jó reggelt
  • Kavácska
    Shaime: Lécci kicsit szállj le a magas lóról pls... 48ig 1szint/nap dumával!

Az embereknek általában van életük a SRO-n kívül is

Megjegyzés: a te karidon mi a full str? nem egészen látom nekem sima hibridnek tűnik, de lehet csak azért vagyok ien tudatlan, mert nem 33 órában foglalkozok SRO-val egy nap... Ezért elnézést kérek képzetlenségemért

Az meg, h ha nekesd sikerül beregelni koreaira, akkor mért nem lehet segíteni másiknak is???

• WuFraZselic
    na jó, de én nem csak ezt játszom + még suli is van :P
  • HencStein
    6 üvegnek kell lenie:D ha anyi van beszélni kell a lotterys csávokával az fogja mondani hogy huz és igyál valamit haohunnal
  • IfjuSkywalker
    á, srácok, segitsen vki!
    Megvan a likörös küldi, ott figyelnek a piák az inventorymban! A következő lépés ugye az lenne, hogy beszélek a csávókámmal valami könyvről, meg iszom vele ilyesmi, node ha rákattintok akkor csak "End conversation" jelenik meg...
    mi a fene van?
  • shaime01

vv-nek :)
  • shaime01
    hétvége? 48-ig 1 lv 1 nap
  • WuFraZselic
    én hybrid int vok (2.8k hp, 3.9k mp) és (small) bumwangokat, maongokat gyakok! igazából nem éri meg, kell rá poti és nem mindig jön vissza a zsé! (azaz kevés a drop, de ma remek volt a drop rating, lekopogom!) lvl 44en és 45%on vagyok, tehát hétvégére legkésőbb megvan a 45! elárulom a titkot, van xp scrollom, igy lehet nem éri meg anyagilag, de xp szempontjából remek a bumwang! 4es farmon kapok 0.03at értük, ez tökéletes! és majdnem 1 sp 1 mob! de 45re majd felhuzom a lightot, h a thunder(king) forceot beujitsam! ugyhogy szentem ha elfogy a quest, megéri gyakni bumwikat! (nekem lvl 42 59%on lett vége az összes questnek) én ezt ajánlom, h 42-43on menj nekik, de maongoknak mindenképp szentem!
  • Cat 02 #12042
    full int hibrid keverék inkább
  • shaime01
    1bként esküszöm elérem a lv 57-t benyomom a képet a karimról.. :)
  • shaime01
    VV

:):):)
    1bknt ez is full str hybrid keverék :)
    te karid? már lv 47-s wow :D
  • Cat 02 #12039
  • gertrud
    ... Hagyom a francba, sztem azért le lehett volna ezt írni korrektebbül is, mert nem csak én szeretnékl oda regisztrálni..