82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Blinkye
    Egyik ismerősöm lvl 40 ig nem látott SOS cuccot az inventoryában.. vagyis nem droppoltak neki. tök gáz nem? Másik havernek meg lvl 26 ig weapon elix sem esett.. Ki kell fogni..
  • Danyi
    Tegnap este, hihetetlen milyen jó köröm volt :D kb. 22kor kezdtem a gamet, és mivel még nem voltam kész a 150 Ghost bug egges questtel, (és pont annyi EXP kellet, amennyit az ad ha megcsinálom-gondoltam befejezem). Mivel 27es vok eléggé furcsán néztem ki a ghost bug, és chakjik által határolt terepen :D vertem a Devil / ghost bugokat, egészen jól adták a quest itemet, de akkor lepődtem meg a legjobban, amikor nekem jött egy chakji, levertem, és dobott egy weapon elixirt. :D Mondom király. :D (Reggel tradeltem, szal az is jó volt már :P :D) A Többiek már azt hitték, hogy szórakozom, hiszen ez eészen rövid időn belül a 4ik weaponelixirem volt :D nyomtam nyomta a gamet, esett egy protector elixir :D (Meg közbe őár pluszos meg kék cumó :D ) nah nyomom tovább a gamet, látom 4 quest item hiányzik. :D Mondom ezt meghúzom, meg kell lennie. Erre esett egy ghostbugból még 1 db Weapon elixir :D összeszedtem a maradt quest itemeket, leadtam szintet léptem :D Szóval tegnap 1,5 óra alatt (fél 12kor hagytam abba) nagyon zsír kört mentem :D Csak ezt tök jó megosztani másokkal is :)
  • Jagi
    deg 10 garment :) [hazudik, de jó lenne]

• Cat 02 #12154
    2 milka ? :O
  • Cat 02 #12153
    ja ja bár úgy tudom 11 még számít
  • Blinkye
    9 fölött már mindegy?
  • shaime01
    11 és 9 között nincs különbség
  • Blinkye
    Ha elérem a lvl 16 ot akkor 11 es farmom lesz :) Időm van... vetteme gy +5 ös bowot azal el lszek. csak egyet toltam fire skillre meg bowra...
  • Blinkye
    Ha elérem a lvl 16 ot akkor 11 es farmom lesz :) Időm van... vetteme gy +5 ös bowot azal el lszek. csak egyet toltam fire skillre meg bowra...
  • Jagi
    jó, én harmolok a str-es karimmal mert -3-ban vagyok :)
    most járok olyan 1,7k spnél, és még van 10% a lvlupig :)
  • shaime01
    3xx sp kell intesnek lv70-ig :)
  • Blinkye
    Most csinálom full intessel én is a farmolást ameddig birom :)
    Látatm olyan képet csákó lvl 16 és 260K XP ennek nem is kell farmolnia többet.. :)
  • shaime01
    ezt nézétek meg!!

meg ezt

ennyi :D
  • shaime01
    MÉG VALAMI NEM TUDOM KI MONDTA EZT AZ EGETVERŐ FASZSÁGOT.. ^^

DE

hybrid kariról hogy
    azért kell neki bow mert ( ugyebár glavie blade hi phy dmg - spear sword hi mag dmg , bow 2 között "tehét fegyoban hybrid" )
    és azért PROTECTOR mert az is a "köztes" ruci fajta.. mindenhol ezt láttom
    ha hybrid vagy legyél bowos és viselj protit.. WÁÁÁH már idegsít.. :P
    u.i lv 90-en hybrid kari 15k-15k ^^
  • shaime01
    hmm.. ^^ egyébként hyungokat legkönyebb bowal irtani ha intes volt a csávesz mert beáll a legdélibb sarokba és áll 1 helyben ha van majma.. akkor meg krva gazdag lesz.. u.i én is venni fogok majmot mwhaha :)
  • Jagi
    nálam ez ennyire nem durva :)
    nekem megfelelő ez az állapot:
    hét végén egész nap(kisebb megszakitásokkal: csajom, haverok stb.)
    hét közben 17:00-02:00-ig kb...
  • Jagi
    mindenkinek annyi, mert jól hajítják és visznylag sokan vannak ezért keveset is kell rohangálni :)

én most a robber archerekkel/bowmanokkal szivatom magam(5x100 exp. jewel)
    sok az...
  • Maala
    http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=22492

nobazz, császtok, találtam még 1 okot, amiért elmegyek Amszterdamba repülni egyet... vagyis repülök egyet Amszterdamba...
    Stein, mindjárt megdumáljuk ingame. :D
  • HencStein
    Full int 2ora / 200flag
  • HencStein
    maala ful intnek mikor kell átálnia garmentre vagy mikor tanácsos?
  • Maala
    4-5 óra/ 200 flag full str-el... de lehet, hogy ez csak nekem...
  • HencStein

June update information

Date : 6/7/2006

inquiry : 452

Hello. This is Silkroad Online.

There is a big update prepared in June, and the web page that introduces the update in advance is being prepared.

We ask for our users' interest in the following updates.

- Alchemy : System that will allow uses to make their own stronger, magic item
    - Pet System : A pet that can grow together with the character
    - UI Change : Improved interface, wider view
    - Inventory, storage page expansion : Storage slots expanded

• HencStein
    Én nem tom én most vaok 42 és 2 csillagal megyek deaden át :D délután 3-4 ig lehet
    mert utána még az 1 csillagos is nehez mert jönek a very high thifek athenson ez a szokás 2 vietnámi 70 es beál és kész nem csinálnak semmit. de addig lehet nyomni fojamatosan :D jah és full int vaok
  • Petruska
    lol semmi gond:)Kössz az infót!
  • Jagi
    bocsi, de ezt már olvastam asszem... [beugrott neki]
    szóval bocs, hogy megkérdeztem...
    ketten könnyebb a DR de én kipróbálnám

[őrült állat módjára tradel mindenfelé]
    [de sokszor meg is hal... de csak PCT-től, meg laggtól] :)
  • Petruska
    Egy Feketesereg- taggal taliztam és ő mondta h lesz ilyesmi...Csak azért kérdezem mert belépnék:)
  • Petruska
    hybrid str túltengéssel, ijjász+jég+proti
  • Jagi
    szóval a többi kari is lehet túlélné...
    lvl40-en én megpróbálnék egy egyest... és lesz ami lesz
    én mát lvl3 trader vagyok majdnem 2 hete :)
  • Jagi
    Simán. lvl38-on voltam először, EGYEDÜL. Mondjuk behaltam a lagg miatt de város
    visza, paci, DR-be be, cuccot fel és ki. Nem volt olyan gáz... csak ha hightífet
    látok csak ennyit mondok: Oh, Fuuuck! Általában röhögnek rajta de azért kirabolnak^^
    Milyen karival is nyomod? Mert én full str vok, az túléli, de a többi lehet, azokkal még nem próbáltam :)

volt olyan tíf is aki elnézést kért, meg minden éscsak a munkáját végezte stb...
    ezek a rendesek, de a kussolós, nem szólok senkihet high vietektől feláll a szőr a hátamon!
  • Atisz #12128
    Gothic...őőő, nem tudom miről beszélsz. Csináltunk egy klánt, Corleone a neve. A réginek HUNderground volt a neve...
  • Petruska
    Csak mert van ott egy picuri Full str-es jeges ijjászom, Moana_HUN, és amig a babelen nincs xp srcollom, addig oda most nem szivesen járok, viszont ő elég jól fejlődik, meg amúgyis...közel áll a gothic a szivemhez:))
  • Petruska
    Atisz, megcsináltátok a gothic_hun-t greece-en?
  • Atisz #12125
    Hát persze...én tudom magamról hogy a hyungo flag-eket nekem legalább 2 nap mire kidobja (mind a 400-at). Tudom van akinek mind dob, de szerintem ez nem általános. Ha meg nem tart vki gap-et akkor nem lesz skill pontja.
  • Petruska
    egyébként a crowded és a populated státuszon kívül még más szerverállapotot nem láttam, sehol! xD
  • Petruska
    Hell. Szokott valaki dead ravine-on keresztül hotanba menni? Csak mert multkor csekkoltam, gyalog lazán át lehet kelni még csirke 40 létemre is, de gondolom a teve meg a thiefek azért csak belassítanának...Nos? Tapasztalat?Valaki?:)
  • Jagi
    Jó a csaj, nem adod kölcsön? Csak viszek vele pár 5*-ost
  • Blinkye
    LOL Akkor fucker bottert láttam két napja DH-ban.. Babelen.. FEküdt DH ajtón belül ott stallozok és kb 10-15 perc alatt FEKVE lépett 4-5 szintet..
  • HencStein
    nem vaok magyartanár szoval ez még elmegy tölem :D tdok is még szebbet:D Na de szoval nics ötlete senkinek? Vagy válalkozo szelemü egyén?
  • Kavácska
    Ejjj gye cép magyarikus mongyatot láthatunk itten e allatam e!
  • HencStein
    Hi valaki nem tud nekem venni xp-scrolt valaki? Athens szerveren vaok és goldba tudnák fizetni.
    vagy valmi sms dolog is jöhet